-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ.....
http://media.putfile.com/WRX--Sti--Rall ... and--flips
σε ποιό ράλυ ήταν ρε παιδιά που ένα σούμπυ κάνει 5-6 τούμπες στον αέρα και περνάει σύρριζα πάνω από το κεφάλι ενός που καθόταν στην άκρη του δρόμου και δεν κατάλαβε απολύτως τπτ??
νομίζω το 2003 ήταν. σε χωμάτινο εννοείται ε... στην ελλάδα το έχω το dvd...
Τόμι Μάκινεν, Αργεντινή 2002!!!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
σε ποιό ράλυ ήταν ρε παιδιά που ένα σούμπυ κάνει 5-6 τούμπες στον αέρα και περνάει σύρριζα πάνω από το κεφάλι ενός που καθόταν στην άκρη του δρόμου και δεν κατάλαβε απολύτως τπτ??
Ζωντανή εγκυκλοπαίδεια ο Βασίλης
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κανά video θα δούμε?
-
Αν ήταν στη θέση του Sado (που είναι τάπας), θα τον κλαίγαμε τώρα...
-
Συζήτηση μεταξύ ενός γάλλου, ενός γερμανού και ενός έλληνα.
Ρωτάει ο γάλλος τον γερμανό : πήρες δώρο τα χριστούγεννα; ναι του απαντάει ο γερμανός. Και τι το έκανες; ξαναρωτάει ο γάλλος. Να μωρέ, πήρα ένα εξοχικό να πηγαίνω με την οικογένεια. Και τα υπόλοιπα; ρωτάει ο γάλλος. Πήρα ένα τζιπ για να πηγαίνω στο εξοχικό.
Ομοίως και ο γερμανός τον γάλλο... Πήρες δώρο τα χριστούγεννα; ναι λέει ο γάλλος. Και τι το έκανες;
- πήρα ένα ιστιοφόρο να γυρίσω την Ευρώπη το καλοκαίρι...
- και τα υπόλοιπα;
- Πήρα και ένα σπορ αμάξι της γυναίκας μου
Και μετά ρωτάνε και τον έλληνα.
- εσύ δώρο χριστουγέννων πήρες;
-ναι πως... - και πως το ξόδεψες;
- πήρα ένα παπί 50άρι
- και τα υπόλοιπα;
- μου τα έδωσε η μάνα μου
-
Eχει αναρωτηθει κανεις γιατι μερικοι στην κορυφη του χριστουγεννιατικου δεντρου βαζουν αγγελακια?
Ακολουθει ο λογος.
Παραμονη πρωτοχρονιας και ο καλος μας Αγιος Βασιλης ετοιμαζεται να γυρισει τον κοσμο για να μοιρασει δωρα και χαρα στα μικρα μας τα παιδια.
Ξαφνικα η πορτα η βαρυα και ξυλινη ανοιγει με ορμη.
Μπαινουν μεσα τα ξωτικα πρωτα-πρωτα χαρωπα!
'Ακου να δεις Αγιε Βασιλη τοσα χρονια εδω δουλευουμε και δεν ειδαμε ουτε μια αυξηση! ουτε ασφαλιστρα και οι συνθηκες εργασιας παραμενουν ιδιες εδω και 500 χρονια. Φευγουμε! Να βρεις αλλους!'
Ο καημενος ο αγιος βασιλης κοκκινιζει σαν σταφυλι. Και τι θα κανει τωρα? πως θα φτιαξει αλλα δωρα? Και δεν του μενει ωρα?
Χωνεται βαθεια στην πολυθρονα του και σκεφτεται τη ροτα του.Ξαφνικα η πορτα ανοιγει μονομιας και μπαινει μεσα ο Ρουντολφ. Η μυτη του λαμπει σαν αστερι ενω τα ματια του καινε σαν φωτια!
'Αγιε Βασιλη ξερεις ποσο σ'αγαπω και ποσο σε τιμαω αλλα μεχρι εδω και αλλο ΔΕΝ παω. Τοσα χρονια στη σκλαβια μες τη βροχη και στο χιονια δεν αντεχουμε! Γυρναμε ολο τον κοσμο σε ωρες 24 και τρωμε μονο σανο και νερο. Και τα τελευταια χρονια εχεις γινει φαγανος και δεν σηκωνουμε ολο αυτο το βαρος. ΦΕΥΓΟΥΜΕ βρες αλλους'
Ο φτωχος αγιο βασιλης ειναι τωρα σκεφτικος, πως θα προλαβει να γυρισει ολη τη γη? τι θα καμει? πιανει το προσωπο του..κλωτσαει ενα παιχνιδακι ποθ ηταν εκει κατω και μενει σκεπτικος..Ξαφνικα η πορτα ανοιγεια για 3η φορα. Ειναι του αγιο βασιλη η κυρα! 'Ακου να δεις παλιο χοντρε! σεχω βαρεθει οσο ποτε! Καθε μερα τρως και πινεις και σαν μπαλονι εχεις γινει! Και επιπλεον δεν με πας σε ΟΥΤΕ ενα πρωτοχρωνιατικο ρεβεγιον! Γιατι απο ολες τις μερες του κοσμου εσυ διαλεξες να δουλευεις ΑΥΤΗΝ. Ουτε στολιδια μου αγοραζεις ουε δαχτυλιδια μονο μου δινεις κατι ηλιθια ξυλινα παιχνιδια! Δεν σε μπορω αλλα μ'ακους? παω στους δικους μου και να βρεις αλλη!'
Ο αγιο βασιλης μην μποροντας να αντεξει αλλο την πιεση της στιγμης ξεσπαει και ριχνει κατω το ποτηρι του με το γαλα και τα μπισκοτα απο το τραπεζακι! Ειναι εξαλλος! Τι θα κανει Τωρα ΟΛΟΙ τον εγκατελειψαν...ΟΛΟΙ?? ΟΧΙ ΟΛΟΙ...η πορτα χτυπαει για τεταρτη φορα και ενα αγγελακι μπαινει μεσα ολο χαρα , σερνοντας ενα δεντρακι. 'Καλε μου ΑγιοΒασιλη ΠΟΥ να το βαλω αυτο??'
end
-
-
Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για φαγητό. Κάποια στιγμή, ο μικρός γιος ρωτάει τον πατέρα του:
- Μπαμπά, πόσα είδη «βυζιών» υπάρχουν;
- Ααα.. παιδί μου, του απαντάει ο πατέρας, υπάρχουν τρία είδη: Από τα 20 μέχρι τα 30, τα στήθη μιας γυναίκας είναι σαν τα πεπόνια, μεγάλα και στυτά. Από τα 30 ως 40 είναι σαν αχλάδια, ακόμη νόστιμα, μα λίγο πεσμένα και από τα 40 κι έπειτα... είναι σαν τα κρεμμύδια.
- Σαν τα κρεμμύδια; Ρωτάει ο γιός. Δηλαδή;
- Σε κάνουν να κλαίς!!!
Τσαντίζονται η μάνα με την κόρη που ακούνε αυτές τις βλακείες, οπότε ρωτάει η κόρη:
- Μαμά, πόσα είδη «ανδρικών οργάνων» υπάρχουν;
- Ααα.. παιδί μου, απαντάει η μάνα, υπάρχουν τρία είδη. Από τα 20 μέχρι τα 30, το όργανο του άνδρα είναι σαν την οξιά, μεγάλο, χοντρό και σκληρό. Από τα 30 ως τα 40 είναι σαν την ελιά, ακόμη καλό και κάνει την δουλειά του. Και από τα 40 κι έπειτα είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο...
- Σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Δηλαδή; Ρωτάει η κόρη.
- Δηλαδή νεκρό από την βάση και πάνω και οι μπάλλες είναι μόνο για διακόσμηση!!!!
-
Μπορεί και να έχει ξαναγραφτεί...
Τρεις τύποι παρτουζώνουν μία παντρεμένη. Ξαφνικά ακούγεται το κλειδί στην πόρτα!
-Μάγκες, κοπανάτε τη, ο άντρας μου είναι!
Αρπάνε οι τύποι τα ρούχα τους και ψάχνουν που θα πάνε. Ο ένας πάει στο λουτρό, ο άλλος στην κουζίνα, ο τρίτος βγαίνει στο μπαλκόνι.
Μπαίνει μέσα ο σύζυγος, φιλάει τη γυναίκα και της λέει το λόγο της επιστροφής του (κλασικά, ξεχασμένος χαρτοφύλακας)...
Ε, λέει, μια που ήρθα δεν ρίχνω κι ένα κατούρημα; Και πάει στην τουαλέτα όπου βλέπει τον πρώτο loverboy. Με το που τον αντικρίζει ο δικός μας, αρχίζει να πασπατεύει το καζανάκι.
-Επ, τι έγινε μάγκα μου, τι κάνεις εδώ;
-Υδραυλικός είμαι κύριε, ήρθα να φτιάξω το καζανάκι που έσταζε.
-Α, οκ είναι τώρα;
-Ναι, φυσικά, σένιο!
-Πολύ ωραία, τι σου χρωστάω;
-50 € κύριε.
Βγάζει ο σύζυγος τον πληρώνει, κάνει τη δουλειά του και πάει κουζίνα να πιει κι ένα νεράκι.Μπαίνει μέσα, αντικρίζει τον 2ο. Με το που τον βλέπει ο μάγκας, αρχίζει να πασπατεύει την κουζίνα.
-Επ, δικέ μου τι έγινε; Ρωτάει ο σύζυγος.
-Είμαι ηλεκτρολόγος κύριε, ήρθα για μια διαρροή που είχε η κουζίνα σας.
-Όλα οκ τώρα;
-Φυσικά, δοκιμάστε την!
-Όχι ευχαριστώ, δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά. Τι σου χρωστάω;
-50 € κύριε.Βγάζει ο τύπος, πληρώνει, πίνει το νερό του.
Ο τρίτος εραστής στο μπαλκόνι, τόση ώρα βλέπει τι γίνεται, αλλά δεν ακούει. Καθώς κάνει να φύγει ο σύζυγος, αρχίζει να χτυπάει τη μπαλκονόπορτα και να φωνάζει:
Εεεεε, κι εγώ γ@μούσ@, κι εγώ γ@μούσ@!!!!!!!!!
-
@__bruce__
Και δύο από μένα:
1)συζητούν δυό κλειτορίδες
- άκουσα ότι είσαι ψυχρή
- μπα, κακές γλώσσες
2)Αιγάλεω-Παναθηναικός 0-2
-
Ένα πολύ σύντομο ανέκδοτο:
Αναρτήσεις μερσεντές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ένα πολύ σύντομο ανέκδοτο:Αναρτήσεις μερσεντές.
-
Εσύ πάντως ΔΕΝ προκαλείς...
-
-
Ολα τα λεφτα Bruce!!!!!!!!!
-
Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί έπιασε κρύο ξαφνικά;;;;;;;
-
γελασαμε πάλι... Αυτο το χιουμορ σου βρε skullone!!
-
-
Αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε για μακρυνες περαν για περαν εποχες.....
Ανέκδοτα [#2]