-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ρε παιδια μηπως ξερει κανεις την αντοιπροσωπια της apple η της rainbow στην Αθηνα .η βοηθεια σας θα με βοηθεισει
Δεν το γράφει ο Γκούγκλης;
ΥΓ. Παλιά η Apple ήταν στην Ηλία Ηλιού και η Rainbow στην Ακαδημίας. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ρε παιδια μηπως ξερει κανεις την αντοιπροσωπια της apple η της rainbow στην Αθηνα .
η βοηθεια σας θα με βοηθεισει
Δεν το γράφει ο Γκούγκλης;
ΥΓ. Παλιά η Apple ήταν στην Ηλία Ηλιού και η Rainbow στην Ακαδημίας. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Ισχύει.
-
Noμιζω Ακαδημιας και Λυκαβηττου.
-
Rainbow Computer AE
Hλία Hλιού 75, 117 44
N. Kόσμος
http://www.rainbow.gr/apple/repairs.html -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σωστός ο Γιώργος.
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως κάθε είδους αντήχηση/ανάκλαση του ήχου βοηθά στο να ακούγεται περισσότερο. Γι'αυτό καλό είναι, για όσους τουλάχιστον στοχεύουν σε μηχάνημα χαμηλού θορύβου, μαζί με το αθόρυβο τροφοδοτικό να 'φροντίζουν' λίγο και το κουτί. Τα περισσότερα κουτιά του εμπορίου είναι άθλια στον τομέα αυτόν, με λεπτά μέταλλα που δονούνται και πλαστικά που συντονίζονται. Λίγη μόνωση σε καίρια σημεία (και αυτοκινήτου κάνει, σε μορφή πισσόφυλλου) κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς όμως αυτές οι ενέργειες λειτουργούν εις βάρος της θερμοαγωγιμότητας, με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κουτιού να μεγαλώνουν, ειδικά αν η ροή του αέρα δεν είναι φροντισμένη.Ορισμένες φορές νοιώθω τόσο όμορφα με τον αρχαίο μου PIII @ 733MHz, που ούτε ζεσταίνεται, ούτε ανεμιστήρες με φασαρία έχει, ούτε ακριβά κουτιά και τροφοδοτικά θέλει...
Βέβαια, όταν είναι πιο αργός κι από replay, με χαλάει λίγο, αλλά μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Rainbow Computer AE
Hλία Hλιού 75, 117 44
N. Kόσμος
http://www.rainbow.gr/apple/repairs.htmlthanks
-
μπορούμε να βρούμε στην ελληνική (άντεργκραουντ) αγορά κάτι τέτοιο?
έχω όμως μια απορία για τους ψαγμένους του θέματος. Σύμφωνα με το διάγραμμα του Κ750, το 8ο pin είναι VPPFLASH, τι ρόλο παίζει αυτό στο hands free? και αν πάρω ένα aftermarket hands free με ένα ακουστικό θα έχει τα pins όπως και αυτό για left και right?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σωστός ο Γιώργος.
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως κάθε είδους αντήχηση/ανάκλαση του ήχου βοηθά στο να ακούγεται περισσότερο. Γι'αυτό καλό είναι, για όσους τουλάχιστον στοχεύουν σε μηχάνημα χαμηλού θορύβου, μαζί με το αθόρυβο τροφοδοτικό να 'φροντίζουν' λίγο και το κουτί. Τα περισσότερα κουτιά του εμπορίου είναι άθλια στον τομέα αυτόν, με λεπτά μέταλλα που δονούνται και πλαστικά που συντονίζονται. Λίγη μόνωση σε καίρια σημεία (και αυτοκινήτου κάνει, σε μορφή πισσόφυλλου) κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς όμως αυτές οι ενέργειες λειτουργούν εις βάρος της θερμοαγωγιμότητας, με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κουτιού να μεγαλώνουν, ειδικά αν η ροή του αέρα δεν είναι φροντισμένη.Ορισμένες φορές νοιώθω τόσο όμορφα με τον αρχαίο μου PIII @ 733MHz, που ούτε ζεσταίνεται, ούτε ανεμιστήρες με φασαρία έχει, ούτε ακριβά κουτιά και τροφοδοτικά θέλει...
Βέβαια, όταν είναι πιο αργός κι από replay, με χαλάει λίγο, αλλά μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος; :roll: :roll:
Πάντα στα κουτιά βάζω 2 ανεμιστήρες μπροστά και 1 πίσω, συν το τροφοδοτικό = 4 ανεμιστήρες στο κουτί. Τους συνδέω (εκτός από το τροφοδοτικό) ως εξής:
( + ) ( - )
κίτρινο - μαύρο = 12V
κίτρινο - κόκκινο = 7V
κόκκινο - μαύρο = 5VΣτο κουτί του σπιτιού είναι στα 7V.
Στο γραφείο τους δουλεύω καλοκαίρι 12V και χειμώνα στα 5V με εξτρά κουμπάκι επιλογής στο κουτί. Το καλοκαίρι η φασαρία τους προστίθεται στο κλιματιστικό ενώ το χειμώνα είναι αθόρυβοι.
Μέσα το κουτί το ντύνω με αφρολέξ 1 εκ. που το κολλάω στα πλαϊνά και κάτω. Δεν είναι αθόρυβο το μηχάνημα αλλά δεν είναι εκνευριστικό.
Διαλέξτε AMD, δουλεύουν πολύ κρύοι. 3200+ 35C κανονική χρήση, 45C μόνο όταν κάνω video editing. Μπορώ να δουλεύω τους ανεμιστήρες του κουτιού στα 5V σχεδόν αθόρυβα.
-
Στο σπίτι χρησιμοποιώ έναν PIII@ 1.0GHz, οι οποίοι (απ'ό,τι μου λέει ο τεχνικός μου σύμβουλος) δεν πάθαιναν ποτέ τίποτα. Οντως, δεν έχει κάνει το παραμικρό. Από θερμοκρασίες επίσης όχι πολλά πράγματα (ακόμη και με 4 σκληρούς δίσκους, ναι υπήρχε τέτοια περίοδος)...
Το παρόν μήνυμα γράφεται σε έναν ΡΙΙ@350 ΜΗz, ο οποίος όχι απλά λειτουργεί ακόμη (με Windows XP Pro, Office 2000 και διάφορα άλλα καλούδια) αλλά τον χρησιμοποιώ στη δουλειά (στο ένα μαγαζί).
Βέβαια σε λίγο καιρό ελέω γενικής αναβάθμισης (επί τη ευκαιρία επιστροφής μου από το στρατό) αυτοί θα φύγουν και στη θέση τους θα μπουν άλλοι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας...
-
Αυτά είναι καινούρια μηχανήματα, έχω ένα Intel Atlantis Pentium 133ΜΗz με Win98 MICRO που ανοίγει το office 2000 σχεδόν σαν καινούριο μηχάνημα, ο windows explorer (είναι αλλαγμένος των win95) ανοίγει πιο γρήγορα από XP - φυσάει το μηχανάκι, μόνο για δουλειά γραφείου.
-
Πολλές φορές δεν μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο (ή φάκελο) γιατί μου λέει ότι χρησιμοποιείται από κάποιο πρόγραμμα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μόλις κάνω restart δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και διαγράφει άμεσα το αρχείο.. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πολλές φορές δεν μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο (ή φάκελο) γιατί μου λέει ότι χρησιμοποιείται από κάποιο πρόγραμμα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μόλις κάνω restart δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και διαγράφει άμεσα το αρχείο.. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?Παράδειγμα;
-
Παράδειγμα όταν πάς να διαγράψεις κάποια τραγούδια που τα παίζεις με το Media Player,σου λέει ότι δεν μπορείς να το διαγράψεις καθώς το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι ενεργό..Όμωε εσύ το μιντια το έχεις κλειστό..Εγώ πάντως τις ελάχιστες φορές που μου βγάζει τέτοιο μνμ δίνω ένα οκ και αμέσως το ξανακάνω delete χωρίς να εμφανιστεί το μνμ.Τώρα τις πταίει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παράδειγμα όταν πάς να διαγράψεις κάποια τραγούδια που τα παίζεις με το Media Player,σου λέει ότι δεν μπορείς να το διαγράψεις καθώς το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι ενεργό..Όμωε εσύ το μιντια το έχεις κλειστό..Εγώ πάντως τις ελάχιστες φορές που μου βγάζει τέτοιο μνμ δίνω ένα οκ και αμέσως το ξανακάνω delete χωρίς να εμφανιστεί το μνμ.Τώρα τις πταίει...Για να λέει πως το αρχείο ή φάκελος χρησιμοποιείται, τότε όντως χρησιμοποιείται (ενδεχομένως εν αγνοία σου).
-
Είμαι ο μόνος που του σέρνεται το update του Antivir7;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πολλές φορές δεν μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο (ή φάκελο) γιατί μου λέει ότι χρησιμοποιείται από κάποιο πρόγραμμα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μόλις κάνω restart δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και διαγράφει άμεσα το αρχείο.. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?Σύνηθες φαινόμενα στα Windows. Συμβαίνει κυρίως με μεγάλα αρχεία βίντεο (π.χ. 700αρι DivX), προσπαθεί να φτιάξει thumbnail o explorer και οταν πας να το σβήσεις σου λέει οτι το αρχείο χρησιμοποιείται.
Μια γρήγορη λύση ειναι να κάνεις View as list και να περιμένεις λίγο, λογικά μετά θα μπορείς να το σβήσεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη το στειλα γιατί μου έκανε διάφορα το σύστημα και όπως βλέπω από αυτά που γράφεις καλά το υποψιαζόμουνα.
Πλέον μόνο το πολύ καλό Spybot με το teatimer και είμαι μια χαρά.Το Spybot μόνο του Σάββα δυστυχώς δεν αρκεί. Θέλει τουλάχιστον και το Adaware για να μαζέψει ότι παραβλέπει το Spybot.
Αντε με έπεισες...έβαλα το SE 1.05 Professional.
-
Για τον Casper (από το θέμα που κλειδώθηκε).
Οι Maxtor όντως δεν θεωρούνται τόσο ανθεκτικοί. Πάρε Western Digital ή Seagate. Κάποια μοντέλα έχουν εγγύηση 5 ετών, προτίμησέ τα. -
Τα παιξε παιδια ο σκληρος του σταθερου μου.
Μετα απο 2 χρονια ο μαξτορ 120γιγα μου αφησε χρονους.
Ευτυχως εχει ακομα 1 χρονο εγγυηση και θα τον στειλω πισω.
Αν ειναι να αλλαξω και να παρω νεο εξτρα τι μαρκα να παρω?
Απ'οτι ξερω οι μαξτορ δεν ειναι και το τοπ της αξιοπιστιας,ακουω λοιπον γνωμες!Τι θα γινει ρε mods?Τι βρισκετε με τα λουκετα?
Τι να σας πω! -
Οντως, οι Seagate έχουν 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα τρέχοντα μοντέλα. Οι WD έχουν 5ετή εγγύηση για τα μοντέλα Raptor (10.000 rpm).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]