-
50άρια με BitComet.
-
Παίζει η ταχύτητα από 10-40. Συνήθως είναι 20-25. Να βάλεις οπωσδήποτε το safepeer (plugin) και να προσθέτεις (ip filter) αυτούς που βλέπεις στο firewall του router ψάχνοντας το whois, π.χ. african : 196.206.0.0 - 196.206.255.255. Όλα να τα κάνεις πάλι ασφάλεια δεν θα έχεις, 2 PC χρειάζεται εκτός αν δεν κάνεις αγορές, κάρτες κλπ από τον υπολογιστή.
Ήταν λίγο αισιόδοξες οι τιμές και τις άλλαξα.
-
-
καλοριζικο!
ποσο πηγε τελικα?
-
spiros
thanks!
γύρω στα 260 ευρώ.
-
Αυτό ήταν. Το 6310i, μετά από πάρα πολύ καιρό ευχάριστης και απροβλημάτιστης συμβίωσης, αποφάσισε να αυτοκτονήσει...
Αυτή τη στιγμή οδεύει προς την Alpha Copy μέσω Γερμανού για επισκευή, αν είναι εφικτή...
Ακούω ιδέες για νέο, αν και μάλλον με βλέπω για 6230i...
Αχ τι καλά που θα είναι να το φτιάξουν... Η τουλάχιστον να 'διαβαστεί' η μνήμη του (γεμάτος τηλεφωνικός κατάλογος, φουλ στα μηνύματα και το ημερολόγιο με αμέτρητες εγγραφές... ακόμη και με το τελευταίο backup που είχα κάνει πριν από λίγους μήνες, θα χάσω σίγουρα πάμπολλες εγγραφές αν δεν τα καταφέρουν...)
-
Βέβαια περισσότερο με ανησυχεί η ιδέα του ότι οι της AC θα βάλουν επάνω του τα χέρια τους...
-
6680....καλό όσο το 6600....αντέχει όσο το 6310...και είναι τρομακτικά γρήγορο!:)
Εκει να δεις εγγραφές και ημερολόγια. Και όλα σε shortcut στην οθόνη!Πολύ με έχει βολέψει!
-
Θα το έχεις αύριο μαζί να του ρίξω μια ματιά? Αν και μου φαίνεται λίγο χοντρό...
-
Προσυπογράφω για το 6680. Εργαλείο πραγματικό.
Ρίξε μια ματιά και στο eBay πάντως, σίγουρα θα βρεις 6310i και σε καλές τιμές. Προσοχή, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ κινητό από αμερική, 99.9% είναι κλειδωμένα σε αμερικανικά δίκτυα. -
Περί iPod ο λόγος...
Έχω το photo 20gb. Αναρωτιέμαι για το εξής: Αυτό και το video, πρέπει να έχουν (λογικά) ίδια μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Το μόνο που θα αλλάζει είναι το software. Η απορία μου λοιπόν είναι ΓΙΑΤΙ δεν μπορούμε να το 'σπ@σουμε' με κάποιο τρόπο, ώστε να παίζει και video.
Γνωρίζει κανείς κάτι επ' αυτού;
-
Δεν ξέρω αν σπάει, αλλά σκέφτομαι ότι ακόμα και αν σπάσει, μετά δεν θα μπορείς να το κάνεις update μέσω του iTunes..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω αν σπάει, αλλά σκέφτομαι ότι ακόμα και αν σπάσει, μετά δεν θα μπορείς να το κάνεις update μέσω του iTunes..Χμ... Αν σπάσει πετώντας το απ' τον 3ο όροφο, γίνεται τίποτα;;; ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ, ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ!!!
-
Άμα είναι να το σπάσεις, στείλτο μου με courier στα Γιάννενα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άμα είναι να το σπάσεις, στείλτο μου με courier στα Γιάννενα..Αν το στείλω οπουδήποτε, θα πάει αεροπορικώς, απευθείας. Δεν μου λες, μια που ξεκινήσαμε για iBlock, πόσο κρατάει η μπαταρία στο u2 σου;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Περί iPod ο λόγος...Έχω το photo 20gb. Αναρωτιέμαι για το εξής: Αυτό και το video, πρέπει να έχουν (λογικά) ίδια μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Το μόνο που θα αλλάζει είναι το software. Η απορία μου λοιπόν είναι ΓΙΑΤΙ δεν μπορούμε να το 'σπ@σουμε' με κάποιο τρόπο, ώστε να παίζει και video.
Γνωρίζει κανείς κάτι επ' αυτού;
αυτό μόνο
http:// www. engadget. com/2004/11/09/how-to-play-movies-on-an-ipod-photo/
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άμα είναι να το σπάσεις, στείλτο μου με courier στα Γιάννενα..
Αν το στείλω οπουδήποτε, θα πάει αεροπορικώς, απευθείας. Δεν μου λες, μια που ξεκινήσαμε για iBlock, πόσο κρατάει η μπαταρία στο u2 σου;
θα σε γελάσω. Αφενός τον τελευταίο καιρό δεν το πολυχρησιμοποιώ, αφετέρου και όταν το χρησιμοποιούσα όταν έβλεπα την μπαταρία κάτω από την μέση το φόρτιζα επειδή δεν θέλω να μένω χωρίς μουσική.. Το χω (το iPod lkar, το iPod) πάνω μου από το πρωί μέχρι το βράδυ οπότε..
-
Σάββα, τελικά το πήρες το Jornada?
-
iPod μου θελατε:rant: ...παρτε iRiver
-
Κι εγώ ενα iRiver H10 6GB έχω το οποίο κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έγχρωμη οθόνη, καλό interface και εργονομία, ράδιο, photos και φυσικά 6GB μουσική με 219 ευρώ.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]