-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω με το 8 βετα, δεν μπαινω... λετε να πειραξε παλι κατι το μικρο μου αδερφακι οσο ελειπα;;;
edit/... Μπήκα.
εχει βγει το final εδω και μερες ρε παιδια, και μιλατε ακομα για ΒΕΤΑ? και περιμενετε να μπειτε με το beta?.... αντε αντε παλι πισω μεινατε.... βουρ για download.
ωπ ναι!
και
http://www.msgshit.com/downloads/592/A- ... ld-37.html
-
Έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι 470 σελίδες το topic και δεν το βρίσκει η αναζήτηση σε ποια σελίδα είναι αυτό που ψάχνω..
Έχω ένα mp3 file και ένα cue file. Πως διαχωρίζω το mp3 σε όσα τραγούδια είναι πραγματικά?
-
Cue Splitter
MP3 Splitter & Joiner -
Κάθε φορα που κλεινω το pc το kerio firewall μου βγαζει το εξης μυνημα
Kpf4gui.exe Η προετοιμασια του DLL απέτυχε
Η προετοιμασια της εφαρμογης απετυχε επειδη ο σταθμος παραθυρου τερματιζεταιΤο μυνημα μενει στην οθονη για λιγα δευτερολεπτα και μετα το pc κλεινει κανονικα. Κατά τα αλλα το kerio δουλευει μια χαρα
Μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα -
Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να βρω δισκέτες τις παλιές τις μεγάλες;
Δηλαδή τις 5.25¨ (έτσι δεν τις έλεγαν) ;Ψάχνω για μεγάλη ποσότητα, στην αρχή για καμιά 200άρια και έπειτα για 3.000 με 4.000 (ίσως και παραπάνω).
Θέλω όμως να είναι αμεταχείριστες ως προς την εμφάνιση τους, δεν με ενδιαφέρει αν είναι λειτουργικές.
Έχετε καμία άποψη στο που μπορώ να τις βρω;
Ευχαριστώ.
Θάνος. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή τις 5.25¨ (έτσι δεν τις έλεγαν) ;Ψάχνω για μεγάλη ποσότητα, στην αρχή για καμιά 200άρια και έπειτα για 3.000 με 4.000 (ίσως και παραπάνω).
Θέλω όμως να είναι αμεταχείριστες ως προς την εμφάνιση τους, δεν με ενδιαφέρει αν είναι λειτουργικές.
Ευχαριστώ.
Θάνος.Πριν κανα μηνα πεταξα καμια 200αρια απο αμιγκα νομιζω.. Για ντεκορ τις θελεις Θαναση;; Σε καμια παλια μηχανογραφιση;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ευχαριστώ.
Θάνος.Πριν κανα μηνα πεταξα καμια 200αρια απο αμιγκα νομιζω.. Για ντεκορ τις θελεις Θαναση;; Σε καμια παλια μηχανογραφιση;;;
Κάτι ανάμεσα σε ντεκόρ και σε old school αναμνήσεις…
Το θέμα όμως είναι ότι οι τιμές που βρήκα (ευχαριστώ ΙΚΕ) είναι κάπου στο ένα ευρώ (!) η μία… και έτσι κοιτάω μάλλον για κάτι μεταχειρισμένο…
Για να δούμε θα καταφέρω τίποτα… ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Θάνος.Βρε κανένας σας δεν έχει στην αποθήκη του τέτοιες δισκέτες;
Τι τις κάνατε όλοι εσείς οι παλιοί; Τις πετάξατε ορε;! -
Αν ηταν να κρατάω οτι εχει περάσει απο τα χερια μου τα τελευταια 15 χρονια (που ασχολουμαι με το αθλημα) θα επρεπε να ειχα μια αποθηκη 80 τ.μ στο σπιτι (αν και θα το ήθελα παρα πολύ )
Νομιζω οτι τοσο μεγαλη ποσοτητα δυσκολο νσ βρεις
Στην αποθηκη καμμιας δημοσιας υπηρεσίας ίσως ? Από αυτές που ειναι στην ** τελικη ευθεια εφαρμογης μηχανογράφησης ** τα τελευταια 15 χρονια
-
Αθανάσιε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βρεις τέτοια ποσότητα δισκετών 5,25' από ΜΙΑ μόνο πηγή, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αν καταφέρεις να τις συγκεντρώσεις, θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ!
Εγώ για να καταλάβεις, πριν κάτι είχα βρει 3-4 ολοκαίνουριες, με τις ετικέτες τους καθαρές, τα φακελάκια τους τέλεια κτλ και είχα χαρεί πάρα πολύ. Αλλά πρέπει να έμειναν στο σπίτι του πατέρα μου που σημαίνει ότι μάλλον χάθηκαν κι αυτές...
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν η θερμοκρασία της cpu μου και της μητρικής μου θεωρείται υψηλή; Εννοοώ, ξέρω τις τιμές της (52 και 53 αντίστοιχα), αλλά πώς ξέρω αν θεωρούνται φυσιολογικές ή όχι;
-
Ποια CPU;
-
P4 @2,8 ghz, HT είναι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια CPU;Όποιο chip-άκι και να είναι, 52-53 είναι χαλαρά! Της μητρικής που μετράει όμως; Σε ποιο σημείο;
-
Δεν ξέρω δυστυχώς που μετράει...μια asus p4p800 είναι, αν θυμάμαι... μάλλον πρέπει να βάλω ένα δυο ανεμιστηράκια στο κουτί...
-
Ξέρει κανείς εαν είναι δυνατό να αλλάξω Windows Home Greek σε Windows Home English χωρίς να κάνω ξανά εγκατάσταση από την αρχή ;;
Κάπου είχα ακούσε για κάποιο utility παλιά..... αλλά δεν βρίσκω τίποτα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν η θερμοκρασία της cpu μου και της μητρικής μου θεωρείται υψηλή; Εννοοώ, ξέρω τις τιμές της (52 και 53 αντίστοιχα), αλλά πώς ξέρω αν θεωρούνται φυσιολογικές ή όχι;Μια χαρά είναι 52-53...Εγώ με P4 στα 3,2 το καλοκαίρι τώρα έχω σε νηνεμία (δηλ όχι έντονη λειτουργία CPU) με ανοιχτό συνέχεια το κουτί 61 περίπου...Αλλά σκέψου ότι λειτουργώ το PC άπειρες ώρες στους 78-79 λόγω σκακιστικών προγραμμάτων που κάνουν τη CPU να δουλεύει 100% και δεν έχει πάθει τίποτα επί 2 χρόνια...Είναι συχνότατο φαινόμενο να αφήνω το PC 3 μέρες ανοιχτό να αναλύει μια θέση , οπότε λειτουργεί 3 24ωρα στους 80 περίπου χωρίς ανάσα...Έχω χτυπήσει και βδομάδα ανοιχτό με full πίεση στη CPU (ούτε sec ξεκούραση) και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα...Είναι σκυλιά...
-
Καλά είναι για P4. Θα ήταν κάπως τσιμπημένο αν μιλούσαμε για Athlon 64 (45 μου γράφει εμένα ο 3000+). Edit: είχα μήνες να το κοιτάξω, 55 αυτή τη στιγμή με 32 βαθμούς θερμοκρασία.
Montecarlo
κι εγώ έχω δει κάτι τέτοιο, υπάρχει πειρατικό (ας πούμε) cd που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, αλλά δεν θυμάμαι που το είχα βρει. Καλύτερα να μη δοκιμάσεις πάντως τέτοιες λύσεις. Ορισμένα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα μπορεί να τα παίξουν αν έχουν διαφορετικές ρουτίνες για κάθε λειτουργικό σύστημα που αλλάζουν τα δεδομένα κατά την εγκατάσταση.
Ίσως μπορείς να εγκαταστήσεις ελληνικό IE στα αγγλικά XP, οπότε θ' αλλάξουν και τα βασικά μενού του Windows Explorer και λοιπών παραθύρων στα ελληνικά (αυτό τουλάχιστον συνέβαινε στα Windows 98). -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν η θερμοκρασία της cpu μου και της μητρικής μου θεωρείται υψηλή; Εννοοώ, ξέρω τις τιμές της (52 και 53 αντίστοιχα), αλλά πώς ξέρω αν θεωρούνται φυσιολογικές ή όχι;
Μια χαρά είναι 52-53...Εγώ με P4 στα 3,2 το καλοκαίρι τώρα έχω σε νηνεμία (δηλ όχι έντονη λειτουργία CPU) με ανοιχτό συνέχεια το κουτί 61 περίπου...Αλλά σκέψου ότι λειτουργώ το PC άπειρες ώρες στους 78-79 λόγω σκακιστικών προγραμμάτων που κάνουν τη CPU να δουλεύει 100% και δεν έχει πάθει τίποτα επί 2 χρόνια...Είναι συχνότατο φαινόμενο να αφήνω το PC 3 μέρες ανοιχτό να αναλύει μια θέση , οπότε λειτουργεί 3 24ωρα στους 80 περίπου χωρίς ανάσα...Έχω χτυπήσει και βδομάδα ανοιχτό με full πίεση στη CPU (ούτε sec ξεκούραση) και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα...Είναι σκυλιά...
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος, ότι ο koutsan παίζει σκάκι... Ψευτοπαίζει μάλλον, θα διόρθωνα!
Τι λέτε, γίνεται να οργανώσουμε καμια παρτίδα όλοι μας και μόνος του; Αλλά να μας αφήσει λίγο να το ευχαριστηθούμε, έτσι;
Στο θέμα των XP και της αλλαγής γλώσσας τώρα... Εδώ η Sony τους πάει όλους... ας μην πω πώς!
Στο Vaio τα windows XP είναι multilanguage, που σημαίνει ότι με μία απλή ρυθμισούλα τα κάνω Αγγλικά, Γερμανικά, Αράβικα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (τα Αράβικα μάλλον δεν ισχύουν, δεν ξέρω κιόλας)...
Τέτοια έκδοση Win XP δεν έχω ακούσει να κυκλοφορεί πουθενά σπασμένη. Εσείς;
-
Εμένα ρε παιδιά το cpu (P4@3.06 HT, αλλά με FSB533) δεν ανεβαίνει συχνά πάνω από 50οC και η mobo (Asus P4PE) παίζει από 45 έως 50 o C.
ΥΓ. Αυτό με το Kerio στο shut-down των XP μου συμβαίνει και μένα που και που (απλά αγνόησέ το).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]