-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κι εγώ με 512 κατεβάζω 40-45 από την αρχή που την έβαλα ~1 μήνας
Με πόσο ήθελες να κατεβάζεις δηλαδή?
στην καλύτερη...
50-55 κανονικά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε γύρω στα 54-55 θα έπρεπε να κατεβάζει...Δες αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=4537
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
στην καλύτερη...
50-55 κανονικά
Για torrents μια χαρά είναι το 40-45, εδώ και ένα χρόνο στα Γιάννενα έχω 512 και πάνω από 40-45 δεν βλέπω για πολύ ώρα.. Αν κατεβάζεις και από FF όμως με 40-45 υπάρχει πρόβλημα..
-
Ενεργοποίηση AMD cool 'n' quiet:
http://www.hardwaresecrets.com/article/128Αν έχετε Athlon/μητρική που υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτή, ενεργοποιήστε το κατεβάζοντας τον οδηγό και κάνοντας ό,τι γράφει το άρθρο. Νομίζω ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία και από το BIOS αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη.
Οι θερμοκρασίες πέφτουν και 10 βαθμούς όταν ο υπολογιστής δεν ζορίζεται με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος και του θορύβου του ανεμιστήρα. -
Δυστυχώς το Cool n' Quiet περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρα λύνει... Περίεργα κολλήματα, αστάθεια και χαμηλή απόδοση ακολουθούν στο πέρασμά του... Ψάξτε λίγο τα διάφορα σχετικά φόρα και θα καταλάβετε τι εννοώ...
-
Το ενεργοποιείς στο bios (νομίζω χρειάζεται ένα πρόγραμμα - drivers?) και το πιο σημαντικό βάζεις ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αν δεν επιλέξεις το τελευταίο δεν δουλεύει, επίσης μην ενεργοποιείτε την αδρανοποίηση του συστήματος. Αλλιώς θα έχετε προβλήματα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
επειδη δεν παει αλλο με την CRT οθονη που εχω.
λεω να την αλλαξω με μια TFT.
ακουω προτασεις σε 17αρες....
δεν θελω να παρω και την πιο φθηνη αλλα ουτε και την πιο ακριβη. προτασεις???
widescreen (16:10) 20-21' θα προτινω εγω
μην κανεις λαθος και παρεις 4:3
Δες κάποιες σελίδες πίσω, έχω ποστάρει λινκς με μια LG 19' και ενσωματωμένο tuner και μια 20' wide της Philips, αμφότερες σε πολύ καλή τιμή.
-
Για κάποιον που χρησιμοποιεί το pc για σερφάρισμα, γράψιμο κειμένων, κατέβασμα αρχείων και άλλες όχι απαιτητικές εργασίες, το cool'n'quiet είναι καλή λύση για οικονομία στο ρεύμα και χαμηλό θόρυβο/θερμοκρασία.
Εγώ πάντως προβλήματα ως σήμερα δεν είχα κρατώντας το ενεργοποιημένο. Ακόμα και στα δύσκολα όμως δεν τρέχει τίποτα γιατί μόλις ζητήσεις να ρουφήξεις ισχύ, ο χρονισμός του επεξεργαστή ανεβαίνει στον πραγματικό αμέσως. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για κάποιον που χρησιμοποιεί το pc για σερφάρισμα, γράψιμο κειμένων, κατέβασμα αρχείων και άλλες όχι απαιτητικές εργασίες, το cool'n'quiet είναι καλή λύση για οικονομία στο ρεύμα και χαμηλό θόρυβο/θερμοκρασία.
Εγώ πάντως προβλήματα ως σήμερα δεν είχα κρατώντας το ενεργοποιημένο. Ακόμα και στα δύσκολα όμως δεν τρέχει τίποτα γιατί μόλις ζητήσεις να ρουφήξεις ισχύ, ο χρονισμός του επεξεργαστή ανεβαίνει στον πραγματικό αμέσως.Κι εγώ το χρησιμοποιώ και μια χαρούλα δουλεύει!!!
-
Εδώ και μερικές μέρες, όποτε ανοίγω τον msn, παίρνω αυτό:
Τι έγινε;;; Του έχω κάνει επανεγκατάσταση 2-3 φορές (με απεγκατάσταση, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση), αλλά το πρόβλημα επιμένει!!!
Βοήθεια! Είμαι ψυχοπαθής και αυτό είναι αιτία για format!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Βοήθεια! Είμαι ψυχοπαθής
Αυτό το ξέραμε το οτι το παραδέχεσαι δείχνει οτι είσαι σε καλό δρόμο...Επόμενο βήμα η αναζήτηση ενός καλού ψυχίατρου
Εγώ format δεν θα έκανα γι αυτό εκτός και αν είχα Ghostaki -
Λοιπον, η φρέσκια-φρέσκια ADSL 512 που επιτέλους έχω κατεβάζει με 52Kbps σταθερά. Καλά είναι;
Από τα 2,κάτι που κατέβαζα πάντως είναι καλύτερα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Λοιπον, η φρέσκια-φρέσκια ADSL 512 που επιτέλους έχω κατεβάζει με 52Kbps σταθερά. Καλά είναι;Από τα 2,κάτι που κατέβαζα πάντως είναι καλύτερα
Μια χαρά (ούτε του παπά... )
Κι εγώ από τους τυχερούς είμαι... και πιλοτικά με αναβαθμίσανε νωρίς και με 75-80 κατεβάζω από γραμμή 768 (και ανεβαζω σταθερα με 20 από γραμμή 192)
-
Γνωρίζει κανείς τίποτα για car audio; Μου κόλλησε σήμερα στο μυαλό να ψάξω για κανένα iPod ready στερεοφωνικό για το αμάξι. Δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, θέλω μόνο να διαβάζει το iPod και να το φορτίζει. Και όταν λέω διαβάζει, θεωρώ αυτονόητο ότι θα διαβάζει ID3 tags και playlists, καθώς και κατηγοριοποίηση και αναπαραγωγή σύμφωνα με καλλιτέχνη, είδος, κτλ.
Υπάρχει κάτι μέχρι 200
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.digitalhellas.com/Τώρα με συγχωρείς ρε Ναπολέων, αυτό που μου δίνεις είναι αυτό που ζήτησα;;;
Τέλος πάντων, οκ... Ευχαριστώ.
-
[quote='nasos79']Γνωρίζει κανείς τίποτα για car audio; Μου κόλλησε σήμερα στο μυαλό να ψάξω για κανένα iPod ready στερεοφωνικό για το αμάξι. Δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, θέλω μόνο να διαβάζει το iPod και να το φορτίζει. Και όταν λέω διαβάζει, θεωρώ αυτονόητο ότι θα διαβάζει ID3 tags και playlists, καθώς και κατηγοριοποίηση και αναπαραγωγή σύμφωνα με καλλιτέχνη, είδος, κτλ.
Υπάρχει κάτι μέχρι 200
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν θα ηταν καλυτερα να κοιτουσες για ενα radiocd με εισοδο USB? Γιατι να ασχοληθεις με iPOD? Βαζεις στην USB stickακι, βαζεις ενα 2,5αρι σκληρο και εισαι κομπλε. Και αμα λαχει συνδεεις και το 750 στην USB και το φορτιζεις κιολαςΘα σου πω γιατί το λέω αυτό... Γιατί το iPod το έχω και είναι 20Gb μουσικής. Και με εξυπηρετεί πολύ περισσότερο απ' το να φορτώνω κάθε τόσο το στικάκι με τραγούδια. Αν είναι να χρησιμοποιοώ στικάκι, τρίχες δηλαδή, αφήνω και το iPod με το fm transmiter που το έχω τώρα. Πάλι πιο πολύ με βολεύει. Το θέμα μου αγαπητέ Ιωάννη είναι αν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όχι αν υπάρχει κάτι άλλο για να το θέλω! Με αντιλαμβάνεσαι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν θα ηταν καλυτερα να κοιτουσες για ενα radiocd με εισοδο USB? Γιατι να ασχοληθεις με iPOD? Βαζεις στην USB stickακι, βαζεις ενα 2,5αρι σκληρο και εισαι κομπλε. Και αμα λαχει συνδεεις και το 750 στην USB και το φορτιζεις κιολας
Θα σου πω γιατί το λέω αυτό... Γιατί το iPod το έχω και είναι 20Gb μουσικής. Και με εξυπηρετεί πολύ περισσότερο απ' το να φορτώνω κάθε τόσο το στικάκι με τραγούδια. Αν είναι να χρησιμοποιοώ στικάκι, τρίχες δηλαδή, αφήνω και το iPod με το fm transmiter που το έχω τώρα. Πάλι πιο πολύ με βολεύει. Το θέμα μου αγαπητέ Ιωάννη είναι αν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όχι αν υπάρχει κάτι άλλο για να το θέλω! Με αντιλαμβάνεσαι;
οταν κοιταζα για το jazz το ειχα κοιταξει το θεμα και υπηρχε ενα interface που κοστιζε γυρω στα 170 E νομιζω.
Αλλες λυσεις ηταν ειτε με κασετα η να το συνδεσεις με το aux του player σου.
Το ipod το ειχα παρει αποκλειστικα για το αυτοκινητο, ειναι ιδανικο νομιζω.
-
Δεν θέλω να συνδέσω το iPod με κασέτα ή με aux in, ήδη αυτή τη στιγμή έχω το iTrip και ακούω απ' το iPod στο αμάξι, συντονίζοντάς το σε FM. Το ερώτημά μου αφορά κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ούτε ηχοσυστήματα με USB υποδοχή για USB stick, ούτε third party iPod integration στο εργοστασιακό σύστημα του αυτοκινήτου, που δεν έχω εργοστασιακό έτσι κι αλλιώς...
Αυτό που θέλω και ρωτάω αν ξέρει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες είναι το εξής ΠΟΛΥ απλό:
Ένα ηχοσύστημα τρίτου κατασκευαστή που να συνδέεται πλήρως με το iPod. Δηλαδή, να το ΔΙΑΒΑΖΕΙ, να το ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ και να το ΦΟΡΤΙΖΕΙ!
Και αν είναι δυνατόν, να κάνει λιγότερο από 200 ευρώ και φυσικά, να παίζει ΚΑΙ δισκάκια με mp3.
Είναι τόσο δύσκολο ή παράλογο αυτό που ζητάω; Δεν ψάχνω για άλλες λύσεις, απ' τις άλλες λύσεις, έχω ήδη την καλύτερη (iTrip). Ζητάω κάτι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!
Σας παρακαλώ, αν δεν ξέρετε, μην κάνετε τον κόπο να απαντήσετε! Ρωτάω ΜΟΝΟ αυτούς που ξέρουν!
Ευχαριστώ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]