-
Για να παίξω με τον γυιό μου....που θα τον σκίσω!
Μπορώ να φορτώσω το παιχνίδι στο δικό μου PC και να 'κάνω server'? (ετσι μου λέει, αλλά πως γίνεται?)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Για να παίξω με τον γυιό μου....που θα τον σκίσω!
Μπορώ να φορτώσω το παιχνίδι στο δικό μου PC και να 'κάνω server'? (ετσι μου λέει, αλλά πως γίνεται?)
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχω -ως γνωστόν- τον linksys router (ασύρματο) και 2 PC σε δίκτυο.
Ο nasos79 -ως γνωστόν- μου στέλνει τα AOE.. (ευχαριστώ και πάλι).Μπορώ να επικοινωνήσω με το άλλο PC μέσω του router ή πρέπει να κάνω νέα ad-hoc σύνδεση μεταξύ των PC's?
Οδηγίες κλπ?
μπορεις εννοειται.
και απευθειας τα 2 πισι (απλα φροντισε το καλωδιο που θα παρεις να ειναι crossover και οχι straight στην περιπτωση που ενωσεις τα 2 πισια)
και μεσω του router.
αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα το 2ο και για να μη σε μπλεκω με ανουσιες θεωριες (βασικα εγραψα ενα κατεβατο και πριν το ποσταρω το διαβασα, και λεω τι βλακειες του γραφω του ανθρωπου, λες και τον ενδιαφερουν ολα αυτα ).ξερεις να βρεις τις ip των 2 πισι σου; εσυ τις εχεις ορισει ή παιζει dhcp το ρουτερακι σου; βρες τες και γραψτες.
-
Να είσαι καλά skye!
Τις βρήκα...έκανα τα βήματα για την δημιουργία Δικτύου Σπιτιού...και είδα και τους 2 υπολογιστές...
Αρα...έρχεται το παιχνίδι...το φορτώνω στο δικό μου...και μετά?....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να είσαι καλά skye!Τις βρήκα...έκανα τα βήματα για την δημιουργία Δικτύου Σπιτιού...και είδα και τους 2 υπολογιστές...
Αρα...έρχεται το παιχνίδι...το φορτώνω στο δικό μου...και μετά?....
Και μετά το τρέχεις και κάπου έχει επιλογές Network Game ή κάπως έτσι. Φαντάζομαι εκεί θα έχει και άλλες επιλογές για να το ρυθμίσεις κατάλληλα.
Πωωω ρε πρόεδρε, όλο απορίες είσαι!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Έρχεται, έρχεται! Σήμερα εστάλη, αυτή τη στιγμή ταξιδεύει λογικά...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχω απορία όμως. Ο συνένοχος στο έγκλημα ποιος είναι; Γιατί κάτι για δικτυακά ακούω και αναρωτιέμαι...
-
Ο 15χρονος γυιός μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο 15χρονος γυιός μου!Θα σε σκίσει ρεεεεεε!!!
-
Θα τον κάνω με τα κρεμμυδάκια.....
Αν ήταν τίποτα μπαμ-μπουμ-κλατς πιθανόν και να έχανα (λέμε τώρα) αλλά σε στρατηγική...θα τον σκιιιισωωωωωωωω!!!! (διαβάζει τώρα!! ) -
πάει το επίδομα στο mod's son
-
-
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εχω -ως γνωστόν- τον linksys router (ασύρματο) και 2 PC σε δίκτυο.
Ο nasos79 -ως γνωστόν- μου στέλνει τα AOE.. (ευχαριστώ και πάλι).Μπορώ να επικοινωνήσω με το άλλο PC μέσω του router ή πρέπει να κάνω νέα ad-hoc σύνδεση μεταξύ των PC's?
Οδηγίες κλπ?
μπορεις εννοειται.
και απευθειας τα 2 πισι (απλα φροντισε το καλωδιο που θα παρεις να ειναι crossover και οχι straight στην περιπτωση που ενωσεις τα 2 πισια)
και μεσω του router.
αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα το 2ο και για να μη σε μπλεκω με ανουσιες θεωριες (βασικα εγραψα ενα κατεβατο και πριν το ποσταρω το διαβασα, και λεω τι βλακειες του γραφω του ανθρωπου, λες και τον ενδιαφερουν ολα αυτα ).ξερεις να βρεις τις ip των 2 πισι σου; εσυ τις εχεις ορισει ή παιζει dhcp το ρουτερακι σου; βρες τες και γραψτες.
Δεν χρησιμοποιείς το router για τοπικό δίκτυο (να συνδέσεις τα 2 πισί). Το router σου πρέπει να παρέχει μόνο internet και το δηλώνεις ως 'εχθρικό' δίκτυο.
Αν χρησιμοποιείς τον router για να μοιράζεσαι αρχεία και να παίζεις παιχνίδια ανάμεσα στα 2 πισί, είναι σα να κατεβάζεις τα παντελόνια σου και να διαφημίζεις στο internet: ελάτε να με γ@@@@.
-
Γιατι? Αφου έχω δηλώσει ότι πρόσβαση στον router έχουν μόνο αυτές οι δύο συγκεκριμένες ΙΡ?
-
Ότι κοινόχρηστα αρχεία και εκτυπωτές έχεις στα δύο pc, τα έχει και όλος ο κόσμος. Μπορείς να προστατευθείς κάπως ορίζοντας users και πιο περίπλοκη πρόσβαση στα αρχεία, αλλά η microsoft δεν συνιστά αυτή τη τοπολογία. Συνιστά να προσθέσεις κάρτες δικτύου στο κάθε πισί και να τις συνδέσεις με το crossover καλώδιο που σου γράφει ο skye (θα έχεις 2 ξεχωριστά δίκτυα).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]