-
Τελικά τα κατάφερε το DVD Shrink, λοχία;
-
Ρε Μάνο...είσαι απίστευτος
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά τα κατάφερε το DVD Shrink, λοχία;Ακόμα ΚΑΙ αυτό κόλλησε ρε γμτ !
Τι σκατά κλείδωμα έχουν κάνει οι παλιο-pirate-hunters !? -
Να ρωτήσω
με απλά λόγια τι παραπάνω προσφέρουν τα Vista σε σχέση με τα ΧP?
Πότε αναμένονται? Αντε γιατί πρέπει να αλλάξουμε λαπτοπι επειγόντως. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσωμε απλά λόγια τι παραπάνω προσφέρουν τα Vista σε σχέση με τα ΧP?
Πότε αναμένονται? Αντε γιατί πρέπει να αλλάξουμε λαπτοπι επειγόντως.Διάβασες ένα ποστ μου 1-2 σελίδες πριν για τα Vista, Σάββα;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Τελικά τα κατάφερε το DVD Shrink, λοχία;
Ακόμα ΚΑΙ αυτό κόλλησε ρε γμτ !
Τι σκατά κλείδωμα έχουν κάνει οι παλιο-pirate-hunters !?Το Shrink κολλάει εδώ κι αρκετό καιρό με τα σύγχρονα dvd. Το DVD Fab είναι πιο σύγχρονο πρόγραμμα, αλλά αν λες ότι κόλλησε κι αυτό, αστα να πάνε.
Για ψάξε στο http://www.vcdhelp.com
-
Ποιο DVD (τίτλος) είναι;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να ρωτήσω
με απλά λόγια τι παραπάνω προσφέρουν τα Vista σε σχέση με τα ΧP?
Πότε αναμένονται? Αντε γιατί πρέπει να αλλάξουμε λαπτοπι επειγόντως.Διάβασες ένα ποστ μου 1-2 σελίδες πριν για τα Vista, Σάββα;
όχι τώρα το διάβασα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιο DVD (τίτλος) είναι;Φίλε Μάνο, ιδού !
Summary for drive G: (AnyDVD 6.0.5.0)
Drive (Hardware) Region: 2Media is a Data DVD.
Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite)
Size of first Layer: 1938080 sectors (3785 MBytes)
Total size: 2883072 sectors (5631 MBytes)Video DVD (or CD) label: MONTY_PYTHON_THE_HOLY_GRAIL
Media is CSS protected!
Video Standard: PAL
Media is locked to region(s): 2 4 5!RCE protection not found.
DVD structure appears to be correct.
Structural copy protection not found.
Changed firstplay: Jump directly to TitleMenu!
Autorun not found on Video DVD.
Bad sector protection not found.
Emulating RPC-2 drive with region 2! -
να βρεθει επειγοντως λυση...
ρε συ...αυτο νομιζω οτι το χω γραψει με shrink...
-
εμενα γιατι δεν το διαβαζει;;;
-
εχω δωσει κατι dvd σε εναν φιλο αλλα νομιζω οτι το χω γραψει...
πας να το κανεις on the fly? εχεις δυο players?
-
1ον δεν έχω δύο Players και
2ον on the fly , τι διαφορά έχει ως προς την αναγνωση του δίσκου; -
Ρε συ Λοχία, με ποιο AnyDVD προσπαθείς; Γιατί εγώ δεν έχω κωλώσει με ΚΑΝΕΝΑ (εκτός από 1-2 της Sony). Αλλά να βρεις το πιο πρόσφατο AnyDVD, έστω και αν είναι για 30 μέρες. Μέσα στις 30 μέρες θα έχει βγει crack.
-
sergeant
Μήπως είναι υπερχαραγμένο;
-
μου χει τυχει αλλο να διαβαζει το ενα και αλλο το δευτερο player...ειναι και τα 2 dvd writer...
δες και μηπως ειναι διαλυμενο το δισκακι...
-
sergeant
δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι περίεργο. Δοκίμασε να το ριπάρεις με το αντιγραφικό (αν έχεις DVD ανάγνωσης και προσπαθείς ως τώρα να το ριπάρεις μ' αυτό).Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις οδηγούς ASPI. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο βοηθούν τις συσκευές DVD μου να διαβάσουν πράγματα που χωρίς αυτούς δεν μπορούν. Αποσυμπιέζεις τα αρχεία, τρέχεις το 'INSTASPI.BAT' και επανεκκινείς.
Άλλο πρόγραμμα (:roll: το παλιό-καλό smart ripper.
http://www.pctipp.ch/downloads/dl/18515.asp
Oρίζεις που θες να σου αποθηκεύσει τα αρχεία (target), τσεκάρεις στα settings τις προστασίες που θες να σπάσει (όλες!) και πατάς backup. -
nasos79
Ρε συ Λοχία, με ποιο AnyDVD προσπαθείς; Γιατί εγώ δεν έχω κωλώσει με ΚΑΝΕΝΑ (εκτός από 1-2 της Sony). Αλλά να βρεις το πιο πρόσφατο AnyDVD, έστω και αν είναι για 30 μέρες. Μέσα στις 30 μέρες θα έχει βγει crack.
Με το 6.0.5.0, που κατέβασα από το Site Που μου υπέδειξε ο Μάνος. Εχω κατεβασει και το crack από αλλού, αλλα δεν το έχω σπάσει ακόμα...Μου μένουν 20 ημερες...
hrdoukas
Μήπως είναι υπερχαραγμένο;
Πως το καταλαβαίνω αυτό και τι σημαίνει ;
adis4gr
μου χει τυχει αλλο να διαβαζει το ενα και αλλο το δευτερο player...ειναι και τα 2 dvd writer...
δες και μηπως ειναι διαλυμενο το δισκακι...
Οτι έχει χαρακιές έχει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δημιουργούν τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Λες το ρημάδι να είναι χαλασμένο και τσάμπα σας έχω πρήξει;! ΄manosk
sergeant
δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι περίεργο. Δοκίμασε να το ριπάρεις με το αντιγραφικό (αν έχεις DVD ανάγνωσης και προσπαθείς ως τώρα να το ριπάρεις μ' αυτό).Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις οδηγούς ASPI. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο βοηθούν τις συσκευές DVD μου να διαβάσουν πράγματα που χωρίς αυτούς δεν μπορούν. Αποσυμπιέζεις τα αρχεία, τρέχεις το 'INSTASPI.BAT' και επανεκκινείς.
Άλλο πρόγραμμα ( το παλιό-καλό smart ripper.
http://www.pctipp.ch/downloads/dl/18515.asp
Oρίζεις που θες να σου αποθηκεύσει τα αρχεία (target), τσεκάρεις στα settings τις προστασίες που θες να σπάσει (όλες!) και πατάς backup.Μάνο μου , το κακό είναι ότι δεν ripάρει καν! Δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία . Περίπου στο 20% σταματάει!....
-
Γι' αυτό δοκίμασε (απλό είναι) με τους οδηγούς ASPI μπας και το διαβάσει. Έτσι που τα λες πάντως μου μυρίζεται προβληματικό δισκάκι (χαραγμένο).
-
Αδικα σας έπρηξα μάλλον!...
Το δισκάκι είναι προβληματικό!...Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πάντως!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]