-
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξαναμπεί (προ 2ετίας) δεν είναι τωρινό
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εν τω μεταξύ, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς πως (και πόσο) αβίαστα ταυτίζουν οι συνδικαλιστές το συμφέρον του λαού με το συμφέρον της συντεχνίας τους. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξαναμπεί (προ 2ετίας) δεν είναι τωρινόυπαρχει και αυτο
οτι να ναι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...
για να επιτρεψουν οι καλοθρεμενοι υπαλληλοι να διοικει τη ΔΕΗ οπως θελει ο καθε 'διευθυνων'Έέέτσι είν' ο έλληνας...την κατσίκα του γείτονα...(που εντελώς τυχαία τρώει ΠΑΝΤΑ το χορτάρι του κι είναι ΠΑΝΤΑ κρατικοδίαιτη)...Έέέτσι είν' ο έλληνας...
A ρε καργιόλια συνδικαλΗστές...
Πότε θα σας κάψουν ζωντανούς να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ο καλύτερος συνδικαλΗστής (ειδικά της ΔΕΗ) είναι χειρότερος από τον Τσοχατζόπουλο.
Ενώ οι της ΔΕΗ (η πλειοψηφία) είναι καλόπαιδα...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
....
Ενώ οι της ΔΕΗ (η πλειοψηφία) είναι καλόπαιδα...έχεις ιδίαν πείρα
-
Δυστυχώς έχω στον περίγυρό μου (το μακρινό ευτυχώς ) ΔΕΗτζήδες.
Ο μόνος που χω ακούσει (μάλλον διαβάσει...) να μιλάει λογικά, από εργαζόμενους της ΔΕΗ, είσαι εσύ. (όχι ότι διαβάζω και ολόκληρα τα ποστς σου, είναι και μισό στρέμα το ένα ).
Αλλά, μάλλον, εσύ δεν είσαι ο κλασσικός ΔΕΗτζής. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εν τω μεταξύ, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς πως (και πόσο) αβίαστα ταυτίζουν οι συνδικαλιστές το συμφέρον του λαού με το συμφέρον της συντεχνίας τους.
πες του να μάθει γαλλικά αυτού που τρόλαρε
-
Ξέρει τόσο καλά γαλλικά ο Φωτόπουλος;
-
Μόνο γαλλικά μιλάει, είναι παραμορφωμένος.
-
Μετά από τέτοιες ερμηνείες η διεθνής καριέρα είναι κοντά!
-
-
Κάτσε να ψαχτώ, έχω κάτι ψιλά στην τσέπη...έχω και κάποια στο αμάξι....βιάζεσαι φωτόπουλε ή μπορείς να περιμένεις λίγο?
-
12 δις σφαιρες του κανουν του μαλακα?
-
-edit-
-
χωρίς να ξέρω ακριβώς τί και πως, μου φαίνεται απόλυτα λογικό όποιος ιδιώτης θέλει να βάλει χέρι στη ΔΕΗ να πληρώσει και για τα αποθεματικά, τα οποία έχουν σχηματιστεί με εισφορές εργαζομένων.
Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται λογικό να βάλει κάποιος χέρι σε αυτά
-
Σωστό!
Βέβαια όταν οι ΓΕΝΟΠίτες λένε 'η ΔΕΗ είναι περιουσία του ελληνικού λαού' στην πραγματικότητα εννοούν (και έχουν δίκιο) 'η ΔΕΗ είναι (εν μέρει) δική μας περιουσία' κατά τα λοιπά χέστηκαν για τον ελληνικό λαό -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σωστό!
Βέβαια όταν οι ΓΕΝΟΠίτες λένε 'η ΔΕΗ είναι περιουσία του ελληνικού λαού' στην πραγματικότητα εννοούν (και έχουν δίκιο) 'η ΔΕΗ είναι (εν μέρει) δική μας περιουσία'** κατά τα λοιπά χέστηκαν για τον ελληνικό λαό**δυστυχώς οι συνδικαληστές έχουν αυτή την νοοτροπία, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον εσύ τί ακριβώς εννοώ...
Εν προκειμένω ο ιδιώτης ετοιμάζεται να κάνει πάρτυ, και μετά θα έχουμε και το δημόσιο να πληρώνει συντάξεις και μειώσεις προσωπικού
-
Το όλο θέμα με τα αποθεματικά των ταμείων το έχουμε εξαντλήσει παίδες.
-
Σαν επιχείριση έχουμε αλλάξει παροχό. Από τη ΔΕΗ, αλλάξαμε στην Aegean. Όλες οι δραστηριότητές μας βρίσκονται σε βαθύ ύπνο το χειμώνα, οπότε δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τους λογαριασμούς. Εχθές όμως μου ήρθε ένα λογαριασμός με ζήτηση ισχύος για το ένα ρολόι 36,17 Kw Με συνολική μηνιαία κατανάλωση 210Kw. Πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ. Δεν γίνεται να έχω ζητήσει στιγμιαία τέτοια ισχύ. Κάθε μήνα είχε αυξημένη σε σχέση με όταν ήμουνα στη ΔΕΗ και κάθε μήνα μιλούσα με την εταιρεία, ακυρώναν τον προηγούμενο λογαριασμό, και έστελναν καινούριο. Συνεχώς τους έλεγα για χαλασμένο μετρητή στη ζήτηση ισχύος, και μου έλεγαν ότι θα το κοιτάξουν. Επειδή έχω συμφωνημένη ζήτηση 35Kw φοβήθηκα για διακοπή και επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ. Τους λέω για τον προφανώς χαλασμένο μετρητή, και να μην έχω καμιά συνέπεια με αυξήσεις ισχύος κλπ κλπ. Μου λένε να το κοιτάξουν και να τους καλέσω σε λίγο. Στην επόμενη επικοινωνία μας, μου λένε ότι η μέτρηση ήταν 4,32Kw(από ένα μηχάνημα για το πηγάδι που δουλεύει + τις κάμερες-συναγερμό). Απόλυτα διακαιολογημένη. Μου στέλνουν και τις προηγούμενες και ήταν από 3,5kw-4,6kw.
Οπότε η Aegean, άλλη μέτρηση λάμβανε από τη ΔΕΗ και άλλη μου χρέωνε. Μιλάμε για διαφορά 2,7€+ΦΠΑ ανα kw. Άρα 6 μήνες Χ περίπου 80€. Η τηλεφωνήτρια τα μασούσε, και 'θα το κοιτάξουμε', και 'θα το προωθήσω στο αρμόδιο τμήμα', και ξύστα με γκασμά. ήδη έχω μιλήσει με το δικηγόρο μου, και θα έχουμε συνέχεια....
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στα τιμολόγια που σας στέλνουν. -
Να το κυνηγήσεις όμως, μην το αφήσεις γιατί αυτοί ποντάρουν στο 'πού να μπλέκω με δικηγόρους και δικαστήρια'...
Περί ΔΕΗ