-
Ποιο πιστευετε οτι ειναι το ιδανικοτερο ταξιδιαρικο αυτοκινητο της ελληνικης αγορας;
Εξαιρουνται:
Αυτοκινητα με 'παραλογη' τιμη (80.000+)/εξωτικα αυτοκινητα.
Αυτοκινητα ημιαγωνιστικα που θελουν βενζινη καθε 5 μετρα και σου φευγουν ολα τα σφραγισματα.
Ζητουνται:
4 θέσεις κατ'ελαχιστον
ταχυτητα
ανεκτη καταναλωση
ασφαλεια
-
Ποιο πιστευετε οτι ειναι το ιδανικοτερο ταξιδιαρικο αυτοκινητο της ελληνικης αγορας;
Εξαιρουνται:
Αυτοκινητα ημιαγωνιστικα που θελουν βενζινη καθε 5 μετρα και σου φευγουν ολα τα σφραγισματα.
Ζητουνται:
4 θέσεις κατ'ελαχιστον
ταχυτητα
ανεκτη καταναλωση
ασφαλεια
-
Εξαιρουνται:
Ζητουνται:
4 θέσεις κατ'ελαχιστον
ταχυτητα
ανεκτη καταναλωση
ασφαλεια
-
Lexus GS450h!
-
SAAB 95 Aero
-
VOLVO S60/S80....
-
Για ταξίδια Volvo χωρίς περαιτέρω σχόλια.
-
lexus IS250
-
Mercedes E-class και πιθανώς Lexus.
-
Mercedes E-class και πιθανώς Lexus.
-
Lexus και Volvo
-
'To' ιδανικότερο;
ΒΜW 330 - 530 ή Άουντι Α4 Κουάτρο 3,2 ή TFSi ή Μάζντα 6 ΜΡSMε λιγότερους παράδες υπάρχουν ένα κάρο ενδιαφέροντα αμάξια οπως Λαγκούνα Τούρμπο, Οκτάβια RS, Πασσάτ, Μοντέο κλπ.
-
Audi S4 Avant (με standard εξοπλισμό) ή Α4 3.2 Avant Quattro
θα φθάσεις βρέξει - χιονίσει αν δεν σε μαζέψει η Τροχαία προηγουμένως
-
Mazda 6 MPS
BMW 330i
Lexus IS250
VW Passat TFSi
Alfa 159 Sportwagon 2.2 - 3.2
Subaru Legacy - Outback 2.5T -
Mazda 6 MPS χωρίς 2η σκέψη και από πρόσφατη εμπειρία μου με ένα τέτοιο...
Πάει άνεμος, στρίβει αέρα, φρενάρει, είναι ροπάτο από χαμηλά, έχει χώρους - άνεση (παρά τις 18άρες) και αν πας με λογικούς ρυθμούς δεν κατεβάζει τον άμπακο...
-
για γρηγορο ταξιδι με ανεση και ασφαλεια mercedes e-class.
βεβαια οι διαφορες με παρομοια μοντελα αλλων εταιρειων π.χ volvo,bmw,audi και και και,δεν ειναι και πολυ μεγαλες εφοσων μας ενδιαφερει η ανεση,η ποιοτητα κυλισης,η ασφαλεια και μια νορμαλ καταναλωση.
οποτε οι γνωμες θα ειναι εντελως υποκειμενικες,με βαση κυριως τα προσωπικα μας γουστα σε μαρκες αυτοκινητων.
παντως πιστευω οτι η e-class ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για μακρινα ταξιδια. -
Άλλη μία ψήφο και απο εμένα για Ε class. Πολύ ξεκούραστη στο ταξίδι, ανάρτηση αρκετά μαλακή για να μην κοπανάει πουθενά και αρκετά σκληρή για να μη σε πιάνει ναυτία, αρκετή ισχύς για προσπεράσματα κλπ (χωρίς να είναι κανενας πύραυλος βέβαια) ενώ καίει και ελάχιστα ακόμα και με μεγάλες μ.ω.τ.
Επίσης προτεινω ενα καλό αυτόματο κιβώτιο, ανεξαρτήτως μοντέλου.
-
E 280 αυτόματη, την καινούργια. Ήρθε, άραγε;
Για πιο δυνατό θα έπαιρνα ένα C350!
Για πιο λίγα λεφτά η τριάρα (το 325) είναι επίσης καλή (καλύτερη νομίζω από τη C230) αλλά αρκετά μικρή για '4 τουλάχιστον'...
Για ακόμα λιγότερα 159 2.2...Θα απέφευγα τα 1.8MB και τα 4κύλινδρα BMW που δε μου γεμίζουν το μάτι. -
BMW 535d .....
-
Astra OPC end off story
Για γρηγορες διαδρομες...