-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για 55κ, όμως, σας προ(σ)καλώ να βρείτε καλύτερο κουπέ.Ποιους ακριβώς;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για 55κ, όμως, σας προ(σ)καλώ να βρείτε καλύτερο κουπέ.
Ποιους ακριβώς;
Φιλικά, όλους !
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει πληρώστε παραπάνω. Αλλά ο κάτοχος του Datsun θα έχει πληρώσει λιγότερα, κατά πολύ λιγότερα μάλιστα, και στο 90+% των συνθηκών θα είναι τουλάχιστον το ίδιο ταχύς και με το χαμόγελο ευχαρίστησης το ίδιο υπαρκτό.+1
Sumfono apolyta!
To 350Z einai fantastiko aftokinito kai prosferei terastia xamogela eftuxias.........kai h sunthrhsh tou einai PAMFTHNH!!!!!!!!!!!!!
SORRY GIA GREEKLISH -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Xτες που ημουν παραλιακή πιο πολύ έβλεπες Porsche παρα σαξοραλα..όλοι έχουν αρχίσει να θεωρούν το αμάξι σαν προέκταση του πουλιού τους και πραγματικά πιστεύω ότι δεν το ευχαριστιούνται...
Όποιος την έχει μικρή παίρνει Porsche...
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ...Και όποιος παίρνει αστικό την έχει 1 μέτρο.
-
350Z για εμένα.
Από την πρώτη κιόλας φορά που το είδα από κοντά, μου έκλεψε την καρδιά: δεν ξέρω, αλλά μου βγάζει άγριες διαθέσεις για τρέλες αυτό το αυτοκίνητο, μόνο που το κοιτάω(όταν τύχει, μιας και δεν κυκλοφορούνε πάρα πολλά). Έχει και μοτερούκλα. -
εγω σ αυτα τα λεφτα θα επαιρνα καποια καλυτερη εκδοση της....
...lotus elise.. -
To 350Z εχει βγαλει πολλα προβληματα ειδικα στις ΗΠΑ, οπως ανομοιομορφη φθορα πισω ελαστικων, τριγμους στο εσωτερικο και προβλημα στα εμπρος φρενα και στην κρεμαγιερα...
Το 350Ζ ειναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ στην Ελλαδα και ενω ειναι υπεροχο αμαξι θα επρεπε να κοστιζει γυρω στα 40Κ μαξιμουμ και θα το θεωρουσα παλι ακριβο..Το εσωτερικο του ειναι μετριας ποιοτητας και στη μεταπωληση χανεις τρελλα λεφτα..Ακολουθει την ιδια πορεια των 200ΣΧ και του παλιου 300-350 τα οποια ουτε πουλησαν αρκετα και η μεταπωληση τους ηταν οικτρη..
Επισης το cayman ειναι πορσε..οτι και αν ειναι ειναι πορσε..λοιπον δεν τιθεται συγκριση του 350ζ με την καιμαν...Οταν σε ρωτανε λες εχω πορσε και οχι ΝΤΑΤΣΟΥΝ.. Αυτα τα ολιγα για το 350 εναντιον καιμαν..
Συν οτι κοστιζει 90χιλιαρικα το καιμαν και οχι κατι 100αρες που λενε καποιοι εδω μεσα -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
To 350Z εχει βγαλει πολλα προβληματα ειδικα στις ΗΠΑ, οπως ανομοιομορφη φθορα πισω ελαστικων, τριγμους στο εσωτερικο και προβλημα στα εμπρος φρενα και στην κρεμαγιερα...Ποιός το λέει αυτό για τα προβλήματα που -υποτίθεται- πως βγάζει το 350Ζ?
Επειδή είναι σχετικά φθηνό (ειδικά στις ΗΠΑ) μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει σαν τα μουτρα του ο κάθε κάγκουρας, ένας μαστρο-χάρος να ασελγήσει λοιπόν αρκεί για να αρχίσει μια χαζή φήμη. Η οποία φήμη συνήθως διαδίδεται με διαπιστευτήρια σιγουριάς καθώς το άκουσα απο κάποιον που είναι ξάδερφος ενός που ξέρει έναν που έχει ενα γνωστο με 350 και του το ειπανε.
Το 350Ζ ειναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ στην Ελλαδα και ενω ειναι υπεροχο αμαξι θα επρεπε να κοστιζει γυρω στα 40Κ μαξιμουμ και θα το θεωρουσα παλι ακριβο..Το εσωτερικο του ειναι μετριας ποιοτητας και στη μεταπωληση χανεις τρελλα λεφτα..Ακολουθει την ιδια πορεια των 200ΣΧ και του παλιου 300-350 τα οποια ουτε πουλησαν αρκετα και η μεταπωληση τους ηταν οικτρη..
Δηλαδή είναι υπερτιμημένο επειδή έχει μέτρια πλαστικά στο εσωτερικό και επειδή ΘΑ έχει (σιγουριά πάλι) χαμηλή μεταπώληση?
Επισης το cayman ειναι πορσε..οτι και αν ειναι ειναι πορσε..λοιπον δεν τιθεται συγκριση του 350ζ με την καιμαν...Οταν σε ρωτανε λες εχω πορσε και οχι ΝΤΑΤΣΟΥΝ.. Αυτα τα ολιγα για το 350 εναντιον καιμαν..
Συν οτι κοστιζει 90χιλιαρικα το καιμαν και οχι κατι 100αρες που λενε καποιοι εδω μεσαΈτσι. Πόρτσε λέμε
-
Παίρνεις Porsche...δεν θα βάλεις Xenon kai δέρματα????να οι 100.000.....
-
Σα να λέμε:
'παίρνεις datsun, δε θα βάλεις καρότσα για καρπούζα??? +10.000
-
file IKE καταρχας ειμαι ιαπωνοφιλος...το 350Ζ ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο και πιο προηγμενο απο την καυμαν..αλλα ρε γμτ η πορσε ειναι πορσε...
βεβαια εγω θα επαιρνα ενα εβο10 και θα τους ξεσκιζα ολους... -
datsun?????
nsu??????????
-
Gayman>?
μπααα
350Ζ...αλητεια -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Gayman>?
μπααα
350Ζ...αλητειαRE dj petro... ειδες το τοκυο ντριφτ και μιλας για αλητεια κ για γκει καρς παλι???
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
To 350Z εχει βγαλει πολλα προβληματα ειδικα στις ΗΠΑ, οπως ανομοιομορφη φθορα πισω ελαστικων, τριγμους στο εσωτερικο και προβλημα στα εμπρος φρενα και στην κρεμαγιερα...Βρέ ράντομ, μιλάς για πρόβλημα που 'αφορούσε' παρτίδα του 2003. Τα άλλα δεν τα έχω ακούσει (σε βαθμό που να είναι εγγενή προβλήματα) σε κανένα φόρουμ.
Το 350Ζ ειναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ στην Ελλαδα και ενω ειναι υπεροχο αμαξι θα επρεπε να κοστιζει γυρω στα 40Κ μαξιμουμ και θα το θεωρουσα παλι ακριβο..Το εσωτερικο του ειναι μετριας ποιοτητας και στη μεταπωληση χανεις τρελλα λεφτα..
Πάσο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι υπερτιμημένα. Δηλαδή η Κεϋμαν με μικρότερη ιπποδύναμη, και με μεγαλύτερη τιμή δεν είναι;
-
Πάσο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι υπερτιμημένα. Δηλαδή η Κεϋμαν με μικρότερη ιπποδύναμη, και με μεγαλύτερη τιμή δεν είναι;Είναι Porsche πως αισθάνεσαι όταν λες ότι έχεις Nissan ε;;; πως;;;;
ενώ Porsche ε; γεμίζει το στόμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάσο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι υπερτιμημένα. Δηλαδή η Κεϋμαν με μικρότερη ιπποδύναμη, και με μεγαλύτερη τιμή δεν είναι;
Είναι Porsche πως αισθάνεσαι όταν λες ότι έχεις Nissan ε;;; πως;;;;
ενώ Porsche ε; γεμίζει το στόμαTην τελευταία φορά που το είπα σε high-end γκόμενα, με κοίταξε με οίκτο...χου-χαχαχα!!!!
-
ενώ Porsche ε; γεμίζει το στόμαTην τελευταία φορά που το είπα σε high-end γκόμενα, με κοίταξε με οίκτο...χου-χαχαχα!!!!
Δλδ της ειπες: ''Ψιτ μωρο εχω και Nissan (ή Datsun οτι σας ερθει στο μυαλο εκεινη την ωρα) παμε μια βολτα?
-
ειχε και στο χωριο της Ζ.......
οδηγουσε μποξτερ?
-
Τεσπά, μια άλλη συζήτηση είναι: γιατί να δώσω παραπάνω και να πάρω το Κεϋμαν, και να μην πάρω την κούκλα Boxter; Και έχω και το μπόνους του (γ)κάμπριο.
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z