-
Ελεος φτάνει το θέμα.Κουράστηκα να σασ διαβάζω
Τιμωρείτε τον Καsel και τον κατακρίνετε λες και όλοι μας δεν έχουμε κάνει μια λαλακία
Και μην γυρίσει κάποιος και πει αν δεν γουστάρεις φίλε μην διαβάζεις γιατί το φόρουμ αυτό ανήκει σε όλους μας
Πάμε παρακάτω -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τοσα ξερεις,τοσα λες.δεν μπορω να σε κατηγορησω.οταν υπερασπιζεσαι τα παιδακια που κανουν κοντρες και αυτους που τρεχουν με 200 στην εθνικη,τοτε συγγνωμη ρε φιλε αλλα εισαι και ανιδεος και επικινδυνος.
λοιπον επειδη σε βαρεθηκα επειδη ολο βλακειες λες,μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου.αντε,παρε την αμαξαρα σου,και γκαζωσε την μεχρι εκει που δεν παει αλλο,για να χαλαρωσεις.μην παρεις κανεναν σβαρνα μονο προσεχε.κυκλοφορουν και πιο αργα οχηματα απο εσενα και δεν ειναι ολοι συνειδητοποιημενοι οδηγαρες σαν εσενα.
α και κατι ακομα.στην εθνικη το οριο ειναι 120 και οχι 200 φιλαρα,ετσι;
και οταν δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα απο φορτηγα μην αναφερεσαι σε αυτα.ακου εκει να πει και το τυπο με τη 530 φουκαριαρη.και δεν προκειται να βρεθω ποτε στη θεση του,εσυ ισως,επειδη οταν το οριο ειναι 100 δεν παω με 180 και 200 σαν κατι ΖΩΑ που εσυ τα υπερασπιζεσαι.Για αλλη μια φορα με βγαζεις σωστο και κοιτας να αποπροσανατωλησεις την συζητηση..... Λοιπον την πιπιλα σου εσυ (και δεν εννοω την βρεφικη γιατι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα αυτα που λες για να καλυψεις την χοντραδα που εκανες ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ) και πραγματικα θα η8ελα να ημουν στην τροχαια και να σε πετυχω να περνας πανω απο 40 χλμ στην βαρκιζα, πανω απο 90 σε αυτοκινητοδρομο και πανω απο 120 σε εθνικη.... Να βαλω και την κληση στο φορουμ και μετα να σε δω αν 8α συνεχιζες να λες οτι λες τωρα...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ελεος φτάνει το θέμα.Κουράστηκα να σασ διαβάζω
Τιμωρείτε τον Καsel και τον κατακρίνετε λες και όλοι μας δεν έχουμε κάνει μια λαλακία
Και μην γυρίσει κάποιος και πει αν δεν γουστάρεις φίλε μην διαβάζεις γιατί το φόρουμ αυτό ανήκει σε όλους μας
Πάμε παρακάτωdoom τον κατακρινουμε γιατι εκανε μαλακια εν γνωση του και βγηκε να το πει για να καυχηθει.... και οχι μονο αυτο.... Νομιζει οτι βρισκεται εν δικαιο κιολας αντι να πει ναι εκανα μαλακια....
-
kacey συμφωνω μαζι σου.εχεις δικαιο.το ποστ εγω το εγραψα για να κατακρινω ατομα που κινουνται με μεγαλη ταχυτητα,παρανομα,σε δρομο με πυκνη κινηση.στους συγκεκριμενους δρομους της γερμανιας η κινηση ειναι πολλαπλασια σε σχεση με ελλαδα.οταν λοιπον εισαι σε ενα δρομο με 2 λωριδες και για μερικα χιλιομετρα επιτρεπετε στα φορτηγα να βγουν αριστερα και να περασουν,γιατι μετα εχει απαγορευτικο,τοτε δεν μπορεις να περιμενεις να αδειασει εντελως η αριστερη λωριδα.μιλαμε για τρομακτικη κινηση τωρα.καμια συγκριση με τον αυτοκινητοδρομο στην ελλαδα.μολις θα δεις καποιο κενο θα βγεις.η πλειοψηφεια των οδηγων εκει το γνωριζει αυτο και τηρουν το οριο των 100 χλμ.
η προθεση μου να βγω με σκοπο να τον τιμωρησω,το παραδεχομαι ηταν λαθος.αλλα η προσπεραση που εκανα οχι.ηταν νομιμοτατη. -
Αφού είχε τόσο τρομακτική κίνηση πως πήγαινε με 180;
-
κλησεις hannibal ειναι πολυ πιο πιθανο να φας εσυ.αν κρινω απο τα λεγομενα σου για το πως οδηγεις.12 χρονια πανω στο τιμονι δεν εχω φαει ποτε κληση.και φανταζομαι οτι θα εχεις μπολικες βλακειες στο δρομο.
οποιος ειναι αναμαρτητος ας ριξει τη πρωτη πετρα.λες και ολοι παναγιες ειστε. -
-
οχι κανεις μας δεν ειναι παναγια ουτε και εσυ.... Αλλα κανεις μας δεν εχει παει να κλεισει εν γνωση του ανθρωπο για να τον συνετησει και να μην τρεχει με κινδινο να τον σκωτωσει..... Για αυτο εχω ερθει σε αντιπαραθεση μαζι σου και οχι για τον τροπο τον οποιο προσπερασες.....
κασελ εγω λιγο το θεμα εδω
................................................................................................ -
Εσυ 'λιγο' το θεμα, εγω 'πολυ' το θεμα, απο ορθογραφια εισαι οπως και απο χερια...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αφού είχε τόσο τρομακτική κίνηση πως πήγαινε με 180;Και αφου ειχε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗ γιατί βγηκε για προσπερασμα ο καζελ;
τελικα οι μπασκινες είναι παντού μπασκίνες. γιατί αν ήταν σωστοι οι τυπάδες στο Α6 που λεει ο καζέλ θα σε σταματούσαν και θα σε εγδαιρναν.
germany my ass
-
Είναι περισσότερο από προφανές νομίζω πως αυτό που έκανε ο Kasel είναι πέρα για πέρα εγκληματικό για έναν πολύ απλό λόγο: ότι δεν ήταν δυνατό να ελέγξει (να υπολογίσει, να μαντέψει τέλος πάντων) την ταχύτητα κ την ακριβή απόσταση του άλλου και την κατάσταση των ελαστικών του άλλου και το αν ο άλλος ήταν πχ μεθυσμένος ή μαστουρωμένος ή απλά τρελός για δέσιμο, οπότε για μένα ότι και να λέει έκανε χοντρή βλακεία. Πολύ απλά έπαιξε εν γνώσει του (ουσιαστικά) τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου (απαράδεκτου οδηγού πιθανότατα αλλά αυτό δε λέει τίποτα για την περίσταση) κορώνα γράμματα.... Από την άλλη πλευρά θα πω το εξής: Αφενός δεν είναι λογικό αν τρέχουμε στην αριστερή πολύ πάνω από το νόμιμο όριο (πχ με 150+ χαω) να θεωρούμε ότι με το που ζυγώνουμε σε μια άλφα απόσταση από αμάξι που κινείται στην αριστερή με νορμάλ ταχύτητα ο οδηγός του πρέπει να κάνει ακαριαία δεξιά παίζοντας την κότα ή φερόμενος κάπως έτσι για να περάσει χωρίς να χάσει ούτε ένα χιλιόμετρο η αφεντιά μας έστω και φρενάροντας ελαφρά. Αφετέρου, όταν πρόκειται να προσπεράσουμε πρέπει σαφέστατα να εκτιμήσουμε όσο γίνεται καλύτερα την ταχύτητα του οπίσθιου αυτοκινήτου στην διπλανή λωρίδα που θα μπούμε και φυσικά την απόστασή του, ώστε βγαίνοντας προς την πλευρά του να μην τον θέσουμε σε κίνδυνο ή/και να μην τον εξωθήσουμε σε ακραία-ανεξέλεγκτη αντίδραση (κοινώς να μη τον κλείσουμε τσαμπουκαλίδικα), πχ να πλακωθεί στα φρένα, εν γνώσει μας. Επίσης, όπως γράψανε και φίλοι πριν, το άναμμα του φλας δηλώνει απλά πρόθεση και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί υποχρέωση συμμόρφωσης του άλλου με την κίνηση που υπονοεί η χρήση του. Προσωπικά πάντα όταν ανάβω φλας για αλλαγή λωρίδας, περιμένω 1-2 ή περισσότερα δευτερόλεπτα να καταλάβω από την αντίδρασή του κατά πόσο ο πίσω έχει τη διάθεση να συνεργαστεί μαζί μου, υπό την έννοια να κοντρολάρει ανάλογα το αμάξι του για να εκτελέσω την αλλαγή λωρίδας, πόσο μάλλον όταν ο πίσω εκτιμώ ότι έρχεται σφαίρα...Από τη στιγμή που ο kasel ομολογεί πως καταλάβαινε πως η bmw έπρεπε να πλακωθεί στα φρένα για να τον αποφύγει (πήγε δηλ τσαμπουκαλίδικα, προφανώς και λόγω όγκου-βάρους του οχήματός του) είναι 100% επικίνδυνη και ακραία η αντίδρασή του. Αν φίλε kasel ήθελες να τιμωρήσεις-σώσεις τους άλλους από αυτόν τον επικίνδυνο οδηγό, μπορούσες πιθανότατα να προσπαθήσεις να καταγράψεις τον αριθμό του και να ειδοποιήσεις την γερμανική τροχαία για τη συμπεριφορά του ώστε να τον κυνηγήσουν αυτοί για τα περαιτέρω. Και κάτι τελευταίο, αν αντί για νταλίκα οδηγούσες ένα μικρής ιπποδύναμης και όγκου ιχ, πχ ένα matiz, θα έκανες την ίδια κίνηση απέναντι στη bmw????
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Και κάτι τελευταίο, αν αντί για νταλίκα οδηγούσες ένα μικρής ιπποδύναμης και όγκου ιχ, πχ ένα matiz, θα έκανες την ίδια κίνηση απέναντι στη bmw????μπαααα, εκει τα τσαμπουκαλιδια θα γινονταν κο-κο-κο-κοο
-
παντως είσαι τυχερός καζελ γιατι αν δεν τον σταματούσαν οι μπατσοι και τελικα σε επαιρνε απο πίσω και σε τιμωρούσε αυτός, τώρα άλλα για άλλα θα ελεγες.
Απο την άλλη ισως να σου αρεσε κιολας...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
η προθεση μου να βγω με σκοπο να τον τιμωρησω,το παραδεχομαι ηταν λαθος.αλλα η προσπεραση που εκανα οχι.ηταν νομιμοτατη.Θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι έπειτα από όλη αυτή τη συζήτηση παραδέχεσαι έστω και εν μέρει το λάθος σου (εφόσον βέβαια δεν το επαναλάβεις στο μέλλον), αλλά άποψή μου είναι ότι η προσπέραση κόβοντας τον άλλο που έρχεται με 1000 είναι εξίσου λάθος ως προέκταση της πρόθεσης να τον τιμωρήσεις χωρίς να πολυνοιάζεσαι για πιθανό ατύχημα. Αν η γερμανική αστυνομία σε ακολουθούσε και είχε συνειδητοποιήσει τι πήγες να κάνεις και γιατί, να είσαι σίγουρος ότι θα σε είχε σκίσει κανονικά. Το ότι τη γλίτωσες (όπως τη γλιτώνουν τόσοι και τόσοι που παρανομούν καθημερινά) δε σου ξεπλένει το λάθος, και αυτό φαντάζομαι το γνωρίζεις.
Τέλος, όλοι κάνουμε ή έχουμε κάνει κάποιες μ@λ@κίες κατά καιρούς, αυτό όμως δε σημαίνει και ότι δεν έχουμε δικαίωμα να υποδεικνύουμε στους άλλους αυτές που κάνουν εκείνοι. Καθόλου δε με νοιάζει αν τα λάθη τα δικά μου τα υποδεικνύει ο Ιησούς Χριστός, ή κάποιος που είναι έτοιμος να πάει στην ηλεκτρική καρέκλα - μυαλό έχω και μπορώ να κρίνω αν έχει δίκιο και να προσπαθήσω να βελτιωθώ, βάζοντας τον εγωισμό μου στην άκρη.
Αυτά από εμένα, πολύ φιλικά.
-
Αγαπητέ kasel είσαι τελείως λάθος. Και αυτό γιατί το έκανες ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
Η polizei δεν σε σταμάτησε γιατί τυπικά η κίνησή σου ήταν σωστή. Το πρόβλημα είναι ηθικό, ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ. Δηλαδή εσύ αυτοχρείστηκες Polizei?
Εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν ήσουν εσύ στο ΙΧ και σου έκανε τη ΜΑΓΚΙΑ μια άλλη νταλίκα, τι θα έλεγες?
Πραγματικά είναι κρίμα η όλη ιστορία. Αν προκαλούσες ατύχημα ή μάλλον δυστύχημα δεν θα είχες το κρίμα στο λαιμό σου?
Εντάξει ο άλλος πάει με 180, με 250 σου λέω εγώ. Πρέπει και εσύ να κάνεις τη ΜΑΓΚΙΑ σου (λόγω όγκου έτσι), γιατί προφανώς με ΙΧ δεν θα έκανες τι ίδιο...Εγώ θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς. Είσαι τελείως λάθος...
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...... -
Σχετικά με το θέμα των προσπεράσεων:
Ο δρόμος είναι δημόσιος χώρος, τον οποίο καλούμαστε να μοιραστούμε. Σε κανένα δεν ανήκει και κανείς δεν έχει περισσότερα δικαιώματα πάνω του. Οφείλουμε ΟΛΟΙ να υπακούμε τον ΚΟΚ.-
Οι 'νορμάλ' οδηγοί (ναι, εμείς οι φλούφληδες) παραβαίνουμε τον ΚΟΚ όταν - αφού έχουμε δει και αποειδεί περιμένοντας τους γΛήγορους - αναγκαστούμε να 'διακόψουμε' έναν Α.Μ. γΛήγορο, μπαίνοντας στην - αποκλειστική τους - αριστερή λωρίδα για να προσπεράσουμε και να διατηρήσουμε μια, ας πούμε, αποδεκτή μ.ω.τ. Τους διακόπτουμε, τους εμποδίζουμε, τους θέτουμε σε κίνδυνο, κλπ, και έχουν κάθε 'δικαίωμα' να μας μπινελικώσουν. Ας δούμε λίγο όμως τη δική τους συμπεριφορά και κατά πόσο υπακούουν ΑΥΤΟΙ τον ΚΟΚ:
Ο ΚΟΚ λέει ότι πρέπει να κινούμαστε όσο δεξιότερα γίνεται και να μεταβαίνουμε στις αριστερές λωρίδες ΜΟΝΟ όταν είναι να προσπεράσουμε. Προφανώς, για τους γΛήγορους η προσπέραση είναι μια μόνιμη κατάσταση. Αυτοί ΔΕΝ υποχρεούνται να κινούνται τέρμα δεξιά. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!
Ο ΚΟΚ λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας. Πολλά είναι γελοία, συμφωνώ. Κι` εγώ ΔΕΝ τα τηρώ. Θα πάω και με 130, 140, 150. ΟΜΩΣ, πρέπει να τα τηρούμε ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!! Τα όρια είναι εκεί για κάποιο λόγο, όχι για να χλευάζουμε αυτούς που τα έβαλαν και να θέτουμε τα δικά μας!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ λοιπόν κύριοι γΛήγοροι να πηγαίνετε με όσα θέλετε, ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΟΣ, . ΚΑΙ -!!
Ο ΚΟΚ επίσης λέει ότι όταν κινούμαστε δεξιά και θέλουμε να μεταβούμε αριστερά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εξετάσουμε την κίνηση στην αριστερή λωρίδα και να προχωρήσουμε αφού βεβαιωθούμε ότι δεν θέτουμε σε κίνδυνο κάποιον που έρχεται από πίσω. ΟΜΩΣ κύριοι γΛήγοροι, ΠΩΣ να καταλάβει ο φουκαράς ότι εσείς κινείστε με 180, 200 ή 200++??? ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ εκπαιδεύτηκε ο μέσος οδηγός να εκτιμά και να υπολογίζει τέτοιες ταχύτητες, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει και να μη σας 'διακόψει'??
Είναι λοιπόν - το λιγότερο.. - ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να απαιτείτε οι γΛήγοροι να συμορφώνονται όλοι οι άλλοι με τη δική σας συμπεριφορά, επειδή εσείς ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να συμορφωθείτε με τον ΚΟΚ!! Εμείς οι 'φλούφληδες' έχουμε ΜΟΝΟ υποχρεώσεις, εσείς οι ΟΔΗΓΑΡΕΣ έχετε ΜΟΝΟ δικαιώματα επάνω μας.. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!
ΥΓ: Εδώ φτάσατε στο σημείο να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να κάνουμε συγκεκριμένες διαδικασίες: Κοιτώ πίσω, ξανακοιτώ μετά από 1 sec (sic), ξανακοιτώ μετά από 2 sec.. ολόκληρη δειγματοληψία για να 'σκαμπάσουμε' με πόσα πάει ο γΛήγορος!! Αυτός δε, ΚΑΜΙΑ υποχρέωση, αυτός είναι απλά... γΛήγορος! Τα όρια των ταχυτήτων όμως τα βάζει ο ΚΟΚ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ώστε - εκτός των άλλων - να είναι ΕΥΚΟΛΟ στον ΜΕΣΟ οδηγό να υπολογίσει και την σχετική του ταχύτητα με κάποιον άλλον! Να μη χρειάζεται να κάνει δειγματοληψίες!
-
Ο χρήστης sant έγραψε:
Αγαπητέ kasel είσαι τελείως λάθος. Και αυτό γιατί το έκανες ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
Η polizei δεν σε σταμάτησε γιατί τυπικά η κίνησή σου ήταν σωστή. Το πρόβλημα είναι ηθικό, ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ. Δηλαδή εσύ αυτοχρείστηκες Polizei?
Εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν ήσουν εσύ στο ΙΧ και σου έκανε τη ΜΑΓΚΙΑ μια άλλη νταλίκα, τι θα έλεγες?
Πραγματικά είναι κρίμα η όλη ιστορία. Αν προκαλούσες ατύχημα ή μάλλον δυστύχημα δεν θα είχες το κρίμα στο λαιμό σου?
Εντάξει ο άλλος πάει με 180, με 250 σου λέω εγώ. Πρέπει και εσύ να κάνεις τη ΜΑΓΚΙΑ σου (λόγω όγκου έτσι), γιατί προφανώς με ΙΧ δεν θα έκανες τι ίδιο...Εγώ θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς. Είσαι τελείως λάθος...
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ......+1
-
ωραια συζητηση, σε βοηθαει να καταλαβεις την ψυχολογια αυτων που κινουνται στο δρομο, και που εχουν τοση αντιληψη για τα δρωμενα, οσα εγω απο το πλεξιμο...
παιδια (δεν αναφερεται σε καποιον συγκεκριμενα) αν δεν μπορειτε να υπολογισετε απλα πραγματα και να λειτουργειτε με βαση την απλη λογικη, καθηστε σπιτι ή παρτε το ΚΤΕΛ.
ειναι να απορεις μετα, που καθημερινα μπαινουμε ολοι σε κινδυνο?
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
ΟΜΩΣ κύριοι γΛήγοροι, ΠΩΣ να καταλάβει ο φουκαράς ότι εσείς κινείστε με 180, 200 ή 200++??? ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ εκπαιδεύτηκε ο μέσος οδηγός να εκτιμά και να υπολογίζει τέτοιες ταχύτητες, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει και να μη σας 'διακόψει'??Πολύ απλό. Θέλουμε να προσπεράσουμε, οπότε κοιτάμε τον καθρέφτη μας. Βλέπουμε ένα ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ στον καθρέφτη (είναι στα 200 μέτρα πίσω μας). Ανάβουμε φλας για προσπέραση και 2-3 δευτερόλεπτα αργότερα, ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΜΕ τον καθρέφτη μας. Διαπιστώνουμε πως το αυτοκινητάκι έχει γίνει ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟ σε σχέση με όσο θα έπρεπε να είναι αν εκινείτο σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Περιμένουμε άλλα 2-3 δευτερόλεπτα να περάσει και προσπερνάμε με ασφάλεια και ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Μου συμβαίνει συχνά, το εφαρμόζω και δεν έχω ποτέ πρόβλημα ούτε με κόρνες, ούτε με φώτα, ούτε με τίποτα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΟΜΩΣ κύριοι γΛήγοροι, ΠΩΣ να καταλάβει ο φουκαράς ότι εσείς κινείστε με 180, 200 ή 200++??? ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ εκπαιδεύτηκε ο μέσος οδηγός να εκτιμά και να υπολογίζει τέτοιες ταχύτητες, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει και να μη σας 'διακόψει'??
Πολύ απλό. Θέλουμε να προσπεράσουμε, οπότε κοιτάμε τον καθρέφτη μας. Βλέπουμε ένα ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ στον καθρέφτη (είναι στα 200 μέτρα πίσω μας). Ανάβουμε φλας για προσπέραση και 2-3 δευτερόλεπτα αργότερα, ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΜΕ τον καθρέφτη μας. Διαπιστώνουμε πως το αυτοκινητάκι έχει γίνει ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟ σε σχέση με όσο θα έπρεπε να είναι αν εκινείτο σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Περιμένουμε άλλα 2-3 δευτερόλεπτα να περάσει και προσπερνάμε με ασφάλεια και ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Μου συμβαίνει συχνά, το εφαρμόζω και δεν έχω ποτέ πρόβλημα ούτε με κόρνες, ούτε με φώτα, ούτε με τίποτα.
είναι γλήγορος και πρέπει να μπούμε μπροστά του
σιγά μην κοιτάζω τον καθρέπτη και να υπολογίζω ταχύτητες, ΘΑ ΜΠΩ!!!
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς