-
Joebar; Είναι σειρά κόμικ αυτό δλδ; Υπάρχει σε άλμπουμ;
-
Κομικ είναι ναι!
Έχουν βγεί 5-6τόμοι αλλά σπάνια να βρείς σε περίπτερο.
Σε κανένα παπασωτηριού όλο κ κάτι θα βρείς.Σίγουρα σε μαγαζιά που πουλάνε κομικ.
Αλλά αξίζει αν το βρείς..πολύ γέλιο -
Θα ψάξω στο νετ, thanks man!
-
δεν εχω προσωπικα με τον pai mei και ειλικρινα μακαρι να μην τον σταματαγανε και του ευχομαι να την βγαλει οσο ποιο κα8αρα γινεται
αυτο που πραγματικα με εντυπωσιαζει ειναι οτι σε αλλες περιπτωσεις (παραβιασεις ταχυτητας και διαταξεων του ΚΟΚ) και για αλλα προσωπα ορισμενοι μονο που δεν ζητησαν το κεφαλι του οδηγου επι πινακι....βλέπω ότι στους γνωστούς μας και στους φίλους μας αποφεύγουμε να κάνουμε την οποιαδήποτε παρατήρηση (με εξαίρεση τον aserf στην συγκεκριμένη περίπτωση), ενώ στους υπόλοιπους σέρνουμε τα 'εξ' αμάξης' έστω και για μηδαμινά πράγματα.
μηπως λεω μηπως τελικα δεν απεχει και πολυ ο χαρακτηρισμος οτι ορισμενοι πασχουν απο στρου8οκαμηλισμο?
μηπως κατηγορουνε ορισμενοι παντα τους αλλους γιαυτα που κανουν οι ιδιοι για να νιω8ουν μετα οτι επιτελουν και κοινωνικο εργο?
μηπως εκεινοι (4TF) που πετυχα στην διαδρομη για σουνιο πριν μερικους μηνες ειχαν ευθυγραμμιστει με τον ΚΟΚ?
μηπως τελικα ορισμενοι συμπεριφερονται και στην προσωπικη τους ζωη με 2 μετρα και 2 στα8μα? -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
athanasie να 'σαι καλά.Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.
Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου.Εγώ να ρωτήσω ποια ακριβώς είναι η δουλειά που απαιτούσε να δοκιμάσεις το εταιρικό αυτοκίνητο στα 214χ.α.ώ. σε δημόσιο δρόμο;
Προσπαθώ να καταλάβω σε τι ακριβώς έπρεπε να δείξουν κατανόηση οι αστυνομικοί. Αν έλεγες ότι συνέτρεχαν λόγοι υγείας συγγενικού σου προσώπου, κάποια κατανόηση θα μπορούσε να υπάρχει. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.
Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου.Συγγνώμη αλλά πραγματικά είχες την απαίτηση να σε λυπηθούν;
Μιλάς για κατανόηση και λογική έχοντας ο ίδιος συλληφθεί σε παράλογες ταχύτητες. Για μένα καλά σου έκαναν και πάλι καλά που δε σε λυπηθήκαν. Μπορεί να φαίνεται ψυχρό όπως το γράφω αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Οκ, σε άλλα thread έχει γραφτεί ότι το να οδηγείς με 160 στην εθνική δεν είναι επικίνδυνο, ίσως μάλιστα είναι και πιο ασφαλές από το να οδηγείς με 80 μέσα στην πόλη. Άλλο όμως 160 και άλλο 214.
H ταχύτητα των 214km/h με τις δεδομένες συνθήκες -κατάσταση δρόμου, κυκλοφορία, αυτοκίνητο, οδηγός- δεν ήταν καθόλου παράλογη. Ήταν απόλυτα λογική και ασφαλής.
Το πόσο λογική είναι η ταχύτητα κίνησης είναι συνάρτηση όλων αυτών των παραμέτρων. Μεσάνυχτα σε μια άδεια ευθεία της εθνικής, είναι το ίδιο λογικά τόσο τα 300, όσο και τα 160.
Το απλοϊκό μυαλό ενός μπάτσου όμως, που δεν έχει μάθει να σταθμίζει τις περιπτώσεις ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά απλώς να επιβάλλει πρόστιμα, δεν μπορεί να κατάλαβει ότι μιλάμε για ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα.
Επικίνδυνο είναι να τρέχεις με 50km/h μέρα-μεσημέρι σε στενά, κοντά σε σχολεία, χωρίς καμία ορατότητα.
Επικίνδυνο, είναι να οδηγείς νυσταγμένος ή χαπακωμένος στην εθνική, -πότε βεβαιώθηκε παράβαση για αυτά;ΠΟΤΕ-, να πηγαίνεις με 60 στην αριστερή λωρίδα, να θες ένα αεροδρόμιο για να σταματήσεις (αφού δεν άλλαξες ποτέ φρένα), να κυκλοφορείς με τον χ,ψ Χάρο. Βεβαιώθηκαν ποτέ παραβάσεις για οτιδήποτε από αυτά; ΟΧΙ.Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι δεν ζητάω τη λύπηση κανένος μπάτσου. Ζητάω την ικανότητα να καταλάβει τι είναι ασφαλές στο δρόμο και τι όχι. Η οποία, απουσιάζει. Ο ΚΟΚ έχει τις αδυναμίες του. Δεν έχει λάβει υπόψη του όλες τις περιπτώσεις.
(Τυχαίο παράδειγμα: έλιγμοι χάριν επιδείξεως. Είσαι λοιπόν σε μια πλατεία, που δεν υπάρχει ψυχή σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων, αρχίζεις τα ωραία, σκάει το περιπολικό ξαφνικά, σταματάς, και σου κόβει πρόστιμο για την ανωτέρω παράβαση. Χάριν επιδείξεως; Σε ποιόν; Στα δέντρα; Είναι εντελώς γελοία η βεβαιότητα του ΚΟΚ για την πρόθεσή σου, διότι δεν μπορεί να γνωρίζει την πρόθεσή σου. Και άλλωστε σε ποιόν να κάνεις επίδειξη, αφού δεν υπάρχει κανείς; Και δεν είναι ελιγμοί. Είναι πλαγιολίσθηση. Αδυναμία αποσαφήνισης απλών εννοιών. Ο μπάτσος όμως δεν έχει αυτή την ικανότητα. Είναι ένας απλοϊκός εντελοδόχος του νόμου, όσο κι αν ο τελευταίος είναι κατάφωρα εσφαλμένος είτε στη λογική, είτε στη διατύπωση.)Εν ολίγοις:
Το θέμα μας δεν είναι τα 214, ούτε τα 163, ούτε τα 120.
Είναι υπό ποίες συνθήκες αυτά επιτυγχάνονται. -
mad-max μηπως αυτα που εγραψες ισχυουν και για σενα;αν ενα φιλαρακι σου εδω απο το φορουμ τον γραψουν επειδη ετρεχε με 200 και βαλε,η κλεισει καποιον για να του κοψει το τσαμπουκα,θα τον κραξεις;
δεν νομιζω.απο αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα,θα εκραζες τους μπατσους και τον τσαμπουκα που πηγε να τον συνετισει ο αλλος.
εχω παρατηρησει οτι οι οι κριτικες ειναι πολυ επιλεκτικες εδω μεσα. -
mad-max μηπως αυτα που εγραψες ισχυουν και για σενα;αν ενα φιλαρακι σου εδω απο το φορουμ τον γραψουν επειδη ετρεχε με 200 και βαλε,η κλεισει καποιον για να του κοψει το τσαμπουκα,θα τον κραξεις;
δεν νομιζω.απο αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα,θα εκραζες τους μπατσους και τον τσαμπουκα που πηγε να τον συνετισει ο αλλος.
Τι λέτε ρε παιδιά ;
Δηλαδή είναι ασφαλές να πηγαίνεις με 220χαω έστω και σε άδεια ΕΟ ; Είναι ασφαλές να κάνεις πλαγιολισθήσεις σε άδεια πλατεία ; Η αστυνομία έχει ως καθήκον να αποτρέπει και πράξεις που κάνεις εσυ και βάζουν σε κίνδυνο τον ίδιο σου τον εαυτό και μόνο. Επιπλέον έχει καθήκον να επιβάλλει το νόμο που λέει ότι πηγαίνεις με 120χαω στις ΕΟ το πολύ.
Ωραία το σκεφτόμαστε. Σε λίγο θα ζητούμε να πετάμε χαμηλα με το αυτοκίνητό μας επειδή κατά την άποψή μας δεν κινδύνευε κανείς άλλος. Δεν είναι σψστός τρόπος σκέψης αυτός.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
εχω παρατηρησει οτι οι οι κριτικες ειναι πολυ επιλεκτικες εδω μεσα.φυσικα και δεν 8α τον κραξω!
οπως δεν εκραξα τον PAI MEIαπο τα γραφωμενα σου ομως φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα...
εγω ανηκω (συμφωνα με ορισμενους) στην κατηγορια αλητης δολοφονος ανεγκεφαλος κλπ κλπ κλπ γιατι καλος η κακος εχω μια αλφα συμπεριφορα στο δρομο και γιατι δεν οδηγω παντα βαση των διαταξεων του κοκ
η διαφορα μου ειναι οτι ειμαι απο αυτους που το παραδεχομαι οχι για να κανω επιδειξη οπως μου καταλογιζουν ορισμενοι απλα επειδη ετσι ειμαι σαν χαρακτηρας (σε σημειο που τα ιδια πραγματα λεω και σε μπατσους οσες φορες με εχουν σταματησει)
απο την αλλη υπαρχουν ορισμενοι που υποτει8εται οτι πανε παντα με το ευαγγελιο, αποτελουν την πολιτικη αγωγή, εκφραζουν συμφωνα με τα πιστευω τους το συνολο της κοινης γνωμης, την λενε σε ολους και για ολα, οταν δεν οδηγουν βαση του κοκ ειναι παντα γιαυτους ευνοικες οι συν8ηκες, παρολο που παρανομουν εις γνωσην τους δεν υπαρχει καταυτους καμια υποψια κινδυνου κλπ κλπ κλπ....καποτε καποιοι ε8εσαν σαν επιχειρημα οτι ακομα και τελειως αδειος να ειναι ο δρομος και πηγαινεις με 140-160 ειναι επικινυνο γιατι ΑΜΑ σου σκασει λαστιχο 8α σκοτω8εις...οι ιδιοι λοιπον ερχονται μετα απο καιρο και μιλανε για αντιστοιχες ταχυτητες ξεχνοντας τα ψευτοκυρηγματα που εκαναν νωριτερα...
μια επιπροσ8ετη συγκρουση προερχεται απο το γεγονος οτι οταν καποιος αλητης κλπ κλπ κλπ που δεν τον ξερουν παραδεχτει μια παρανομια (βαση κοκ) η στηριξειθ τις αποψεις καποιου που παρανομησε (βαση κοκ) τοτε του ριχνονται να τον ''φανε'' οταν ομως ενα φιλαρακι τους οι ιιοι παρανομησουν τοτε ολα μελι γαλα
υπενθυμιζω την βολτα 10 περιπου αυτοκινητων του 4TF προς σουνιο.....
ελπιζω να εγινα ποιο κατανοητος τωρα κασελ
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά ;Δηλαδή είναι ασφαλές να πηγαίνεις με 220χαω έστω και σε άδεια ΕΟ ; Είναι ασφαλές να κάνεις πλαγιολισθήσεις σε άδεια πλατεία ;
Δεν το ξερεις οτι ο δρομος αποτελει ιδιωτικη περιουσια του καθε Ελληνα;
Οτι γουσταρει κανει,και λογαριασμο δεν δινει.
Σου λεμε εμεις τι να κανεις σπιτι σου;
Αμαν πια βρε αδερφε -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά ;
Δηλαδή είναι ασφαλές να πηγαίνεις με 220χαω έστω και σε άδεια ΕΟ ; Είναι ασφαλές να κάνεις πλαγιολισθήσεις σε άδεια πλατεία ;
Δεν το ξερεις οτι ο δρομος αποτελει ιδιωτικη περιουσια του καθε Ελληνα;
Οτι γουσταρει κανει,και λογαριασμο δεν δινει.
Σου λεμε εμεις τι να κανεις σπιτι σου;
Αμαν πια βρε αδερφε -
N' αλλάξει ο τίτλος του θέματος.
-
Προσωπικά πάω πάσο με αυτά που διαβάζω.
Όταν κάποιοι πιστεύουν ότι πηγαίνοντας με 214χλμ/ώρα η αστυνομία έπρεπε να τους χαριστεί τι να πω; Ντροπή της που για να κόψει μια κλήση δε λαμβάνει υπόψιν της το σούπερ ντούπερ αλγόριθμο που θα της λέει πότε μια χοντρή παρανομία ήταν 'ασφαλής' και πότε όχι. Το αν είναι ή όχι ασφαλής είναι ένα άλλο ζήτημα. -
παλι τα ιδια λες.αν εγω που δεν με ξερεις,κανω κατι επικινδυνο στο δρομο,οπως κανεις εσυ συμφωνα με τα λεγομενα σου,θα με κραξεις ασχημα.αν τον κανει ενας γνωστος σου,θα κραξεις τον αλλον.επιλεκτικη κριτικη.
δεν ειπα ποτε οτι παω με το ευαγγελιο.κανω λαθη,οπως ολοι μας.το θεμα ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη μας.
αν εσενα σου αρεσει να τρεχεις δικαιωμα σου.αν ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου,δεν θα κατσω να σε αλλαξω μυαλα.περασα και εγω απο αυτο το σταδιο,πιστεψε με.
δεν εχω καμια διαθεση να σου την πω,αλλα ειναι ενοχλητικο σε ενα φορουμ να κραζεις αγνωστους,ενω γνωστοι σου που θα κανουν την ιδια ανοησια να τους επικροτεις σχεδον. -
Για όσους δεν ξέρουν η lady στην Τροχαία Κηφισιάς δεν μασάει τίποτα... οπότε τον νού σας!!!!!!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά ;Δηλαδή είναι ασφαλές να πηγαίνεις με 220χαω έστω και σε άδεια ΕΟ ; Είναι ασφαλές να κάνεις πλαγιολισθήσεις σε άδεια πλατεία ; Η αστυνομία έχει ως καθήκον να αποτρέπει και πράξεις που κάνεις εσυ και βάζουν σε κίνδυνο τον ίδιο σου τον εαυτό και μόνο. Επιπλέον έχει καθήκον να επιβάλλει το νόμο που λέει ότι πηγαίνεις με 120χαω στις ΕΟ το πολύ.
Συμφωνω απολυτα με αυτο που εγραψε ο Αγγελος μερικα ποστ πριν...
Το αν ειναι ασφαλες ή οχι ειναι πολυπαραγοντικο...Εξαρταται απο: τι αμαξι εχεις,σε τι κατασταση βρισκεται αυτο(φρενα-λαστιχα-αναρτησεις κτλ),σε τι κατασταση βρισκεσαι εσυ,τις συνθηκες του δρομου(κινηση-οδοστρωμα-φωτισμος)Το να κανεις πλαγιολισθηση σε αδεια πλατεια,προφανως με απολυτα ελεγχομενες ταχυτητες δεν καταλαβαινω που μπορει να ειναι επικινδυνο(εκτος για την υγεια των ελαστικων )
Για τα ορια τα εχουμε ξαναπει ουκ ολιγες φορες....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για όσους δεν ξέρουν η lady στην Τροχαία Κηφισιάς δεν μασάει τίποτα... οπότε τον νού σας!!!!!!Κριμα,και υπαρχουν πολλες επιλογες
-
Γιατί να μη χαριστεί στον Pai Mei η τροχαία; Ας μη σβήσουν τη κλήση αλλά τις πινακίδες μπορούσαν να τις δώσουν.
Η τροχαία πιάνει έναν που τρέχει με 200 (και τον εξοντώνει) ενώ οι υπόλοιποι 5.000 που επίσης έτρεχαν με 200 δεν πιάστηκαν. Είναι κίνητρο για να μη τρέχουμε η ΕΛΑΧΙΣΤΗ πιθανότητα ότι θα πληρώσουμε τεράστιο πρόστιμο και θα μας πάρουν τις πινακίδες; Όχι φυσικά γιατί δεν θα μας πιάσουν. Αν έπιαναν το 20% από αυτούς που τρέχουν δεν θα έτρεχε κανένας.
Είναι άδικη η αυστηρή τιμωρία κάποιου που πιάστηκε να τρέχει με 200, χιλιάδες άλλοι τρέχουν με 200 και δεν πιάνονται.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!