-
Παίδες 'φχαριστώ για την εμψύχωση!
lkar, προς Λαμία ήταν.
Από μία άποψη, χαίρομαι, που δεν μπόρεσα να ανεβάσω κι άλλο, παράβαση για 283km/h θα με έστελνε στη στενή κατευθείαν, αν και ίσως σε αυτή την ταχύτητα, να μην προλάβαιναν καν να δουν τι τους πέρασε.
Αλλά, γμτ, ήρθαν πολύ εύκολα τα 214...Manosk, μήπως γνωρίζεις τι γίνεται σε περίπτωση, που προσπαθήσεις να τους ξεφύγεις (και τους ξεφύγεις); Να ξέρουμε τουλάχιστον, αν αξίζει τον κόπο, αν και υποθέτω ότι οι συνέπειες θα είναι αρκετά σοβαρές, ακόμα και αν δεν σε πιάσουν στο δρόμο.
-
pai mei στενοχωρήθηκα ρε γμτ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δικηγόροι προτείνουν να επικαλεστείς λόγο που έτρεχες π.χ. να έχει σχέση με την υγεία συγγενικού προσώπου γιατι αν θεωρηθεί ότι έτρεχες χωρίς λόγο και αιτία(ιδιαίτερα με τέτοια ταχύτητα) η καμπάνα είναι η μέγιστη δυνατή.Δηλαδή ''κ.Πρόεδρε αναγνωρίζω ότι έτρεχα πολύ, αλλά βιαζόμουν πολύ γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε μου τα μασούσαν απ' το τηλ.,'' και τέτοια. -
Pai Mei με τι αυτοκίνητο ήσουν;
-
athanasie να 'σαι καλά.
Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.
Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Pai Mei με τι αυτοκίνητο ήσουν;Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.
Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου.το οποίο ήταν ποιο? που πήγαινε χαλαρά με 214?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το οποίο ήταν ποιο? που πήγαινε χαλαρά με 214?Kαι πόσα θα είχε στο ταχύμετρο...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
214km/h στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο πριν την έξοδο για Αγ.Στέφανο.
Με το που βγαίνω Αγ.Στέφανο, σειρήνα, φάρος, δεξιά.
Πολιτικό Octavia με φωτογραφικό.
Μου πήραν πινακίδες και δίπλωμα για ένα μήνα.Θα μου 'ρθει κλητήριο για να δικαστώ.
Έχει κανείς ιδέα, πόσο πάει η ποινή;
Πότε έγινε αυτό?
Χτες βραδυ?
Ρωτάω γιατί στο συγκεκριμένο κομμάτι (γεφυρα Βαρυμποπης-Αγ.Στεφανος) τις Τετάρτες μαζευονται σε γνωστό σουπερμαρκετ της περιοχες αρκετά ''γρήγορα'' αυτοκίνητα και επιδίδονται σε αθλοπαιδειές στο κοματι που ανέφερα.
Φυσικά το γνωρίζουν αυτό τα όργανα,και προφανώς παίρνουν τα ''μέτρα'' τους.
Το γράφω μιας και μένω δίπλα στο συγκεκριμένο Σ/Μ μην παρεξηγηθω κιόλας. -
Xτες βράδυ έγινε.
Καμία σχέση με κόντρες πάντως.
-
Η παράβαση γράφεται στο ποινικό σου (τα ίδια έπαθα και εγώ πριν κάτι χρόνια), αλλά φυσικά δεν είναι κάτι που υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα, εκτός και αν προσπαθήσεις να βρεις δουλειά ως οδηγός σχολικού λεωφορείου, ίσως.
-
να δω τον παι μει οδηγο σχολικου λεωφορειου και τι στον κοσμο
ΣΟΥΖΑ τα παιδια
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παίδες 'φχαριστώ για την εμψύχωση!lkar, προς Λαμία ήταν.
Στην ανηφόρα;
από εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγεις, η επόμενη στάση είναι... διόδια Αφιδνών (και στην ψειρού μετά )
@elteo αρκετά αυτοκίνητα πιάνουν 214 πραγματικά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άλλο ήταν το θέμα...τέσπα έμαθα ποιό αυτοκίνητο ήταν ο λόγος της αμαρτίας...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παίδες 'φχαριστώ για την εμψύχωση!
lkar, προς Λαμία ήταν.
Στην ανηφόρα;
από εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγεις, η επόμενη στάση είναι... διόδια Αφιδνών (και στην ψειρού μετά )
Στο ~χιλιόμετρο από στάση;
Ναι, μόνο προς Αγ.Στέφανο υπάρχει εξόδος.
Μήπως να σκάβαμε κανά μυστικό τούνελ, που να σε βγάζει στο παράδρομο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλο ήταν το θέμα...τέσπα έμαθα ποιό αυτοκίνητο ήταν ο λόγος της αμαρτίας...
εγώ το ξέρα
@Pai Mei στο χλμ όχι, αλλά σε 1,5 χλμ. κάτι γίνεται
Πρέπει να κοψες στα έργα γι' αυτό σε πρόλαβαν;
-
προσπαθουσε να βρει που ειναι η 5η...
-
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
pai mei στενοχωρήθηκα ρε γμτ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δικηγόροι προτείνουν να επικαλεστείς λόγο που έτρεχες π.χ. να έχει σχέση με την υγεία συγγενικού προσώπου γιατι αν θεωρηθεί ότι έτρεχες χωρίς λόγο και αιτία(ιδιαίτερα με τέτοια ταχύτητα) η καμπάνα είναι η μέγιστη δυνατή.Δηλαδή ''κ.Πρόεδρε αναγνωρίζω ότι έτρεχα πολύ, αλλά βιαζόμουν πολύ γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε μου τα μασούσαν απ' το τηλ.,'' και τέτοια.Aκόμα και κάτι τέτοιο να πεί, η απάντηση είναι έτοιμη...επειδεί γενούσε η γυναίκα σου (πχ) πρέπει να σκοτώσεις καμια 20ρια ανθρώπους?
Για όποιο πλημέλημα (για κοκ) δικαστείς γράφεται στο ποινικό σου μητρώο αλλά δεν έχει κοινωνική απαξία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου.Συγγνώμη αλλά πραγματικά είχες την απαίτηση να σε λυπηθούν;
Μιλάς για κατανόηση και λογική έχοντας ο ίδιος συλληφθεί σε παράλογες ταχύτητες. Για μένα καλά σου έκαναν και πάλι καλά που δε σε λυπηθήκαν. Μπορεί να φαίνεται ψυχρό όπως το γράφω αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Οκ, σε άλλα thread έχει γραφτεί ότι το να οδηγείς με 160 στην εθνική δεν είναι επικίνδυνο, ίσως μάλιστα είναι και πιο ασφαλές από το να οδηγείς με 80 μέσα στην πόλη. Άλλο όμως 160 και άλλο 214.
-
-
Joebar είναι
Απλά το μοτο βάζει μία ιστοριούλα κάθε φορά.
Έχω 2-3τόμους κ είναι απλά κορυφαίο κόμικ
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!