-
Τελικα επιτελους εφεραν την brera στην αντιπροσωπεια εδω!
Κοκκινη με skyview και 18αρες!
Ρε παιδια τι να λεμε τωρα?το εργαλειο ΔΕΝ παιζεται...
Καταρχην αυτοκινητα οπως ΤΤ,Ζ4 ,SLK διπλα της δειχνουν πολυ μικρουλια...ειναι και οι διαστασεις της βεβαια...πολυ μεγαλυτερη απο τα προαναφερθεντα....και απιστευτα φαρδια...καυλα σκετη
Βασικα πολυ κακως η brera συγκρινεται με Z4,SLK,TT...
Δεν ειναι κατηγοριας τους...πιο δικαιη συγκριση απο πλευρας διαστασεων,φιλοσοφιας ειναι με την νεα 3αρα coupe που θα βγει σε λιγο και με την Clk...
Πρωτη μου φορα ειδα brera το Πασχα στη Ροδο,εξω απο μπουζουκια...ηταν παρκαρισμενη πρωτη μουρη εξω απο το μαγαζι...με αυτοκινητα οπως ΤΤ,ΡΧ8 να ειναι κρυμμενα απο πισω της....ΘΕΑ ΘΕΑ
Μπραβο στην αλφα που επιτελους βγαζει ενα αμαξι ανταξιο του ονοματος και της ιστοριας της....καιρος ηταν να παρει παλι τα πανω της αυτη η σπουδαια φιρμα...
Αντε και με το καλο τα τουρμπατα μοτερ το 2008 -
ntamp
εισαι για μια συναντηση???
φυσικα αν δεις πως εχω διπλωμα ζητας συγνωμη
και αν εχω evo χανεις το δικο σου διπλωμα για ενα μηνα...
εισαι μεσα??? -
Ο χρήστης VLADIMIROS έγραψε:
ntamp
εισαι μεσα???ωχ ωχ ωχ, ένας από του δύο βγαίνει ρόμπα
-
κανενα απο τα δυο...325 κουπε....ΤΕΛΟΣ....
-
Ο χρήστης VLADIMIROS έγραψε:
ntamp
εισαι μεσα???Εάν θέλεις εσύ, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, να βρεθούμε κ να πιούμε το καφεδάκι μας.
Εννοείται πως δε θα ζητήσω συγνώμη, γιατί πολύ απλά δε σε έθιξα, αλλά ούτε σε πρόσβαλα, απλά εξέφρασα δημόσια τον προβληματισμό μου, γιατί αυτά που γράφεις κάπου δε μου κολλούσαν.
Αν έχεις Evo σκίζω το δίπλωμά μου, μπροστά σου. (το έχω κάνει είδη μία φορά, οπότε δεν έχω πρόβλημα να το ξανακάνω)Babbis, όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κανενα απο τα δυο...325 κουπε....ΤΕΛΟΣ.... -
-
Σωστά
-
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
γιατι πρεπει να'ναι ατμοσφαιρικος ντε και καλα;
ο mαngo εχει δικιο σ'αυτο..
η alfa romeo δε σου εδινε ( και δε σου δινει ακομα) μια προταση της προκοπης απεναντι στους 1.8Τ, 2.0TFSI, απεναντι στους 2λιτρους Turbo της Saab κοκ
Η γκαμα των κινητηρων της Alfa Romeo ειναι ανεπαρκής, και το κενο μεχρι τον 3.2 τεραστιο, οπου και εκει υπαρχουν πολυ καλες προτασεις απο αλλες εταιριεςΦίλε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ισχύ ενός ατμοσφαιρικού με ένα τουρμπάτο κινητήρα. Εγώ εστίασα στο 'πιο αδύναμους κινητήρες' στην Ευρώπη τη στιγμή που μιλάμε για τους κάποιους από τους πιο ισχυρούς (αν όχι τους ισχυρότερους) ατμοσφαιρικούς κινητήρες στην κατηγορία τους. Το δίλιτρο αντίστοιχο που με προέτρεψε ο MANGO να συγκρίνω προφανώς δεν θα είναι το 1.8Τ ούτε το το δίλιτρο ΤFSI αλλά το ατμοσφαιρικό δίλιτρο, έτσι δεν είναι;
Κενά στην γκάμα των κινητήρων σαφώς και υπάρχουν ενώ όπως έγραψα και τα τουρμπιστά όνειρα σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά.και μετα τα 3.2 ατμοσφαιρικα stop. Εκει δεν παιζει μπαλα καθολου η εταιρεια.
Η Alfa έτσι όπως πάει θα φτάσει κι εκεί. Εμείς να δω με τι χρήματα θα την αγοράζουμε.
Εστω ότι βγαινει η SIMCA και λέει ότι έφτιαξε τον πιο ισχυρό 2λιτρο 8βάλβιδο κινητήρα με το εξωφρενικό (για τα στοιχεία του κινητήρα) ποσό των 120 αλογων, πόσες πωλήσεις θα κανει;
'μα είναι ο πιο δυνατός 2λιτρος 8βάλδιδος' θα λένε οι Σιμκαίοι. Ε και;
-
pik.
Λαθος
335i και μετα ciao.... -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Εστω ότι βγαινει η SIMCA και λέει ότι έφτιαξε τον πιο ισχυρό 2λιτρο 8βάλβιδο κινητήρα με το εξωφρενικό (για τα στοιχεία του κινητήρα) ποσό των 120 αλογων, πόσες πωλήσεις θα κανει;'μα είναι ο πιο δυνατός 2λιτρος 8βάλδιδος' θα λένε οι Σιμκαίοι. Ε και;
Ένα αυτοκίνητο δεν πουλάει μόνο από τον κινητήρα του. Επιπλέον δεν ξέρω τι λένε οι Σιμκαίοι για το δικό τους κινητήρα αλλά προφανώς ο κινητήρας που συζητούσαμε δεν είναι ο πιο αδύναμος της Ευρώπης (μάλλον προς το αντίθετο πάει) κι αυτό όσο κι αν το θες ή αν το θέλω δεν αλλάζει.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κανενα απο τα δυο...325 κουπε....ΤΕΛΟΣ....Να μαντέψω ότι και στην κατηγορία των οικονομικών σουπερμίνι, η επιλογή σου θα ήταν η 318i στην Ε30 εκδοχή της;
-
Αν νομίζεις ότι είμαι αντιΑλφίστας είσαι λάθος.
Απλά άμα ακούω κατι κουλα σαν το προηγουμενο αναρωτιεμαι τι παίζει...
Τι κακό εχουν οι τουρμπο κινητήρες δλδ; Ή τα κομπρεσσορ;
εγώ πλερώνω και ζητάω μερικα πράγματα. Και πλέον δε 'λογίζεται' να υπάρχουν κολληματα (για τις εταιριες μιλαω) και ταμπου.
-
Και όμως, αυτά τα κολλήματα και τα ταμπού δημιουργούν μύθους...Κάποια στιγμή φτάνουν να θεωρούνται χαρακτηριστικά...
Δεν μιλάω μόνο για την Alfa αλλά για πολλές εταιρείες που πατούν πάνω σε κάποια 'κολλήματα' και δημιουργούν από εκεί και πέρα καταστάσεις.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
πατούν πάνω σε κάποια 'κολλήματα' και δημιουργούν από εκεί και πέρα καταστάσεις.εγώ δε βλέπω καμμιά δημιουργία πάντως...
-
Brera απο μενα.
Περιμενοντας και την 2.2Τ.... -
Επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω:
Τελικα μπορει καποιος (αλφιστι, κατοχος αλφα, καποιος που αγαπαει τις αλφα) να μου απαντησει ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι αποπνεουν τα αυτοκινητα τις Αλφα? Σε τι κοινο απευθυνονται? Ειναι τελικα τα καλυτερα αυτοκινητα ολου του κοσμου? Απο τα γραφομενα σας λετε οτι ειναι αυτοκινητα σπορ και κυρους. Εγω ομως βλεπω (μετα απο λογικη αναλυση) οτι προσπαθουν να ειναι λιγο απ ολα αλλα τελικα δεν ειναι τπτ. Δλδ για να καταλαβω καλα, αυτος που ψαχνει αυτοκινητο κυρους δεν θα κοιταξει μια Mercedes, BMW, Saab, Lexus, αλλα θα καταληξει σε Αλφα? Κατα βαθος κατι τετοιο ουτε οι ιδιοι της Αλφα πρεπει να το πιστευουν απλα προσπαθουν να δικαιολογησουν (με αποδειξεις ή ανυποστατα επιχειρηματα? ιδου η απορια) τα αδικαιολογητα.
Οταν παιδια απο εδω μεσα τους εχουν ρωτησει γιατι το 'τρομερο ιταλικο' με τα 250 αλογα πχ, ειναι τοσο πισω απο ενα αλλο πιο αδυναμο αυτοκινητο σε ενα συγκριτικο τεστ, μας απαντουν πως τα ιταλικα (οι Αλφα τελικα ή ολα τα ιταλικα?) δεν ειναι για απολυτους χρονους αλλα εχουν επικοινωνια με τον οδηγο, μιλανε στην ψυχη σου, ζεις μαζι τους, μεχρι και οτι τα ερωτευεσαι. Να τους απαντησω πως ενα σπορ αυτοκινητο το παιρνεις για ενα σκπο: να κινεισαι οσο πιο γρηγορα μπορεις, να απολαμβανεις το καλο του ζυγισμα παιζωντας μαζι του χωρις να σε φιμωνουν τα ηλεκτρονικα και οχι να 'του μιλας', να το 'αγαπας', να παιζεις ταβλι μαζι του ή οτιδηποτε αλλο εχετε σκεφτει για δικαιολογια.
Να τονισω οτι πριν απο αρκετα χρονια η Αλφα εφτιαχνε οντως πραγματικα καλοστημενα και σπορ αυτοκινητα. Τωρα δυστυχως εχει ακολουθησει την ιδια τακτικη μαρκετινγκ για την οποια πολλοι Αλφιστι κατηγορουν την Toyota. Αυτο γιατι ειναι τοσο πια δυσκολο να το αποδεχτειται. Οταν η Αλφα αποφασισει να βγαλει στην παραγωγη αυτοκινητα οπως η 8C, τοτε ξαναμιλαμε.Μα δε νομίζω να υπάρχει ατμοσφαιρικός δίλιτρος κινητήρας αυτών των εταιρειών ισχυρότερος ακόμα από τον 1.9 της alfa κι εσύ μας λες για τους πιο αδύναμους κινητήρες στην Ευρώπη; Πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα.
Mαλιστα. Λοιπον το μοτερ του S2K (JDM) δεν ειναι ατμοσφαιρικο...Τι αλλο θα ακουσουμε να δω...
-
Τζίμη Μποντ άν ψαξεις καλύτερα θα δεις οτι μερικοι πιστεύουν οτι τον κόσμο θα τον εσώσει η Οπελ
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Εστω ότι βγαινει η SIMCA και λέει ότι έφτιαξε τον πιο ισχυρό 2λιτρο 8βάλβιδο κινητήρα με το εξωφρενικό (για τα στοιχεία του κινητήρα) ποσό των 120 αλογων, πόσες πωλήσεις θα κανει;
'μα είναι ο πιο δυνατός 2λιτρος 8βάλδιδος' θα λένε οι Σιμκαίοι. Ε και;
respek!
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;