-
Ο χρήστης pad έγραψε:
TT=Aμαξάκι(αυγουλάκι)κομενο-ραμένο για επίδοξους (αποτυχημένους-μπάκουρους-άγαμους )γαμπρούς....κατηφορίζοντας την παραλιακή,με ανοιχτό παραθυράκι....τσίτα το σκυλάδικο....χρυσό αλυσιδάκι καλολουστραρισμένο.....κτλ....μπλα...μπλα....μπλα...μπλα.... ....οι κάτοχοι 3χχ βρήκαν τον νέο τους διάδοχο..... ....μπλα μπλα....
Μου αρέσει που ο ΙΚΑRRRRRR....το συγκρίνει μόνο με Ζ4 2.5 και πάνω.......χαχαχααχαχααχαχχ...χαααααχααχαχαχχααχχααχτέλος το οφ τοπικ.....
βρε καλώς τον... τελικά οι 'premium' το 'χουν το κόλλημα με τις συγκρίσεις...
για πες μας ποιοι παίρνουν Ζ4 ( ) ειδικά τη δίλιτρη οι εραστές της αυτοκίνησης
Καλά, αν θες να συγκρίνεις το 200άρι ΤΤ με τη Ζ4 των 150 ίππων κανένα πρόβλημα, αν σ'αρέσουν οι τσόντες
ε ρε γλέντια
'BMW' να ναι κι ότι να 'ναι (όπου BMW βέβαια κι άλλες μάρκες)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
TT=Aμαξάκι(αυγουλάκι)κομενο-ραμένο για επίδοξους (αποτυχημένους-μπάκουρους-άγαμους )γαμπρούς....κατηφορίζοντας την παραλιακή,με ανοιχτό παραθυράκι....τσίτα το σκυλάδικο....χρυσό αλυσιδάκι καλολουστραρισμένο.....κτλ....μπλα...μπλα....μπλα...μπλα.... ....οι κάτοχοι 3χχ βρήκαν τον νέο τους διάδοχο..... ....μπλα μπλα....
Μου αρέσει που ο ΙΚΑRRRRRR....το συγκρίνει μόνο με Ζ4 2.5 και πάνω.......χαχαχααχαχααχαχχ...χαααααχααχαχαχχααχχααχτέλος το οφ τοπικ.....
βρε καλώς τον... τελικά οι 'premium' το 'χουν το κόλλημα με τις συγκρίσεις...
για πες μας ποιοι παίρνουν Ζ4 ( ) ειδικά τη δίλιτρη οι εραστές της αυτοκίνησης
Καλά, αν θες να συγκρίνεις το 200άρι ΤΤ με τη Ζ4 των 150 ίππων κανένα πρόβλημα, αν σ'αρέσουν οι τσόντες
ε ρε γλέντια
'BMW' να ναι κι ότι να 'ναι (όπου BMW βέβαια κι άλλες μάρκες)
Άσε ρε γαμπρέ......πήγαινε να παραγγειλεις κανα ΤΤ .....για να έρθεις στα ίσα σου....
-
Παλι τα ιδια....Βασικα κανενα απο τα 2 για μενα αλλα αν με βαζανε σε ενα παρκινγκ και μου λεγανε να διαλεξω ενα και να φυγω, ΤΤ φυσικα επειδη μου αρεσει περισσοτερο Θα σχολιαζα περισσοτερο αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα
-Ασχετο- Η Ζ4 δεν μου αρεσει σαν αμαξι...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Θα σχολιαζα περισσοτερο αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη σημεραDen yparxei logos...xavales ginetai...mhn ta pairneis ola sta sovara
O monos pou tha trogetai monimos me ta royxa tou de tetoiou typou topic einai o ikarrrrrrrrrrrrrrrr.....
afta apo mena
geia xaraaaaaa -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άσε ρε γαμπρέ......πήγαινε να παραγγειλεις κανα ΤΤ .....για να έρθεις στα ίσα σου....γαμπρός; προτιμούν τις BMW κι ειδικά τις 316
να σαι σίγουρος πως αν ήθελα να το παίζω 'μούρη' και γαμπρός μπορούσα -και μπορώ- πολύ άνετα να πάρω Ζ4, SLK και λοιπά αυτοκίνητα για να κοιτάν οι γκόμενες. Τα αφήνω γι' άλλους
Κι αν κρίνω από το επίπεδο ορισμένων 'premium'...
O monos pou tha trogetai monimos me ta royxa tou de tetoiou typou topic einai o ikarrrrrrrrrrrrrrrr.....
afta apo mena
geia xaraaaaaaο μόνος; ε ναι, βλέπεις από το πουθενά εμφανίστηκες σε άσχετο θέμα, μόνο και μόνο επειδή εμφανίστηκε το 'Ζ4' στο search
άντε κι ένα funniest... 'H δίλιτρη Ζ4 θα είναι πιο γρήγορη από το ΤΤ'
Επί του θέματος, το αλουμίνιο πως σου φαίνεται στο ΤΤ; είναι καλό ή όχι;
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Παλι τα ιδια....Βασικα κανενα απο τα 2 για μενα αλλα αν με βαζανε σε ενα παρκινγκ και μου λεγανε να διαλεξω ενα και να φυγω, ΤΤ φυσικα επειδη μου αρεσει περισσοτερο Θα σχολιαζα περισσοτερο αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα-Ασχετο- Η Ζ4 δεν μου αρεσει σαν αμαξι...
Ρε συ, μέσα στο μυαλό μου είσαι! Άλλαξε μόνο το ΤΤ με Brera (αλλά όχι και πολύ φανατικά) και συμφωνώ απόλυτα!
-
Eπειδη το παν δεν ειναι οι επιδοσεις
BRERA
για το ανωτερο πλαίσιο
για την ανωτερη αναρτηση -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Eπειδη το παν δεν ειναι οι επιδοσειςBRERA
για το ανωτερο πλαίσιο
για την ανωτερη αναρτησηΠου το ξέρεις ότι είναι ανώτερο το πλαίσιο και αντίστοιχα και η ανάρτηση?
-
Ο Χορταρέας φαίνεται θα παραδίδει μαθηματα κατ οίκον...
-
-
μα φυσικα ΤΤ.θελει και ερωτημα?και για τον κινητηρα και για το ολο συνολο.
δεν μπορει καποιος στα ιδια χρηματα να ψαχνει επιδοσεις και να επιλεξει τη brera.
εκτος αν κανει συμβιβασμο με την ομορφια και την εκλεπτυσμενη της παρουσια.αλλα μεχρι εκει.τιποτα παραπανω για μενα ποσο μαλον για τα ιδια λεφτα.
-
Γενικά θα έλεγα κανένα από τα δύο! Αν πρέπει να διαλέξω όμως ανάμεσα στην αυγοειδή οροφή του ΤΤ και στον κακάσχημο κ@λο της Brera φυσικά και ψηφίζω ΤΤ. Αν σ' αυτό προσθέσουμε την τεράστια διαφορά επιδόσεων μεταξύ των δύο αυτοκινήτων και την λογικά καλύτερη οδική συμπεριφορά του ΤΤ ελέω τετρακίνησης και χαμηλώτερου βάρους τότε απλά δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
Γενικά αναγνωρίζω ότι υπάρχει μια αγάπη από πολύ κόσμο για τις Alfa Romeo και θα συμφωνήσω ότι στο παρελθόν έβγαζε αυτοκίνητα φτιαγμένα για τον οδηγό (βλέπε 33, 156, κτλ), τον τελευταίο καιρό όμως τα αυτοκίνητα της φίρμας έχουν χάσει ακόμα και αυτό το στοιχείο που τα έκανε μοναδικά.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Brera είναι επιεικώς απαράδεκτη εμφανισιακά και ο μόνος λόγος που κάποιοι τη θεωρούν ωραία είναι γιατί έχουν 'μάθει' να τους αρέσουν εμφανισιακά όλες οι Alfa Romeo. Είναι δηλαδή θέμα αφοσίωσης στη φίρμα και όχι πραγματική αποδοχή της εμφάνισης των αυτοκινήτων της.
Το ξέρω ότι με αυτό το μήνυμα θα έγινα μισητός σε πολλούς όμως δεν αντέχω να διαβάζω ότι ο κόσμος θεωρεί ωραίο τον κ@λο της Brera. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και κάθε πραγματικός fan της φίρμας θα έπρεπε να το παραδεχτεί.
Την 156 θα την αγόραζα γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που ξεχώριζε χάρη στα οδικά της χαρακτηριστικά και την ομορφιά της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Όταν διαβάζω όμως ότι η BMW 320 είναι γρηγορότερη στην πίστα από την 159 1.9 τότε μόνο ως σοβαρή κάμψη της Alfa Romeo μπορώ να το εκλάβω.
Υ.Γ. Οι Alfa Romeo πάντα ξεχώριζαν για 3 χαρακτηριστικά τους:
- Την εμφάνιση
- Τις επιδόσεις
- Την οδική τους συμπεριφορά
Όταν τα 2 και 3 έχουν πρακτικά εξανεμιστεί και το 1 πλέον διχάζει τον κόσμο ποιός ο λόγος για να αγοράσει πλέον κάποιος μια Alfa Romeo εκτός αν πρόκειται για απόφαση που βασίζεται καθαρά και μόνο σε συναισθηματικούς λόγους;
-
Åíá TT ãéá ìÝíá
Ãéá ôïí ôïõñìðÜôï (Þäç õðÜñ÷ïõí åðßóçìá 'äÜêôõëá' ãéá ...áíýóç÷ïõò).
Ãéáôß 1260êéëÜ äéá ôïõ 200 ßððïé = 6,3 êéëÜ áíá ßððï.
Ãéáôé ç ðëáôöüñìá Ãêüëö/ÏêôÜâéá/ÐáóóÜô/Ëåüí ñß÷íåé ôçí ôåëéêÞ ôéìÞ êáé êÜíåé êáëü óå üëïõò áêüìá êáé óôïõò ìïíôéöÝéñïò .
Ãéáôß ç õðïóôñïöÞ ÷ùñßò Esp Ý÷åé êáé ôï ãêüëö (ðïõ íá ðáôÞóïõí 30 êéëÜ ñïðÞò??)
Ãéáôß äåí ìïéÜæåé ìå ôï Á4 .(áìá Ýìïéáæå ìå ôï RS4 èá Üëëáæá ãíþìç )
Ãéáôß äåí ìïõ áñÝóåé ï êþëïò ôçò ÌðñÝñá .
Ãéáôß áí Þèåëá 'Éôáëßäá' èá Ýðáéñíá GT ðïõ åßíáé Ýíá áðï ôá ðéï üìïñöá êïõðÝ ãåíéêþò (ç Üëöá ðÜíôùò Ý÷åé âãÜëåé êáé êáëýôåñá)
áðïëáìâÜíïíôáò ôçí íôüëôóå âßôá áëëÜ äåí åßìáé Ýôóé.
Ãéá ôï âÜñïò ôçò ÌðñÝñá .
Ãéáôß åßäá ìéá Spyder ôçí ðáëéÜ ôçí ðéóùêßíçôç(êáëïäéáôçñçìÝíç êáé êïýêëá ëåõêÞ ìå êüêêéíï åóùôåñéêü )êáé óé÷ôÞñéóá ðïõ ïé ÉôáëéÜíïé äåí âãÜæïõí ðëÝïí ôÝôïéá áõôïêßíçôá
(êáé äåëôüíåò äåí âãÜæïõí ...áëëÜ åßíáé ïö ôüðéê áõôü)
Êáé ãéáôß ôï ðñùôüôõðï ðáíôá åßíáé êáëýôåñï ôçò áíôéãñáöÞò (êáëýôåñá ôï Ãåñìáíü ðáñÜ ôï ÃåñìáíïðïéçìÝíï )Tçí êÜíù ôþñá ..ðÜù íá ìáæÝøù öñÜãêá ãéá ôï mx5 ìå ôçí óêëçñÞ ïñïöÞ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Γενικά θα έλεγα κανένα από τα δύο! Αν πρέπει να διαλέξω όμως ανάμεσα στην αυγοειδή οροφή του ΤΤ και στον κακάσχημο κ@λο της Brera φυσικά και ψηφίζω ΤΤ. Αν σ' αυτό προσθέσουμε την τεράστια διαφορά επιδόσεων μεταξύ των δύο αυτοκινήτων και την λογικά καλύτερη οδική συμπεριφορά του ΤΤ ελέω τετρακίνησης και χαμηλώτερου βάρους τότε απλά δεν τίθεται θέμα συζήτησης.Γενικά αναγνωρίζω ότι υπάρχει μια αγάπη από πολύ κόσμο για τις Alfa Romeo και θα συμφωνήσω ότι στο παρελθόν έβγαζε αυτοκίνητα φτιαγμένα για τον οδηγό (βλέπε 33, 156, κτλ), τον τελευταίο καιρό όμως τα αυτοκίνητα της φίρμας έχουν χάσει ακόμα και αυτό το στοιχείο που τα έκανε μοναδικά.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Brera είναι επιεικώς απαράδεκτη εμφανισιακά και ο μόνος λόγος που κάποιοι τη θεωρούν ωραία είναι γιατί έχουν 'μάθει' να τους αρέσουν εμφανισιακά όλες οι Alfa Romeo. Είναι δηλαδή θέμα αφοσίωσης στη φίρμα και όχι πραγματική αποδοχή της εμφάνισης των αυτοκινήτων της.
Το ξέρω ότι με αυτό το μήνυμα θα έγινα μισητός σε πολλούς όμως δεν αντέχω να διαβάζω ότι ο κόσμος θεωρεί ωραίο τον κ@λο της Brera. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και κάθε πραγματικός fan της φίρμας θα έπρεπε να το παραδεχτεί.
Την 156 θα την αγόραζα γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που ξεχώριζε χάρη στα οδικά της χαρακτηριστικά και την ομορφιά της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Όταν διαβάζω όμως ότι η BMW 320 είναι γρηγορότερη στην πίστα από την 159 1.9 τότε μόνο ως σοβαρή κάμψη της Alfa Romeo μπορώ να το εκλάβω.
Υ.Γ. Οι Alfa Romeo πάντα ξεχώριζαν για 3 χαρακτηριστικά τους:
- Την εμφάνιση
- Τις επιδόσεις
Όταν τα 2 και 3 έχουν πρακτικά εξανεμιστεί και το 1 πλέον διχάζει τον κόσμο ποιός ο λόγος για να αγοράσει πλέον κάποιος μια Alfa Romeo εκτός αν πρόκειται για απόφαση που βασίζεται καθαρά και μόνο σε συναισθηματικούς λόγους;
Μα τι λες τώρα? Συγκρίνεις την 320 1995κ.ε με την 159 1.9 1859 κ.ε!!! Και ειδικά όταν η 320 είναι 4χιλ ακριβότερη?
Δλδ την μια στιγμή προτιμάς να συγκρίνεις στην ίδια τιμή 2.2 ατμόσφαιρα με 2.0 τούρμπο και λες ότι η brera είναι αργή και σε χαλάει.
Καισ την συνέχεια αγνοείς την τιμή και συγκρινεις 320 με 159 1.9
Δλδ άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε σύο συγκρίσεις!!
Η θα συγκρίνουμε με λεφτά οπότε η 159 2.2 είναι καλύτερη και σε πίστα και σε επιδόσεις από την 320 που έχει ίδια τιμή, ή θα συγκρίνουμε με παρόμοιες εκδόσεις δλδ 2λιτρα τούρμπο. Όχι ότι μας συμφέρει κάθε φορά
Μετα έχεις διαβάσει το master test του Γερμανικού Auto Moto Sport? Mήπως είδες με τι άνεση διέλυσε τον ανταγωνισμό στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας? Η νέα πλατφόρμα της Alfa είναι η αρτιότερη μηχανολογικά από όλες τις άλλες και αυτό διαπιστωμένο από Γερρμανικό περιοδικό. Και βγαίνεις και λες ότι οι σύγχρονες Alfa δεν έχουν οδική συμπεριφορά
Τέλος παρέθεσα το καυστικό σχόλιο του jeremy Clarkson :
More worrying** is a slight lack of front-end grip**. I tried the car back to back with the new Alfa Brera and while that car has several issues — a complete lack of brake horsepower being the most notable — grip wasn’t one of them.
It turned in nicely to a corner and held on, while the Audi was slithering off into the bushes.
Και μιλάς ότι το ΤΤ θα έχει καλύτερη συμπεριφορά από την brera?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Την 156 θα την αγόραζα γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που ξεχώριζε χάρη στα οδικά της χαρακτηριστικά και την ομορφιά της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Όταν διαβάζω όμως ότι η BMW 320 είναι γρηγορότερη στην πίστα από την 159 1.9 τότε μόνο ως σοβαρή κάμψη της Alfa Romeo μπορώ να το εκλάβω.Υ.Γ. Οι Alfa Romeo πάντα ξεχώριζαν για 3 χαρακτηριστικά τους:
- Την εμφάνιση
- Τις επιδόσεις
Να υποθέσω πως έχεις οδηγήσει τις καινουριες alfa γι αυτό και είσαι τόσο σίγουρος Σωστά;
Επίσης η 2.2 είναι πιο γρήγορη από την 320 και είναι και φθηνότερη...Η μήπως δεν έχει καλές επιδόσεις για την κατηγορία της και κορυφαία οδική συμπεριφορά;
Οταν δεις την Brera στο δρόμο να μου πεις αν θα σου αρέσει.Σαν γλυπτό είναι! -
Ενας χριστιανός να μας πει εντυπωσεις από τη ΔΙΚΗ του βρέρα δεν υπάρχει στο φόρουμ;
εγω πάντως όλη κι όλη 1 έχω δει και μονάχα για σπορτ κουπέ που δε μου έκανε.
Σσ ήμουν με θυληκές υπάρξεις εκείνη τη στιγμη που την μπανιζαμε (ποδαράτοι ήμεθα) και στις περισσσότερες δεν αρεσε.... Και δυστυχώς δεν κανω πλάκα)
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μα τι λες τώρα? Συγκρίνεις την 320 1995κ.ε με την 159 1.9 1859 κ.ε!!! Και ειδικά όταν η 320 είναι 4χιλ ακριβότερη?
Δλδ την μια στιγμή προτιμάς να συγκρίνεις στην ίδια τιμή 2.2 ατμόσφαιρα με 2.0 τούρμπο και λες ότι η brera είναι αργή και σε χαλάει.
Καισ την συνέχεια αγνοείς την τιμή και συγκρινεις 320 με 159 1.9
Δλδ άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε σύο συγκρίσεις!!
Η θα συγκρίνουμε με λεφτά οπότε η 159 2.2 είναι καλύτερη και σε πίστα και σε επιδόσεις από την 320 που έχει ίδια τιμή, ή θα συγκρίνουμε με παρόμοιες εκδόσεις δλδ 2λιτρα τούρμπο. Όχι ότι μας συμφέρει κάθε φοράΜην μιλάς για συγκρίσεις!!!
το θέμα είναι Brera-TT κι όχι η 159. Φυσικά όταν 'τολμήσει' κάποιος και συγκρίνει Alfa με οτιδήποτε ταπεινό αυτοκίνητο, εκεί δεν μετράνε ούτε κυβικά ούτε ευρώ;
Μετα έχεις διαβάσει το master test του Γερμανικού Auto Moto Sport? Mήπως είδες με τι άνεση διέλυσε τον ανταγωνισμό στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας? Η νέα πλατφόρμα της Alfa είναι η αρτιότερη μηχανολογικά από όλες τις άλλες και αυτό διαπιστωμένο από Γερρμανικό περιοδικό. Και βγαίνεις και λες ότι οι σύγχρονες Alfa δεν έχουν οδική συμπεριφορά
Τέλος παρέθεσα το καυστικό σχόλιο του jeremy Clarkson :
More worrying** is a slight lack of front-end grip**. I tried the car back to back with the new Alfa Brera and while that car has several issues — a complete lack of brake horsepower being the most notable — grip wasn’t one of them.
It turned in nicely to a corner and held on, while the Audi was slithering off into the bushes.
Και μιλάς ότι το ΤΤ θα έχει καλύτερη συμπεριφορά από την brera?
Εδώ θα μαστε και για τη συμπεριφορά του νέου ΤΤ
Τη δοκιμή της Spider τη διάβασες σε αγγλικό περιοδικό;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Τέλος η 159 λόγω ίδιων μηχανικών μερών μπορεί να αναφέρετε στα threads της Brera.Το GTi είναι μακράν πιο γρήγορο από την 159 άρα το ΤΤ ρίχνει στα αφτιά στην Brera, εντός και εκτός πίστας. Case solved.
-
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
+1
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;