-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Σε πωλήσεις το νέο ΤΤ σίγουρα θα σαρώσει την brera. Μόνο τους αδαείς να πιάσεις που θα δουν μόνο επιδόσεις σε ευθεία αρκεί για best seller.
To ΤΤ θα πουλήσει περισσότερο από τη Brera, γιατί:
- είναι Audi και
- έχει ίδια τιμή με την αντίστοιχη AR
-
- Πιστεύω ότι θα είναι και καλύτερα στημένο
-
Δηλαδή με την Βρέρα θέλει να χτυπήσει ο ιταλός τους γερμανούς;
Γιατί δνε παίρνει κανένα χταπόδι να χτυπήσει καλύτερα...;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
3. Πιστεύω ότι θα είναι και καλύτερα στημένοΈτσι πιστεύω κι εγώ, (κρεμαγιέρα από GTI είναι αυτή),
αλλά ακόμη είναι νωρίς...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
- Πιστεύω ότι θα είναι και καλύτερα στημένο
Έτσι πιστεύω κι εγώ, (κρεμαγιέρα από GTI είναι αυτή),
αλλά ακόμη είναι νωρίς...
Σωστά, οπότε ας περιμένουμε..
(Ξέχασες το 69% αλουμίνιο )
-
Το οτι η Brera ειναι 2+2 μηπως την αδικει λιγακι ? Ισως ταιριαζε καλυτερα να συγκρινοταν με μια CLK η μια BMW 3 Ci!
Το ΤΤ ας τα βαλει με τιποτα 350Z, Ζ4 , SLK ,και στο μελλον με καμια Boxster και ας αφησει τη Brera ... -
Ωραίο νούμερο!
Δεν είναι τυχαίο πιστεύω.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Το οτι η Brera ειναι 2+2 μηπως την αδικει λιγακι ?που είναι οι +2 ?
Το ΤΤ ας τα βαλει με τιποτα 350Z, Ζ4 , SLK ,και στο μελλον με καμια Boxster και ας αφησει τη Brera ...
Nαι αλλά η γρήγορη Brera ανταγωνίζεται την Boxster
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το ΤΤ ας τα βαλει με τιποτα 350Z, Ζ4 , SLK ,και στο μελλον με καμια Boxster και ας αφησει τη Brera ...
Τι λες ρε technik τώρα? Θα μας τρελάνεις?
Την Carrera 4S ανταγωνίζεται..
-
Kαι το ΤΤ +2 δεν είναι;;;
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Το οτι η Brera ειναι 2+2 μηπως την αδικει λιγακι ? Ισως ταιριαζε καλυτερα να συγκρινοταν με μια CLK η μια BMW 3 Ci!
Το ΤΤ ας τα βαλει με τιποτα 350Z, Ζ4 , SLK ,και στο μελλον με καμια Boxster και ας αφησει τη Brera ...Γιατί το ΤΤ τι είναι; 2+1;; CLK & Ci είναι τετραθέσια
Με το 'Ζ' δύσκολα τα βάζει στο εξωτερικό, εδώ το 'Ζ' φτάνει τα 50, οπότε -όπως έχει αποδειχθεί- χαμένο το παιχνίδι. Ακόμα και το 3.2 δύσκολα θα φτάσει το 'Ζ'
Ζ4 & SLK;;;; σε ποιον τομέα;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
3. Πιστεύω ότι θα είναι και καλύτερα στημένοhttp://driving.timesonline.co.uk/printF ... 89,00.html
**Jeremy Clarkson Said: **
More worrying is a slight lack of front-end grip. I tried the car back to back with the new Alfa Brera and while that car has several issues — a complete lack of brake horsepower being the most notable —** grip wasn’t one of them.**
It turned in nicely to a corner and held on, while the Audi was slithering off into the bushes. I bet it could be cured by specifying better tyres.
Δλδ ο άνθρωπος λέει ότι εκέι που με την Brera περνάει αέρα-πατέρα με το ΤΤ πάει στου χαντάκ
Ο Jeremy έχει ένα χαρακτηριστικό. Είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
Όπως έχω πει η δυναμική συμπεριφορα της Brera είναι για σεμινάριο εξαιτίας των μηχανικών μερών. Μειονεκτημα μόνο τα κιλά/ίππο.
-
Αυτή η δοκιμή εμένα δεν μου αρκεί. Επίσης ο JC είχε πει ότι το RS4 είναι μακράν καλύτερο από την M3, δεν ανέφερε όμως ότι το RS4 είναι μακράν πιο υποστροφικό από την Μ3.
Θέλω να δω χρόνους πίστας και πιο εμπεριστατωμένες απόψεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η δοκιμή εμένα δεν μου αρκεί. Επίσης ο JC είχε πει ότι το RS4 είναι μακράν καλύτερο από την M3, δεν ανέφερε όμως ότι το RS4 είναι μακράν πιο υποστροφικό από την Μ3.Θέλω να δω χρόνους πίστας και πιο εμπεριστατωμένες απόψεις.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
-
Φυσικά ο JC είναι φτωχός πλην τίμιος δημοσιογράφος, καμία σχέση με τους άλλους πληρωμένους
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι λες ρε technik τώρα? Θα μας τρελάνεις?
Την Carrera 4S ανταγωνίζεται..
Αγαπητέ kid, είναι που είναι εμπρηστικό το θέμα από μόνο του (α ρε technik ), καλύτερα νομίζω να απέχεις από τέτοια ειρωνικά σχόλια, που δεν προσφέρουν τίποτα παρά λαβή για παρεξηγήσεις και flame war
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικά ο JC είναι φτωχός πλην τίμιος δημοσιογράφος, καμία σχέση με τους άλλους πληρωμένουςO JC είναι μεγάλη φίρμα στην Αγγλία. Κάτι σαν τον δικό μας 'Θέμο'. Δεν ζει από το top gear. Είναι περισσότερο 'χαβαλετζής' που κάνει την εκπομπή επειδή γουστάρει. Άρα δεν χρησιμοποιεί 'διπλωματία', 'ξύλινο' λόγο και κλισέ φράσεις. Ποτέ δεν προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα. Αν του αρέσει κάτι το 'Θεοποιεί'. Αν δεν του αρέσει το 'θάβει' και μάλιστα άσχημα. Όποιος το παρακολουθεί καταλαβαίνει την διαφορά με ένα 'τυπικο' δημοσιογράφο και ένα 'τυπικό' άρθρο.
Ο JC δεν είναι οδηγός αγώνων. Δεν μπορεί να φτάσει στο όριο ένα αυτοκίνητο όπως ίσως ο tiff και τα 'Τζαπόνια' του best motoring. Δεν τον θεωρώ δλδ αυθεντία στον χώρο.
Όμως αυτό τον κάνει κατ'εμέ πολύ πιο χρήσιμο από τις 'αυθεντίες'. Βλέπει τα πράγματα υπό το πρίσμα του 'μέσου' οδηγού. Βέβαια ο άνθρωπός έχει τεράστια εμπειρία. Έχει οδηγήσει από formula και buggati μέχρι atos. Έχει οδηγήσει από πίστα μέχρι και σε άμμο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Xαλαρά ΤΤ. Eίμαι ο μόνος που η Brera του μοιάζει με hatchback;;;Moνο κουπε δεν ειναι..... Eνα ασχημο hatch που απογοητευει οσους περιμεναν κατι καλο απο την Αλφα...... Η GTV & Spyder που ειχαν βγει πριν μια δεκαετια ηταν πολυ πιο καλαισθητες, και αυτοκινητα με χαρακτηρα......Δυστυχως.....
Οσο για τα κιλα της..... Μονο για σπορ αυτοκινητο δεν ειναι τοσο βαρος, ασε που για πραγματικο 0-100 θα εχει γυρω στο 9αρι.....
-
TT=Aμαξάκι(αυγουλάκι)κομενο-ραμένο για επίδοξους (αποτυχημένους-μπάκουρους-άγαμους )γαμπρούς....κατηφορίζοντας την παραλιακή,με ανοιχτό παραθυράκι....τσίτα το σκυλάδικο....χρυσό αλυσιδάκι καλολουστραρισμένο.....κτλ....μπλα...μπλα....μπλα...μπλα.... ....οι κάτοχοι 3χχ βρήκαν τον νέο τους διάδοχο..... ....μπλα μπλα....
Μου αρέσει που ο ΙΚΑRRRRRR....το συγκρίνει μόνο με Ζ4 2.5 και πάνω.......χαχαχααχαχααχαχχ...χαααααχααχαχαχχααχχααχτέλος το οφ τοπικ.....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μου αρέσει που ο ΙΚΑRRRRRR....το συγκρίνει μόνο με Ζ4 2.5 και πάνω.......χαχαχααχαχααχαχχ...χαααααχααχαχαχχααχχααχ
δεν είναι o Intelligent KAR, είναι ο...LKAR!
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;