-
-
Oops...
http://carscoop.blogspot.com/2012/08/po ... l?spref=tw
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2773377/
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ PORSCHE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 88000€ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 8000€ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΙΣ BOXSTER,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΤΙ 'ΓΑΤΑΚΙΑ' ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Όλα τα λεφτά
Υ.Γ. Η κινητικότητα του thread είναι ευθέως ανάλογη με τις πωλήσεις της μάρκας. Τυχαίο; Δε νομίζω.
-
Πως γινεται να ειναι ''ελληνικο''και να εχει τις καινουριες μεγαλες πινακιδες?
-
Μπορεί να τράκαρε και να διέλυσε τις παλιές, ή να τις άλλαξε λόγω άλλης φθοράς.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μπορεί να τράκαρε και να διέλυσε τις παλιές, ή να τις άλλαξε λόγω άλλης φθοράς.ή να τις άλλαξε από μούρλια (για να δείχνει πιο νέο το αμάξι)*
Επίσης μπορεί να τις κατέθεσε γιατί δεν έβγαινε να το έχει και να πληρώνει τέλη, αλλά να είδε ότι δεν 'φεύγει' χωρίς πινακίδες το αμάξι εύκολα ή του κόβανε μεγάλο ποσό στην αγορά.
*ξέρω 2 άτομα που το έκαναν (αλλά όχι σε porsche).
-
Ψιλοσκουπιδι. Με 10-11 παιρνεις S.
-
Ρωτήθηκα για το που μπορεί να γίνει ένας καλός έλεγχος σε ένα Cayenne Turbo S και απάντησα εδώ. Έκανα καλά? Μπορεί να βοηθήσει αυτός ή μόνο στη Sportscar τέτοιο αμάξι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρωτήθηκα για το που μπορεί να γίνει ένας καλός έλεγχος σε ένα Cayenne Turbo S και απάντησα εδώ. Έκανα καλά? Μπορεί να βοηθήσει αυτός ή μόνο στη Sportscar τέτοιο αμάξι?Καλά έκανες ,είναι πολύ εντάξει.
-
Παντως και η αντιπροσωπεια παιρνει 100 ευρω, λογικο ποσο.
-
Για καινούργια μοντέλα από 986 και έπειτα έχω και εγώ να προτείνω ένα συνεργείο στην Ν.Ιωνία Αλαϊας PMS Σέρβις. Ο Γιώργος που το έχει ήταν χρόνια τόσο στην Genesis όσο και στην Porsche και τώρα έχει ανοίξει δικό του μαγαζί και ασχολείται με αυτά τα δύο και με Μερσεντές.
-
καποιος κατοχος να μας πει καταναλωσεις για 987 2,7 boxster/cayman manual?
και αν ειχε ποτε θεμα με IMS και εχει αλλαξει τα ρουλεμαν προαιρετικα? -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Για καινούργια μοντέλα από 986 και έπειτα έχω και εγώ να προτείνω ένα συνεργείο στην Ν.Ιωνία Αλαϊας PMS Σέρβις. Ο Γιώργος που το έχει ήταν χρόνια τόσο στην Genesis όσο και στην Porsche και τώρα έχει ανοίξει δικό του μαγαζί και ασχολείται με αυτά τα δύο και με Μερσεντές.Το ξέρω το μαγαζί γιατί μένει η γιαγιά μου κοντά και όντως δείχνει να έχει καλή πελατία.
-
Boxster 987 2,7 5-speed manual με πολυ λιγα χλμ - προσεγμενο
τη γνωμη σας για daily driver (εως και δουλεια /σουπερ μαρκετ)
p.s δε μενω ψυχικο - φιλοθεη κτλ
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
(...)
p.s δε μενω ψυχικο - φιλοθεη κτλLOL!
Δε νομίζω ότι έχουν την αποκλειστικότητα για να το έχουν ως καθημερινό αμάξι. Αν αντέχεις την συντήρησή του αλλά μένεις στο....Γκίζι, ο έμπορος θα αρνηθεί να στο πουλήσει?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(...)
p.s δε μενω ψυχικο - φιλοθεη κτλLOL!
Δε νομίζω ότι έχουν την αποκλειστικότητα για να το έχουν ως καθημερινό αμάξι. Αν αντέχεις την συντήρησή του αλλά μένεις στο....Γκίζι, ο έμπορος θα αρνηθεί να στο πουλήσει?
ειναι που οι περιοχες αυτες εχουν πυκνη βλαστηση με αποτελεσμα πολλες κουτσουλιες στη κουκουλα
-
Boxster 987 2,7 5-speed manual με πολυ λιγα χλμ - προσεγμενοτη γνωμη σας για daily driver (εως και δουλεια /σουπερ μαρκετ)
Είναι μια χαρά το αυτοκίνητο για DD. Τα έξοδα συντήρησης δεν είναι πολλά. Αυτά που πρέπει να σκεφτεις και κοστίζουν είναι τα τρακαρίσματα & η φορολογία. Αν δεν κυκλοφορείς κέντρο & σε μέρη με πολύ κίνηση, η κατανάλωση δεν νομίζω θα είναι ποτέ πάνω από 11λτ/100 ή τέλως πάντων περισσότερο απ'ότι με ενα MB SLK.
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Boxster 987 2,7 5-speed manual με πολυ λιγα χλμ - προσεγμενο
τη γνωμη σας για daily driver (εως και δουλεια /σουπερ μαρκετ)
Είναι μια χαρά το αυτοκίνητο για DD. Τα έξοδα συντήρησης δεν είναι πολλά. Αυτά που πρέπει να σκεφτεις και κοστίζουν είναι τα τρακαρίσματα & η φορολογία. Αν δεν κυκλοφορείς κέντρο & σε μέρη με πολύ κίνηση, η κατανάλωση δεν νομίζω θα είναι ποτέ πάνω από 11λτ/100 ή τέλως πάντων περισσότερο απ'ότι με ενα MB SLK.
Νίκος.
Τα τρακαρίσματα λύνονται με μία μεικτή (αν θες) η οποία θεωρητικά δε θα είναι αστρονομική, αφού και το κόστος αγοράς (βάση τιμολογίου) θα είναι χαμηλό, οπότε και η ασφαλιστική θα 'αναγκαστεί' να ρίξει το κόστος ασφάλισης (βάση των πινάκων που έχει).
Για φορολογία....μάλλον το έχει σκεφτεί το παλικάρι για να το προτείνει. (μπορεί και 'όχι' βέβαια )
-
χρηση και για καθημερινη κινηση στο κεντρο 5-10χλμ, (οχι παρκαρισμα)
το 11 λ /100 ισως να ειναι αισιοδοξο
τελικα η εκτακτη εισφορα ανω των 1929κ.εκ ισχυει για παντα? -
τελικα η εκτακτη εισφορα ανω των 1929κ.εκ ισχυει για παντα?
εξαρταται απο ποσα λεφτα θα τους λειπουν στο τελος του ετους. Μπορει να καταργηθει αλλα μπορει και να διπλασιαστει
Porsche Forum