-
Μιας και έχω 'καεί' στο παρελθόν και από άλλους Έλληνες αντιπροσώπους ευγενών μαρκών (αναφέρεις τις μάρκες), αποφάσισα να μην ξεπεράσω τα 2.000 κ.εκ., οπότε όλα τα παραπάνω αποκλείονται. Πάντως είσαι μέσα στο μυαλό μου, ακριβώς τα παραπάνω σκεφτόμουν, με ιδανική επιλογή την Μ2, αλλά με αρχική τιμή 75.000, δηλαδή κοντά στα 90.000 ευρώ με τα έξτρα, δεν τολμάω να κάνω αυτό το βήμα στην παρούσα περίοδο. Κάτσε να δούμε που θα πάει το πράγμα πρώτα... Αυτοί καίγονται για πωλήσεις, εγώ έχω όλο το χρόνο με το μέρος μου
-
Δεν ειναι η Ελλαδα για τετοια αμαξια.
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Μιας και έχω 'καεί' στο παρελθόν και από άλλους Έλληνες αντιπροσώπους ευγενών μαρκών (αναφέρεις τις μάρκες), αποφάσισα να μην ξεπεράσω τα 2.000 κ.εκ., οπότε όλα τα παραπάνω αποκλείονται. Πάντως είσαι μέσα στο μυαλό μου, ακριβώς τα παραπάνω σκεφτόμουν, με ιδανική επιλογή την Μ2, αλλά με αρχική τιμή 75.000, δηλαδή κοντά στα 90.000 ευρώ με τα έξτρα, δεν τολμάω να κάνω αυτό το βήμα στην παρούσα περίοδο. Κάτσε να δούμε που θα πάει το πράγμα πρώτα... Αυτοί καίγονται για πωλήσεις, εγώ έχω όλο το χρόνο με το μέρος μουΥπάρχει και το Alfa Romeo 4C στα 1800cc ... Αλλά δεν κάνει για χρήση κάθε μέρα ....
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν ειναι η Ελλαδα για τετοια αμαξια.Γιατί .... ;;;; Αν έχεις χρήμα και είσαι εργένης .... όλα καλά .... η ζωή είναι μικρή .... δεν χρειάζονται ενοχές και ψεύτικη ταπεινότητα ..... Αν μπορείς να έχεις οτι θέλεις ... δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι .-
-
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Αυτοί καίγονται για πωλήσεις, εγώ έχω όλο το χρόνο με το μέρος μουTι εννοεις? Θα υπαρξει ισως γενναια εκπτωση αν δειξεις πραγματικο ενδιαφερον? Γιατι δε νομιζω να τους αφορα ιδιαιτερα ενα τετοιο μοντελο που απευθυνεται σε ελαχιστους ευκαταστατους
-
Όταν δεν υπάρχει ειλικρίνεια και χαθεί η εμπιστοσύνη, δεν σώζεται το θέμα με μία έκπτωση. Ενδιαφερόμουν πριν κάνουν αυτά που έκαναν. Τώρα πια... όχι!
Αυτό που εννοώ είναι ότι εγώ πήρα αυτοκίνητο από το διπλανό εργοστάσιο. Είχα να επιλέξω μεταξύ αρκετών μοντέλων, από 6-7 διαφορετικούς κατασκευαστές. Είχα επιλογές.
Εκείνοι έχουν πουλήσει μόλις 18 αυτοκίνητα φέτος. Ένα παραπάνω κάνει διαφορά. Δεν πουλάνε πια 400 αυτοκίνητα το χρόνο. Αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό πωλήσεων, σύντομα θα τους βάλει χέρι το εργοστάσιο. Οπότε είναι κακό να χάνεις έναν από τους λιγοστούς πελάτες που σου είχαν απομείνει σε τόσο δύσκολους καιρούς.
Εγώ μπορώ να πάρω μια 911 και σε πέντε και σε 10 χρόνια. Δεν έγινε τίποτα αν δεν την πάρω τώρα. Εκείνοι όμως κινδυνεύουν να χάσουν την αντιπροσωπεία εάν συνεχίσουν 5-10 χρόνια ταξινομώντας 20 αυτοκίνητα το χρόνο. -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Όταν δεν υπάρχει ειλικρίνεια και χαθεί η εμπιστοσύνη, δεν σώζεται το θέμα με μία έκπτωση. Ενδιαφερόμουν πριν κάνουν αυτά που έκαναν. Τώρα πια... όχι!
Αυτό που εννοώ είναι ότι εγώ πήρα αυτοκίνητο από το διπλανό εργοστάσιο. Είχα να επιλέξω μεταξύ αρκετών μοντέλων, από 6-7 διαφορετικούς κατασκευαστές. Είχα επιλογές.
Εκείνοι έχουν πουλήσει μόλις 18 αυτοκίνητα φέτος. Ένα παραπάνω κάνει διαφορά. Δεν πουλάνε πια 400 αυτοκίνητα το χρόνο. Αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό πωλήσεων, σύντομα θα τους βάλει χέρι το εργοστάσιο. Οπότε είναι κακό να χάνεις έναν από τους λιγοστούς πελάτες που σου είχαν απομείνει σε τόσο δύσκολους καιρούς.
Εγώ μπορώ να πάρω μια 911 και σε πέντε και σε 10 χρόνια. Δεν έγινε τίποτα αν δεν την πάρω τώρα. Εκείνοι όμως κινδυνεύουν να χάσουν την αντιπροσωπεία εάν συνεχίσουν 5-10 χρόνια ταξινομώντας 20 αυτοκίνητα το χρόνο.Στείλε e-mail στα κεντρικά της Porsche .... να χάσουν την αντιπροσωπεία ... ακόμα πιο γρήγορα ...
-
Εννοείται πως έχω στείλει. Είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρξει απάντηση. Δεν το πιστεύω, ωστόσο θεώρησα ότι πρέπει να γνωρίζουν.
-
Kαταλαβα ναι αλλα προφανως εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι αναφεροσουν στη BMW M2 γι αυτο και ρωτησα...οτι δηλ δεν τους πολυνοιαζει ενα τετοιo ειδικο αυτοκινητο. Αλλα εσυ αναφεροσουν στην Porsche
-
[emoji7]
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Διαβάζει κανείς που να έχει 997 Turbo με κιβώτιο Tiptronic; Ή έστω να έχει κάνει σοβαρή βόλτα με τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν εννοώ το γύρο του τετραγώνου με τον μάντρα στο διπλανό κάθισμα. Το ερώτημα είναι εάν πρόκειται για εντελώς απορριπτέα επιλογή ή εάν υπάρχει κάποιο περιθώριο συζήτησης...Στο ψάξιμο για καθαρό 911 (997) Turbo Tiptronic είμαι εδω και 1 μήνα. Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο ανεξάρτητου συνεργείου στα νότια, μου είπε οτι αν δεν έχω σκοπο να το βάλω σε πίστα το tiptronic είναι μονόδρομος ειδικά στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ οτι αξίζει να ανέβει κανείς 30χιλιαρικα για να αποκτήσει PDK που και πιο ευαίσθητο είναι και ακριβότερη συντήρηση έχει σε (λάδια, φίλτρο). Τα χειροκίνητα σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι κακομεταχειρισμένα και αρκετά πειραγμένα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Απο το status report της Porsche δεν βγάζεις και πολλά, χρεώνουν και 100 Ευρώ για να μου πει οτι απλά δεν είναι τρακαρισμένο. Θα το πάω σε ανεξάρτητο που ξέρω οτι είναι γνώστης. Θέλουν καλο ψάξιμο σε συγκεκριμένα σημεία όπως Intercooler, wastegates και στο PASM, καθώς είναι γνωστό οτι τα τινάζει η αντλία ή η πλακέτα. Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω και έλεγχο στα τοιχώματα του μπλόκ γιατί υπάρχει μια τάση σε τέτοια αυτοκίνητα να αλλάζουν λάδια κάθε 20,000χλμ (πράγμα ανεπίτρεπτο). -
http://www.drive.gr/news/kosmos/i-porsc ... -nekrofora
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέτριες οι εντυπώσεις από το τουρμπομοτέρ...
Και ολόκληρο το review εδώ: http://www.autocar.co.uk/car-review/por ... r-s-review
-
Σε λιγότερο απο 10 χρόνια η Porsche θα πουλάει μόνο suv, crossover και sedan και για τους ρομαντικούς θα υπάρχει η 911 σε coupe, cabrio .... έτσι για ξεκάρφωμα ..... για να μην λένε ότι άλλαξε η Porsche ...
Εγώ προβλέπω 80/20 ποσοστό πωλήσεων (80 suv,crossover,sedan και 20 sports cars) ..... εδώ θα είμαστε για να τα λέμε
ΥΓ. Και το κουφό θα είναι ότι με το marketing ... θα μας πείσουν όλους ότι τα suv/crossover ..... είναι καθαρόαιμα sports cars
-
δεν εχεις και αδικο αν και λιγο υπερβολικος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol:
δεν εχεις και αδικο αν και λιγο υπερβολικος.Ναι είμαι υπερβολικός ..... μερικές φορές είμαι και απόλυτος .... όμως αργά ή γρήγορα ... βγαίνω σωστός ...
Και εμένα μου αρέσουν τα Suv δεν έχω κανένα πρόβλημα .... και μάλλον θα πάρω κάποτε ένα suv ...
To suv είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα .... το χειμώνα δεν σε απασχολούν τα λιμνάζοντα νερά στους δρόμους ... οι λακούβες κλπ κλπ κλπ ...
Το Καλοκαίρι είσαι και ο 'πρώτος' γκόμενος στο νησί
Και για την Αθήνα το suv ... είναι ότι καλύτερο .... πεζοδρόμια, ορατότητα , μούρη κλπ κλπ κλπ
Ελλάδα ο βιότοπος των Suv/Crossover
-
Suv για κανενα λογο και ποτε ,τολμω να πω...
-
http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... me-23000eu
Ούτε ένα τέτοιο;;
-
Porsche Forum