-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η 996 έβγαινε σε Carrera S ε?Nope. Μονο σε 4S.
H 993 εβγαινε ομως... -
-
xtkz
Δε ξερω τι παιζει,δε μπορεσα να καταλαβω....Παντως οι διπλες δε φαινονται να λειτουργουν.Εκτος αν το αυτοκινητο χησιμοποιειται σε τιποτα ιστορικα ραλυ και κανουν πολυ θορυβο,οποτε θα ηταν προβλημα για το δρομο.Προσθεσα αλλη μια που μου αρεσε...ειναι GT2 cup αν δε κανω λαθος.Ολες Σαββατο πρωι στη Maximilian st.!Welcome to paradise!!!
-
Είναι εξατμίσεις ή βάσεις;
Δε ξέρω αν λέω βλακεία, αλλά έχω δει σε άλλο κουπέ παρόμοιες βάσεις, που στήριζαν σε αυτές κάποιο κουτί μεταφοράς. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι Πορσε δεν καταλαβαινουν και πολλα απο χλμ...(μονάχα ο 3.4 της 996 καταλαβαινε και μάλιστα άσχημα...)
Εξού και αντικαταστήθηκε με τον 3.6
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Οι Πορσε δεν καταλαβαινουν και πολλα απο χλμ...
(μονάχα ο 3.4 της 996 καταλαβαινε και μάλιστα άσχημα...)
Πλάκα κάνεις τώρα...???
-
kostis20 τι το θελες τωρα αυτο...ειπα και εγω μετα τα χτεσινα να εχω ενα ηρεμο σαββατοκυριακο αλλα δεν με θελει Κουκλες ολες
PS. Δεν ειναι εξατμισεις αυτα στην τελευταια φοτο. Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι Η εξατμιση ειναι εκεινο που σημειωσε πολυ σωστα ο ΑυτοκινητοΣπάστης.
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Πλάκα κάνεις τώρα...???
Ειρωνικό είναι ή πραγματικά απορείς; Δε σε πιάνω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είναι εξατμίσεις ή βάσεις;
Δε ξέρω αν λέω βλακεία, αλλά έχω δει σε άλλο κουπέ παρόμοιες βάσεις, που στήριζαν σε αυτές κάποιο κουτί μεταφοράς.Ορισμενες 911 τις εποχης ειχαν τις διπλες ε3ατμισεις οπως σε αυτη.
Ακομη κ οι RS ομως ειχαν τη μονη στην αριστερη πλευρα. Κατι τετοιο πρωτη φορα βλεπω.Oσο γι'αυτο που ειπε ο CARυοθραύστης, 8υμαμαι κ τον Bruce (που χα8ηκε?) που εψαχνε για μτχ 996 κ ειχε πει το ιδιο πραγμα για τις πρωτες 996 με τα 3.4l. Δεν 3ερω περισσοτερες λεπτομερειες ομως.
edit=> Απο PM(χωρις την αδεια του
psaxnw 911. 996 basika giati to mpatzet einai limited.
mphka se forum italiko kai trela8hka............... OI 3.4 LENE OTI EINAI ME LIGA LOGIA GIA TA MPAZA.
eidika gia prin to 2001.
Έψαξα ακόμα περισσότερο και τελικά πάρα πολλοί έχουν αλλάξει τους 3,4 (μαμά) με τους άλλους (νέους, πάλι 3,4 χωρίς τα προβλήματα του όμως).
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
8υμαμαι κ τον Bruce (που χα8ηκε?) που εψαχνε για μτχ 996 κ ειχε πει το ιδιο πραγμα για τις πρωτες 996 με τα 3.4l.
Εχει τωρα το Ibiza και σπάει τα κοντέρ... Έχει όντως πολύ καιρό να γράψει..
Με τον 3.4 το είχα διαβάσει κάπου αλλά δε μπορώ να θυμηθώ που..
-
Oπως εγραψα και παραπανω η μονη λογικη εξηγηση ,που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει ΔΥΟ συστηματα εξατμισης ,ενα για τους δημοσιους δρομους ,τη μονη δηλαδη,και οι διπλες με καποιο τροπο απομονονται και θετονται σε λειτουργεια για καποιο αγωνα ιστορικων, λογω θορυβου..Και η βουλομενες ειναι καπνισμενες παντως(.Και μετα κατεβηκε και ενα διαστημοπλοιο με πρασινα ανθρωπακια... )Το ξερω ειναι τραβηγμενο απο τα αυτια Μη βαρεσετε.. Εκτος αν εχει γινει αλλαγη μηχανης και καποιες εξατμισεις ειναι απλα διακοσμητικες...
Παρτε και αλλη μια τωρα...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πλάκα κάνεις τώρα...???
Ειρωνικό είναι ή πραγματικά απορείς; Δε σε πιάνω
Ξάδερφος μου με 996 3.4
98, το έχει κάνει 110.000 ΒΙΑΣΜΕΝΑ km, αλλά βέβαια το προσέχει. Δεν του έχει βγάλει το παραμικρο. Επίσης στο Porsche Club που είναι μέλος, δεν έχει ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Βέβαια αν δε σέβεσαι το αμάξι (σκίσιμο πριν φτάσει στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας, service όποτε και ΟΠΟΥ να
ναι... κοκ) δεν ξέρω κ `γω τι μπορεί να σου βγάλει.
Αυτά έχω ακούσει-δει, αυτά μεταφέρω.
Τώρα αν και τι έχουν γράψει κάποια περιοδικά, δυστυχώς δε το γνωρίζω. -
-
Τα χέρια σου τα κοίταξες?
Σοβαρά τώρα, τι σε χάλασε?
-
Πού το οδήγησες και σε τι ρυθμό, ρε Ανδρέα; Κι εγώ αν το πήγαινα βόλτα, ίσως να μη με συγκινούσε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πού το οδήγησες και σε τι ρυθμό, ρε Ανδρέα; Κι εγώ αν το πήγαινα βόλτα, ίσως να μη με συγκινούσεXρήστος
Κυρίως ευθεία και λίγο στροφές.
Τιμόνι σχεδόν ασαφές, τριγμοί-κουδουνίστρα (μοντέλο '98 )
Φρένα..... περίμενα περισσότερα
Μήπως ήθελε απλά ένα γενικό σέρβις??
-
Μήπως το είχανε ξεκατινιάσει το αμάξι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως το είχανε ξεκατινιάσει το αμάξι?Tί να πώ... 8ετίας... Μπορεί να ήταν απλά πολύ ταλαιπωρημένο.
Με απογοήτευσε πάντως, τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου..
Porsche Forum