-
Η 918 κέρδισε την Ρ1... http://api.stage.app.evo.co.uk/editions ... 6/web.html
-
http://www.autoblog.gr/2014/08/16/singe ... the-quail/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η 918 κέρδισε την Ρ1... http://api.stage.app.evo.co.uk/editions ... 6/web.htmlκατά την ταπεινή μου άποψη η 918 είναι το καλύτερο hypercar που υπάρχει (so far).
-
η λεξη μαλακια εχει αποκτησει αλλο νοημα πλεον.
οπως και τα επιπεδα προσφυσης του γνωστου βιντεου
-
-
Πλάκωσαν οι γαμιάδες...
-
κύριοι σας παρακαλώ, κρατήστε ένα επίπεδο είστε και εκτός θέματος.
-
Σβηνε λέμε μέχρι να ματωσεις
-
viewtopic.php?f=11&t=15604
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=15604Δηλαδή τη μια μπανάρεται και την άλλη γίνεται mod?
-
μιλάμε για επική τρολιά
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Δηλαδή τη μια μπανάρεται και την άλλη γίνεται mod?
Άστα να παν...
Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
-
-
** Porsche Cayenne GTS**
Στην επερχόμενη Έκθεση του Λ. Άντζελες, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει και επίσημα την σπορ έκδοση GTS της νέας Cayenne.Ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου της που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007, η Porsche λανσάρει σήμερα τη νεότερη εκδοχή του καταξιωμένου της SUV, η οποία και αποτελεί σήμερα την πιο σπορτίφ έκδοση του μοντέλου. Σχεδιαστικά, η νέα GTS ξεχωρίζει για το πιο «προκλητικό» παρουσιαστικό της όντας εφοδιασμένη με το πακέτο Sport Design της Porsche το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέους προφυλακτήρες, πιο τονισμένα φτερά, πλευρικά σποίλερ, διαφορετικές απολήξεις στην εξάτμιση και φωτιστικά σώματα με πιο σκούρο κάλυμμα. Από εκεί και πέρα, θέλοντας να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, η νέα GTS διαθέτει χαμηλότερη κατά 20 χλστ. σε ύψος ανάρτηση, η οποία μάλιστα είναι ενεργού τύπου (Porsche Active Suspension Management), μεγαλύτερα φρένα με δίσκους διαμέτρου 390 και 358 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα καθώς και τροχούς με ζάντες διαμέτρου 20 ιντσών. Αλλαγές συναντάμε και στο εσωτερικό, με τον βασικό πόλο έλξης να αποτελούν τα καθίσματα, τα οποία είναι επενδεδυμένα ειδικά για την περίσταση με δέρμα και αλκαντάρα.
Κάτω από το καπό, σε αντίθεση με το παρελθόν, συναντάμε ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο με 6 κυλίνδρους σε διάταξη V και χωρητικότητα 3,6 λίτρων. Η απόδοσή του, σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό V8 του παρελθόντος, είναι αυξημένη κατά 20 ίππους αγγίζοντας τους 440 ίππους. Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ροπή φτάνει στην εντυπωσιακή τιμή των 600 Nm. Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε χρόνο 5,2 δλ. ή σε 5,1 δλ. σε συνδυασμό με το σπορ πακέτο Sport Chrono Package.Ταυτόρονα με την έκδοση GTS, η Porsche παρουσίασε και την… εισαγωγική έκδοση της οικογένειας Cayenne, η οποία κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,6 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 8 σχέσεις μετάδοσης αποδίδοντας 300 ίππους.
-
Καλησπερα.Κανενας κατοχος cayman 2007-2008 εδω;
-
Του 2009 σου κάνει; Είναι βέβαια η 987.2, έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με την 987.1 για την οποία ρωτάς, ωστόσο ίσως να μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που ψάχνεις.
-
-
Καλησπέρα στους φίλους του αυτοκινήτου, θα ηθελα την γνώμη απο άτομα που εχουν οδηγήσει η εχουν στην κατοχή τους ενα Porsche cayman..δν με ενδιαφέρει κάποιο αλλο αυτοκίνητο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή διότι μολις τελειώνω της σπουδές μου εχω στρωμένη δουλειά και θα ηθελα να μάθω τα παντα πανω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μιλάω για το cayman 2.7 ΟΧΙ το S επιςεις να ενημερώσω οτι το αυτοκίνητο δν το θελω για πλήρη χρήση περίπου 15-20 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρονο...
Λοιπόν θα ηθελα να μάθω για τα συγκεκριμένα θέματα :
Κατανάλωση /100 και επιςεις εμπειρίες απο συγκεκριμένα ταξίδια και αποστάσεις.
Ζημιές αν τυχόν υπήρχαν.
Επιδόσεις..ναι ξερω τα εχω διαβάσει ολα τα επικυρωμένα σιτε αλλα θελω απο άτομα που εχουν οδηγήσει το αυτοκίνητο να μου τα πούνε καλυτερα.
Συμπεριφορά σε ταξιδια.
Αν ειναι άνετο.
Και οτιδήποτε αλλο γνωρίζει κάποιος πανω στο αυτοκίνητο ευχαρίστως να δεχτώ την γνώμη του!!
Ευχαριστω εκ τον προτέρων για τη βοήθεια σας!! -
Πιάσε νοίκιασε καμία για μία μέρα και ξεζούμισε την γιατί δεν βλέπω πολλή κόσμο να έχει αυτοκίνητο σε αυτά τα κυβικά πλέον και χλωμό να πάρεις απαντήσεις!
-
Οι περισσότεροι που δεν το έχουν οδηγήσει, θα σου πουν ότι είναι ψόφιο από επιδόσεις. Το ίδιο μου λένε κι εμένα για το 2.9 που έχω. Εάν όμως κοιτάξεις τις καμπύλες απόδοσης του κινητήρα σε σχέση με την S, θα δεις ότι πάνω κάτω είναι παραπλήσιες έως τις 4.000 σ.α.λ. που συνήθως θα πηγαίνεις στις καθημερινές διαδρομές. Έχω οδηγήσει την προηγούμενη Boxster, με τους 228 ίππους και το αυτοκίνητο δεν είναι ψόφιο. Τώρα, ότι το πλαίσιο σηκώνει παραπάνω ισχύ, αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπαίνω στο τριπάκι να συζητήσουμε για ασφαλές προσπέρασμα κτλ. Με βάση το τι θα κυκλοφορεί γύρω σου, το αυτοκίνητό σου θα είναι πύραυλος.
Για κατανάλωση υπολόγισε 11-14 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με δεδομένο ότι μάλλον θα κινείσαι κυρίως στην πόλη. Σε επαρχιακό δρόμο καίει κοντά στα 10 ίσως και λιγότερο, πάντα βέβαια παίζει ρόλο και η επιλογή του κιβωτίου 5αρι, 6αρι ή tiptronic. Στην εθνική μπορείς να δεις τα πάντα. Από κάτω από 10 λίτρα, εάν πηγαίνεις με cruise control στα 150 χλμ/ώρα και κοντά στα 17-20 λίτρα εάν πηγαίνεις σταθερά 200αρες. Το μόνο που μου τη σπάει εμένα είναι το ρεζερβουάρ των 64 λίτρων. Σε αναγκάζει να κάνεις αχρείαστες στάσεις. Σκέψου απλά ότι όλα τα σουπερμίνι έχουν 55αρι ρεζερβουάρ. Το κακό δεν είναι τόσο οι στάσεις, όσο το γεγονός ότι δεν θες να βάζεις βενζίνη όπου να' ναι. Κάτι που συχνά αναγκάζεσαι να κάνεις. Με χαλαρούς ρυθμούς, θα βγάλεις 500-550 χλμ, εάν όμως το πατάς, είσαι κάτω από 400 χλμ για τον ανεφοδιασμό. Υποχρεωτικά 98 οκτάνια, βενζίνη που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, άρα θες 100αρα.
Από άνεση είναι μια χαρά, αρκεί να μην πάρεις αυτοκίνητο με 18αρες ή 19αρες και πολύ χαμηλό προφίλ ελαστικού (αυτό είναι υπόθεση δική μου). Ή καγκουρεμένη ανάρτηση. Εμένα έχει 17αρες, με 55αρι προφίλ εμπρός και 50αρι πίσω και είναι μια χαρά, πολύ πιο άνετο από μια SLK 200 που είχα με σπορ ανάρτηση. Έχεις φασαρία από τον κινητήρα, δεν είναι αθόρυβος, αυτό όμως το μετράω στα συν. Υποθέτω ότι θες αυτό το αυτοκίνητο για να ακούς τον μπόξερ.
Από το 2009 έως σήμερα, η μόνη ζημιά που μου έβγαλε το αυτοκίνητο ήταν ένας καμένος αισθητήρας, κόστος 87 ευρώ. Δεν ξέρω αν με τον 2.7 έχεις το θέμα του IMS που έχουν και οι 911 προ του 2009. Εάν δεν γνωρίζεις το θέμα, ψάξτο. Είναι πολύ σημαντικό και καλό θα είναι να γνωρίζεις ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
Από συντήρηση, θες αλλαγή λαδιών κάθε χρόνο, μικρό σέρβις κάθε δύο χρόνια και μεγάλο κάθε τέσσερα χρόνια. Οι τιμές είναι λογικές (μην ξεχνάς ότι αγοράζεις αυτοκίνητο αξίας 70.000+), αρκετά πιο προσγειωμένες από κάποια πράγματα που ακούγονται.
Τα χιλιόμετρα που αναφέρεις δεν είναι λίγα. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις νωρίτερα τα service που προανέφερα.
Αν και δεν σου γεμίζει το μάτι, τα δύο πορτ μπαγκάζ χωράνε πολλά πράγματα, αρκεί να μην είναι κάτι ογκώδες. Θα εκπλαγείς θετικά από το πόσο μπορείς να το φορτώσεις. Πάντα βέβαια με τα δεδομένα ενός 2θεσιου σπορ αυτοκινήτου.
Οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις, μη διαστάσεις να την εκφράσεις. Καλό είναι να ξέρεις από πριν
Porsche Forum