-
Το μεγάλο ερώτημα δεν είναι ποιές θα είναι συλλεκτικές και ποιές όχι, αλλά τι διάολο θα κάνει η Porsche με την επόμενη γενιά 911;
Δηλαδή ας πούμε η επόμενη GT2 θα έχει 700 άλογα;
Μήπως το 2012 όντως θα έρθει το τέλος του κόσμου και οι Γερμαναράδες το ξέρουν; -
Θα την κανει κεντρομηχανη
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Kι αυτη η τελευταια προσθηκη μας φερνει στις 20 διαθεσιμες εκδοχες 911 αυτη τη στιγμη.στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο
JC: 'I just want a car with it's engine at the back!!!'
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η GT3 δεν ειναι συλλεκτικη.
Η RS ειναι περιορισμενης παραγωγης αλλα και παλι δεν την λες και collector's item.Τωρα φαινεται να επιβεβαιωνονται φημες για την τελευταια σειρα της 997, την GT3RS 'Limited Edition'.
500 κομματια, 4λιτρος κινητηρας 500 ιππων με πιθανη χρηση KERS και τιμες μεταξυ TTS/GT3RS και GT2RS. Aυτη θα ειναι συλλεκτικη.Eιπα 'αρκουντως συλλεκτικη', και για τα Ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον προσωπικα θεωρω οτι θα ειναι...
Με τα δεδομενα της Porsche και της αυτοκινησης γενικοτερα, αλλα και την παραγωγη, που καθε αλλο παρα περιορισμενη δεν ειναι στην GT3/RS, σαφως και δεν ειναι συλλεκτικη, αλλα
δεν ζουμε ουτε στην Βιεννη , ουτε στο Λουξεμβουργο, ουτε καν σε χωρα παραγωγης
αυτοκινητων για να θεωρειται μια GT3 πχ, μια απλως ακομα Porsche...
Αρα για την χωρα που ζουμε, η ταπεινη μου αποψη τουλαχιστον ειναι, οτι η GT3/RS θα ειναι συλλεκτικη... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Speedster:http://www.worldcarfans.com/11009212850 ... aled-video
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Α, ναι! Αυτόν!
-
-
Αν κατάλαβα καλά μια GT3 RS με ημισλικ βγήκε για σεργιάνι μετά από βροχή, πάτησε με μικρή ταχύτητα σε μια λιμνούλα, το χασε και στούκαρε.
Υπάρχει κάτι άλλο πλην της στούκας που μου διαφεύγει; Θέλω να πω θεωρείται αφύσικο το ότι έχασε τον έλεγχο με τα συγκεκριμένα λάστιχα σε τέτοιες συνθήκες; -
Η έκρηξη ήταν κάτι το αδύνατο να γίνει;
-
http://blogs.insideline.com/straightlin ... erior.html -
Φουντώνουν οι φήμες ότι η Sportscar πηγαίνει προς Μανδύλα....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Φουντώνουν οι φήμες ότι η Sportscar πηγαίνει προς Μανδύλα....Μαγούλα ξέρω, Μανδύλα, όχι! Προς τα που πέφτει;
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
http://blogs.insideline.com/straightline/assets_c/2010/09/Porsche 911 Interior Spy-thumb-717x477.jpg
http://blogs.insideline.com/straightlin ... erior.htmlepic fail η τοποθέτηση των χειριστηρίων του HVAC
-
Βασικά epic fail το τούνελ-καντράν από την Panamera με μισό εκατομύριο κουμπιά...
Κάτι μου λέει ότι η 997 θα αποκτήσει σημαντική συλλεκτική αξία όπως και η 993. -
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Kαι η camera σου κιτρινη ειναι?
Ωραιος ηχος
η θηκη του iphone4 ειναι και αυτη speed yellow...
η 997 S φοραει εξατμιση cargraphic super sound
Mε το iPhone είναι η ηχογράφηση;;;
Γιατί ο ήχος είναι πολύ χάλια, θα ορκιζόμουν ότι η Larini μου ακούγεται πιο καλά!
Αλλά υποθέτω ότι η ηχογράφηση είναι μάπα και απο κοντά θα είναι -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Φουντώνουν οι φήμες ότι η Sportscar πηγαίνει προς Μανδύλα.... -
Η περίπτωση της Porsche στην Ελλάδα είναι μια κλασσική περίπτωση φούσκας την οποία θα πρεπε/μπορούσαν να είχαν προβλέψει. Όταν βλέπεις ότι το μεγαλύτερο μέρος της ραγδαίας αύξησης στη ζήτηση του προϊόντος σου αντιστοιχεί σε 'εταιρικές πωλήσεις' πάσης φύσεως Ε.Ε, μικρών εταιρειών κλπ θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι αυτοί αν γίνει μισή στραβή το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να πάνε να το σκοτώσουν σε μια μάντρα και φυσικά δεν θα έρθουν να δώσουν την παλιά Cayenne για να πάρουν το καινούριο μοντέλο. Θυμάμαι μια συνέντευξη του Ζαφειράκη το 2006 ο οποίος δήλωνε ότι θα έκαναν ανοίγματα (νέες εγκαταστάσεις κλπ) για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση.
Θα ήθελα να μάθω και τη γνώμη του sv2 επί του θέματος που φυσικά γνωρίζει περισσότερα και καλύτερα. -
Η καθίζηση των πωλήσεων λόγω της κρίσης είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και άλλη.
H πορεία της αντιπροσωπείας της Πόρσε στην χώρα μας δεν είναι ανεξάρτητη από τις γνωστές εξελίξεις στην Ρενώ που προηγήθηκαν και τα οικονομικά αδιέξοδα που προκλήθηκαν εξαιτίας αυτών.
Ίσως και να μην είναι ανεξάρτητη και από την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Πόρσε σε παγκόσμιο επίπεδο. -
Για τα στοκαρισμένα Cayenne 3.6 με μηδεν χλμ (προηγούμενο μοντέλο πλέον) όμως εξακολουθούν να ζητάνε 82,000.
Όσο αυτοί δεν αποφασίζουν να γράψουν την ζημιά για την λάθος επιλογή τους να στοκάρουν, τόσο και εγώ δεν εκταμιεύω να αγοράσω το μοντέλο. Και αν θέλουν να τα πουλήσουν και να μην τα πάρουν πίσω στην Γερμανία, πρέπει να λάβουν υπόψη τον παλμό της αγοράς και πού θα τα αγόραζε.
Προσφορά και ζήτησηbtw το cayenne με έχει κάνει να το εκτιμήσω ο sv2 με τα γραφώμενα του και τις φωτό του και θα το έπαιρνα αν η αντιπροσωπεία τα σκότωνε
-
Με τα νέα τέλη δεν πρόκειται να τις πουλήσουν ποτέ.
-
12 μυρια θελουν για την sportscar...
Προτιμω με αυτα τα λεφτα να παρω 2 bulκcarrier( hadysize) 20ετιας...
Παντως στο staff στο σερβις της γλυφαδας ειναι πολυ καλα ατομα. Με το τμημα πωλησεων δεν ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις...
Porsche Forum