-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=47797164Δηλαδή, θεός σχωρέστη την Sportcar ?
-
Η τεχνογνωσία κεντρομήχανων διατάξεων δεν λείπει στην Porsche (πρόσφατα να θυμηθούμε την GT). Απλά η τετρακίνηση έδωσε περί τα 25 χρόνια περαιτέρω ζωής στη συγκεκριμένη διάταξη που κακά τα ψέματα έχει μεγάλη πολική ροπή αδράνειας.
Προσωπικά περιμένω μία ελαφρά μεταβολή του σχεδίου με την μετάθεση του κινητήρα προς το εσωτερικό του οχήματος ή κάτι το εντελώς ριζοσπαστικό με διατήρηση όμως της 911 ως έχει αν και δεν θα είναι πλέον η ναυαρχίδα της εταιρείας.
ΥΓ. Η τεχνογνωσία που υπάρχει από την lambo στο VAG δεν μπορεί λόγω οικονομιών κλίμακας να πάει χαμένη.
ΥΓ. (2) Για την sportscar... Αναμενόμενο...
-
Porsche approves 918 Spyder for production
As expected, the Porsche supervisory board has approved the development of the 918 Spyder concept into a series production model. The 918 debuted as a concept at this year's Geneva Motor Show with a plug-in hybrid powertrain claimed to provide 78 miles per gallon.
The concept used a 500-horsepower V8 along with a pair of electric motors with 109 hp each and a lithium ion battery that can provide 16 miles of emissions-free driving from grid energy. The powertrain is not expected to be changed much for production and Porsche has not announced when 918 will be available. There has been speculation that the production model could cost up to €500,000 (about $650,000 USD), although if it comes to the States, it should be eligible for a federal tax credit. Even with up to $7,500 it still makes the Chevrolet Volt look downright cheap.
Before you start looking in your couch cushions for a down payment, check out the official press release after the jump and our high-res gallery below.
Ωραία, θα βγει και φθηνά αφού εξαιρείται φόρων, ότι πρέπει για την κρίση.
http://www.autoblog.com/2010/07/28/report-porsche-approves-918-spyder-for-production/#continued
-
παντως τα 620 αλογα απο ενα κινητηρα 3.6 λιτρων μου φαινονται καπως πολλα
-
-
Ωραία είναι ! Μεγειά !
Βγάλε και καμιά βραδινή με στοπ και χωρίς . -
Πραγματι δειχνουν πολυ ωραια, και 'φρεσκαρουν' το αυτοκινητο, σαν μια σειρα απο
Botox σε καιρια σημεια στο προσωπο μιας ωριμης αλλα ομορφης κυριας... -
Πραγματι πολυ ωραία ! μονο που το botox εγινε στο κωλαρακι οχι στο προσωπακι της ωριμης κυριας που απεκτησε πλεον νεανικα οπισθια
αληθεια ποσο κοστισαν?
-
thx guys, θα βγάλω και βραδινή. 250 μαζί με μεταφορικά (DHL) από Γερμανία.
Από εδώ τα πήρα: www.dectane.de
-
busted !!!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ωραία είναι ! Μεγειά !
Βγάλε και καμιά βραδινή με στοπ και χωρίς .there u go.... αλλά να βγάζω φωτογραφία τα φανάρια και να πατάω φρένο δεν το έχω καταφέρει........ ακόμα..
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ωραία είναι ! Μεγειά !
Βγάλε και καμιά βραδινή με στοπ και χωρίς .there u go.... αλλά να βγάζω φωτογραφία τα φανάρια και να πατάω φρένο δεν το έχω καταφέρει........ ακόμα..
1)Βαλε καποιον να παταει φρενο ενω εσυ φωτογραφιζεις
2)Βαλε ενα τουβλο στο πενταλ του φρενου
3)Στερεωσε την φωτογραφικη,βαλε χρονοδιακοπτη και τρεχα να πατησεις το φρενο -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ωραία είναι ! Μεγειά !
1)Βαλε καποιον να παταει φρενο ενω εσυ φωτογραφιζεις
2)Βαλε ενα τουβλο στο πενταλ του φρενου
3)Στερεωσε την φωτογραφικη,βαλε χρονοδιακοπτη και τρεχα να πατησεις το φρενο- To είπα στη γυναίκα και ενα mule πέρασε δίπλα μο
- Τα 'τούβλα' του 5ου ειναι διακοπες
- Δεν έχει πουθενα να την στερεώσω
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ωραία είναι ! Μεγειά !
Κογιοτε που κυνηγαει μπιπ μπιπ μου θυμισε
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VXMuA1NI ... re=related
Αυτομόλησε ο Κουνίτης;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΑυτομόλησε ο Κουνίτης;
-
911 Turbo S vs Nissan GTR απο το Autocar :
http://www.autocar.co.uk/car-video/fastest-car-video/
Πόσο είπαμε 0-100 η 911? 3-3.2?
-
Ή μαλακίζονται ή η 911 έχει κάποιο κρυφό σύστημα καταπέλτη...
-
Αυτή η εκτόξευση της 911 σε σχέση με το gt-r δεν στέκει ορθολογικά, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το βίντεο είναι εγκάθετο.
Πάρ'αυτα απορώ τι στο καλό έφτιαχνε η Lexus που της πήρε και 10 χρόνια.SLS uber alles
Porsche Forum