-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
@SV2
Πες μας για την μαυρη Carrera GT τι εγινε, λεπτομερειες...Είναι αργά.....αύριο μπορεί να ανεβάσω και φωτογραφίες.....
στο γκρεμο εφυγε ? 2-3 ειναι τα επικινδυνα σημεια με πρωτο και καλυτερο το γκρεμο στο πεταλο οπου δεν εχει μπαριερες
εχει φυγει κοσμος και κοσμακης εκει -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη...
+1 ο Αγγελόπουλος (ο Θόδωρας...)
Κάτι τέτοιοι με εκνευρίζουν! Σαν τον Φον Κάραγιαν που δεν ήξερε να οδηγεί και είχε μια F40 στο σαλόνι του σπιτιού του. Είπαμε, είναι έργα τέχνης οι Ferrari αλλά δεν φτιάχθηκαν για συλλέκτες και μουσεία...
Εμεις εχουμε ως διακοσμιτικα τις μινιατουρες Ferrari,Porsche κλπ ενω αυτοι τις κανονικες Καλα κανουν παντως αφου μπορουν,τι ποιο ωραιο απο το να εχεις ενα τετοιο αντικειμενο κυριολεκτικα μεσα στο σπιτι σου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη...
+1 ο Αγγελόπουλος (ο Θόδωρας...)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τρείς Carrera GT είχαμε στην Ελλάδα (με Ελληνικές πινακίδες) αλλά μείνανε δύο.Η μαύρη καταστράφηκε ολοσχερώς στα λιμανάκια.....παραπανω απο 3 πρεπει να ειναι. σιγουρα μια κοκκινη εχω δει εγω.
-
Περιμενουμε απο τον SV2 λεπτομερειες και φωτο οπως ο ιδιος ειπε,
για την μαυρη Carrera GT που εγινε μπιλιες στα λιμανακια... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Περιμενουμε απο τον SV2 λεπτομερειες και φωτο οπως ο ιδιος ειπε,
για την μαυρη Carrera GT που εγινε μπιλιες στα λιμανακια...+10000000000000
-
-
πωωωωωωωωωω.πόνεσε αυτό...στη θάλσσα έπεσε??
-
Τι λες τώρα????
Καμιά λεπτομέρεια για το πώς και πού???
-
Να πως κλείνουν οι ασφαλιστικές!
-
Δειχνει διαβρωμενη μπροστα σε καποια σημεια...
Επεσε στη θαλασσα? -
σκετη καταστροφη!!!!!! σκεψου τωρα να μην ειχε μικτη ο κυριος..
-
Όποιος δεν έχει μυαλό...
-
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους .......you know κατά την γνωστή λαική ρήση.
-
swift και audi passion είστε σίγουροι για το τι έγινε ??
-
Γιατι αρχισαμε τις παπαριες περι μεταξωτων βρακιων παλι?Οχι τπτ αλλο δλδ, αλλα μιας και κρινεται το γεγονος, αφου προφανως ησασταν μπροστα, πειτε μας πως εγινε κιολας
Την μαυρη πρεπει να την ειχε βουλιωτης (τελος παντων κατοικος νοτιων προαστιων), το εχω πετυχει στο δρομο καιρο πριν, πρεπει να ηταν απο τις πρωτες θεασεις GT στην ελλαδα με ελληνικη πινακιδα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι αρχισαμε τις παπαριες περι μεταξωτων βρακιων παλι?Οχι τπτ αλλο δλδ, αλλα μιας και κρινεται το γεγονος, αφου προφανως ησασταν μπροστα, πειτε μας πως εγινε κιολαςΤην μαυρη πρεπει να την ειχε βουλιωτης (τελος παντων κατοικος νοτιων προαστιων), το εχω πετυχει στο δρομο καιρο πριν, πρεπει να ηταν απο τις πρωτες θεασεις GT στην ελλαδα με ελληνικη πινακιδα
+1
Mας ενδιαφερει τι/πως εγινε το ατυχημα...
Ο SV2 -ή καποιος αλλος- αν γνωριζει λεπτομερειες, ας μας πει (οχι ποιος το εχει, αλλα τι εγινε). -
Πώς θα έγινε βρε παιδιά. Προφανέστατα υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες ο οδηγός και μάλιστα σε δημόσιο δρόμο. Τουλάχιστον να είναι καλά ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πώς θα έγινε βρε παιδιά. Προφανέστατα υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες ο οδηγός και μάλιστα σε δημόσιο δρόμο. Τουλάχιστον να είναι καλά ο άνθρωπος.Λεμε αν ξερει καποιος κατι παραπανω, πχ κανενας αυτοπτης αν ηταν εκει, και το ειδε
ΠΩΣ εγινε, πως εφυγε?, ηταν με πολλα?, ηταν κλεισιμο?, ηταν μονος?, εκανε κοντρα?,
επεσε στο γκρεμο κατω?, χτυπησε στο βραχο?. Ειπε ο SV2 οτι δεν χτυπησε κανεις. Απο εκει και περα δεν το θεωρω κακο να μαθουμε τις συνθηκες υπο τις οποιες εγινε
το ατυχημα... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πώς θα έγινε βρε παιδιά. Προφανέστατα υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες ο οδηγός και μάλιστα σε δημόσιο δρόμο. Τουλάχιστον να είναι καλά ο άνθρωπος.οχι εχω παει να φυγω στα λιμανακια πηγαινοντας με 70κατι το πολυ δλδ χαλαρα γιατι κατι πατησα
και εκανα αναποδα να ισιωσω και εφτασα να κοιταω σχεδον τον απο πισω μου
και κατι ειχε χυθει γιατι το ιδιο βραδυ στο ρευμα προς βαρκιζα (εγω το επαθα προς γλυφαδα), μια bmw 5αρα εφυγε στο γκρεμο
ο δρομος αυτος ειναι επικινδυνος οπως και να το κανουμε
Porsche Forum