-
χαρα μου!
-
Πως μπορει καποιος να ξεφτυλισει μια ολοκαινουρια 911 355 αλογα κουπε??
Να πινει τσαγακι απο ενα πεζο ραλλυ.Στη βουλιαγμενης και ενω ο πιτσιρικος με την κατακοκκινη απο ντροπη πορσε μαρσαρε συνεχεια και ξεκινησε αγωνιστικα απαντωντας στην προκληση του εταιρου υπερμαρσιποφορου με τουιτι χρωμα με μπουκαλες,πεταλουδες,χταποδια, κατσαρολικα κ.α.(δηλαδη ολα εδειχναν οτι ειμαι τουμπανο) αλλα το ραλλακι του τα ριξε κανονικα....
Μα καλα ποσο μαλακες παιζει να ειναι οσοι εχουν καμια Μ3 η Μ5 η 911 η αλλα παρεμφερη και απαντατε σστις προκλησεις απο κατι πεζο ραλι,σιτροεν σαξο και φιατ πουντο. Ελεος ρε καγκουροβλαχοι αντε απο δω.Τα πηρα δηλαδη. Καλα δεν εχουμε που δεν εχουμε παιδεια σαν νεοελληνες αλλα ουτε αυτοκινητιστικη παιδεια μωρε ? Κανενας δασκαλος να συμβουλεψει
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πως μπορει καποιος να ξεφτυλισει μια ολοκαινουρια 911 355 αλογα κουπε??Να πινει τσαγακι απο ενα πεζο ραλλυ.Στη βουλιαγμενης και ενω ο πιτσιρικος με την κατακοκκινη απο ντροπη πορσε μαρσαρε συνεχεια και ξεκινησε αγωνιστικα απαντωντας στην προκληση του εταιρου υπερμαρσιποφορου με τουιτι χρωμα με μπουκαλες,πεταλουδες,χταποδια, κατσαρολικα κ.α.(δηλαδη ολα εδειχναν οτι ειμαι τουμπανο) αλλα το ραλλακι του τα ριξε κανονικα....
Μα καλα ποσο λαμάκες παιζει να ειναι οσοι εχουν καμια Μ3 η Μ5 η 911 η αλλα παρεμφερη και απαντατε σστις προκλησεις απο κατι πεζο ραλι,σιτροεν σαξο και φιατ πουντο. Ελεος ρε καγκουροβλαχοι αντε απο δω.Τα πηρα δηλαδη. Καλα δεν εχουμε που δεν εχουμε παιδεια σαν νεοελληνες αλλα ουτε αυτοκινητιστικη παιδεια μωρε ? Κανενας δασκαλος να συμβουλεψει
ανταπαντώ: πόσο λαμάκες μπορεί να είναι οι σαξοραλλάδες οι οποίοι ρίξανε στο αμάξι τους λεφτά για να τους προσέξει ο κόσμος μιας και δεν παρουσιάζουν κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που 8α τους κάνει να ξεχωρίσουν από τη μάζα, και πάνε και κολλάνε σε μερσεδές κυριλάτες, πόρσε γαμάτες και μπε-εμβέ γκλαμουράτες ??????? Ε????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ όταν κάθε άμυαλος νομίζει ότι είναι ο ιππότης της ασφάλτου σε μια χώρα που ούτε δρόμους έχει ούτε υποδομή ?????
και πραγματικά πάει και έρχεται το γεγονός ότι τα προαναφερθείσα ακριβά αμάξια έχουν σχεδιαστεί από ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ --ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-- και όχι από τον κυρ μπάμπη στο συνεργείο της γειτονιάς. γιατί το κωλοφτιαγμένο του κυρ μπάμπη ντιβέλοπμεντ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ μπροστά σε μια πόρσε????
και έρχεσαι εσύ και μας λες ότι το σαξόραλλο είναι γρήγορο, μα μάθαμε τι έγινε προχτές στις στροφές, έφαγε πούλο από καρρέρα ες, και μας απέδειξε ότι κάνει μόνο για ευθείες με ψηλές στροφές........και ΝΑ ΤΟΥ πραγματικά του οδηγού της πόρσε αν τον τσάγιασε ραλλάκι. ας το κρατήσει ο ραλλάκιας ως ανάμνηση και άντε γειά του, αν θέλει να το λέει ως παραμύθι στα παιδιά του, την ώρα που η γυναίκα του δεν θα είναι πία στην αγκαλιά του, καθώς ο πορσάκιας θα την έχει πάρει κοντά του......
Ω ΜΑ ΠΙΑ
-
Tι εγινε ρε παιδια στα καλα καθουμενα?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Tι εγινε ρε παιδια στα καλα καθουμενα?meet MANGO!
-
παιδια, μην αναφερετε καν συγκριση αναμεσα σε πορσε και , οκ?
ειπαμε.............
-
-
good wines....
-
-
Πως μπορει καποιος να ξεφτυλισει μια ολοκαινουρια 911 355 αλογα κουπε??
Να πινει τσαγακι απο ενα πεζο ραλλυ.Στη βουλιαγμενης και ενω ο πιτσιρικος με την κατακοκκινη απο ντροπη πορσε μαρσαρε συνεχεια και ξεκινησε αγωνιστικα απαντωντας στην προκληση του εταιρου υπερμαρσιποφορου με τουιτι χρωμα με μπουκαλες,πεταλουδες,χταποδια, κατσαρολικα κ.α.(δηλαδη ολα εδειχναν οτι ειμαι τουμπανο) αλλα το ραλλακι του τα ριξε κανονικα....
Μα καλα ποσο μαλακες παιζει να ειναι οσοι εχουν καμια Μ3 η Μ5 η 911 η αλλα παρεμφερη και απαντατε σστις προκλησεις απο κατι πεζο ραλι,σιτροεν σαξο και φιατ πουντο. Ελεος ρε καγκουροβλαχοι αντε απο δω.Τα πηρα δηλαδη. Καλα δεν εχουμε που δεν εχουμε παιδεια σαν νεοελληνες αλλα ουτε αυτοκινητιστικη παιδεια μωρε ? Κανενας δασκαλος να συμβουλεψει
ΝΑΙ...θα παρω rallaki εναντι μιας 911 Sure παιχτη^^ Μα καλα σκεφτονται μερικοι πριν πουν οτι πουν? Ειδου η απορια....
ανταπαντώ: πόσο λαμάκες μπορεί να είναι οι σαξοραλλάδες οι οποίοι ρίξανε στο αμάξι τους λεφτά για να τους προσέξει ο κόσμος μιας και δεν παρουσιάζουν κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που 8α τους κάνει να ξεχωρίσουν από τη μάζα, και πάνε και κολλάνε σε μερσεδές κυριλάτες, πόρσε γαμάτες και μπε-εμβέ γκλαμουράτες ??????? Ε????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ όταν κάθε άμυαλος νομίζει ότι είναι ο ιππότης της ασφάλτου σε μια χώρα που ούτε δρόμους έχει ούτε υποδομή ?????
και πραγματικά πάει και έρχεται το γεγονός ότι τα προαναφερθείσα ακριβά αμάξια έχουν σχεδιαστεί από ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ --ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-- και όχι από τον κυρ μπάμπη στο συνεργείο της γειτονιάς. γιατί το κωλοφτιαγμένο του κυρ μπάμπη ντιβέλοπμεντ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ μπροστά σε μια πόρσε????
και έρχεσαι εσύ και μας λες ότι το σαξόραλλο είναι γρήγορο, μα μάθαμε τι έγινε προχτές στις στροφές, έφαγε πούλο από καρρέρα ες, και μας απέδειξε ότι κάνει μόνο για ευθείες με ψηλές στροφές........και ΝΑ ΤΟΥ πραγματικά του οδηγού της πόρσε αν τον τσάγιασε ραλλάκι. ας το κρατήσει ο ραλλάκιας ως ανάμνηση και άντε γειά του, αν θέλει να το λέει ως παραμύθι στα παιδιά του, την ώρα που η γυναίκα του δεν θα είναι πία στην αγκαλιά του, καθώς ο πορσάκιας θα την έχει πάρει κοντά του......
Συμφωνω....
-
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο MANGΟ λέει το ίδιο ακριβώς πράγμα με τους επόμενους ή τέλως πάντων δεν βλέπω να διαφωνούν κάπου;
Δεν νομίζω ότι τέθηκε θέμα ότι το τουμπανιασμένο ραλύ είναι καλύτερο από μια Porsche.
Απλά η νοοτροπία όσων (νεαρών κυρίως) έχουν ένα ...κάποιο αμάξι ότι είναι οι ιππότες της ασφάλτου.
Ο ιδιοκτήτης του ραλύ μπορεί να έχει να το λέει στους καγκουροφίλους του αλλά από την άλλη αυτός της Porsche αν πάει και κάνει μαγκιές να είναι έτοιμος για τις συνέπειες.
Νομίζω τα είχε πει όλα ο Τεμπερίδης σε ένα άρθρο σχετικά με τους νεόπλουτους ιδιοκτήτες supercars που δεν εκτιμούν τα αμάξια που έχουν βάσει της ιστορίας τους. -
http://www.porsche.com/usa/aboutporsche ... 343e1298b/
Βημα - βημα πως κατασκευαζουν μια Porsche απο το αμερικανικο site !
Εγω το βρηκα αρκετα ενδιαφερον και το παραθετω!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο MANGΟ λέει το ίδιο ακριβώς πράγμα με τους επόμενους ή τέλως πάντων δεν βλέπω να διαφωνούν κάπου;
Δεν νομίζω ότι τέθηκε θέμα ότι το τουμπανιασμένο ραλύ είναι καλύτερο από μια Porsche.
Απλά η νοοτροπία όσων (νεαρών κυρίως) έχουν ένα ...κάποιο αμάξι ότι είναι οι ιππότες της ασφάλτου.
Ο ιδιοκτήτης του ραλύ μπορεί να έχει να το λέει στους καγκουροφίλους του αλλά από την άλλη αυτός της Porsche αν πάει και κάνει μαγκιές να είναι έτοιμος για τις συνέπειες.
Νομίζω τα είχε πει όλα ο Τεμπερίδης σε ένα άρθρο σχετικά με τους νεόπλουτους ιδιοκτήτες supercars που δεν εκτιμούν τα αμάξια που έχουν βάσει της ιστορίας τους.1 σωστος και 3 τον π...ο κλαιγανε. Δεν ειναι και η πιο καλη αναλογια αλλα δεν ειναι και απελπιστικο. Τι επιπεδο ειναι αυτο.... οτι θελει καταλαβαινει ο καθενας.Γιαυτο μου τη σπανε οι σαιμπερ κουβεντες.
Ακου κουβεντα που ειπε ο αλλος οτι ο ιδιοκτητης της πορσε θα παρει τη γυναικα αυτου με το ραλυ.... πορσε=προεκταση ?
τελικα η κοινωνια εχει βαλει στο μυαλο της πολυ αρρωστημενα πραγματαΓενικα λυπαμαι τους καγκουρες με τα σαξοραλα γιατι πιστευουν οτι μπορουν να τιμωρουν τους παντες με τα διαστημοπλοια τους. Αλλα δεν πας με την Πορσε να του την πεις γιατι οπως και να το κανουμε πρεπει να δειξεις και λιγη αριστοκρατια... γιαυτο υποτιθεται οτι εσυ εχεις πορε και αυτος οχι. γιατι σκεφτεστε διαφορετικα.... οποιος καταλαβε καταλαβε.
(αμφιβαλλω βεβαια και με το δικιο μου)
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πως μπορει καποιος να ξεφτυλισει μια ολοκαινουρια 911 355 αλογα κουπε??Να πινει τσαγακι απο ενα πεζο ραλλυ.Στη βουλιαγμενης και ενω ο πιτσιρικος με την κατακοκκινη απο ντροπη πορσε μαρσαρε συνεχεια και ξεκινησε αγωνιστικα απαντωντας στην προκληση του εταιρου υπερμαρσιποφορου με τουιτι χρωμα με μπουκαλες,πεταλουδες,χταποδια, κατσαρολικα κ.α.(δηλαδη ολα εδειχναν οτι ειμαι τουμπανο) αλλα το ραλλακι του τα ριξε κανονικα....
Eσύ καλά τα λες αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί εκατέρωθεν, των οποίων οι συνάψεις στον εγκέφαλο τους δυσλειτουργούν σε σημείο βραχυκυκλώματος!
Aπό την μία έχεις τον επίδοξο Δαυίδ να νομίζει πως νίκησε τον Γολιάθ (κι ας έχει πάθει ρεύση από το ίδιο το αμάξι που 'υπέταξε' με τα νιτράλογά του κάθε Σαξο-κουπρίδιου), και από την άλλη έχεις τον επίδοξο Γολιάθ να νομίζει πως έγινε πλανητάρχης με το ιπποφορβείο της Στουτγκάρδης ή του Mονάχου και δικαιούται άνευ αντίστασης των scalp κάθε αυτοκινήτου που κάθεται δίπλα του στο φανάρι.
Aμφότεροι οι συμμετέχοντες αποδεικνύονται βέβαια (ως επί το πλείστον πάντα...) κούλαθροι μόλις το τιμόνι του αυτοκινήτου τους φύγει από το κέντρο και καλούνται να αντιμετωπίσουν μετά φόβου Γερμανού Θεού και Δαίμονος την όποια στροφή τους κάτσει μετά την 'θεϊκή' τσουλητής δευτέρας κόντρα 438,86 μέτρων που έβαλαν μεταξύ τους, αποδεικνύοντας ότι όσο ποσοστό χρησιμοποίησαν από τις δυνατότητες που προσέφεραν οι μηχανικοί που το κατασκεύασαν στο αυτοκίνητό τους (κοντά στο 0% δηλ.), με άλλο τόσο λίγο λειτουργούν ως οδηγοί (και φαίνεται πως όχι μόνο...)
Δυστυχώς το θέμα είναι ότι πέραν της πλάκας που θα όφειλε MONO να έχει κάθε τέτοια αντιπαράθεση*, οι όποιοι εκατέρωθεν συμμετέχοντες το παίρνουν βαρέως να υπερασπιστούν είτε την ιδιοκατασκευή-σαξοκουπρίδι τους είτε το κάθε 'Mπεμβεδοπορσίδιο' με το οποίο 'έτυχε' να κάτσουν σε κάποιο φανάρι και να προκαλέσουν ο ένας τον άλλον...
Kάθε τέτοιο ινσταντανέ θα έπρεπε να είναι παραγωγός αστείρευτης πλάκας μεταξύ των συμμετεχόντων, και όχι ένας πόλεμος κενών εγωισμών...
*Έχω έναν φίλο μου μ'ενα ψιλοφτιαγμένο μάλιστα M3 που τον 'τσιγκλάει' κάποιος άλλος κοινός γνωστός με νιτρωμένο UNO παρακαλώ, και ο M3 'κολώνει'!!!! Aντί λοιπόν να το ρίξει ο 'M3' στην πλάκα, και να χαβαλεδιάσουνε μεταξύ τους με το όποιο αποτέλεσμα κι αν φέρουν, εκείνος κολώνει και ο 'αεριούχος' Iταλός δικαίως το χοντραίνει...
Έτσι μου φαίνεται πως θα πάω εγώ μαζί του μια 'γρήγορη' , μπας και καταφέρουμε να αναπαραστήσουμε με ασύλληπτο γέλιο την διαφήμιση με το Ferrari & το 'κουβαδάκι' που του την 'λέει'...
-
τελικά ποιό είναι καλύτερο η φερράρι ή το λάντα?
νομίζω ότι πρέπει μετο θέμα τον βελτιώσεων να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Αν μπορούσε ο κατασκευαστής να φτιάξει ένα μοτέρ που να βγάζει 400 άλογα από 1400 κ.ε. χωρίς να θέλει βυτίο να το ακολουθάει, να ξυπνάει 5000 άτομα κάθε βράδυ και να έχει διάρκεια ζώης 10000 χλμ, θα το έκανε από μόνος του. Καλά για την αξιοπιστία, γιατί εγώ όμως να ξεκουφαίνομαι ή να τρώω όλο το καυσαέριο στη μάπα από τη μόντα του μαστρομήτσου?
-
+n!
-
Aχχχχχχ............!
-
To swsto aspro einai auto .....
-
ε, καλά και το άλλο μια χαρά είναι!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ε, καλά και το άλλο μια χαρά είναι!Καλά... δε μας χαλάει κανένα από τα 2
Porsche Forum