-
επειδή έχω Pzero αυτό το φεγγάρι,
όλα καλά κ άγια, απλά είναι πιο Porsche oriented... θέλουν λίγο χρόνο να ζεσταθούν
και πολύ μεγάλη φθορά αλλά με απίστευτο κράτημα και αίσθηση...
/g -
Και τα 050 που φοράει (αν τα έχει από καινούργιο) είναι πρώτης τοποθέτησης και porsche rated (N0).
-
Ναι απο καινουριο αυτα φοραει.Απλα τωρα εχει 15000 χμ και τα πισω δειχνουν αρκετα σημαδια φθορας...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ναι απο καινουριο αυτα φοραει.Απλα τωρα εχει 15000 χμ και τα πισω δειχνουν αρκετα σημαδια φθορας...ε με τοσα αλογα λιγο φυσικο μου ακουγεται
εδω εγω ειχα λιωσει τα πισω μου λαστιχα (χωρις χειροφρενα εννοειται) με ψευδοτετρακινηση -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Der neue Porsche 911 GT3 RSΝταξει... αλλη κλαση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι απο καινουριο αυτα φοραει.Απλα τωρα εχει 15000 χμ και τα πισω δειχνουν αρκετα σημαδια φθορας...
ε με τοσα αλογα λιγο φυσικο μου ακουγεται
εδω εγω ειχα λιωσει τα πισω μου λαστιχα (χωρις χειροφρενα εννοειται) με ψευδοτετρακινησηΦιλος μου (οχι ιδιαιτερα 'ανησυχος' )αλλαξε τα πισω pilotsport2 που ειχε στα 12κ χλμ, σε 997S και δεν εβγαζε μαλλον ποτε το PSM, ουτε εκανε συνεχεια πχ εκκινησεις.
Για αυτο και εχει κανει μικτη με 'τα παντα, ολα' μεσα, γιατι τα 'λαστιχακια' της κανουν μια μικρη περιουσια με τις 19αρες που φοραει -
μπορεις να εχεις μικτη για τα λαστιχα σου????
ουτε οι ιδιες οι εταιρειες δε θα καλυπταν ελαττωματικο ελαστικο με τοσα χλμ
το οτι δε σπιναρεις δε σημαινει παντως οτι δε διαλυονται τα λαστιχα..ειδικα στα δικα μου πισω αντε να φτασουν μια φορα στα 5 χρονια 130 αλογα το πολυ
-
μπορεις να εχεις μικτη για τα λαστιχα σου????ουτε οι ιδιες οι εταιρειες δε θα καλυπταν ελαττωματικο ελαστικο με τοσα χλμ
το οτι δε σπιναρεις δε σημαινει παντως οτι δε διαλυονται τα λαστιχα..ειδικα στα δικα μου πισω αντε να φτασουν μια φορα στα 5 χρονια 130 αλογα το πολυ
Mπερδευτηκα... Μεσω του leasing γινεται αυτο. Μου ελεγε οτι για οτιδηποτε που εχει σχεση με ζημια γενικως πληρωνει τα πρωτα 500ευρω, μετα αναλαμβανει η ασφαλιστικη. Το ιδιο και για τα σερβις αλλα και τα λαστιχα. Ουσιαστικα πληρωνει μονο βενζινη.
Βεβαια απο 130κ που ειχε το αμαξι, του πηγε 142κ με το leasing, (σε εταιρια, οχι ως ιδιωτης) και δεν ξερω αν εχει περαιτερω επιβαρυνσεις.
Σιγουρα τα λαστιχα καταπονουνται πολυ επισης οταν ανεβασουν θερμοκρασια και την διατηρουν για μεγαλο χρονικο διαστημα (εκανε αρκετα ταξιδια το καλοκαιρι σε στριφτερες διαδρομες), συν το οτι μιλαμε για 35αρι προφιλ (ή 30αρι πισω, δεν θυμαμαι ακριβως... ) και λαστιχο μαλακο... -
ε ναι αλλο το leasing..
ποσο του παει το μαλλι?την απαλλαγη των 500 ευρω μπορεις να τη καθορισεις εσυ ή ειναι υποχρεωτικη?
εγω θα εβαζα απαλλαγη ενα 2χιλιαρο αν ηταν να μου ριξουν τα ασφαλιστρα και να τους ενοχλησω για κατι πραγματικα σοβαρο οχι για καθεφτες και γουβιτσες..
-
ε ναι αλλο το leasing..
ποσο του παει το μαλλι?την απαλλαγη των 500 ευρω μπορεις να τη καθορισεις εσυ ή ειναι υποχρεωτικη?
εγω θα εβαζα απαλλαγη ενα 2χιλιαρο αν ηταν να μου ριξουν τα ασφαλιστρα και να τους ενοχλησω για κατι πραγματικα σοβαρο οχι για καθεφτες και γουβιτσες..
Δεν ξερω ποσο του στοιχιζει το 'καπελο' του leasing περα απο τα +12κ αγορας...
Nομιζω το ποσο της απαλλαγης ειναι διαπραγματευσιμο, και πιθανοτατα να ισχυει αυτο που
λες ωστε να εχεις μια σχετικη μειωση του ποσου ασφαλιστρων. -
την απαλλαγη των 500 ευρω μπορεις να τη καθορισεις εσυ ή ειναι υποχρεωτικη?ανάλογα με το πόση απαλλαγή επιπλέξεις, επηρεάζεται και η τιμή της ασφάλισης.
Μπορείς να βάλεις και 0€ απαλλαγή, αλλά η τιμή πάει όχι στα ουράνια...σε άλλο πλανήτη.Όσο για τα λάστιχα, μάλλον ο άνθρωπος δεν πληρώνει ούτε 1€, αφού από όσο ξέρω στα συμβόλαια για leasing, ή σε βάζουν να πληρώνεις όλο το ποσό για πχ service, λάστιχα κτλ ή δεν πληρώνεις τίποτα (στο ταμείο του 'λαστιχά' ή στο service γιατί γενικότερα τα λεφτά και ίσως και περισσότερα θα τα ακουμπήσεις στο ταμείο της leasing εταιρίας )
Qsis, πόσο σου πάει η μικτή με τα 2000€ απαλλαγή?
-
Event πολλά αυτοκίνητα και Porsche στο Golden Hall: http://www.goldenhall.gr/index.php?opti ... ut=gallery
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ξερω ποσο του στοιχιζει το 'καπελο' του leasing περα απο τα +12κ αγορας...Όχι απλώς δεν του στοιχίζει τίποτα, αντιθέτως γλιτώνει ΠΟΛΛΑ χρήματα, καθώς το μίσθωμα του αυτοκινήτου εκπίπτει από τα έσοδα της εταιρίας.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
την απαλλαγη των 500 ευρω μπορεις να τη καθορισεις εσυ ή ειναι υποχρεωτικη?
ανάλογα με το πόση απαλλαγή επιπλέξεις, επηρεάζεται και η τιμή της ασφάλισης.
Μπορείς να βάλεις και 0€ απαλλαγή, αλλά η τιμή πάει όχι στα ουράνια...σε άλλο πλανήτη.Όσο για τα λάστιχα, μάλλον ο άνθρωπος δεν πληρώνει ούτε 1€, αφού από όσο ξέρω στα συμβόλαια για leasing, ή σε βάζουν να πληρώνεις όλο το ποσό για πχ service, λάστιχα κτλ ή δεν πληρώνεις τίποτα (στο ταμείο του 'λαστιχά' ή στο service γιατί γενικότερα τα λεφτά και ίσως και περισσότερα θα τα ακουμπήσεις στο ταμείο της leasing εταιρίας )
Qsis, πόσο σου πάει η μικτή με τα 2000€ απαλλαγή?
δεν εχω καμια μικτη....
για αυτο απλα προσεχω
και μεχρι στιγμης τα καταφερνω μια χαρα
για αυτο ρωτησα πιο πανω αν μπορεις να καθορισεις εσυ τη μικτη δεν εχω ιδεα..
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Δεν ξερω ποσο του στοιχιζει το 'καπελο' του leasing περα απο τα +12κ αγορας...
Όχι απλώς δεν του στοιχίζει τίποτα, αντιθέτως γλιτώνει ΠΟΛΛΑ χρήματα, καθώς το μίσθωμα του αυτοκινήτου εκπίπτει από τα έσοδα της εταιρίας.
Ενα 30% γλυτωνεις ή οσο ειναι ο φορος για εταιρειες. Απο την αλλη το πληρωνεις με δοσεις (με τι επιτοκιο ομως;).
-
πολύ ενδιαφέρον
http://www.worldcarfans.com/10909182188 ... is-germany
ιδίως για να έχω άποψη....
κανείς για παρέα;
/g
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
πολύ ενδιαφέρονhttp://www.worldcarfans.com/10909182188 ... is-germany
ιδίως για να έχω άποψη....
κανείς για παρέα;
/g
To ειδα πριν λιγες μερες...Ψηνομαι για ενα turbo, (αν εχει) με μονοημερη βολτα στο ring , πλεον ολιγοημερης διαμονης σε μεγαλουπολη.
Ποτε φευγεις? -
Ρε είσαι προβληματικός ή φετιχιστής; Θα νοικιάσεις μια Porsche να την μπάσεις στο ring και θα πάρεις το παπόρι; Δηλαδή αν νοίκιαζες για το γάμο σου θα έπαιρνες την Cayman;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενα 30% γλυτωνεις ή οσο ειναι ο φορος για εταιρειες. Απο την αλλη το πληρωνεις με δοσεις (με τι επιτοκιο ομως;).Δεν είναι δόσεις. Είναι μηνιαίο μίσθωμα άνευ επιτοκίου. Στο τέλος της περιόδου μίσθωσης γίνεται η εξαγορά του αυτοκίνητου αν επιθυμείς.
Porsche Forum