-
xτες καθως πηγαινα για Πολιτεια, ειχα μπροστα μου μια 993 turbo.
Ειμαι ο μονος που θα πεταγε την σκουφια του για μια τετοια και θα εφτυνε καταμουτρα οτι αλλο εχουν βγαλει απο αυτην και μετα(ενταξει υπερβαλλω ) ; Δεν ξερω, αλλα οι 996-997 δεν μου κανουν καμια εντυπωση μπροστα σε αυτο το τερας... τολμω να πω οτι πλεον δεν μου κανουν ουτε εντυπωση να τις κοιταξω! Στη θεα μιας 993 ή μιας 964 ομως...edit: καλο καψιμο σε οποιον το ανοιξει
http://www.6speedonline.com/forums/993- ... hread.html -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
xτες καθως πηγαινα για Πολιτεια, ειχα μπροστα μου μια 993 turbo.
Ειμαι ο μονος που θα πεταγε την σκουφια του για μια τετοια και θα εφτυνε καταμουτρα οτι αλλο εχουν βγαλει απο αυτην και μετα(ενταξει υπερβαλλω ) ; Δεν ξερω, αλλα οι 996-997 δεν μου κανουν καμια εντυπωση μπροστα σε αυτο το τερας... τολμω να πω οτι πλεον δεν μου κανουν ουτε εντυπωση! Στη θεα μιας 993 ή μιας 964 ομως...edit: καλο καψιμο σε οποιον το ανοιξει
http://www.6speedonline.com/forums/993- ... hread.htmlέχει ένας παλιόφιλος μια ατμοσφαιρική με 410 αλογάκια περίπου αφού φοράει και την πιο ζμπορ εξάμτιση...
πολύ πιο ωραίο αυτοκίνητο από τις καινούργιες και πιο ευκίνητο...
αλλά μια φρέσκια GT2 ή GT3 θα ήταν κ@υλα!
-
Παρόλο που δεν μ αρέσουν τα turbo, μια 993 turbo σε μπορντώ και για μένα... ότι πιο brutal αισθητικά έχει βγάλει η porsche.
σε mentality μου κάθονται καλύτερα οι gt3. Λαχανι-μαύρο, ασπρο-μαύρο ή γκρί-πορτοκαλί
-
το forum του porsche club hellas είναι πλέων γεγονός: http://www.porscheclubhellas.com/forum
-
Τα αυτοκίνητα του club είναι κάθε μέρα συγκεκριμένα στο golden hall ή ανά ημέρα αλλάζουν;
-
Moνο μια 997ΤΤ υπαρχει στο Ben & Jerry's με συννεφακια και αγελαδιτσες.
Ενα απογευμα εγινε μια 'ψευτοδε3ιωση' και αυτο ηταν ολο. Ειχε μια λευκη Techart 997 Cabriolet και μια 924 με Μartini stripes (οχι Martini Edition) μεταξυ κοινων boxster, 997 και αλλης μιας 924.
Eκτος κ αν εχω χασει κατι. -
Για να μπεις στο forum πρεπει να εισαι μελος στο club.
http://content.us.porsche-clubs.porsche ... 9A00465375
-
Δεν μπορώ να πω ότι κακώς ισχύει αυτό.
Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει moderators θα έχουν πιο σημαντικές δουλειές από το ασχολούνται με τον κάθε βλαμμένο που θα μπαίνει να γράψει ότι τσάγιασε με το σαξοραλο του μια boxster που του κουνιόταν κλπ κλπ κλπedit:
Σωστόοοοοοοοοοοοοος
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα αυτοκίνητα του club είναι κάθε μέρα συγκεκριμένα στο golden hall ή ανά ημέρα αλλάζουν;την παρασκευη θα ειναι καποια
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Για να μπεις στο forum πρεπει να εισαι μελος στο club.http://content.us.porsche-clubs.porsche ... 9A00465375
προς το παρων το εχουμε μονο για τα μελη αλλα αυτο ισως αλλαξει στην πορεια
-
Αν ήξερες και ώρα Braker στο περίπου δατ γουντ μπι βέρι χέλπφουλ...
-
Αν ήξερες και ώρα Braker στο περίπου δατ γουντ μπι βέρι χέλπφουλ...19:00 - 21:00
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/343644/Not bad…. Απλά το μόνο κακό που έχουν οι 986 πριν το 2003 είναι ότι το τζαμάκι της κουκούλας είναι πλαστικό με αποτέλεσμα αν το βλεπει πολύ ο ήλιος να κιτρινίζει.
-
Αν αυτό είναι το μόνο κακό...
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, πέρα από τεχνικά που κάποιος μηχανικός μπορεί να ελέγξει, είναι το να έχει γυριστεί το κοντέρ καθώς δεν έχεις ιδέα τι συντήρηση πρέπει να γίνει και πότε.
Αυτό το perfect porsche status report σημαίνει κάτι που υφίσταται ή έκφραση του ιδιοκτήτη; -
Αν αυτό είναι το μόνο κακό...
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, πέρα από τεχνικά που κάποιος μηχανικός μπορεί να ελέγξει, είναι το να έχει γυριστεί το κοντέρ καθώς δεν έχεις ιδέα τι συντήρηση πρέπει να γίνει και πότε.
Αυτό το perfect porsche status report σημαίνει κάτι που υφίσταται ή έκφραση του ιδιοκτήτη;κοιτα για ελεγχο πας ντουγρου στην sportscar για status report το οποιο στοιχιζει 70 ευρω. αν απο εκει σου πουν οκ τοτε τα πραγματα ειναι καλα. για ελεγχο εκτος sportscar τωρα ειναι οι αφοι ντινου στην ηλιουπολη (τα παιδια δουλευαν στην πορσε) και ο γιαννης φλωρος στη βαρκιζα αν θυμαμαι καλα ( ισως ο ποιο παλιος μηχανικος για πορσε στη ελλαδα)
-
Ναι αλλα αν ο πωλητης εχει ηδη ''συνεννοηθει'' με τη sportscar για να του βγαλουν το αμαξι καθαρο τι γινεται??? Πως μπορει να διασφαλιστει ο υποψηφιος αγοραστης που θα παει ντουγρου εκει για ελεγχο?
-
Δεν μπορώ να πω ότι κακώς ισχύει αυτό.
Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει moderators θα έχουν πιο σημαντικές δουλειές από το ασχολούνται με τον κάθε βλαμμένο που θα μπαίνει να γράψει ότι τσάγιασε με το σαξοραλο του μια boxster που του κουνιόταν κλπ κλπ κλπΤι νοοτροπια ειναι αυτη?
Κρατω την απαντηση του Braker.Επισης οσον αφορα στο DRIVE ME @ GOLDEN HALL, το press release ελεγε:
Από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες που χρονολογούνται από το 1906, αυτοκίνητα του Συλλόγου Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ), μόνιμη πίστα κυκλοφοριακής αγωγής για τα μικρά παιδιά και μία πρωτοποριακή έκθεση αυτοκινήτων Porsche του Porsche Club.
Τι εστι πρωτοποριακη? Διωρη παρουσια των ιδιοκτητων?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ναι αλλα αν ο πωλητης εχει ηδη ''συνεννοηθει'' με τη sportscar για να του βγαλουν το αμαξι καθαρο τι γινεται??? Πως μπορει να διασφαλιστει ο υποψηφιος αγοραστης που θα παει ντουγρου εκει για ελεγχο?δεν νομίζω η sportscar να ρισκάρει το κύρος της για τον κάθε ιδιώτη ή μαντρά που θέλει να πουλήσει την porsche του.
Εξάλλου αν το αυτοκίνητο έχει book service και το πας στην sportscar και σου δείξουν ακόμα και στον H/Y τι ακριβώς έχει αλλάξει στα service δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
Επίσης αν θέλεις δίνεις και 1.500 euro για μια επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο για να είσαι καλυμμένος.
Βέβαια από την άλλη πλευρά πάντα ή αγορά ενός μεταχειρισμένου έχει το ρίσκο της, αλλιώς δίνεις 70-80 χιλιάρικα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Να σου πω εγώ τι κάνει η Porsche ... πέραν του ότι όταν κάποιος γνωστός μου πουλήσε την 911 του, την οποία είχε χτυπήσει, πήρε approved όταν την πήγε ο νέος αγοραστής.. άκου και το άλλο το παιχνιδάκι, τώρα που οι τράπεζες έχουν καμμια δεκαρια Porsche κατασχεμενές η καθε μία και τις πάνε για έλεγχο οι εν δυνάμει αγοραστές.... και επειδή είναι πιο κάτω οι τιμές από τα δικά τους μεταχειρισμένα αφήνουν να αιωρούνται αβεβαιότητες περι των κατασχεμένων και τους στρέφουν στα δικά τους
Porsche Forum