-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εχει καποιος τιμοκαταλογο των εξτρα για Cayman S?
EυχαριστωΠως δεν το σκεφτηκα...μιας και δεν μπορω να αγορασω μια κειμαν....να αγορασω κατ ιαπο τον καταλογο των εξτρα....εστω 4 ζαντολαστιχα να τα εχω στο σαλονι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχει καποιος τιμοκαταλογο των εξτρα για Cayman S?
EυχαριστωΠως δεν το σκεφτηκα...μιας και δεν μπορω να αγορασω μια κειμαν....να αγορασω κατ ιαπο τον καταλογο των εξτρα....εστω 4 ζαντολαστιχα να τα εχω στο σαλονι
-
in love...
http://www.worldcarfans.com/10908252127 ... leased--up/g
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
in love...
http://www.worldcarfans.com/10908252127 ... leased--up/g
Εκτός από φορτηγά, η Porsche βγάζει τελευταία και station-wagon ?
ότι πρέπει για γρήγορες μετακομίσεις
πέρα από την πλάκα, μου αρέσει παρα πολύ!
/g -
Ε, βέβαια αφού η πανάσχημη καγιέν πουλάει σα ζεστό ψωμί, χαζοί είναι να σχεδιάσουν ενα όμορφο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ξέρει κανείς (τυχερός):- οι πίσω 'θέσεις' στην 911, σε ποιό βαθμό είναι υποτυπώδεις;
- Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού καθίσματος πίσω;
Ναι παιδικό κάθισμα μπαίνει....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γνωρίζετε ότι τα φρένα των Porsche είναι Brembo ?
Τα πρώτα αεριζόμενα δισκόφρενα στις 911S φορούσαν δαγκάνες που στην πορσική ορολογία ονομάζονται τύπου 'Α'.
Μαντέψτε γιατί και από ποια εταιρία προέρχονταν...
(Απ.:OEMOR AFLA)εχεις παραπανω στοιχεια? μπορεις να μου δειξεις κανα λινκ
ψαχνω και μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι το ιδιαιτεροΑπλώς σήμερα άλλαξα τακάκια και βλέπω στην πίσω πλευρά την μάρκα τους που ήταν Brembo.Ρωτώ τον μηχανικό που τα άλλαζε και μου δείχνει και την κόκκινη δαγκάνα που απ΄έξω γράφει Porsche από μέσα με μικρά ανάγλυφα γράμματα γράφει Brembo.
Η Brembo δίνει τις δαγκάνες στην Porsche και εκείνη επεμβαίνει με κάποιο τρόπο και κάνει κάποιες αλλαγές-τροποποιήσεις και μετά τα τοποθετεί στα αυτοκίνητα της,απο επικοινωνία που είχα με την αντιπροσωπεία της Brembo στην Ελλάδα πήρα την πιο πάνω απάντηση θέλοντας να αντικαταστήσω τα φρένα της 964 C4 `95 που έχω με BIG REDS και βέβαια προτίμησα ένα σετ μεταχειρισμένα μαμά απο καινούρια της Brembo και ίσως αυτό να δικαιολογεί γιατί η Brembo επιτρέπει απο την εξωτερική πλευρά να αναγράφεται Porsche....
-
Ποιά θα ήταν η γνώμη σας για αυτόματη 996 Turbo του 2001?
Τι εναι must alert?
Είχαν βγει ok? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποιά θα ήταν η γνώμη σας για αυτόματη 996 Turbo του 2001?
Τι εναι must alert?
Είχαν βγει ok?Αμα χαιρεστε γενικα την οδηγηση και εχετε 'ανησυχιες', και προπαντων δεν
αρεσκεστε στο να την ταλαιπωρειτε σε κινηση και κυκλοφοριακο γενικοτερα
προτιμειστε την χειροκινητη εκδοση καλυτερα...
Το tiptronic ειναι ουσιαστικα ενα καλο -σχετικα πλεον μετα απο 10 χρονια εξελιξης περιπου-αυτοματο κιβωτιο και τιποτα παραπανω που δειχνει παρατερο ομως με την ολη κατασκευη γενικοτερα.
Ειναι ενας καταναγκην συμβιβασμος σε ενα τοσο σπορ αυτοκινητο που δεν επιδεχεται
ουσιαστικα τετοιους περιορισμους, και το λεω εχοντας την χαρα να εχω οδηγησει το συγκεκριμενο σε πιστα.
Υπαρχουν πολυ καλα αυτοκινητα με σπορ διαθεσεις και αυτοματα κιβωτια.
Στην Porsche δυστυχως τα αυτοματα κιβωτια (tiptronic) χαλουν την μαγικη συνταγη. -
η καινορια cayman s με pdk και το νεο μοτερ γραφει εξωφρενικους χρονους παντως
πανω που ελεγα οτι θα τη φτασει το TTRS , πηρε τελικα τα 3...
http://fastestlaps.com/index.php?page_i ... T-RS_Coupe -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Porsche δυστυχως τα αυτοματα κιβωτια (tiptronic) χαλουν την μαγικη συνταγη.
Τίποτα δεν χαλάνε....
+1. Εξάλλου πλέον η GT3, (it might be the best sports car on sale, όπως λέει και ο Chris Harris) βγαίνει με tiptronic μόνο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Porsche δυστυχως τα αυτοματα κιβωτια (tiptronic) χαλουν την μαγικη συνταγη.
Τίποτα δεν χαλάνε....
+1. Εξάλλου πλέον η GT3, (it might be the best sports car on sale, όπως λέει και ο Chris Harris) βγαίνει με tiptronic μόνο.
Αν και ο ψηλός (Ρερλ) δήλωσε ότι η GT3 θα ήταν πολύ καλύτερη με PDK εν τούτοις δεν τοποθετήθηκε λόγω των +30 κιλών.
Πού το δήλωσε? Και πώς το δήλωσε? Με ποια έννοια θα ήταν καλύτερη?
-
της γρηγορης αλλαγης ισως?
αν και τα 30 κιλα μπορει να εκαναν μεγαλυτερο κακο
τι ψειριζουν καποιοι ανθρωποι...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα ήταν καλύτερη διότι δεν θα ανακάτευε την σούπα.....Σε λίγο καιρό όμως όλες οι Porsche μόνο με PDK.
Επαναλαμβάνω την ερώτηση:
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα ήταν καλύτερη διότι δεν θα ανακάτευε την σούπα.....Σε λίγο καιρό όμως όλες οι Porsche μόνο με PDK.
Το PDK χρησιμοποιειται για να κατεβασουν τις εκπομπες ρυπων. Δεν εχει κανενα πλεονεκτημα για καθημερινη οδηγηση μονο μειονεκτηματα (+30 κιλα, +2000 κοστος).
-
Ο Plato πάντως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί...
Το θέμα του κιβωτίου είναι και θέμα χρήσης. Αν απλώς ρολλάρει κάποιος τότε το tiptronic είναι η καλύτερη επιλογή. Προφανώς, η αντίρρηση των δημοσιογράφων θα αφορά πιο γρήγορο ρυθμό. -
Ποιός, ποιός;;;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα ήταν καλύτερη διότι δεν θα ανακάτευε την σούπα.....
Σε λίγο καιρό όμως όλες οι Porsche μόνο με PDK.
Σε συνέντευξη σε δημοσιαγράφο του EVO στο τεστ της νέας GT3.
Κάποιος που να χει το τεύχος και να μας μεταφέρει επι λέξη την όλη συζήτηση?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα ήταν καλύτερη διότι δεν θα ανακάτευε την σούπα.....
Σε λίγο καιρό όμως όλες οι Porsche μόνο με PDK.
Σε συνέντευξη σε δημοσιαγράφο του EVO στο τεστ της νέας GT3.
Κάποιος που να χει το τεύχος και να μας μεταφέρει επι λέξη την όλη συζήτηση?
Απο το τευχος 4τροχων Ιουνιος 2009 σελιδα 56, κειμενο Χρηστου Αποστολοπουλου:
'Οπως...ευθαρσως και διχως συστολη μας ειπε ο Βαλτερ Ρερλ,
.(προσωπικα, μου κανει λιγο...μ' αλλα λογια να αγαπιομαστε...)
Οπως και να εχει το PDK σιγουρα ειναι ενα ταχυτατο, ικανοτατο και αλανθαστο συστημα
διπλου συμπλεκτη που θα πρωταγωνιστησει πολυ συντομα στην γκαμα ολων των Porsche,
και λογω ανταγωνισμου, αλλα και μοδας, ευκολιας χρησης κλπ.
Ακομα και ετσι παντως, -και αν τελικα καταργηθουν τα χειροκινητα καποτε, κατι που απευχομαι-, δυστυχως πεφτει σιγα σιγα ενα απο τα τελευταια οχυρα-σημεια
ευχαριστησης στην σπορ οδηγηση σε μια Porsche, (οσοι εχουν μαθει να κανουν γρηγορες αλλαγες σε μεικτες διαδρομες και εχουν την τυχη να εχουν οδηγησει καποιο προσφατο χειροκινητο Porsche, καταλαβαινουν νομιζω, τι θελω να πω) αναλαμβανοντας πλεον τον πληρη σχεδον ελεγχο και αυτης της λειτουργιας καποια ηλεκτρονικα μεσα...
Αλλα εδω σε λιγο δεν θα μπορουμε να οδηγουμε καθολου απο την υπερβολικη κινηση και τους 'λιγους' δρομους οποτε...αυτο θα ειναι το λιγοτερο.
Porsche Forum