-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κοιτα. αν γυρνας με το καραβι, βριζεις αμεσως.
αν γυρνας με το αεροπλανο, βριζεις στο τελος της αττικης οδουκαι με το αεροπλάνο στα Σπάτα
εξαρτάται από πού γυρνάς...
άλλο Σουηδία και άλλο Αλβανία...
-
Στην Ελλάδα. Και εχω γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο και στα δύο ημισφαίρια!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εξαρτάται από πού γυρνάς...
άλλο Σουηδία και άλλο Αλβανία...
Δ. Ευρώπη έχω πάει μέχρι σήμερα, οπότε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Ελλάδα. Και εχω γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο και στα δύο ημισφαίρια!Για να θυμηθούμε και μια φράση από ένα κείμενο του Ηλία Μπαζίνα.
'Η Ελλάδα δεν είναι τόπος αλλά τρόπος να ζείς'.
-
Na 'κλέψω' τις προτιμήσεις του Χρήστου, με μια ελαφρά διαφοροποίηση σε ότι αφορά το κλίμα:
Παρ ότι έχει τις γαλλικές Αλπεις στα δυτικά της και εν μέρει της εξασφαλίζουν ένα σχετικά ξηρό κλίμα, οι περιοχές γύρω από τη λίμνη Λεμάν έχουν πολλή υγρασία σε σημείο ενοχλητικό ειδικά την Ανοιξη.Κατά τα λοιπα συμφωνώ απόλυτα:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προσωπικά Θα επέλεγα την Ελβετία. Οι κάτοικοι της απολαμβάνουν πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο, υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και στους νόμους, έχει καταπληκτικό κλίμα και μορφολογία εδάφους που συμβαδίζει με τα ενδιαφέροντα μου, και διαρκή ειρήνη με όλους ανεξαιρέτως τους γείτονες της.
Υ.Γ Και η Σκανδιναβική χερσόνησος μια χαρούλα είναι
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
αν εχεις λεφτα στην Ελλαδα, μια χαρα ειναι η ποιοτητα ζωης.. ο,ρι γουσταρεις κανεις. πες μου κατι που κανεις εκει και δεν κανεις εδω ( εκτος απ'τους δρομους). τα ιδια και για τις παροχες. κανεις κ μια ασφαλεια υγειας ιδιωτικη κ εισαι κομπλε.
καλα, δε θα σχολιασω οτι δε σε νοιαζουν τα λεφτα γιατι νομιζω πως με κοροϊδευεις.1.Βρε, θα με τρελάνεις εσύ! Το νιμού δεν με ενδιαφέρει! Το ευρώ σου είπα ότι μπορεί να μην είναι το παν, είναι όμως το ΑΝ, άρα χωρίς αυτό δεν πας πουθενά! ΦΥΣΙΚΑ και με ενδιαφέρει!
2.Τι διαφορετικό γίνεται εδώ απ' ότι εκεί; Χμμμμ... Ας πούμε, η ΔΕΗ δεν θα κόβει το ρεύμα κάθε τόσο και θα σου καίει 2 υπολογιστές το χρόνο, δεν θα σε αφήνει χωρίς ρεύμα απ' τις 19:00 το Σάββατο το βράδυ ως το πρωί της Κυριακής, ΧΕΙΜΩΝΑ μέσα στο κρύο...
3.Το μεσημέρι του Σαββάτου, που δεν θα έχεις δουλειά, μπορείς να κάνεις μία βόλτα στο πάρκο, να ξαπλώσεις στο γκαζόν και να διαβάσεις ένα βιβλίο, γιατί το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, δεν θα σε μαζέψει το Ίδρυμα.
4.Μπορείς να αφήσεις το αμάξι σου στο σπίτι και να κινηθείς με τις δημόσιες συγκοινωνίες... Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις το ραντεβού σου, επειδή ο οδηγός κατέβηκε για κατούρημα...
5.Α, και στο ταξί κατά τη διάρκεια της κούρσας σου, δεν θα χρειάζεται να μυρίζεις τη μασχάλι και την τσιγαρίλα του ταρίφα, ούτε θα στριμώχνεσαι στο πίσω κάθισμα μαζί με άλλους 37, που... 'εδώ παρακάτω πάνε φιλαράκι...'
Θες να συνεχίσω; Θα βρω κι άλλα...
1 = okay
- αν εχεις λεφτα, θα εχεις κ ups. επισης, δε μπορω να πω οτι εδω (Νεα Σμυρνη) κοβεται συχνα το ρευμα. Ουτε καν θυμαμαι ποτε κοπηκε τελευταια φορα.. αν εχεις λεφτα, για την ακριβεια, μπορεις να εχεις και γεννητρια.
3.αν εχεις λεφτα, θα εχεις δικο σου γκαζον για να ξαπλωσεις. ακομα κ ετσι ομως, αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, δε θα σε νοιαζει η γνωμη των αλλων αν ξαπλωσεις στο γκαζον, αν το βρεις στην Αθηνα..
Επισης, μην ξεχνας οτι δεν εχει καμια σχεση η συχνοτητα με ηλιολουστες μερες ελλαδα κ ολλανδια. η ελλαδα ειναι η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε ηλιοφανεια, που μπορεις χαλαρα να ξαπλωνεις κ να απολαμβανεις τον ηλιο.-
οκ, εδω εχεις δικιο.. αλλα κ παλι, εξαρταται την περιπτωση.. το μονο καλο που εχει το αμστερνταμ σε θεμα μεταφορων ειναι οτι ειναι μια ευθεια κ ειναι γαμω να εχεις ποδηλατο για μεταφορικο μεσο.
-
γιατι να μπεις σε ταξι;
-
skye, εγώ πιστεύω ότι έχουμε συνεννοηθεί και συμφωνούμε! Τώρα, να συνεχίσουμε τη χαριτωμένη συζήτηση απλά για να αυξάνουμε τις δημοσιεύσεις μας; οκ, πάσο!
Λοιπόν, αν είχα ΤΑ λεφτά, θα είχα 3 αμάξια, ένα γρήγορο για βόλτα και 2 smart, ένα ζυγό και ένα μονό για τις 2 μέρες του δακτυλίου και 2 μηχανές, επίσης ζυγή/μονή (μπαίνουν τα 2-κυκλα στο δακτύλιο; ) άρα δεν θα είχα πρόβλημα να μπω ούτε σε ΜΜΜ, ούτε σε ταξί.
Επίσης, αν είχα ΤΑ λεφτά, θα είχα UPS μέχρι και για την κουζίνα μου και για τον καυστήρα. Αλλά αυτό είναι επιχείρημα; Και btw, εδώ κόβεται αρκετά συχνά το ρεύμα!
Σοβαρά, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε ουσιαστικά σε κάτι! Έχεις τον τελευταίο λόγο πάντως, αν τον θες, στη συζήτησή μας!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
**Μ'αρεσει που οι περισστεροι θελετε να ζητε καπου αλλου και βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι δεν εχετε ζησει εκει ουτε μια ωρα.Με αλλα λογια, η επιλογη ειναι αβασιμη.**
Ειναι σαν το αλλο λαθος ερωτημα: 'Ποιο υπεραυτοκινητο θα αγοραζες εαν ειχες 1 εκ. δολλαρια?' Και ολοι εχουν απαντηση ετοιμη. Που ξερεις? Εχεις οδηγησει/τεσταρει τα 5-10 οχηματα αυτης της τιμης για να ξερεις?
Κι εσύ που ξέρεις , τι έχει κάνει και που έχει ζήσει ο καθένας από τους εκατοντάδες χρήστες που είναι εδώ και βάζεις και στοίχημα ρε βλήμα;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
skye, εγώ πιστεύω ότι έχουμε συνεννοηθεί και συμφωνούμε! Τώρα, να συνεχίσουμε τη χαριτωμένη συζήτηση απλά για να αυξάνουμε τις δημοσιεύσεις μας; οκ, πάσο!Λοιπόν, αν είχα ΤΑ λεφτά, θα είχα 3 αμάξια, ένα γρήγορο για βόλτα και 2 smart, ένα ζυγό και ένα μονό για τις 2 μέρες του δακτυλίου και 2 μηχανές, επίσης ζυγή/μονή (μπαίνουν τα 2-κυκλα στο δακτύλιο; ) άρα δεν θα είχα πρόβλημα να μπω ούτε σε ΜΜΜ, ούτε σε ταξί.
Επίσης, αν είχα ΤΑ λεφτά, θα είχα UPS μέχρι και για την κουζίνα μου και για τον καυστήρα. Αλλά αυτό είναι επιχείρημα; Και btw, εδώ κόβεται αρκετά συχνά το ρεύμα!
Σοβαρά, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε ουσιαστικά σε κάτι! Έχεις τον τελευταίο λόγο πάντως, αν τον θες, στη συζήτησή μας!
ρε ξεκολλα
ποιον τελευταιο λογο και τι να τις κανουμε τις δημοσιευσεις;
μαζι μας θα τις παρουμε;
δεν εχω καταλαβει καν γιατι τις δειχνει..
ετσι κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα.
εξ'αλλου, εγω τα λεω μεταξυ σοβαρου κ αστειου, και επειτα δε νομιζω οτι το θεμα ειναι σωστου/λαθους αλλα points of view
οπως τη δει κανεις (ασχετο εμοτικον) -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Μ'αρεσει που οι περισστεροι θελετε να ζητε καπου αλλου και βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι δεν εχετε ζησει εκει ουτε μια ωρα.
Με αλλα λογια, η επιλογη ειναι αβασιμη.**
Ειναι σαν το αλλο λαθος ερωτημα: 'Ποιο υπεραυτοκινητο θα αγοραζες εαν ειχες 1 εκ. δολλαρια?' Και ολοι εχουν απαντηση ετοιμη. Που ξερεις? Εχεις οδηγησει/τεσταρει τα 5-10 οχηματα αυτης της τιμης για να ξερεις?
Κι εσύ που ξέρεις , τι έχει κάνει και που έχει ζήσει ο καθένας από τους εκατοντάδες χρήστες που είναι εδώ και βάζεις και στοίχημα ρε βλήμα;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
**Μ'αρεσει που οι περισστεροι θελετε να ζητε καπου αλλου και βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι δεν εχετε ζησει εκει ουτε μια ωρα.
Με αλλα λογια, η επιλογη ειναι αβασιμη.**
δεν πειράζει στον κουβά θα πάει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι απόδοση δίνει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι απόδοση δίνει;
-1....κοινώς δίνεις και ενα ακόμα από την τσέπη σου αν μαντέψεις σωστά.
Έχει πλάκα τελικά -
Στην Ελλάδα, μια χαρά είναι. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να 'την κάνω', Φλωρεντία, Ιτάλια!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εγω μενω σπουδαζω και εργαζομαι στην Εμιλια Ρομανια (μπολωνια) τα τελευταια 8 χρονια...
ομως ειμαι απο Κερκυρα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ....
αν ποτε το αλλαζα παλι το ιδιο θα διαλεγα...
και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ........
CORFU GREECE
κ συ παγανελι εισαι ωρε?
καταγωγη περιβολι αν σου λεει κατι...
ειμαι ηδη εδω κ μια βδομαδα για μπιζνεςς...Εγώ καταγωγή Δουκάδες!
-
Ελλαδάρα ρεεεε !!!
Εχω ταξιδέψει αρκετά , πολλές χώρες με τράβηξαν ( οι ΗΠΑ είναι μια από αυτές )
.... αλλά η Ελλαδάρα μας είναι αλλού -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στην Ελλάδα, μια χαρά είναι. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να 'την κάνω', Φλωρεντία, Ιτάλια!Προσωπικά όταν ήταν να φύγω απο Ελλάδα για να ζήσω Βέλγιο πετούσα απο την χαρά μου. Μετά απο λίγο καιρό βέβαια άρχισε να μου λύπει. Τώρα που γύρισα καλά είναι αλλά πολύ θα ήθελα να ζήσω και πάλι στο εξωτερικό και τώρα μου λύπει αφάνταστα το Βέλγιο...Κατα την γνώμη μου είναι must για κάποιον να ζήσει στο εξωτερικό, και όχι να πάει ταξιδάκι...
-
Ισπανία καρφωτό όποιος έχει πάει ξέρει-τα καλά της Ευρώπης με τα καλά της Μεσογείου
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Προσωπικά όταν ήταν να φύγω απο Ελλάδα για να ζήσω Βέλγιο πετούσα απο την χαρά μου. Μετά απο λίγο καιρό βέβαια άρχισε να μου λύπει. Τώρα που γύρισα καλά είναι αλλά πολύ θα ήθελα να ζήσω και πάλι στο εξωτερικό και τώρα μου λύπει αφάνταστα το Βέλγιο...Κατα την γνώμη μου είναι must για κάποιον να ζήσει στο εξωτερικό, και όχι να πάει ταξιδάκι...
Kλασσική ελληνική 'αρρώστια'.
Στην 1η σελίδα του τοπικ έγραψα το πόσο πετυχημένα την έχει παρουσιάσει παλιάααα ο Χάρυ Κλιν. -
London UK η Ουγγαρια - Βουδαπεστη. Θα ηθελα ομως να δω πως ειναι στην Αμερικη και συγκεκριμενα Νεα Υορκη. Ελλαδα μονο για διακοπες γενικοτερα...
Σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;