-
Κόκκινα είναι τα καπάκια της καρδιάς της, πως λέμε Testarossa ? κάπως έτσι.
-
Ως γνωστόν, ο συγχωρεμένος Enzo έλεγε πως μια Ferrari μπορεί να είναι μόνο κόκκινη ή κίτρινη.
Γι'αυτό ψήφισα ανθρακί, μια που έχουμε μπουχτίσει από κόκκινες και κίτρινες Ferrari.
Το γαλάζιο είναι πραγματικά αδερφίστικο σε αυτό το αμάξι (άσε που η μεσαία φωτό είναι ασημί και οι ακριανές τυρκουάζ) και το άσπρο (κρεμ) είναι καλό αλλά δεν του ταιριάζει (και ΔΕΝ είναι πιο φτηνή ή πιο εύκολη η φαναρτζοδουλειά σε λευκό, πιστέψτε με).
-
Κοίτα Σπύρο , μόνο επειδή είναι spider μπορεί να αφήσει το κανονικό χρώμα .. δηλ.
Κόκκινη με άσπρες λωρίδεςΚίτρινη είνα η άλλη επιλογή ..
-
Άσπρη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσπρη.To αυτό.
-
Όχι άσπρο, λευκό. _
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Eντάξει, τελικά το αποφάσισα, θα πώ τι θα έκανα εγώ. Θα την παράγγελνα με αλουμίνένια όλα τα μεταλλικά μέρη της καρότσας και όσα είναι ανθρακονημάτινα θα τα άφηνα όπως είναι αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΒΑΦΤΑ και ζάντες παραγγελία ανθρακόνημα το στεφάνι με αλουμίνιο το κέντρο, υπάρχουν, είναι πανέμορφες και έχουν μόνο 3500 ευρά. Πως σας φαίνεται ? συμφωνείται ?Είσαι σίγουρος? Σαν έκδοση για νοικιάρικο σε νησί θα ήτανε:
-
Επειδή μια 430 κλειστή βλέπω στο γκαράζ του σπιτιού μου (δεν είναι πλάκα) μου δίνει την εντύπωση ογκώδους αυτοκινήτου, περισσότερο ογκώδους από όσο ταιριάζει με την εικόνα που έχω για αυτά.... Το ανθρακί νομίζω θα ελάφραινε οπτικά και θα μίκραινε το αυτοκίνητο. Με μπεζ εσωτερικό παρακαλώ.
Αλλιώς κίτρινο, για να μην ζεσταίνεται πολύ κι από τον ήλιο! -
Κίτρινη, αφού έχει άλλες 3.
Μήπως όμως αγοράζοντας τόσο πολλές, προσπαθεί να αντιμετωπίσει κάποια έλλειψη αξιοπιστίας; (του πούστη, κάποια από τις 4 θα είναι εκτός συνεργείου)
Γιατί δεν βλέπει κάτι σε Αβένσις; -
Αν και τη Spyder την είδα δύο φορές στο Μαρούσι την περασμένη εβδομάδα, κι ήταν κούκλα σε κόκκινο, πες του ανθρώπου να ξεφύγει λίγο από το κόκκινο που κουράζει και τα μάτια και να κοιτάξει κάτι σε κίτρινο ή λευκό.
Ψήφισα το λευκό που ξεχωρίζει...
Το ασημί-σιέλ μπορεί να το πάρει σε 156, και το ανθρακί σε ... οτιδήποτε, από Atos μέχρι Mercedes!
-
8a ψηφιζα αν8ρακι επειδη μ'αρεσει, κ ιδιαιτερα ο συνδυασμος με κοκκινα κα8ισματα.
Αλλα αν ειχα μια μινι συλλογη απο κοκκινες Φ, δε 8α τη χαλουσα. Μια κιτρινη δε 8α εκανε κακο για αλλαγη ομως..Κ σε μπλε ειναι ωραια. (http://www.stephenlim.com/album/cars_laguna_seca/600_blueModena01.jpg)
-
Πληροφορίες λένε πως το The Mall είναι γεμάτο με Ferrari... Ξέρει κανείς τίποτα? Αν είναι να περάσω μια βόλτα αύριο, έχω κάτι δουλειές εκεί κοντά...
-
ΚΟΚΚΙΝΟ
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μόνο ο Τζίγκερ θα διάλεγε αυτό το άθλιο χρώμα.
-
Ανθρακι με κοκκινα δερματα....
(το emoticon που του τρεχουν τα σαλια που ειναι??) -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άσπρη.
To αυτό.
Έτσι! Πείτε τα, γιατί δε μ'ακούει!
Ανθρακι με κοκκινα δερματα....
(το emoticon που του τρεχουν τα σαλια που ειναι??)Νάτο:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσπρη.
To αυτό.
Έτσι! Πείτε τα, γιατί δε μ'ακούει!
Αυτοί γουστάρουνε σκαραβαίους απ'τη Στουτγκάρδη ρε Κρούση. F430 θέλει να πάρει ο άλλος, όχι Ferrari GT3RS.
-
Δεν ξέρω αν έχει σημασία η τιμή μεταπώλησης αλλά υποθέτω ότι δεύτερο χέρι Ferrari, που θα το πάρει αυτός που δεν μπορεί να πάρει καινούργια, πρέπει να πιάνει πιο πολλά στο κλασσικό κόκκινο....
Και τέλος πάντως τόσα λεφτά έχει και δίνει δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω και να κάνει καμιά custom-ιά σε ό,τι χρώμα γουστάρει?? Πχ κάτι σε περλέ μπλέ σαντορίνης ή το περλέ κίτρινο της Lamborghini, εκτός αν έχει τα λεφτά για Lambo οπότε να πάρει το real thing!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πληροφορίες λένε πως το The Mall είναι γεμάτο με Ferrari... Ξέρει κανείς τίποτα? Αν είναι να περάσω μια βόλτα αύριο, έχω κάτι δουλειές εκεί κοντά... -
Εγώ πάντως λέω να αρχίσω να κάνω παρέα με τον Krusenstern. Βλέπω ότι έχει...καλές παρέες
Χρώμα για... F430 Spyder