-
Τις ιστορίες τρόμου με τις M class από ΗΠΑ τις θυμάται κανείς;
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Καλημερα,
αυτο τον καιρω ψαχνομαι για αγορα μεταχειρισμενου megane 130 tce dynamic, εχω βρει καποια κομματια αξιολογα απο πρωτης οψης.
Τι με συμβουλευετε να προσεξω γενικως?
Διαβαζοντας και για αλλα χατς ανταγωνιστικα με κινητηρες tsi, το megane τουλαχιστον δεν πρεπει να καιει λαδια. Ισχυει? -
Δεν καίει λάδια.
Αν ψάξεις τις πολλές σελίδες θα βρεις τυχόν μεμονωμένα μικροπροβλήματα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κριθεί ως αξιόπιστη επιλογή.
Η πλειοψηφία των TCe είναι και ελληνικά, γιατί στα DCi γίνεται πανικός από εισαγωγής. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δεν καίει λάδια.
Αν ψάξεις τις πολλές σελίδες θα βρεις τυχόν μεμονωμένα μικροπροβλήματα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κριθεί ως αξιόπιστη επιλογή.
Η πλειοψηφία των TCe είναι και ελληνικά, γιατί στα DCi γίνεται πανικός από εισαγωγής.ναι ειναι η αληθεια οτι τα dci ειναι σχεδον ολα εισαγωγης. Πηρε φιλος ενα dci station και απο τοτε μου εκανε κλικ.
Το οποιο ηταν εισαγωγης, με 95.000 χλμ, που τελικα αποδειχτηκαν 130.000. Νταξει οχι μεγαλη διαφορα ευτυχως και το αμαξι ειναι πολυ καλο μεσα εξω δεν ειναι ταλαιπωρημενο. -
Προβληματα. Λοιπον αν εχει δερματα τα δερματα καθεαυτα ειναι ενα προβλημα και τα στοπ των θυρών. Αυτα τα τρομερα.
Χαζεύουμε κατα καιρούς κι εμεις μεγκανακια μπα και πετάξουμε το Das Auto μας αλλα πατερας ειναι διστακτικός λόγο του γενικά κακού κλιματος στη δλεια. Τεσπα είθε να το πετάξουμε το μπ%^ρδ$λ& και να το αντικαταστησουμε με ενα μεγκανακι στο εγγυς μελλον εστω και σχετικά βασικό (Expression, Energy κλπ) -
είμαι πολύ κοντά στην αγορά του megane III dci 90ps, euro 5, μοντέλο 2012, εισαγωγής από έμπορο. Ξέρω τι λένε για τα μεταχειρισμένα εισαγωγής, αλλά με 6χιλιάρικα και εξοπλισμό αρκετά πλούσιο (ζάντες 16, bluethoothe, χειριστήρια στο τιμόνι, καρτα-κλειδί, κλπ) δε βρίσκεις εύκολα
-
αμα μετα ομως πληρωσεις απο 2χιλιαρικα για τα μπεκ κατι ψιλα για κανεναν χτυπημενο αξονα...η κανα δισκοπλατο το κοστος παει στο +4 για τη πλακα...
φιλος που πηρε απο μαντρα 3ο χερι megane III εξωτερικου τοσα ακριβως πληρωσε...
6 χιλιαρικα για το αμαξι και 3-4 για τα μαζεματα...
βαραει το κεφαλι του στο τοιχο...οχι οτι δε τα λεγαμε...
-
Ψάξτε το καλά και πάρτο αν αξίζει...έχω ScenicIII 1.6 dci με 287000 χλμ πραγματικά και από τα 120000 χλμ πού το έχω δεν ασχοληθεί με κάτι άλλο πέρα από αναλώσιμα....και το σαλόνι του είναι σαν καινούργιο...το αυτοκίνητο δεν δείχνει πουθενά φθορά.... επίσης η Renault έχει πολύ καλά μοτέρ πετρελαίου και πολύ καλό σύστημα αναγέννησης καθαρισμού στο DPF.
Προσοχή μόνο στη χώρα παραγωγής του Megane νομίζω υπάρχουν Γαλλικά Ισπανικά και Τουρκικά...με καλύτερη συναρμολόγηση φινίρισμα τα Γαλλικά...Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης blackie13 έγραψε:
αμα μετα ομως πληρωσεις απο 2χιλιαρικα για τα μπεκ κατι ψιλα για κανεναν χτυπημενο αξονα...η κανα δισκοπλατο το κοστος παει στο +4 για τη πλακα...φιλος που πηρε απο μαντρα 3ο χερι megane III εξωτερικου τοσα ακριβως πληρωσε...
6 χιλιαρικα για το αμαξι και 3-4 για τα μαζεματα...
βαραει το κεφαλι του στο τοιχο...οχι οτι δε τα λεγαμε...
δίκιο έχεις, αλλά τα ανωτέρω προβλήματα μπορούν να υπάρξουν και σε εισαγωγής και σε Ελληνικά αυτοκίνητα. Όσο καλό έλεγχο και να κάνεις πάντα κινδυνεύεις να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εντόπισες ή να βγάλει σύντομα πρόβλημα εξαιτίας κακής χρήσης/ελειπής συντήρησης του προηγούμενου κατόχου. Όταν υπάρχουν λεφτά μόνο για μεταχειρισμένο, τότε υπάρχει ρίσκο, δυστυχώς. Επειδή δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για αγορά αυτοκινήτου, μάλλον πρέπει να κατέβω κατηγορία για να έχω περιθώριο επισκευών. Το πετρέλαιο είναι μονόδρομος για μενα γιατί θέλω καθημερινά 70 χιλιόμετρα μετακίνηση με αυτοκίνητο. Η πιο φτηνή και προσιτή επιλογή είναι fiat grant punto diesel (και αυτό μεταχειρισμένο) αλλά έχει σχέση το megane με το pounto;
-
Καλησπέρα
Έχω πρόβλημα με τη σύνδεση του τηλεφώνου,
Honor 7 Lite
Κωδικός μοντέλου NEM-L21
Έκδοση EMUI 5.0.1
Έκδοση Android 7.0
Με RENAULT MEGANE III TCE 2010
Ενώ το βλέπει και συνδέεται κανονικά,
όταν λαμβάνει κλήση,βγάζει το όνομα κανονικά στην οθόνη,
αλλά όταν απαντώ, δεν με ακούν ούτε ακούω.
Στην αρχή, πριν κάνω αναβάθμιση,δούλευε που και που.
Παλιότερα με ένα LENOVO A100,
Λειτουργούσε κανονικά. -
Καλησπερα
Κατοχος Μegane 1.2 tce 115 2012
Αντιμετωπιζω προβλημα με το βεντιλατερ, το οποιο λειτουργει συνεχεια μετα απο 10 λεπτα οδηγησης. Μονο του δεν κλεινει σχεδον ποτε, παρα μονο οταν σβησω τη μηχανη.
Εχει τυχει σε κανεναν? Γνωριζει καποιος, που πρεπει να δουλευει η θερμοκρασια στον δεικτη, του οποιου η κλιμακα ειναι οτι ναναι?...Επισης, υπαρχει το βιβλιο συντηρησης σε οποιαδηποτε μορφη? Δεν μπορω να το βρω πουθενα στο ιντερνετ.
-
Καλησπέρα.Ειμαι κατοχος Megane III του 2009 110 ιππων 5θυρο. Eδω και καποιες μερες παταω τη μίζα και δεν παιρνει κατευθειαν μπροστα αλλα καθυστερεί μερικα δευτερόλεπτα. Οταν ειναι ζεστό καθυστερεί λιγότερο.
Την βοηθεια σας θαθελα. Αντλία? μπουζί? -
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός megane III του 2010 1.4tce. Εδώ και ένα εξάμηνο περίπου μου βγάζει εν κινήσει ένδειξη ' check injection system'. Συνήθως η ένδειξη σβήνει μόνη της μετά από λίγα χιλιόμετρα. Δεν το κάνει καθημερινά. Στο service που το έλεγξαν, βρήκαν πρόβλημα στον αισθητήρα λ και τον άλλαξαν. Για ένα μήνα περίπου δεν έβγαλε ένδειξη και μετά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον δεν το κάνει ποτέ σε ταξίδι και γενικά στην επαρχία, παρά μόνο στην Αθήνα και ειδικά σε κίνηση. Ποιά είναι η γνώμη σας?
-
Μήπως βαλβίδα EGR; Το διαγνωστικό τι κωδικό σφάλματος έβγαλε (P0407);
Δε ρίχνεις στο ρεζερβουάρ ένα καθαριστικό injection (σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13663841/Liqui-Moly-Fuel-Injection-Cleaner-300ml.html), κα μετά γέμισμα με 98άρα βενζίνη; Κακό δε θα κάνει.
-
Ευχαριστώ πολύ! Κάτι τέτοιο μου το έχει προτείνει και ένας φίλος. Θα το δοκιμάσω.
-
Γνωριζει καποιος σε megane iii GTLine Hatchback κανονικα τι αμορτισερ και ελλατηρια φοραει?.Απο aftermarket θα ταιριαζαν Kyb-g
-
Γνωριζει καποιος σε megane iii GTLine Hatchback κανονικα τι αμορτισερ και ελλατηρια φοραει?.Απο aftermarket θα ταιριαζαν Kyb-g
Παρεμφερή απορία έχω και εγώ...
Τα αμορτισέρ του είναι ίδια με των υπολοίπων εκδόσεων;
Επίσης, ως προς το 1.2 tce, γνωρίζουμε αν και πότε αλλάζει η βαλβολίνη; Διότι στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου δεν αναφέρει το παραμικρό...
-
Εγω στον 1.5dci τις αλλαξα προσφτατα.Πιστευω καλο θα κανεις παρα κακο.Γνωριζει καποιος επειδη εχωτην εκδοση gtline αν εχει εξτρα ρευμα για να βαλω τα led ημερας κατω στην μασκα.Εχω βρει τα led και τις βασεις τους αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα ρευματα
-
@dimitrfilop said in Renault Megane III:
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός megane III του 2010 1.4tce. Εδώ και ένα εξάμηνο περίπου μου βγάζει εν κινήσει ένδειξη ' check injection system'. Συνήθως η ένδειξη σβήνει μόνη της μετά από λίγα χιλιόμετρα. Δεν το κάνει καθημερινά. Στο service που το έλεγξαν, βρήκαν πρόβλημα στον αισθητήρα λ και τον άλλαξαν. Για ένα μήνα περίπου δεν έβγαλε ένδειξη και μετά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον δεν το κάνει ποτέ σε ταξίδι και γενικά στην επαρχία, παρά μόνο στην Αθήνα και ειδικά σε κίνηση. Ποιά είναι η γνώμη σας?
Renault Megane III