-
μη μου πεις ότι το εχεις βρει σε γνωστο εμπορο των βορείων προαστείων?
-
όχι θεσσαλονίκη το βρήκα
-
Αν έχει εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων ο έμπορος είναι σχετικά ειλικρινής με τη κατάσταση του αυτοκινήτου, αν είναι εισαγωγής. Αν έχει πενταψήφιο μακρυά, μάλλον.
-
Λοιπον παιδια καταρχας χρονια πολλα. Εχω και εγω ενα megane 1.5 dci με 110hp που το πουλαω. Μπορειτε να ρωτησετε οτι θελετε οσον αφορα αυτο το αυτοκινητο. Να ξεκηνησω με καταναλωσεις 6/100 εγω το μονο που με χαλασε λιγο ειναι η αναρτηση περιμενα οτι θα ειναι πιο sitroen και μου βγηκε πιο σκληρη. Στους 3 πρωτους μηνες μετα την αγορα ειχα ενα προβλημα με τον εγγεφαλο του abs απο μαλακια του πλυντηριου που το πηγενα οταν τον βγαλαμε ηταν μουσκεμα και κατοπιν εμαθα οτι ειχε στηλει σημα η renault να καλυφθουν καλα στη θεση τους και να μονωθουν. δεν εχω και το πιστευω οτι δεν θα υπαρξει κανεα αλο προβλημα φτανει αυτος που θα παρειενα ντιζελ να τηρει καποιους κανονες. καθαρο καυσιμο σερβις στην ωρα του και δεν το τουρμπιζουμε πριν ζεσταθει. τελος να το παρεις ενεπιφυλακτα και δεν μιλαω αποκληστικα για το δικο μου ειναι ενα αξιοπιστο αμαξι και ασε τι λενε οι γερμανοφιλοι.σου τα λει ενας ανθρωπος που ειχε ακριβα γερμανικα και ετοιμαζεται να παρει παλι αλλα μονο λογου λεζαντας. οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου. ξεχασα να σου πω μακρια απο αυτοματα αν δεν τραβας κανενα ζορι
-
Καλησπερα σε ολους!
Ενδιαφερομαι για την αγορα μεγκαν ΜΚ 3 γυρο στο 2009 -10 περιπου!
πιστευω οτι το 1.4 Τce ειναι ιδανικη επιλογη σε σχεση με ενα απλο 1.6 μιας και εχω 1.6 τωρα αλλα τα ζωα μου αργα!
εχω ενα focus ΜΚ2 του 2006 1.6 VVTi ωραιο αμαξι αλλα!...οχι τπτ τρομερο σαν επιδοσεις..τριγμοι στο εσωτερικο..μεγαλη καταναλωση(9.5 εντος και εκτος αμα πας με 130 παλι ανεβαινει κατακορυφα η καταναλωση) και ο λογος που θελω τελικα να απαλαγω ειναι τα ασταματητα προβληματα!!!!!!!!!!
εχει 90.000 χιλιομετρα και εχει βγαλει απειρα προβληματα...κουραστηκα να πληρωνω!!!!!
Οποτε ο λογος που σας στελνω εδω ειναι για να μου πειτε αν το μεγκαν το συγκεκριμενο βγαζει προβληματα? και αν σαν υπολοιπο αυτολινητο συγκρινεται με το focus..Γιατι περαν των προβληματων του κτλ σαν αμαξι το focus ειναι πολυ καλο!
σας παρακαλω οσοι εχετε η οσοι ξερετε αυτο το αμαξι να μου πειτε!
ευχαριστω! -
Καλησπέρα,
Περίεργο που σου έβγαλε τόσα προβλήματα το Focus σε τόσα λίγα χλμ πάντως. Αυτά είχαν θέμα στην κρεμαγιέρα μόνο. Πάντως αν το δουλεύεις ψηλά (πάνω από 4000) πηγαίνει αρκετά σβέλτα.
Τώρα για το Μεγκάν, θα σου πουν οι Ρενάκηδες...
-
Για το focus έχει δίκιο σε αυτά που λέει το παιδί. Το χει ο γαμπρός και το χω οδηγήσει. Πραγματικά θέλει πολυ πίεση για να δειξει τα 115 άλογα. Πνίγεται απ το κιβώτιο το μοτερ του.
-
Αν σου φάνηκε μακρύ το κιβώτιο του Focus 2, πρέπει να οδηγήσεις το 1 για να δεις τι θα πει μακρύ κιβώτιο...
-
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απο αλλα 1.6 αλλα καταλαβαινω οτι δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο, οπως επισης ειναι και πολυ αισθητη η απουσια 6ης.......τωρα για τα προβληματα εχουμε απο ολα! 3 φορες σπασμενα σωληνακια υδραυληκου τιμονιου(300 eyro καθενα) , 750 αντλια υδραυλικου τιμονιου, 1000 μοτερ ερκοντισιον, δοχειο πληρωσης υδραυλικου τιμονου, 2 φορες θερμοστατης νερου, αντλια νερου...αυτα απο οτι θυμαμαι..
-
Με μια γρήγορη περιήγηση στις 260 σελίδες του θέματος πάντως το megane iii θα δεις ότι κάποιο κλασσικό πρόβλημα δεν εμφάνισε. Ελπίζω αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο να πέσεις σε κάτι που θα σε αφήσει ικανοποιημένο. Σίγουρα μακρυά -καλύτερα- από diesel εξωτερικού. Τα περισσότερα έχουν εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και είναι γυρισμένα. Κατανάλωση να υπολογίζεις ένα 8,5 πόλη για 1.4 TCe.
-
Προσπαθησα να διαβασω τισ σελιδες αλλα ειναι αρκετα ανακτεμενα..
η καταναλωση που λες 8εωρω ειναι καλη...1 λιτρο πιο κατω απο του φοκους
γενικα σαν προβληματα 8α ελεγες οτι εχει ας πουμε θεμα με ηλεκτρικα κατι? σαν αυτοκινητο στο δρομο? εχει τριγμους?
επισης στα ιδια λευτα μπορεις να βρεις αλφα ρομεο μιτο και λαντσια δελτα...εχετε καποια γνωμη για αυτα? -
Παρε megane και ασε τους γερμανους ενας μυθος ειναι με παρα πολα προβληματα αλλα ολα τα βρισκεις σε αυθονια εξω
-
καλησπερα παιδια..σκευτομαι να παρω μεταχειριςμενο ενα μεγκαν 3 coupe 1600 '09 ..ακουω γενικα ομως και απο μαστορες που ρωτησα ομως οτι τα ρενο βγαζουν πολλα ηλεκτρικα/ηλεκτρολογικα προβληματα και να μεινω μακρια ..ισχυει αυτο στο συγκεκριμενο μοντελο;
-
Ο χρήστης ΛΑΜΙΝ έγραψε:
Λοιπον παιδια καταρχας χρονια πολλα. Εχω και εγω ενα megane 1.5 dci με 110hp που το πουλαω. Μπορειτε να ρωτησετε οτι θελετε οσον αφορα αυτο το αυτοκινητο. Να ξεκηνησω με καταναλωσεις 6/100 εγω το μονο που με χαλασε λιγο ειναι η αναρτηση περιμενα οτι θα ειναι πιο sitroen και μου βγηκε πιο σκληρη. Στους 3 πρωτους μηνες μετα την αγορα ειχα ενα προβλημα με τον εγγεφαλο του abs απο μαλακια του πλυντηριου που το πηγενα οταν τον βγαλαμε ηταν μουσκεμα και κατοπιν εμαθα οτι ειχε στηλει σημα η renault να καλυφθουν καλα στη θεση τους και να μονωθουν. δεν εχω και το πιστευω οτι δεν θα υπαρξει κανεα αλο προβλημα φτανει αυτος που θα παρειενα ντιζελ να τηρει καποιους κανονες. καθαρο καυσιμο σερβις στην ωρα του και δεν το τουρμπιζουμε πριν ζεσταθει. τελος να το παρεις ενεπιφυλακτα και δεν μιλαω αποκληστικα για το δικο μου ειναι ενα αξιοπιστο αμαξι και ασε τι λενε οι γερμανοφιλοι.σου τα λει ενας ανθρωπος που ειχε ακριβα γερμανικα και ετοιμαζεται να παρει παλι αλλα μονο λογου λεζαντας. οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου. ξεχασα να σου πω μακρια απο αυτοματα αν δεν τραβας κανενα ζοριΛΑΜΙΝ μετά την πώληση του megane τι μάρκα αυτοκίνητο θα αγόραζες-σεις άμα θες μου απαντάς φίλε;;;; είσαι άλλος ένας που δεν κολλάς με την χώρα έδρα του κατασκευαστή...
-
Tι να σου πω τωρα ας οψεται η επιχειρηματικη κατκραυγη.
BMW 420d
μπορεις να ριξεις οσα φασκελα θες ανεπιφυλακτα
-
Ο χρήστης ΛΑΜΙΝ έγραψε:
Tι να σου πω τωρα ας οψεται η επιχειρηματικη κατκραυγη.BMW 420d
μπορεις να ριξεις οσα φασκελα θες ανεπιφυλακτα
καλοτάξιδη όποια και να είναι η επιλογή σου...
-
καλημέρα σας, είμαι νέος στην παρέα σας και θα ήθελα μερικές πληροφορίες αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, σκέφτομαι να αλλάξω το suziki swift 2005 - 165.000χλμ με το renault megane 1.4 tce μεταχειρισμένο 02/2010. Θα ήθελα να μάθω κατανάλωση,service και προβλήματα του megane και αν αξίζει τον κόπο να προβώ σε αυτή την αλλαγή.
Σας ευχαριστώ. -
Κατανάλωση πόλη να υπολογίζεις 8,5.
Σε ανοιχτό αρκετά χαμηλότερα.
Για αξιοπιστία αν περιηγηθείς στις παλιές σελίδες θα σχηματίσεις μόνος σου εικόνα. Δύσκολα θα βρεις κάποιο 'κλασσικό' πρόβλημα. -
σε ευχαριστώ για την απάντηση, απλά με ξενίζει που ο έμπορος το πουλάει κοντά στα 7 και κάτι και μου φαίνονται λίγα..
-
Ελεγχο με αξιόπιστο μηχανικό..
Renault Megane III