-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Δηλαδή κάτι που παραγεται και πωλείται ήδη με αυτές τις προδιαγραφές δεν ειναι εργοστασιακό ενώ το Κουπρα με τα semislick ήταν ξερω γω.
Αφού ήταν τοσο πολιτικαλυ κορεκτ στη Σεατ δηλαδή γιατι δεν εκαναν τον γύρο με τα στανταρ Bridgestone 050 Assymetric που φοράει το αμάξι κι όχι με το σουπερ τουπερ προαιρετικο πακέτο με τα σεμισλικ? (ουτε καν δηλαδη. Track tyre λεει η Michelin)
Για μένα και μονο που παραγεται και πωλείται κάτι τέτοιο (εξατμισαρα απο εργοστάσιο, αναρτησαρα απο εργοστάσιο κτλ ) και ειδικα στη στιγμη που γι αυτο συνεργάζεται με δύο κρουφαίους κατασκευαστες σε τετοια κατηγορίας αμαξι μονο θετικό το θεωρώ. Παιζει να ναι και το πρωτο χοτ χατς που αν πεις οτι το βελτιώνεις περα απο ένα πρόγραμμα που θα το παει καπου στα 300 αλογα (τοσα μας έχουν πει καιρο στη Ρενώ οτι αντέχει το πλαίσιο) δε χρειάζεται να βάλεις τίποτε αλλο γιατι πολυ απλα δεν παιζει να χει καλυτερο στην αγορά γενικάΤο θέμα είναι ότι το κούπρα της Σέατ που έκανε το 7.58 στο 'ρίνγκ' ακόμα και με το προαιρετικό πακέτο που λές φτάνει στα χερια ενός νορμάλ οδηγού έπειτα απο μια θεωρητική αγορά. Το συγκεκριμένο Μεγκάν δεν μπορεί, δεν έχει σχέση με το υπάρχον RS παραγωγής που διατίθεται πρός πώληση, απλά εξελίχθηκε μόνο και μόνο για το θέμα της επανάκτησης του ρεκόρ στο 'ρίνγκ'. Τώρα αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση τότε οκ, αλλάζει το πράγμα.
Διατίθεται απο τις αρχές Ιουνίου το RS275 και το RS275 R σε περιορισμενη παραγωγη ξεκινάει να διατίθεται από το τελος Ιουνίου. (μ' αρεσει που το εγραψα και παραπανω )
Είναι ακριβως η ιδια πολιτική με R26 R -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Έβγαλαν πριν λίγο εικόνα στο φουμπου η οποία λέει οτι εκανε 7:54:36. Οπότε μάλλον πήρε το ρεκορ της πισω.
Τωρα μαλλον θα βγάλει απάντηση και η σεατ.Εεεεεμ ας δουμε ξερω γω τι θα πει το τουρμπο Vtec σε λιγο καιρο με τα 300 αλογα και τη βλέπουμε και τη Seat
-
Λοιπον λεπτομερώς
Το πολιτικο Renault Megane RS275 Trophy και η νέα έκδοση Renault Megane RS275 R
Το πρωτο διατιθεται ήδη το δευτερο σε λιγο καιρό -
Δηλαδή το Cupra που έκανε αυτόν τον χρόνο είναι το απλό Cupra που αγοράζει όποιος θέλει με αλλαγμένα λάστιχα, και το Megane που το πέρασε είναι ένα που έχουν τροποποιήσει αρκετά βγάζοντας μέχρι και τα πίσω καθίσματα για να κάνει καλύτερο χρόνο, και θα υπάρχουν 250 από αυτά προς πώληση;
-
επειδή είμαι απο κινητό και δεν πολύ σκαμπάζω για copy paste πηγαίνετε στο newsauto όπου αναφέρεται σχετικο άρθρο
-
Το είδα στο site αυτό. Καλά, δεν μπορώ να καταλάβω τι συγκρίνουμε... Το 'ειδικό' Megane έχει 38K στην Γαλλία(το ακόμα ειδικότερο trophy-r δηλαδή πόσο θα έχει; διθέσιο κιόλας... ) και το Seat το κοστίζει εδώ 26.... Μάλιστα.
Απορία : Αν πάρει κανείς ένα Cupra και βάλει λίγα χιλιάρικα σε τόσο 'καλές' αναρτήσεις, εξατμίσεις κλπ, μήπως του βγεί φθηνότερο στο τέλος; Το να βγάλει τα καθίσματα για μείωση βάρους θεωρώ είναι το ευκολότερο...
-
Δεν μετράνε μόνο οι χρόνοι αλλά και η αίσθηση και από ότι φαίνεται εκεί το Ρενώ δεν έχει αντίπαλο. Μέχρι να βγει το νέο Type R τουλάχιστον.
-
ξέρουμε πότε έρχεται ... το megane IV ;
-
Λογικά θα παρουσιαστεί του χρόνου τέτοια εποχή.
-
Καλησπέρα και από μένα.Αν και είχα απαντήσεις από συμφορουμίτες θα ήθελα να κάνω ερώτηση εδώ, στους της renault.
Έχω δει megane 2009 5θ με 6000€ που είναι και το ταβάνι που μπορώ να δώσω,αλλά ο 1600cc από ότι βλέπω δεν είναι και η καλύτερη λύση.Είναι όμως τίμια λύση?Δηλαδή λέμε όχι μην το ακουμπάς κοθόλου ας πούμε?Το αμάξι είναι πανέμορφο και άλλα λεφτά δεν υπάρχουν.Μιλάμε για οικογένεια με δύο παιδιά. -
Ο χρήστης froggy έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα.Αν και είχα απαντήσεις από συμφορουμίτες θα ήθελα να κάνω ερώτηση εδώ, στους της renault.
Έχω δει megane 2009 5θ με 6000€ που είναι και το ταβάνι που μπορώ να δώσω,αλλά ο 1600cc από ότι βλέπω δεν είναι και η καλύτερη λύση.Είναι όμως τίμια λύση?Δηλαδή λέμε όχι μην το ακουμπάς κοθόλου ας πούμε?Το αμάξι είναι πανέμορφο και άλλα λεφτά δεν υπάρχουν.Μιλάμε για οικογένεια με δύο παιδιά.εχω τον ίδιο κινητήρα σε μοντέλο του 04.
αν δεν έχεις απαιτήσεις, είναι επαρκεστατος. και με συγκρατημένη κατανάλωση.
σε σύγκριση με τον 1.4 Τ όμως που κυκλοφορούσε παράλληλα, σαφώς και μένει πίσω. -
edmond ευχαριστώ,προερχόμενος από opel corsa 2004 εγώ θέλω ένα αμάξι που να με ευχαριστεί όταν το οδηγάω,να έχει χώρους για την οικογένεια και την σπιρτάδα του να μην την πληρώνω χρυσάφι στο πρατήριο.Αν είναι να μην ανησυχώ για τον κινητήρα βλέπω ότι το αμάξι είναι μια χαρά.
-
Η ερώτηση έτσι εγκυκλοπαιδικά-επειδή δεν έχω χρήματα για μεταχειρισμένο 1.4Τ-είναι αν θα άξιζε να πλήρωνα για μεταχειρισμένο 3000€ παραπάνω για να πάρω το 1.4Τ αντί του 1600cc.
-
Ο χρήστης froggy έγραψε:
Η ερώτηση έτσι εγκυκλοπαιδικά-επειδή δεν έχω χρήματα για μεταχειρισμένο 1.4Τ-είναι αν θα άξιζε να πλήρωνα για μεταχειρισμένο 3000€ παραπάνω για να πάρω το 1.4Τ αντί του 1600cc.μιλάς για megane III (το τωρινό προ facelift), ή για το II? Γιατί το 2009 πρέπει να είχαν κυκλοφορήσει πολύ λίγα megane 3 με τον κινητήρα 1600.
-
Για το ΙΙΙ μιλάω με τα καινούργια φώτα, όχι για αυτό με τα τραπεζοειδή φώτα
-
Το Megane σε έκδοση GT με 2.0 Τ 220 hp:
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7399220Για Ελλάδα χλωμό...
-
Εχω MEGANE 3 1.6 110 2009
- Αν βγαλω τους πόλους απο την μπαταρια θα σβηστουν ολες οι ενδειξεις? πχ χιλιομετρα, αποθηκευμενοι σταθμοι ραδιοφωνου, κλπ
- Οδηγαω πολυ συντηρητικα δεν ανεβαζω στροφες, δεν τρεχω και αλαζω ταχητητες σε πολυ χαμηλες στροφές. Μου ειπαν πως πρεπει να το ξεμπουκωσω. Πως γίνεται?
(επισης παρατηρησα οτι καιει περισσοτερη βενζίνη απο τις αρχες που το ειχα παρει)
-
- Το ρολόι και ο μερικος χιλιομετρητης μόνο μηδενίζουν.
- Οδηγώντας επιθετικά, ανεβάζοντας στροφές πολύ ψηλά. Καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Καλησπερα εχω βρει ενα μεγκανε iii πετρελαιου με τα 110 αλογα σε καλη καταστασγ μεταχειρισμενο με αυτοματο κιβωτιο και σκεφτομαι να το αγορασω καμια γενικη κριτικη μπορειτε να μου κανετε ετσι ωστε να ξερω γιατι να το αγορασω ή γιατι να μην το αγορασω; εκτος αυτου εχω ενδιασμους και για το αυτοματο κιβωτιο γιατι ποτε δεν ειχα ουτε ετυχε να οδηγησω ποτε αυτοκινητο με αυτοματο κιβωτιο και κατα ποσο ειναι αξιοπιστα...ευχαριστω πολυ
-
μιλαω για 1.5 dci με τον κινητηρα με τα 110 αλογα...
Renault Megane III