-
Ότι πληρώνεις, παίρνεις φίλε μου. Το ποσό που έδωσες αντιστοιχεί στην αξιοπιστία. Άλλος δίνει το ίδιο ποσό για ποιότητα υλικών και χάνει στην αξιοπιστία (πχ golf). Για να τα έχεις και τα δυο, δεν αρκούν κάποια παραπάνω χιλιάρικα. Τα διπλάσια ίσως.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Φιλολογική ερώτηση: για το Honda Civic MY15 τι γνώμη εχετε; Πάντα σε σύγκριση ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστιας, σε σχέση με το megane.
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
-
Rafi, έτσι και κάτσω να γράφω τι θέματα μου έχει βγάλει μέχρι τα 40.000Km θα βγουν όλοι και θα λένε ότι γράφω παραμύθια. Ένα θα σου πω μόνο: εκτός από κάτι γραφικές μλκιες όπως τριγμό στον πίσω άξονα, που πήγε για μπάλωμα στο 1ο εξάμηνο, το πιο χοντρό μέχρι σήμερα είναι ότι θέλει δίσκους (και τα παρελκόμενα). Κόστος; 700€ τιμή αντιπροσωπείας. Πανάκριβο όλο το σετ, βλέπεις φοράει και η Πόρσε το ίδιο ) και κατέβασμα μηχανής με τα σχετικά εργατικά. Θέλεις κι άλλα; 5 αμάξια έχουν περάσει από τα χέρια μου και έχω στο ενεργητικό μου σχεδόν 300.000 km οδήγησης (30 χρόνια οδηγός). Δεν θυμάμαι κανένα αμάξι να μου έχει βγάλει δίσκους κάτω από 80.000 km. Τα ίδια μου είπαν και στην Ρενό, τραβάνε τα μαλλιά τους όλοι με τα ντίζελ τους. Εδω φυσικά δεν τίθεται καν θέμα αξιοπιστίας, αλλά ελεγχόμενης φθοράς από σχεδιασμό, για να σου αρπάξουν τα λεφτά σε επισκευές. Ένα θα σας πω και θυμηθείτε το: Μακριά από Ρενό, εκτός κι αν έχετε σκοπό να το πληρώσετε διπλό. Το κερασάκι στην τούρτα; Δεν υπάρχει πλέον κωδικός για το ανταλλακτικό της ταπετσαρίας και ψάχνουν να δουν τι συμβαίνει...
-
ΟΚ, κατανοητή η οργή σου, αλλά μπορείς να βρεις πολύ φτηνότερα ανταλλακτικά και συνεργείο.
Ενδεικτικά για δίσκους (νομίζω ότι αυτό είναι το μοντέλο σου - διόρθωσέ το στην αρχική σελίδα αν δεν ισχύει και βρες το σωστό ανταλλακτικό): http://www.autotires.gr/renault-megane- ... kes-empros
Κι άλλα 30-40 για τα περαστικά θα σου πάρει ένας καλός ανεξάρτητος μάστορας.
-
Νομίζω πως εννοεί δίσκο πλατό, κρίνοντας απο την τιμή. Δεν μπορεί να του είπαν 700€ για δίσκους/τακάκια!!
-
Ναι, για να λέει για κατέβασμα μηχανής μάλλον αυτό εννοεί (που δεν κατεβάζεις μηχανή αλλά τέσπα). Αλλά είπε δίσκους...
Για δίσκο συμπλέκτη ας ψάξει στο ίδιο site, θα βρει φτηνότερο!
-
700 ευρώ δισκο πλατο είναι κλεψιά ελεεινη .....
Edit επίσης σε qq που ξέρω ίδιο κιβώτιο μοτέρ έχει περάσει τα 60000 και κιχ δεν έχει κάνει. -
Η μόνη λογική εξήγηση είναι για σέρβις με δίσκους-τακάκια και αλλαγή δίσκο-πλατώ.
Αλλιώς αναρωτιέμαι πως είδε ο μηχανικός το νύχι στον δίσκο του συμπλέκτη.
Έτσι εξηγούνται τα 700. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
700 ευρώ δισκο πλατο είναι κλεψιά ελεεινη .....
Edit επίσης σε qq που ξέρω ίδιο κιβώτιο μοτέρ έχει περάσει τα 60000 και κιχ δεν έχει κάνει.Κι εγώ έχω 202.000 χλμ με τους μαμά δίσκους (και σασμάν και φρενών)!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Τα ίδια μου είπαν και στην Ρενό, τραβάνε τα μαλλιά τους όλοι με τα ντίζελ τους. Εδω φυσικά δεν τίθεται καν θέμα αξιοπιστίας, αλλά ελεγχόμενης φθοράς από σχεδιασμό, για να σου αρπάξουν τα λεφτά σε επισκευές.Με τα diesel τους τι θέμα έχουν; Εδώ ακούμε συνέχεια τα καλύτερα για τον 1.5 και 1.6, ειδικά για τον 1.5 ότι είναι δοκιμασμένος χρόνια και τον δίνουν και σε άλλους κατασκευαστές κτλ. κτλ. Σε ποιο κινητήρα αναφέρεσαι συγκεκριμένα και τι προβλήματα έχει;
-
Δίσκο συμπλέκτη εννοώ ρε παι δια. Έχει αρχίσει να τρέμει η μηχανή σε 1η-2α με χαμηλές στροφές. Είναι τα προκαταρκτικα πριν αρχίσει το πατιναρισμα...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
-
Έχει πλάκα να πας αντιπροσωπεία να σκάσεις 700€ για δίσκο....;;;
-
Σύμφωνα με αυτο: http://www.renault.com.gr/services/afte ... ffers.html
Κοστίζει 590 €. Με ενα παζάρι το φτάνεις 500. Ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου λέει.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Εννοείται ότι δεν θα τα σκάσω. Αλλα και κάτι τρίτους μάστορες που έχω δοκιμάσει δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις. Οταν θα έρθει η ώρα του θα σας πω τι τιμές βρήκα.
-
Καλα για το δίσκο αλλα για ολα τα υπόλοιπα δεν εχεις εγγύηση; 5 χρονια δεν ειναι;
Κι οπως πολυ σωςτα είπε κ κάποιος παραπάνω, εχει κάποιο θέμα το μοτέρ; Γιατι ολοι λένε οτι ειναι ισως τα κορυφαία ντίζελ της αγοράς.(ειδικά ο 1.5) -
Όχι koralli, για τα πλαστικά δεν με καλύπτει πια η εγγύηση γιατί έχει παρέλθει η 3ετία. Την υπόλοιπη διετία καλύπτονται κάτι χοντρά μηχανικά μόνο. Επίσης, για αλλαγή δίσκο - πλατό, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε μη εξουσιοδοτημένο, γιατί θα χάσω και την υπόλοιπη ψευτοεγγύηση. Το 'χουν σκεφτεί καλά οι τύποι. Φυσικά, και ο dci 130 που έχω δεν έχει βγάλει τίποτα. Μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα
-
Ναι σ αυτο εχεις ένα δίκιο , γί αυτο κ οι έξτρα εγγυήσεις τελικα αποδεικνύεται οτι τις πληρώνεις χρυσάφι. Ειχα τη εντύπωση ομως οτι κάλυπτε οτι κ η 3ετης. Ειναι μέσω ασφαλιστικής;
Παντως χωρις να γίνομαι Δικηγορος των Γάλλων (κάθε αλλο ), θα σου πω οτι για τα δικά μου τα ματια, μικροπροβληματα συναρμογής, τριξίματα κλπ τα θεωρώ τριτευοντα αν το αμάξι ειναι μηχανικά κ ηλεκτρονικά αξιόπιστο.
Κανε ένα κόπο να διαβάσεις για dsg, μεκαχρονικ κι αλλα ωραία κ θα καταλάβεις τι εννοώ. -
Βασει νομου δεν χανεται η εγγυηση αρκει η εργασια να γινει σε συνεργειο με κρατικη αδεια και οριτζιναλ ανταλλακτικα. Ομως και μη οριτζιναλ να βαλεις η εγγυηση ακυρωνεται μονο για το συγκεκριμενο συστημα του αυτοκινητου.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασει νομου δεν χανεται η εγγυηση αρκει η εργασια να γινει σε συνεργειο με κρατικη αδεια και οριτζιναλ ανταλλακτικα. Ομως και μη οριτζιναλ να βαλεις η εγγυηση ακυρωνεται μονο για το συγκεκριμενο συστημα του αυτοκινητου.Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Σωςτα αλλα αν τύχει κ την χρειαστείς έχοντας κανει αυτα που ανέφερες κ σου αρνηθεί η αντιπροσωπεία την επισκευή, άντε τρέχα στα δικαστήρια να βρεις το δίκιο σου. Εσυ θα πληρώνεις δικηγόρους κ θα μπορει να μην εχεις αυτοκίνητο να κινηθείς κ η άλλη πλευρά απλώς θα εχει αναθέσει στο νομικό της τμήμα την υπόθεση. Ακομα κ αν κάποια στιγμή δικαιωθείς, θα εχεις τραβηξει την ταλαιπωρία της αρκούδας.
-
Απλα τους απειλεις με εξωδικο. Δεν θα πανε δικαστηριο γιατι ξερουν οτι θα χασουν, εκτος αν μπορουν να αποδειξουν λαθος του μαστορα που οδηγησε σε βλαβη.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Renault Megane III