-
Τι να μας πείτε βρε κι εσείς όλοι;;; Εγώ κάνω 'διακοπές' 8 μήνες το χρόνο στην ωραία Κρήτη!!! Τι έχετε εσείς; Ρόδο; Λέρο; Κέρκυρα; Να τα χαίρεστε! ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΗΤΗ!!!
(όχι ότι με χάλασε και η Ριβιέρα πάντως, χεχε)
-
nasos/sti
τί θα έκανε στη Ζάκρο; -
Θα ηρεμούσατε για 1-2 χρόνια. Ήσυχο χωριό με άριστη παραγωγή μποστανοειδών και εξαιρετική θάλασσα. Για βόλτα η Σητεία απέχει λιγότερο από ώρα.
-
Λέμε με τα παιδια απο την σχολή να ξεκινήσουμε απο Αθήνα και να φτάσουμε Σαντορίνη .....
Κάθε μέρα και κάπου αλλού στις κυκλάδες !!!!!!!!! -
Τέλειωσαν τα ψέματα!!! Αναχώρηση στις 19 του Αυγούστου για Καλαμπάκα. Έχουμε βλέπεις στις 20 βαφτίσια του γιου πολύ καλού φίλου. Στις 21 αναχώρηση για Ιωάννινα. Ξενοδοχείο Horizon στις Λιγκιάδες. Από ότι είδα στις φωτογραφίες πρέπει να έχει απίστευτη θέα από εκεί πάνω. Επιτέλους βουνό και όχι καυτή άμμος!!!!! Το πρόγραμμα για την ώρα λέει 5 ημέρες και βλέπουμε. Το καλύτερο ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Αποστόλη θέλω ενημέρωση για εξορμήσεις!!!
Λογικά θα κάτσουμε στην επιστροφή δυο με τρις μέρες και Αθήνα για να μπορέσουμε να δούμε συγγενείς και καλούς φίλους.
Ελπίζω Νίκο να μην κάνεις μέχρι τότε δίαιτα ε; -
Μια χαρά σε βρίσκω Μανώλη, είναι ωραία η Καλαμπάκα, καθώς και γραφική! Είχα πάει πρόπερσυ τα Χριστούγεννα και είχα μια κοπέλα κάποτε από εκεί. Αν έχεις αυτοκίνητο και χρόνο, κάνε μια βόλτα στα γύρω χωριά, πήγαινε Τρίκαλα, Καρδίτσα και στα ορεινά, είναι πανέμορφα.
-
Αυτό είναι το σκεπτικό. Είναι πολλά τα μέρη που θα ήθελα να δω και δεν θέλω να τα τρέξω μόνο και μόνο για να λέω ότι πήγα! Θα κάνουμε επιλογή για να μπορέσουμε όσα επισκεφτούμε να τα απολαύσουμε.
-
ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ ΕΓΩΩΩΩΩ Κ ΕΣΥΥΥΥΥΥ
μπορει να παω και Ιταλια, αλλα για κατι πιο μονιμο..
πιανεται αυτο στις διακοπες; -
pιο μόνιμο; για πες για πες!!!
-
Σαν νησιωτης και εμπλεκομενος με τον τουρισμο... δεν μπορω να κουνηθω απο την Κεφαλονια λογω δουλειας (τυχερος και ατυχος μαζι) αλλα οσοι ερθουν προς τα εδω πολυ ευχαριστως να βοηθησω σε οτι χρειαστουν!
-
'Ζάκυνθος, Κέρκυρα δεν θα σας ξαναϊδώ,
Ωραία μου Κεφαλλονιά Πολύ Σε Αγαπώ !' -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
'Ζάκυνθος, Κέρκυρα δεν θα σας ξαναϊδώ,
Ωραία μου Κεφαλλονιά Πολύ Σε Αγαπώ !'έεεεεετσι!
-
Προτείνω το συγκεκριμένο να κλειδωθεί. Η ψηφοφορία αφορά τις διακοπές του 2004. Ας ανοίξουμε μια ψηφοφορία 2006 version, και όποιος την ανοίξει, ας την κάνει να λήγει κατά Σεπτέμβριο κιόλας
Και όποιος ανοίξει την ψηφοφορία, ας βάλει και λίγη ηπειρωτική Ελλάδα! Δεν είναι μόνο τα νησιά προορισμός για πολλούς (αν και εγώ νησιώτης είμαι).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Προτείνω το συγκεκριμένο να κλειδωθεί. Η ψηφοφορία αφορά τις διακοπές του 2004. Ας ανοίξουμε μια ψηφοφορία 2006 version, και όποιος την ανοίξει, ας την κάνει να λήγει κατά Σεπτέμβριο κιόλαςΚαι όποιος ανοίξει την ψηφοφορία, ας βάλει και λίγη ηπειρωτική Ελλάδα! Δεν είναι μόνο τα νησιά προορισμός για πολλούς (αν και εγώ νησιώτης είμαι).
Αναμείνατε, το φτιάχνω
edit: Οκ, ψηφίστε
-
Εγω Κυκλαδες(ΣΥΡΟΣ) για 7 ημερες κ μετα Λεωνιδιο κ περιξ(Μονεμβασια,Μυστρας etc) για αλλες 5-6.
-
Ωραιός, Σπύρο
-
Αααααχ τι ωραίο τόπικ!! Δε θα τελειώσει η εξεταστική? (αν αρχίσει κ ποτέ ) θα φυγω από την Αθηνα και θα γυρίσω σε 2 μήνες!!
Χαλαρά Πατρα για καιρό! Και για τις διακοπές-διακοπές σκέφτομαι πολυ σοβαρά τη Σαντορίνη φέτος!!!! Βεβαια κάτι μου λέει ότι με τη χαρά θα μείνω, γιατι οι προτάσεις των συνταξιδευτών είναι Αμοργός, Φολέγανδρος κλπ..
Η λύση Νο2 είναι να αλλάξω συνταξιδευτές!!
-
Κύμη Ευβοίας κατά καιρούς...αν και με βλέπω (ακόμα μια φορά) να πηγαινοέρχομαι Αυγουστιάτικα στην Αθήνα!
-
Ηπειρωτική Ελλάδα μάλλον, άγνωστο ακόμα που ακριβώς.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αααααχ τι ωραίο τόπικ!! Δε θα τελειώσει η εξεταστική? (αν αρχίσει κ ποτέ ) θα φυγω από την Αθηνα και θα γυρίσω σε 2 μήνες!!Χαλαρά Πατρα για καιρό! Και για τις διακοπές-διακοπές σκέφτομαι πολυ σοβαρά τη Σαντορίνη φέτος!!!! Βεβαια κάτι μου λέει ότι με τη χαρά θα μείνω, γιατι οι προτάσεις των συνταξιδευτών είναι Αμοργός, Φολέγανδρος κλπ..
Η λύση Νο2 είναι να αλλάξω συνταξιδευτές!!
Η Φολέγανδρος είναι πολύ ωραία, αλλά αν μείνεις πάνω από 2 μέρες δε ξέρω τι θα κάνεις...
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?