-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Χτες γυρισα μετα απο μερικες μερουλες ΝαυπλιοΚι εγώ μόνο που γύρισα σήμερα...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Χτες γυρισα μετα απο μερικες μερουλες Ναυπλιο κ μια βδομαδα στη Φολεγανδρο. Πισω στη 8ητεια μου τωρα.Πήγες στην πατρίδα και δεν είπες τίποτα;
-
Φολέγανδρος, ε;
Εκείνο το απίστευτο μαγαζί σε μια από τις πολλές πλατείες τις χώρας πώς το λένε;
Έφτιαχνε κάτι κρέπες με γιαούρτι, μέλι και καρύδια, ομελέτες με μανιτάρια και ντόπιο τυρί και κάτι τέτοια απίστευτα!
Το είχε ένας ωραίος χαβαλετζής τύπος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φολέγανδρος, ε;Εκείνο το απίστευτο μαγαζί σε μια από τις πολλές πλατείες τις χώρας πώς το λένε;
Έφτιαχνε κάτι κρέπες με γιαούρτι, μέλι και καρύδια, ομελέτες με μανιτάρια και ντόπιο τυρί και κάτι τέτοια απίστευτα!
Μάλλον μιλάς για τον 'Πόντιο' (παρατσούκλι βέβαια), στην πρώτη πλατεία μόλις μπείς στη Χώρα (τον 'Ντούναβη').
Βέβαια, κυκλοφορούμε πολλοί ωραίοι τύποι εκεί κάτω... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Φολέγανδρος, ε;
Εκείνο το απίστευτο μαγαζί σε μια από τις πολλές πλατείες τις χώρας πώς το λένε;
Μάλλον μιλάς για τον 'Πόντιο' (παρατσούκλι βέβαια), στην πρώτη πλατεία μόλις μπείς στη Χώρα (τον 'Ντούναβη').
Βέβαια, κυκλοφορούμε πολλοί ωραίοι τύποι εκεί κάτω...Μάλλον αυτόν!
Πέρασα σχεδόν ένα βράδυ εκεί, όταν ξέμεινα στο νησί λόγω απαγορευτικού! Τάβλι μέχρι τελικής πτώσης!
Αλλά πολύ κρύο το βράδυ...
-
Για τον κυρ.Νικολα 8α λετε, τον 'μαγο του φρεντου' με τα στιγμομεριδοφτιαγμενα φλεγομενα ρακομελα!
-
Είναι ένας που είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμα) πολλά επιτραπέζια και διάφορα παιχνίδια-σπαζοκεφαλιές...
Αυτά τα φλεγόμενα ρακόμελα σα να μου θυμίζουν κάτι...@#$ το Αλτσχάιμερ!
-
Σήμερα άδεια τέλος!!
Επιστροφή γραφείο...
10 μέρες Κέρκυρα και Πάργα, με μια βόλτα Γιάννενα για το ορεινό...
Απλά υπέροχα!
Πολύς κόσμος, ωραίος καιρός, τα μέρη γνωστά (βασικό να ξέρεις πού να πας...)
Καλή παρέα...Τα κεφάλια μέσα τώρα..Οι μπαταρίες γέμισαν!
ΥΓ: Πρώτη φορά πέρασα από το τμήμα της Εγνατίας μεταξύ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων. Για όποιον δεν έχει πάει, απλά υπέροχη διαδρομή!Ποιά Εγνατία ρε;Για τα στροφιλίκια στις παρακάμψεις μιλάω!!!
-
Φίλε για μας όχι ακόμα
Είχα πάει 10μέρες Νέα Υόρκη, πηγαίνω τα ΣΚ Λουτράκι και από 2 - 9 Σεπτέμβρη θα παίξω λίγο Τήνο και Μύκονο (θα πάω να κάνω τα ρεπό του Σάσσα ) -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ΥΓ: Πρώτη φορά πέρασα από το τμήμα της Εγνατίας μεταξύ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων. Για όποιον δεν έχει πάει, απλά υπέροχη διαδρομή!Ποιά Εγνατία ρε;Για τα στροφιλίκια στις παρακάμψεις μιλάω!!!Πέρασα κι εγώ το Σάββατο από εκεί, και δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική, ενώ υπάρχει καινούργιος δρόμος (όχι σε όλο το τμήμα της διαδρομής), όλες οι πινακίδες, και από τα Ιωάννινα, και από την Ηγουμενίτσα σε στέλνουν από τον παλιό.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
ΥΓ: Πρώτη φορά πέρασα από το τμήμα της Εγνατίας μεταξύ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων. Για όποιον δεν έχει πάει, απλά υπέροχη διαδρομή!Ποιά Εγνατία ρε;Για τα στροφιλίκια στις παρακάμψεις μιλάω!!!
Πέρασα κι εγώ το Σάββατο από εκεί, και δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική, ενώ υπάρχει καινούργιος δρόμος (όχι σε όλο το τμήμα της διαδρομής), όλες οι πινακίδες, και από τα Ιωάννινα, και από την Ηγουμενίτσα σε στέλνουν από τον παλιό.
'Ελα ντε!Και κατά τη γνώμη μου, οι παρακάμψεις της Εγνατίας είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τον παλιό δρόμο...
Ίσως επειδή δεν έχει δοθεί εξ ολοκλήρου η Εγνατία, δε ξέρω...
Στον παλιό έτσι και πετύχεις νταλίκα... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φίλε για μας όχι ακόμα
Είχα πάει 10μέρες Νέα Υόρκη, πηγαίνω τα ΣΚ Λουτράκι και από 2 - 9 Σεπτέμβρη θα παίξω λίγο Τήνο και Μύκονο (θα πάω να κάνω τα ρεπό του Σάσσα )Ωραίος!
-
Επιστροφη απο Ικαρια με πλοιο για να ανακαλυψω και αλλους σαπιους τροπους χρεωσης...
Οχημα ενα Peugeot Parthner το οποιο ειπα να παρω να χωραει και τα πραγματα... Αφου εχει τα μετρα ενος ΙΧ φανταζομαι οτι θα εχει ιδια τιμολογηση οπως και δεν ειπε κανεις κατι οταν πηγα με τον Αγουδημο..Επιστροφη με Hellenic Seaways και ο χοντρος στην εισοδο του πλοιου
Χ> Ε αυτο ειναι φορτηγο γιατι το εκοψες για ΙΧ?
ΕΓΩ> Δεν κουβαλαει τπτ και εχει αντιστοιχα μετρα και βαρος
Χ> Ειναι φορτηγο και ετσι λεει η αδεια. Τραβα να πληρωσεις διαφορα.Τα χαπια μου παω να δω ποσο ειναι η διαφορα....
42.7Ε παρακαλω!!!!! Γκασπ!!
Μπινελικια και δρομο.
Κ ομως ισχυει το καθεστως αυτο? Ακομα και πραγματα να κουβαλαγα γιατι να χρεωθω παραπανω απο ενα ΙΧ? Πιανω παραπανω χωρο?? Εχω παραπανω βαρος? Κατ τ αλλα ομως παιζει αυτο το καθεστως...
Το νησι παντως οπως παντα εξαιρετικο στους δικους του ρυθμους και εχω ξεκινησει διαδικασιες μονιμης παραμονης εκει. Μακαρι να πετυχουν και να φυγω απο το κλουβι..
-
Συγνώμη φίλε Madman77 η άδεια του αυτοκινήτου ήταν για επαγγελματική χρήση ή σαν ΙΧ;
-
Μετά το 3ήμερο στην Αρχαία Ολυμπία τον Ιούνη, τα 2ήμερα σε Χαλκιδική/Ηράκλειο τον Ιούλη, το 10ήμερο σε Βουδαπέστη/Σλοβενία και το 4ήμερο σε Ηράκλειο τον Αύγουστο, ακολουθούν το 2ήμερο στους Φούρνους Αργολίδας (όλο και καμιά βόλτα στις Σπέτσες θα περιλαμβάνεται) αυτό το ΣΚ και το 2ήμερο Καλαμάτα για ένα γάμο τον Σεπτέμβρη. Αυτά τα ολίγα
-
Εσύ πάνω κάτω στο Ηράκλειο συνέχεια και παρόλα αυτά μούγκα ε!!!
-
Για επαγγελματικη χρηση ειναι η αδεια απλα η ενσταση μου ειναι στο οτι γιατι ενα βανακι το οποιο πιανει τον ιδιο χωρο με ενα ΙΧ πρεπει να χρεωνεται παραπανω και αρκετα παραπανω χρηματα απο οτι ενα ΙΧ.
ΙΧ για Ικαρια> 90.3Ε
Βανακι> 135.7ΕΤο πλοιο δηλαδη με χρεωνει παραπανω επειδη ισως εχω οφελος απο τα μεταφερομενα ειδη μεσα στο βαν???
-
Το βάρος από όσο ξέρω τουλάχιστον για τα δικά μας καράβια δεν έχει καμία σχέση. Όποτε μετακινούμε δικά μας οχήματα το μόνο που μας ζητάνε είναι το μήκος. Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω γιατί άλλη τιμή και μάλιστα τόσο φουσκωμένη. Μήπως είναι τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας;
-
Μπορει να εχει και καμια τετοια πατεντα... Σαν μηκος δεν ξεπερναει ενα συνηθες ΙΧ (π.χ. ενα Βεκτρα)
Αγουδημος απο δω και μπρος και χαλαλι οι 2 εξτρα ωρες ταξιδιου.
Να στειλω καμια επιστολη στην εν λογω εταιρια? Αν και ακρη δεν νομιζω να βγαλω..
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εσύ πάνω κάτω στο Ηράκλειο συνέχεια και παρόλα αυτά μούγκα ε!!!,
αλλά είχα αλλού το μυαλό μου και τις δύο φορές που κατέβηκα
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?