-
Αν ίσχυε αυτό που λες , δεν θα είχε αύξηση 50% στον τουρισμό της η Τουρκία πέρυσι...
-
Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα χρονια να δω μπατιροτουριστες.Ξερετε αυτους με το σακιδιο στην πλατη και την χαρτινη ταμπελα 'ΟΛΥΜΠΙΑ' .
Στα του θεματος τωρα.
Διακοπες θα παω εκει που παω τα τελευταια 33 χρονια.Σπιτι μου . Κανενα ΣΚ μπορει να κατεβω Πυργο στον ξαδερφο μου και τις κυριακες για μπανακι στις κοντινες παραλιες.Οχι ομως στο Αστρος.Πηγαμε την προηγουμενη κυριακη και πεταξαμε σπυρακια -
Εμείς κάποτε είχαμε 100% αύξηση κάθε χρόνο. Σημασία δεν έχει η αύξηση 'κεφαλιών' αλλά το πόσα αφήνει κάθε 'κεφάλι'. Αν είχαμε και σωστούς επαγγελματίες θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα. Αρκετές περιοχές έχουν καταστραφεί από ξενοδοχεία-πολυκατοικίες και βρωμοεστιατόρια.
**
EDIT**: Νο 8000 -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ξέρω ότι κάμποσοι θα με κοιτάνε με μισό μάτι ( ) αλλά για φέτος το πρόγραμμά μου είναι full (να 'μαστε καλά πάνω από όλα):- Ιούνιος : 5 ημέρες Γιάννενα και πέριξ (Μέτσοβο, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα)
- Ιούνιος : 4 ημέρες Πάρο (Πίσω Λιβάδι)
- Ιούλιος : 3 ημέρες στο χωριό μας (Μεσσηνία μεριά)
- Αύγουστος : 17 ημέρες Κρήτη (τουρνέ!!!)
- Σεπτέμβριος : 5 ημέρες Χαλκιδική
Αυτά! Όπως καταλαβαίνετε, αδυνατώ να συμμετάσχω στην ψηφοφορία...
Έχω το ίδιο 'πρόβλημα' με εσένα, δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
- Ιούνιος: 3ήμερο στην Ολυμπία (χωριό φίλου)
- Από μέσα Ιούνη έως μέσα Σεπτέμβρη μετακόμιση από Νέα Σμύρνη σε Νέο Βουτζά (Ραφήνα) στο εξοχικό.
- Αύγουστος: 7ήμερο στη Βουδαπέστη + μέρες πήγαινε-έλα με αμάξι
- Αύγουστος: 5ήμερο στην Κρήτη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα χρονια να δω μπατιροτουριστες.Ξερετε αυτους με το σακιδιο στην πλατη και την χαρτινη ταμπελα 'ΟΛΥΜΠΙΑ' .ελα απο Σαμοθρακη μερια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να δουμε φετος τι θα παιχτει με τα πλοια,τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο so farΣ'αυτό έχεις δίκο, πέρισυ τα εισιτήρια για Σύρο (2 άτομα + αυτοκίνητο) ήταν σχεδόν ακριβότερα από το δίκλινο με κουζίνα για 6 μέρες (180 ευρώ)...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα χρονια να δω μπατιροτουριστες.Ξερετε αυτους με το σακιδιο στην πλατη και την χαρτινη ταμπελα 'ΟΛΥΜΠΙΑ' .
ελα απο Σαμοθρακη μερια
Αμα με φιλοξενησεις ερχομαι!! Να σε προειδοποιησω οτι τρωω πολυ ομως!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και που τα 'χουμε τι τα κάνουμε skye Μου;
(για να γκρινιάξω πάλι λίγο...)Οι τουρίστες πάνε 'δίπλα', όπου οι τύποι μας έχουν ξεπεράσει εδώ και χρόνια...
Εμείς εδώ, σερβίρουμε ότι χειρότερο έχουμε, με τον χειρότερο τρόπο, και πιάνουμε και κώ...
Δυστηχώς, ζούμε στη πιο όμορφη χώρα, με τους πιο άθλιους κατοίκους!Δοκιμάστε μικρά και 'μη-φημισμένα' νησιά παίδες. Θα με θυμηθείτε
Όχι όμως Αύγουστο. Δεν παλεύεται η κατάσταση ούτε και σε αυτά πλέον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ελα απο Σαμοθρακη μερια
Πίστεψέ με, το νησί έχει αρκετά κατσίκια για ταΐσει ολόκληρο Φόρουμ! Είναι και ένα χωριό γεμάτο με κατσικο-ταβέρνες!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελα απο Σαμοθρακη μερια
Πίστεψέ με, το νησί έχει αρκετά κατσίκια για ταΐσει ολόκληρο Φόρουμ! Είναι και ένα χωριό γεμάτο με κατσικο-ταβέρνες!
η σαμοθρακη λεει πολυ...σχετικα φθηνη, βεβαια οι παραλιες δεν ειναι και οι καλυτερες...αλλα το φαι ροκαρει...
-
όπως κάθε χρόνο Ζάκυνθο-όποιος δεν έχει έρθει πρέπει-
μπορεί να παίξει και καμιά βδομάδα εξωτερικό με έχει φάει η γυναίκα -
Εγώ λέω φέτος να κινηθώ προς Άνδρο.Είναι η πρώτη φορά που θα επεισκεφθώ το συγκεκριμένο νησί,& έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια.Εκεί που μένουμε είναι γύρω στα 70 μέτρα από τη θάλασσα οπότε ούτε αυτοκίνητο θα χρειαστώ.....Άντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν πάει άλλο!!!!!
-
Φανταστικά στην Ανδρο ! Ειδικά στο Μπατσι!
-
Για Τήνο έχει καποιος να προτείνει τίποτα?
-
Αν πας Τήνο, μη ξεχάσεις να μου φέρεις λάδι και αγιασμό από τη παναγία ...
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Για Τήνο έχει καποιος να προτείνει τίποτα?Ναι. Να την αποφύγεις τον δεκαπενταύγουστο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελα απο Σαμοθρακη μερια
Το νησί με τους 2000 ανθρώπους και τα 80.000 κατσίκια
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ελα απο Σαμοθρακη μερια
Το νησί με τους 2000 ανθρώπους και τα 80.000 κατσίκια
ενω εσεις προκόψατε
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Για Τήνο έχει καποιος να προτείνει τίποτα?Είναι φοβερό το νησί!!!!
Να πας στον Πύργο για γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο έχει δυο πολύ καλές ταβέρνες ταβέρνες θα θυμηθώ τα ονόματα και θα σου πώ..................... και αν έχεις Land Cruiser και θες action ζήτα να σου πούν πως θα πας στον Κουμελά -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Εγώ λέω φέτος να κινηθώ προς Άνδρο.Είναι η πρώτη φορά που θα επεισκεφθώ το συγκεκριμένο νησί,& έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια.Εκεί που μένουμε είναι γύρω στα 70 μέτρα από τη θάλασσα οπότε ούτε αυτοκίνητο θα χρειαστώ.....Άντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν πάει άλλο!!!!!Να πας Ανερούσα για μπάνιο +(ωραίο hotel)
Ψιλή άμμο αν θες ξαπλώστρα και βλέφαρο και beach volley
Να πας να φας στο Μπαλκονι του Αιγαίου πριν νυχτώσει (αν είστε πολλοί παραγγείλτε κόκορα)
Να πας μια βόλτα στην Χώρα (Μουσείο, Αφανής Ναύτης κλπ)....
Και στης Γριας το πήδημα για βλέφαρο+++++++
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?