-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αμφιδρομο στο Φισκαρδο-Βασιλικη;Δεν παμε καλα Μαλλον ορφανο της γεφυρας θα ειναι.
Όχι, είναι αρκετά χρόνια που κάνει το δρομολόγιο. Επιπλέον, σ'αυτή την πλευρά του Ιονίου δεν φυσάει και δεν σηκώνει κύμα σχεδόν ποτέ, οπότε πηγαινοέρχεται μια χαρά.
Το περιεργο ειναι οτι τα αμφιδρομα συμφερουν σε δρομολογια κατω του μισαωρου γιατι τα 5 λεπτα περιπου της μανουβρας κανουν διαφορά. Αλλιως οι 2 εξτρα μηχανες, θεωρουνται περιττη σπαταλη. Καποτε ειχαν βαλει κανονα στη Σαλαμινα να δρομολογουνται αμφιδρομα, αλλα τα ειχαν χαρακτηρισει 'με πορτες στις δυο ακρες' με αποτελεσμα να υπαρχουν (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη) κατι αστεια φερυ που απλα εχουν μια πισω πορτα (αχρηστη)
-
[quote='Batman'][quote='cmarin']Έκλεισα κι εγώ σήμερα εισιτήρια για Χανιά (Αυγουστο) και βρήκα τις μέρες που μου έδωσαν και όχι αυτές που ήθελα . Σημειωτέον ότι από 27/7-7/9 υπάρχει υπάρχει θέση για αυτοκίνητο ΜΟΝΟ τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη και μόνο βραδυνό δρομολόγιο και μόνο ΑΝΕΚ. Με Hellenic seaways είναι τα πάντα κλεισμένα. Μόνο αν παίρνει τηλέφωνο πρωί-πρωί (08:00) βγαίνουν οι ακυρώσεις και είσαι τυχερός στις ημερομηνίες που ζητάς.
2 ατόμα+αυτοκίνητο με επιστροφή
-
Αν κατέβει κανείς προς Αργολίδα ( Ερμιόνη - Πορτο -Χέλι -Σπέτσες - Ναύπλιο...) ευχαρίστως να τον βοηθήσω για το τι να επισκεφτεί. Ειδικά στο Ναύπλιο έχει κάτι πανέμορφες παραλίες που δεν είναι πολύ γνωστές...
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Αν κατέβει κανείς προς Αργολίδα ( Ερμιόνη - Πορτο -Χέλι -Σπέτσες - Ναύπλιο...) ευχαρίστως να τον βοηθήσω για το τι να επισκεφτεί. Ειδικά στο Ναύπλιο έχει κάτι πανέμορφες παραλίες που δεν είναι πολύ γνωστές...Εκτός από την Καραθώνα και τις υπόλοιπες παραλίες στο Τολό (που δεν νομίζω να είναι και ό,τι καλύτερο..) τί άλλες παίζουν εκεί γύρω..;;
-
Υπάρχει η Αρβανιτιά
που είναι οργανωμένη πίσω από την Ακροναυπλία και εαν δεν σε πειράζει να οδηγήσεις λίγο η παραλία του Δρεπάνου. -
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Υπάρχει η Αρβανιτιά
που είναι οργανωμένη πίσω από την ΑκροναυπλίαH Aρβανιτιά όμως απ ό,τι ξέρω είναι ιδιωτική οπότε πρέπει να πληρώσεις τα 300 ευρώ της διανυκτέρευσης στο Ξενία...
-
εγώ έκλεισα Πάρο, 3-10 Αυγ. ελπίζω να κατέβω με μηχανή
-
Φέυγω Σάββατο πρωϊ 29/7 για Κυλλήνη στο εξοχικό με την γυναίκα μου και τον νεογέννητο γίο μου , επιστρέφω στις 7/8 μόνος και ξανά κάτω στις 11/8 έως 4/9. Καλό;
-
Οποιοι επισκευτηκαν τα Χανια και γενικοτερα την Κρητη θα ηθελα να ακουγα την γνωμη τους.
Οσο για αυτους που ερχονται προσφερομαι να τους βοηθησω/ενημερωσω για οτιδηποτε. -
Φέτος ειχα αποφασίσει απο πριν το καλοκαίρι πως δεν θα πάω πουθενά (κλείνον άστυ for evah!).
Σήμερα ειδα το videoclip του 'Summer In Greece', του νέου άσματος Φοίβου-Μαζωνάκη.
Πλέον σκέφτομαι να μην ξαναπάω ποτέ διακοπές και να εγκαταλείψω τη χώρα...
Απλά τραγικό...
-
Και βαλε......
-
Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα, και από αύριο διακοπές (επιτέλους )
Την κάνουμε κατα Σύρο μεριά, που έχει γίνει η αγαπημένη μας, μετά βεβαίως την ιδιαίτερή μου πατρίδα τη Φολέγανδρο.
Μετά τις 20 του Αυγούστου και πάλι εδώ. Με μερικούς από δω μέσα θα τα πούμε και νωρίτερα
Άντε... καλά να περάσουμε... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Την κάνουμε κατα Σύρο μεριά, που έχει γίνει η αγαπημένη μας, μετά βεβαίως την ιδιαίτερή μου πατρίδα τη Φολέγανδρο.
Μετά τις 20 του Αυγούστου και πάλι εδώ. Με μερικούς από δω μέσα θα τα πούμε και νωρίτερα
Άντε... καλά να περάσουμε...Ευρυπίδη καλές διακοπές!
Τελευταία μέρα και για μένα σήμερα!
Φεύγω αύριο το πρωί για Κουρούτα(Αμαλιάδα) 3-4 μέρες και μετά Γύθειο για 10ήμερο camping.
Επιστροφή 14 ή 15/8. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Άντε... καλά να περάσουμε...Ευρυπίδη καλές διακοπές!
Τελευταία μέρα και για μένα σήμερα!
Φεύγω αύριο το πρωί για Κουρούτα(Αμαλιάδα) 3-4 μέρες και μετά Γύθειο για 10ήμερο camping.
Επιστροφή 14 ή 15/8.Γυθειο για καμπινγκ?? Στα μερη μου ολοι περνανε καλα
Αν εχεις ξαναπαει θα δεις και μεγαλες αλλαγες φετος, εχουν οργανωθει καλυτερα αρκετες παραλιες προς το Μαυροβουνι (με το πρωτοφανες για Ελλαδα: δωρεαν ξαπλωστρες και ομπρελλες).Περα απο την Ελαφοννησο που ειναι το στανταρ καθε καλοκαιριου, φετος με βλεπω και για Χανια. Εχω ακουσει τοσα πια που με εχει φαει η περιεργεια. (δυστυχως ολα για λιγες μερες )
-
Ευρυπίδη καλά να περάσεις..
Εγω τελικά νο διακοπές, καθώς τσακώθηκα με τη φίλη μου και έτσι ακύρωσα τις διακοπές μου σε Ιο και Σαντορίνη.
Φεύγω μια και καλή 10 Αυγούστου και 14 ξεκινάω μαθήματα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ευρυπίδη καλά να περάσεις..Εγω τελικά νο διακοπές, καθώς τσακώθηκα με τη φίλη μου και έτσι ακύρωσα τις διακοπές μου σε Ιο και Σαντορίνη.
Εγώ πάλι δεν κατάφερα να τσακωθώ με τη γυναίκα μου, και ακύρωσα τις private διακοπές μου στη Μύκονο...
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Οποιοι επισκευτηκαν τα Χανια και γενικοτερα την Κρητη θα ηθελα να ακουγα την γνωμη τους.
Οσο για αυτους που ερχονται προσφερομαι να τους βοηθησω/ενημερωσω για οτιδηποτε.Δεν εχω επισκευτει ποτε τα Χανια (λεγεται οτι ειναι το ομορφοτερο μερος της Κρητης) και το Ρεθυμνο,εχω δει Αγ.Νικολαο,Ηρακλειο,Σητεία και διαφορα χωρια.
Για να ειμαι ειλικρινης,ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι να παει κανεις στην Κρητη εαν δεν ειναι...Κρητικος ή Αγγλος.
Το νησι ειναι (κατα κυριο λογο,σιγουρα οχι ολο) βιασμένο απο τον τουρισμό,τεραστια ξενοδοχεια,δρομοι με pubs που νομιζεις οτι εισαι στην Αγγλια με καλο καιρο,σε καποια μερη εισαι ανεπιθυμητος εαν εισαι Ελληνας,ενω οι παραλιες ειναι μεν ΟΚ αλλα καμια σχεση με Κυκλαδες.
Αυτα ειναι η προσωπικη μου εντυπωση,since you asked.
-
Αύριο πρωί φεύγω με τη σύζυγο για Κρήτη έως τις 16/8.
Σας χαιρετώ όλους, καλά να περάσετε όπου πάτε και θα τα πούμε όταν γυρίσω.Enjoy!!!!
-
Εγω τελικά νο διακοπές, καθώς τσακώθηκα με τη φίλη μου και έτσι ακύρωσα τις διακοπές μου σε Ιο και Σαντορίνη.
Εγώ πάλι δεν κατάφερα να τσακωθώ με τη γυναίκα μου, και ακύρωσα τις private διακοπές μου στη Μύκονο...
Χεχε, προβλήματα που έχουν οι παντρεμένοι;; Εποχιακά Διαζύγια υπάρχουν;; Δηλαδή να παίρνεις διαζύγιο για το καλοκαίρι και το χειμώνα αυτόματα να πάυει να ισχύει..
(joking)
-
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?