-
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!!!!!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ RALLY ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.Κ Ρ Ι Μ Α............ [/b]
-
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ WRC ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΩΔΕΣ.Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΔΙΑΓΩΓΗ 'ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΦΘΙΩΤΙΔΑ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠ' ΕΞΩ ΟΛΟ ΤΟ 'ΠΑΛΙΟ' ACROPOLIS Κ ΣΝΟΜΠΑΡΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΗΓΑ Κ ΦΕΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ.Κ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ACROPOLIS ΠΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ... :rtfm:
-
Και άλλα σχόλια απο αγωνιζόμενους!
Συγχαρητήρια κυριε Πλατη
-
Απο ολους εμας τους HARDCORE fans του αγωνα ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ την νοημοσυνη μας, οταν τοσα χρονια παραταμε γυναικες ,παιδια σκυλια,δουλειες,
για να δωσουμε το παρων ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΑΚΑ ουτε ΑΛΙΑΓΕΣ κλπ,θελουμε βουνα,γκαζια,χαβαλε στις πλαγιες,σκονη ,ταλαιπωρια,
ΘΕΛΟΥΜΕ RALLY OXI FORMULA 1...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΙΣΤΑ F1 ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!
MH Γ@Μ@ΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η FIA ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ WRC.....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ,ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ,ΛΙΜΝΕΣ κλπ κι ας κανουμε 300-600 χλμ
την ημερα για να δουμε τους θεους και τους δικους μας,ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ
ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.- -
εγω σκεφτομαι του χρονου αν γινει η υπερειδικη να δω πιος θα παει!
εγω φυσικα δεν προκειται να παω αφου κλαιω ακομα τα 30 ευρω που εδωσα.για μενα θεαμα το οακα δεν προσφερει.τι να το κανω το αλμα και το παντιλικι οταν ειμαι στην ειδικη και με ξυριζει με 100+ το αγωνιστικο?
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
-
Μαύρα χάλια , αυτό νομίζω αρκει ...
Πόσοι ήταν οι ... καημένοι στην σουπερ ειδική (τελος πάντων) ;;;;;
-
Κύριοι της οργάνωσης.Αν σκέπτεστε να οργανώσετε τον επόμενο αγώνα όπως το φετεινό,θα σάς παρακαλούσα να βάλετε πολλές μοντέλες στους χώρους του service park,κατά προτίμηση με μαγιώ (και γυμνές,δε θα με πείραζε ) ώστε να έχουμε κίνητρο να πάμε να δούμε τ'αμάξια (τις γκόμενες θα βλέπουμε,αλλά θα ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά...)διότι με τον αγώνα όπως φέτος,οι οδηγοί θα φοβούνται μη χτυπήσουν καμιά καρακάξα ή φίδια...Ανθρώπους δε θα έχει..
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
'ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ VIP!!!'Eκει που εχ#σαν οι VIP φυτρωσαν οι Μανιατοπουλοι.....
Και αυτοδιαφημιζονται και ως τζεντλεμαν
Και προσπαθουν να μοιασουν στον αειμνηστο Τζωννυ Πεσματζογλου.Ας ξεκουμπιστουν οσο ειναι νωρις πριν καταστρεψουν τα παντα και δια παντος....
Στα τσακιδια κ.Μανιατοπουλε κι εσυ και η ΑΛΜΑΝ σου και οι VIP σου και τα μπαλετα σου.... -
Η αληθεια ειναι οτι φετος δεν χαρηκα Ακροπολις, στο ΟΑΚΑ δεν πηγα παρολο που περσι μου αρεσε, ενας λογος ηταν τα 30 ευρω και ο δευτερος να αντιδρασω με το τροπο μου στην ταση για αρπαχτες απο τουσ αρχοντες του σπορ.Απο ειδικες πηγα στο τελειωμα της ψαθας 2φορες δεν ενθουσιαστηκα αφου ο δρομος ηταν απαισιος γεματος πετρες οι οποιες μας τραυματισαν κιολας.Σημερα στην Αυλωνα 2 πολυ σκονη μια πετρα στο κεφαλι και μετριο θεαμα, γενικα οκοσμος ολες τις ημερες οχι πολυς και ολοι λιγο εως πολυ απογοητευμενοι ας τα δουν αυτα οι διοργανωτες και να προσπαθησουν για κατι καλυτερο του χρονου
-
Πρόταση στην οργάνωση.
Rally of Greece στη Θεσσαλονίκη. Με Καυταντζόγλειο για SSS ή S έιδική μέσα στο κέντρο, παραλία ή ΔΕΘ service park, κέντρο τύπου στο Βελλίδειο, Χαλκιδική Σερρες Κιλκίς ειδικές άπειρες με καλά χώματα, αεροδρόμιο, ξενοδοχεία, pack με Τουρκίας για να τα μαζέψουν και να παν εύκολα οι ομάδες.
Πρόταση 2.
Αλλαγή ημερομηνίας στο Ακρόπολις. Ας πάει Φεβρουάριο ή Δεκέμβριο. Δε φτάνει που έρχονται σε ζεστή χώρα, είναι και καλοκαίρι κάτι που απ ότι φαίνεται ταλαιπωρεί πολύ τους ξένους.Επίσης να θεσπιστεί κάτι σαν αυτό το 107% της F1 για κάθε σκέλος για να μην σέρνονται καποιοι σε όλο τον αγώνα. Ακόμη να υπάρχει παντα ραδιοφωνική κάλυψη όπως γίνεται στη Λαμία με νέα - χρόνους κλπ σε σταθμό ειδικά γι αυτό το σκοπό. Σε σημεία τύπου λίμνες - πολυβολέιο κλπ να μπουν κερκίδες. Να μην είναι ο σπόνσορας του αγώνα και σπόνσορας συμμετοχής εργοστασιακού αυτοκινητου.
ΥΓ Μπράβο σ'αυτούς τους Αργεντίνους που κουβαλήθηκαν και διαφήμιζαν τη χώρα τους στο αμάξι. Και μπράβο στις ερασιτεχνικές ελληνικές συμμετοχές. Ντροπή για τις ενστάσεις και επίσης νομίζω ειναι πρόκληση για τον λαβωμένο ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό η συμμετοχή τών Σταθάκη/Λεωνίδα...αλλά από την άλλη μάλλον είμαι κομπλέξικός ή ζηλιάρης για να το λέω.
-
Ο χρήστης Pneusport έγραψε:
νομίζω ειναι πρόκληση για τον λαβωμένο ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό η συμμετοχή τών ΣταθάκηΜα γιατί το λες αυτό; Οι κοπελιές θριάμβευσαν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, μέχρι και γύρο του θριάμβου πήγαν να κάνουν
Την επόμενη μέρα τούς είπαν ότι έπρεπε να πατήσουν και στα χώματα, και... κλααααάμα οι κυρίες Χρήσιμες είναι κι αυτές οι συμμετοχές όμως, να βλέπουμε τα micra να προσπερνάνε τα S1600 μέσα στην ειδική και να ψυχαγωγούμαστε
Σα δε ντρεπόμαστε...
-
ΛΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν θα ξεχασω ποτε το υφος Καισαρα που ειχατε, οταν μετα την ΟΑΚΑ 1 ο συνοδηγος Μαχαιρας σας διαμαρτυρηθηκε γιατι -περιμενοντας να μπει στην SS1- δεν τον αφησαν να μεινει στις κερκιδες των VIP για 10 λεπτα. Ειναι αληθεια οτι ο τονος του ηταν οξυς, ειχε την ενταση του αγωνα οταν σας ζητησε τον λογο 'γιατι κ. Προεδρε εσεις εισασταν εκει κι εμενα δεν με αφησαν? Κι οι δυο αγωνιζομενοι δεν ειμαστε?'
Του απαντησατε φευγοντας και με γυρισμενη την πλατη 'ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ VIP!!!'Σε αντίθεση με τη δεσποινίδα-κόρη βουλευτού, που μπαινόβγαινε στα vips με τη φόρμα μισοκατεβασμένη, επί δύωρο πριν πάρει εκκίνηση...
-
Φαντάζομαι το πρόβημα είναι στο οτι δεν επετράπη η εισοδος στον αγωνιζόμενο Πλατή (σωστά το έγραψα?) και όχι το οτι επετράπη στην κόρη του Σταθάκη. Σωστά?
-
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον EVO2. Οι μόνοι κερδισμένοι φέτος (για μένα) ήταν τα σκυλιά μου, τα παιδιά μου και οι δουλειές μου που δεν τα παράτησα σύξυλα, όπως κάνω εννέα συνεχόμενα χρόνια, για να ανέβω στα βουνά και να απολαύσω αυτό που τόσο αγαπάω. Και που κάποιοι με τόση επιτυχία φέτος μου το στέρησαν.
Αλήθεια κυρίες/κύριοι διοργανωτές, διώχνοντας όλους αυτούς που διαβάζω εδώ από θεατές, ποιο είναι το προφίλ των θεατών που θέλατε φέτος να προσελκύσετε; Θα μ' ενδιέφερε πολύ μια τέτοια απάντηση. Θα απαντήσετε και στη γυναίκα μου, που ακόμα με κοιτάζει απορημένη και δε μπορεί να καταλάβει γιατί φέτος δεν την παράτησα για να τρέχω στα βουνά. Μη νομίσει η γυναίκα ότι βρήκα γκόμενα στην Αθήνα που δεν την παρατάω ούτε για το Ακρόπολις!
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Απο ολους εμας τους HARDCORE fans του αγωνα ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ την νοημοσυνη μας, οταν τοσα χρονια παραταμε γυναικες ,παιδια σκυλια,δουλειες,
για να δωσουμε το παρων ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΑΚΑ ουτε ΑΛΙΑΓΕΣ κλπ,θελουμε βουνα,γκαζια,χαβαλε στις πλαγιες,σκονη ,ταλαιπωρια,
ΘΕΛΟΥΜΕ RALLY OXI FORMULA 1...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΙΣΤΑ F1 ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!
MH Γ@Μ@ΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η FIA ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ WRC.....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ,ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ,ΛΙΜΝΕΣ κλπ κι ας κανουμε 300-600 χλμ
την ημερα για να δουμε τους θεους και τους δικους μας,ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ
ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.-Πίσω στην Λαμία με χιλιάδες θεατές στις λίμνες με όμορφα χωριά, νερά τα τρέχουν, άπειρους τρελλαμένους να ανεβαίνουν 5 το πρωϊ τον μπράλο και ατελείωτα σουβλάκια. Τόσα χρόνια δεν έχασα ούτε μία ημέρα του αγώνα. Φέτος δεν πήγα την Κυριακή γιατί δεν βρήκα τον λόγο. Το χρώμα έλειπε, η φωνές και τα χειροκροτήματα το ίδιο. Ένιωσα να προσβάλλουν την νοημοσύνη μου και πρώτη φορά 2 μέρες πριν τον αγώνα μπορούσα να σκεφτώ λογικά και να κοιμάμαι ήρεμα. Πάντα πεταγόμουν στον ύπνο μου προσμένοντας την ώρα που θα δω το πρώτο πέρασμα. Κρίμα ελπίζω να πιάσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην οργάνωση του θεσμού το νόημα
-
Μετά από 2 μέρες στο βουνό και 1 μέρα στο SP : αν συνεχίσει έτσι το Ακροπολις, θα έχει κόσμο, ίσως του χρόνου και περισσότερο από φέτος, αλλά ο κόσμος αυτός θα είναι παρών για lifestyle και όχι επειδή αγαπάει ή θέλει να μάθει για το σπορ. Αυτός ο κόσμος δε θα βοηθήσει να παραμείνει το Ακροπολις στην κορυφή και μακάρι να μη φτάσουμε στο σημείο να αποδείξουμε ότι αξίζουμε αγώνα του ΠΠΡ. Άν κούφια η ώρα, φάμε κανα πεναλτι σαν της Πορτογαλίας και μείνουμε μεταξύ μας, χωρίς κορυφαίες συμμετοχές, κράχτες και δυνατούς χορηγούς ... Ποιος θα στηρίξει τον αγώνα ? Τα παιδιά που πάνε στις ειδικές μετά το ξενύχτι και πριν τη θάλασσα ? Η περιέργεια και η πρωτοτυπία του ΟΑΚΑ μάλλον εξαντλήθηκε περσι.
Κρατήστε το χαρακτήρα του αγώνα, για να έχουν χαρακτήρα και όσα σχετίζονται με αυτόν. -
Τι να λέμε όταν έχουμε την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και την υποβάλουμε σε διπλή Καισαρική...
Περαστικά της (και μας). -
Και κάτι που ξέχασα. Άν του χρόνου επιλεγούν ίδιου ύφους ειδικές, ας μας τις κοινοποιήσουν νωρίς.
Και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θα κάνουμε αναγνωρίσεις και θα βρούμε κανα φλατ κομμάτι να δούμε γκάζια.
Και η οργάνωση θα επωφεληθεί, μιας και ο δρόμος θα πατηθεί περισσότερο.Και να μη μας λένε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στις ειδικές επειδή θα χαλάσουμε τα χώματα ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φαντάζομαι το πρόβημα είναι στο οτι δεν επετράπη η εισοδος στον αγωνιζόμενο Πλατή (σωστά το έγραψα?) και όχι το οτι επετράπη στην κόρη του Σταθάκη. Σωστά?To πρόβλημα είναι στα δύο μέτρα και στα δύο σταθμά. Έτσι απλά...
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !