-
Δεν θα γράψω σχόλια, τα είπαν οι άλλοι και με καλύπτουν!
Απλά ας καθήσει η οργάνωση και ας σκεφτεί αυτό μόνο:
Πόσο κόσμο είχε η (230 χλμ μακριά από την Αθήνα) Παύλιανη και πόσο τα (30 χλμ μακριά από την Αθήνα) Σκούρτα...
Αν δεν την ενδιαφέρουν οι θεατές πάει καλά, δεν μπορώ να πω κάτι. Αν όμως ο αγώνας γίνετε ΚΑΙ για τους θεατές... τότε μάλλον έχει αποτύχει! -
Συγχαρητήρια στους οργανωτές του φετινού Rally Acropolis. Καλά κυριοι ήθελε τόσο πολύ κόπο για να καταστρέψετε ότι δημιουργήσατε πριν ένα χρόνο?????????? αίσχος και ουτε εγώ έλαβα μέρος (σαν θεατής) σε πραγματικά αξέχαστες στιγμές που έζησα στα προηγούμενα 20 Ακρόπολις. Αντε και του χρόνου!!!!!
-
Μετά από 20 χρόνια στα βουνά φέτος δεν πήγα πουθενά.
Εγώ κύριοι δεν είμαι VIP. Δεν με ενδιαφέρουν οι προσβάσεις σε διάφορους χώρους. Δεν με αγγιζουν ούτε οι πισίνες, ούτε τα ξ@κ@λα. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος βγάλει φράγκα από την υπόθεση Acropolis. Δεν με νοιάζουν ούτε οι γραβάτες ούτε τα κοστούμια.
Όμως ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ TO ACROPOLIS, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ; TI NA TΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ 'ΘΕΟΥΣ' ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ACROPOLIS ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΘΕ FIA-ΕΛΠΑ-ΑΛΜΑΝ-ΖΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΩ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ: ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ. -
1.Γενικα το wrc φετος ειναι σε μεταβατικη περιοδο.λιγες ομαδες περιορισμενο ενδιαφερον και αυτο επηρεασε και το acropolis
2.Οι 2 ss στο ΟΑΚΑ υπερβολη
3.Ο κοσμος τα τελευταια χρονια ειχε συνδεσει το acropolis και το κεντρο του αγωνα με την περιοχη της λαμιας με τις οποιες αδυναμιες σε ξενοδοχειακη υποδομη.Με την μεταφορα του στο ΟΑΚΑ χαθηκε το στοιχειο της εκδρομης,της περιπετειας και της διασκεδασης.
4.Οι ειδικες σε καθε acropolis ειναι σκληρες.Γενικα νομιζω πως παμε σε ποιοι σφιχτα rally απο πλευρας αριθμου ειδικων,ωραριων και χρονοδιαγραμματων.
Στα τοσα χρονια που θυμαμαι το acropolis καποιες χρονιες ηταν απιστευτο και επιτυχημενο καποιες αλλες οχι και τοσο.Το φετινο rally acropolis κρινεται μαλλον ως αποτυχια στην αισθηση του κοσμου και οχι μονο.Οσον αφορα τους ελληνες οδηγους ακομα θυμαμαι τον carlos sainz να κανει σβουρες στο ζαππειο με την celica και τον κοσμο να παραλυρει και τον κυριο ΣΤΡΑΤΙΣΣΙΝΟ(πρωτος ελληνας τοτε νομιζω) να αγνοει επειδικτικα τον κοσμο.Μετα απο αυτο ειπα μεσα μου απο τοτε πως η πλειοψηφια των ελληνων οδηγων ειναι κομπλεξικοι... -
Σβουρίδια στο Ζάππειο; Α πα πα πα αυτά είναι μπανάλ πράματα και δεν ταιριάζουν με το 'σύγχρονο' WRC. Μάλλον θα είσαι αλήτης κοντράκιας για να σου αρέσουν.
-
Τα έχουν πει όλα οι πριν από μένα.
Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι ότι αν όλα αυτά έγιναν γιατί να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να μην χάσουμε το rally, καλά καμωμένα.
Αλλά έγιναν για αυτό; -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Μαύρα χάλια , αυτό νομίζω αρκει ...Πόσοι ήταν οι ... καημένοι στην σουπερ ειδική (τελος πάντων) ;;;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τρεις SSS ή μαλλον οχι, 4ρης ή πεντε, ΓΙα ακομα νια φορα φανηκε η λογική του Ελληνα του πουσ.... του λαμογιου του κουτοπονηρου που βαζει το χρημα και το ψωνιο του πανω απο ολα και μετα το παιζει και επιτυχμενος. και ριχνει το φταιξιμο αλλου( στον καιρο, στο οτι οι ελληνες δεν ασχολουνται με το μηχανοκινητο) και οπου αλλου του ερθει για να δικαιολογιθη. Εγω την Κυριακη εκανα μια χαρα μπανακι και αφησα την παπαριζου να τραγουδαει μονη της. Αν θελω να την δω παω στο γαβγαδικο και τις πεταω και λουλουδια, οχι στο ΟΑΚΑ. Οσο για την συνβιωσει στα ελληνικα σερβις δραμα. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολοι οι ΓΑΜ...ΕΝΟΙ τοσο χρονια στην ΕΛΠΑ πανε. ΓΙΑΤΙ?????
-
Ως θεατής και όχι μόνο των αγώνων αυτοκινήτου και ιδιαιτέρως του Ακρόπολις (και του Ιστορικού) θα ήθελα συμπληρώνοντας τα όσα πολύ σωστά έχουν γραφτεί να ρωτήσω την οργάνωση τα εξής:
- Μήπως το Ακρόπολις με τον ερχομό του στην Αθήνα θα έπρεπε να συμπεριλάβει εκκίνηση ή τερματισμό στον Ιερό Βράχο; (κάτι σαν το Ιστορικό Ακρόπολις;)
- Μήπως στους αγώνες ραλλύ εκκίνηση δίνεται από ράμπα όπου όλοι οι θεατές βρίσκονται κοντά στους αθλητές για να τους θαυμάσουν έναν-έναν αλλά και να προβληθούν οι χορηγοί;
- Μήπως το ίδιο γίνεται και στον τερματισμό όπου όλοι οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να χειροκροτήσουν τους ήρωες που έφτασαν μέχρι την πολυπόθητη ράμπα; Μήπως και οι χορηγοί δεν περιμάνουν να ανέβει το αυτοκίνητο 'τους' στη ράμπα για να φανούν και αυτοί;
Σε ποιό ράλλυ του κόσμου κόσμου χρησιμοποιείται pondium για τους νικητές χωρίς τα αυτοκίνητα τους και να πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 30 € για να πανηγυρίσεις μαζί τους;
Για να μην αναφέρουμε το μπάχαλο της απονομής όπου δόθηκαν σχεδόν στα μουγγά τα έπαθλα στους νικητές οι οποίοι όπως και η οργάνωση ψάχνονταν για το τι γίνεται.
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ ουδεμία σχεση έχω με χορηγούς απλώς καλό είναι να τους υπολογίζουμε αφού αυτοί είναι που όχι απλως βοηθούν τους αγωνιζόμενους αλλά και δίνουν πνοή ζωής σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή δεν είναι...VIPs
-
Το μήνυμα δόθηκε από τους θεατές του 53ου, πελάτες για τους υπεύθυνους της οργάνωσης. Το Ράλλυ Ακρόπολις σαν πρόιόν, απέτυχε. Το ΟΑΚΑ ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα στην αποτυχία του, αφού δεν παραβρέθηκα. Οι 2 SSS παρέσυραν τον αγώνα στην Αθήνα και ο χρόνος φάνηκε λίγος για να μεταμορφώσουν τις σκληρές ειδικές.
Επιχειρήματα του στυλ, το Ακρόπολις είναι σκληρός αγώνας, καταρρίπτονται αφού όλες οι αλλαγές που έγιναν ήταν να βολευτούν οργάνωση, ομάδες, οδηγοι και ο σκληρός αγώνας μάλλον αποτρέπει. Αυτός ήταν και ο λόγος που το Σαφάρι απομακρύνθηκε. Όταν τα αποτελέσματα κρίνονται στα δευτερόλεπτα, πρέπει να εναρμονίζονται και οι ειδικές και το γρήγορο αγωνιστικό στυλ (όπως πέρσι) και όχι με αποδεκατισμό πληρωμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που Τουρκία και Κύπρος φαίνονται χλωμοί για του χρόνου.Έγινε υπεράθρωπη προσπάθεια για να στηθεί ο φετινός αγώνας και μπράβο σε αυτούς που πραγματικά δούλεψαν, αλλά η συνταγή δεν πέτυχε κύριοι και το φαγητό βγήκε νωρίς και ήταν άψητο. Αφήσατε τον καλύτερο αγώνα το 2005 για μία εισπρακτική κίνηση που δεν ήρθε, με την πρόφαση της μη ξενοδοχιακής υποδομής και της επιτυχίας της περσινής SSS. Αλλάξατε όλους τους παίχτες μίας ομάδα που κέρδιζε, με άλλους και τα γκολ ήταν αμέτρητα. Με τα 2 εκ
-
Νομιζω οτι αυτο το Ακροπολις επρεπε να λεγεται rally of Athens μιας και ο κοσμος που το ειδε ηταν κατα 80 % Αθηναιοι. Κατεβηκε ο αγωνας στην πρωτευουσα και οι ενδιαφερομενοι απο αλλες πολεις δεν ηρθαν. Που ηταν τα αυτοκινητα με πινακιδες ΒΟΚ, ΝΕΗ, ΚΙΕ, ΡΙΗ, ΜΙΕ, ΑΙΑ, ΙΝΑ, ΚΒΕ κλπ; Κυριοι οι υπολοιποι Ελληνες σας σνομπαραν μεσα σε ενα γενικοτερο πλαισιο Αθηνοποιησης των παντων. Λαμια και παλι Λαμια που ειναι στο κεντρο της Ελλαδας και πηγαινουν ολοι οι Ελληνες
-
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
-
ΕΛΕΙΠΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΠΧ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ, ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ
-
ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΑΛΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
3 ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΑΡΕΔΕΧΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
-
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
-
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ
-
Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
-
ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΨΑΘΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ( ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΕΝΝΟΩ...)
-
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ 1 , ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ !!!!
-
ΜΕΤΡΙΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΣΟΝΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.
ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ
-
-
Αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος αυτού το τόπικ αφού δε νομίζω να φτάσουν ποτέ αυτά τα μηνύματα στην οργάνωση. Παρόλα αυτά θα ήθελα να πώ δυο λόγια γιατί κάτι με τρώει εδώ και ένα δυο μήνες που βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες για ειδικές και λοιπά.
Οπως και αρκετοί άλλοι πηγαίνω στο Ακρόπολις και όχι μόνο, πάνω απο 22 χρόνια. Ειδικά το Ακρόπολις ήταν για μένα το γεγονός της χρονιάς. Πάντα ένιωθα τόσο κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οδηγούς, μηχανικούς, κ.λ.π. τους ζήλευα, ζούσα την αγωνία τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους για εκείνες τις 3-4 μέρες και νοητά έδεινα ραντεβού μαζί τους για την επόμενη χρονιά.
Και πάντα τα λέγαμε κάθε χρόνο αν και κάποιοι φύγανε νωρίς (Ρίτσι άραγε απο εκεί ψηλά τι θα έλεγες τώρα;).Εκανα τον αγώνα τους 2-3 εβδομάδες πριν τρέξουν αυτοί είτε για να βρώ κοπάνες είτε για να δώ τι θα δούν... Και έβλεπα και 4 ειδικές τη μέρα. Και πλήρωνα βενζίνες κάθε ΣΚ για να κάνω 800 με 1000 χιλ τη μέρα για να βρώ κοπάνες και να μπορώ να δώ τα φιλαράκια ξανά και ξανά.
Εφαγα πέτρες στο κεφάλι στα χέρια στα πόδια, έκανα ζημιές στο αυτοκινητάκι μου, παράταγα τη δουλειά μου, το σπίτι μου.
Θα μου πείς οκ ρε φίλε αυτά κάναμε λίγο πολύ όλοι. Μα αυτό θέλω ακριβώς να πώ. Ολοι εμείς κάναμε τέτοιες τρέλλες, τρέλλες που για αυτούς που εσείς θέλετε πλέον σαν πελάτες σας, ήταν αδιανόητες.
Ποιός Σαββατογκόμενος θα έπερνε τα βουνά για να κάνει αυτά που κάναμε; Αστο καλύτερα.
Δεν είναι το θέμα οτι πετάτε έξω εμάς και προτειμάτε τα 10ποντα τακούνια. αν αυτό σας επιτάσουν οι διεθνείς κανόνες πλουτισμού πάω πάσο.
Εμείς έχουμε το τρόπο να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό για να δούμε το Αρη σε μια Ιταλική χωμάτινη. Και ας μαζεύουμε τα λεφτά 3 μήνες.
Ομως σκεφτείτε οτι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. Οπως έχετε και εσείς και το ξέρετε άλλωστε. Αν θέλετε να μην σας θυμούντε σαν λαμόγια ( δεν λέω οτι είστε ) κάντε κάτι για την υστεροφημία σας.Δώστε χώρο και τόπο στα νιάτα. Βάλτε ανθρώπους με όρεξη και ιδέες να δουλέψουν για εσάς. Δεν είναι όλα μια SSS. Δουλέψτε όλο το χρόνο με καινούργια πράγματα. Και μην ακούσω οτι οι ειδικές φέτος ήταν καινούργιες;;; Παμπάλεες του κερατά ήταν. Μην κολλάτε στην ετικέτα του 'άγριου' Ακρόπολις φτιάχνοντας ειδικές σπαστήρια. Βρήτε έσοδα και απο αλλού, έσοδα διαχρονικά και όχι μιας βραδυάς στα μπουζούκια ή καλύτερα ενός μεσημεριού στα 'μπούτια'.....
Τι ωραίο διαφημίσατε απο τους σκουπιδότοπους της Μάνδρας, απο την ξεραίλα της Ψάθας για να μην πώ άλλα;Φέτος δεν πήγα στο Ακρόπολις. Και αυτό που με έτρωγε και καθόταν στο στομάχι εδώ και 2 μήνες βγήκε αληθινό. Δεν στεναχωρήθηκα λιγότερο. Αντίθετα στράβωσα και λυπήθηκα πιο πολύ.
Θα μου πείς 'και ποιός σου απαγόρεψε να πάς ρε φίλε'; Κύριοι αν ήσασταν έστω και λίγο μέσα σε αυτό που εμείς οι 'βουνίσιοι' λέμε ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ δεν θα ρωτάγατε...Και κάτι τελευταίο προς κάποιους αγωνιζόμενους Ελληνες ιδίας ηλικιακής σειράς με εσάς του οργανωτές.
Οταν νιώσετε οτι το γκάζι θέλει και άλλο πάτημα αλλά το πόδι αρνείτε, μην ντραπείτε να πείτε, ' εγώ τέρμα, μέχρι εδώ. Ελα εδώ πιτσιρίκο που το πόδι σου θέλει να βγεί απο το πάτωμα αλλά το γκάζι δεν έχει άλλο, να σε βοηθήσω να τρέξεις. Θα βάλω το ονομα μου σαν πατρονάρισμα για να μην με ξεχνάνε αλλά εσύ πιτσιρίκο θα πυροβολείς'. Ετσι ίσως να δούμε στο μέλλον κι άλλους Χατζητσοπανάκους, Ιαβέρηδες, Στεφανήδες και άλλα παιδιά. Δεν είναι όλοι βέβαια το ίδιο (Κύριε Πλατή δια εσάς αυτή η επεξήγηση).Αυτά τα ολίγα δστυχώς ανευ αντικρύσματος.
-
Περί ΟΑΚΑ: -10 αφού τα εισιτήρια φέτος ήταν ακριβότερα από πέρισυ. Κάποιος που θέλει να πάρει την οικογένεια του μαζί κ να πάει να δει, δεν θα σκάσει
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
- Προεδρε αποτυχατε. Αποτυχατε να εμπνευσετε αθλητες και φιλαθλους, παρα την τεραστια διαφημιση που κανατε και τον πακτωλο χρηματων που ξοδεψατε. Κι αυτο γιατι δεν συνδεσατε ενα 'δικο' μας αθλητικο γεγονος με την ψυχολογια του κοσμου μας, που θελει ιδιαιτερα χαρακτηριστικα ανθρωπιας και συμμετοχης στις εκδηλωσεις του και δεν αγαπα τις 'κυριλε' φιεστες κατ επιταγην του FIA μαρκετινγκ.
Αυτή για μένα είναι όλη η ουσία!
-
με εχουν καλυψει ολα τα παραπανω...
Το Ακροπολις ειναι χαβαλες , εκδρομη, αγροτουρισμος, . με χαλασαν πολλα φετος ,ειχα μαθει αλλιως .
-
Πιστεύω οτι οι φίλοι του σπορ από επαρχία είπαν 'σιγά να μη πάω να μπλέξω στην κίνηση της Αθήνας για να δω Ακρόπολις' ...
πως να πας στο SP όταν πρέπει να μπεις μέσα στην πολή ?
Η Λαμία πέρυσι ήταν παράδειγμα... το SP κοντά στην έξοδο της πολης (πήγα 2 φορές πανεύκολα), ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ που κάλυψε ποτέ Ακρόπολις....
τι να λέμε...
-
Πάει λοιπόν και το φετινό Rally Acropolis, πέρασε.
Ο εθνικός μας αγώνας, αυτός που διαφημίζει τη χώρα μας στα πέρατα τις γης έφυγε άδοξα, με το κεφάλι σκυφτό ως ένας πρωταθλητής που δεν κατάφερε να σταθεί στο όνομα που ο ίδιος, με κόπο και ιδρώτα, έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια. Μια καλλονή που είδε ξαφνικά στον καθρέφτη το είδωλό της να ξεθωριάζει μετά τη απόρριψη της από τους θαυμαστές της…
Το φετινό Ακρόπολις δεν είχε τίποτα από τη λάμψη των περασμένων ετών, τίποτα από το χρώμα των ελληνικών βουνών. Δεν το χτύπαγε η αύρα της θάλασσας και δεν του έδινε πνοή το αγιάζι από τα έλατα. Το χειρότερο, ήταν ένα ακρόπολις χωρίς παλμό, χωρίς καρδιά αφού εκείνη δεν το επισκέφτηκε…Ξεκινώντας από το Ολυμπιακό στάδιο και την υπερειδική, που καμιά σχέση δεν είχε με ότι είδαμε πέρσι, ο κόσμος έδειξε τις προθέσεις του και την άποψή του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η διοργανώτρια αρχή το όλο εγχείρημα.
Ακόμα και το ευρύ κοινό φάνηκε να αντιλαμβάνεται την υπεροψία και τον υπερφίαλο τρόπο με τον οποίο η αποπροσανατολισμένη οργάνωση προσπάθησε να εκμεταλλευτει τα όσα οι γνώστες έχτισαν τον περασμένο καιρό.
Το χειρότερο;
Όσοι ενεπλάκησαν φέτος με τη σχεδίαση του πλάνου προώθησης του αγώνα, ουδεμία σχέση έχουν με τον παλμό του κόσμού και την προσέγγιση της ψυχολογίας του. Εναπόθεσαν το πλάνο προώθησης του αγώνα (και συνάμα της SSS) σε διαφημιστικές εταιρίες που το μόνο που ξέρουν είναι να λαμβάνουν υπ όψη τους είναι οι μετρήσεις της AGB, της εταιρίας που για ένα ξεροκόμματο τοποθετεί μηχανήματα- ρουφιάνους, στα σπίτια από συνταξιούχους και ανήμπορες γριούλες. Εναπόθεσαν το πλάνο προώθησης του αγώνα σε άτομα άσχετα με αγώνες, σε αυτούς που προωθούνε απορρυπαντικά και σερβιέτες αλλά νομίζουν ότι ο Gronholm είναι Φιλανδικός οργανισμός ξυλοκόπων…
Έδωσαν υπέρογκα ποσά σε επιτήδειους για να στήσουν αποτυχημένα events και να πετάξουν ακόμα μερικές εταιρίες έξω απ το χώρο των αγώνων.
Άφησαν παντελώς έξω από κάθε διαφημιστική προσπάθεια την υπερειδική γιατί την είδαν σαν λαυράκι και θεώρησαν ότι θα πουλήσει από μόνη της.
Καταστρέψανε κάθε προσπάθεια που είχε γίνει πέρσι από ένα σοβαρό events’ promoter που, σε συνάρτηση με την όποια βοήθεια υπήρξε από τρίτους ως προς τις συμφωνίες με media sponsors και περιφερειακές συνέργιες, προωθούσαν μέσα στους σωστούς κύκλους τον αγώνα.
Αστόχησαν στις συμμαχίες τους, διαλέγοντας άσχετα κανάλια προώθησης αφού το μοναδικό που είχαν σα μέτρο σύγκρισης ήταν οι όποιες μετρήσεις έχουν στα χέρια τους οι διαφημιστικές…ΧΑΧΑΧΑ !!!
Επηρεασμένοι από τη νοοτροπία των managers (βλέπε υπαλληλάκος που το μόνο που βλέπει στη ζωή του είναι exelόχαρτα και virtual lifestyle) που διαχειρίζονται τις εταιρίες τους παραμηθιάστηκαν για το τι πουλάει…
Αλίμονο κύριοι.
Οι αγώνες είναι άλλο πράγμα, και προφανώς έχετε μεγαλώσει πολύ για να μπορείτε να είστε στον παλμό τους…
Φαίνεται σε κάθε σας επιλογή. Στα θανατικά του πανελληνίου πρωταθλήματος και στην παταγώδη αποτυχία ενός τεχνητού ακρόπολις.
Ούτε καν το σκάψιμο των ειδικών δεν ήταν το ίδιο. Σαν ανακατεμένο γαρμπίλι γινόντουσαν και όχι σαν τη φύση που πολεμούσε να αντισταθεί στη μηχανή…
ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ !!!
Ανασκουμπωθείτε, μετρήστε πόσα δεν κερδίσατε (γιατί σίγουρα θα είναι το πρώτο που θα κάνετε ) αλλά πάνω απ όλα μετρήστε τα όσα στερείτε απ’ το άθλημα.
Τουλάχιστον εσείς κύριε Μανιατόπουλε, μετά από μια πετυχημένη πορεία χρόνων νομίζω ότι το τελευταίο που θα θέλατε είναι να σας θυμούνται ως ένα αποτυχημένο πρόεδρο που γύρισε τους αγώνες πολλά χρόνια πίσω και κατά τη θητεία του πέθαιναν παιδιά … ΠΑΙΔΙΑ… Π Α Ι Δ Ι Α !!!
Προτάσεις υπάρχουν. Οι καιροί αλλάζουν (ακόμα και ‘μεις, στα 30 μας δύσκολα ακολουθούμε το ρυθμό).
Μήπως πρέπει να προσγειωθούμε και να δούμε τα πράγματα όπως έχουν;
Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι κάτι λάθος γίνεται; Ότι οι αγώνες δεν κυβερνούνται από αυλικούς και μηχανάκια;
Μήπως τώρα έχει τελικά αρχίσει η υπερφίαλη νοοτροπία μας να καταλαγιάζει;
Γιατί αν δεν τό χουμε πετύχει ακόμα αυτό, με την απαξίωση της κορωνίδας των αγώνων μας, τότε λυπάμαι αλλά τα όποια όνειρα έκανα από 2 χρονών παιδί που παρακολουθώ αγώνες έχουν πάει χαμένα…
Όσο για εσάς, τους απλούς θεατές, μην θορυβηθείτε αν σας πλασάρουν ακόμα μια διάκριση στην τελική αξιολόγηση του αγώνα μας. Η σχεδίαση ήταν καλή, οργανωτικά και διαδικαστικά ο αγώνας ήταν άψογος, η SSS είναι και θα παραμείνει η καλύτερη του WRC ενώ οι δημόσιες σχέσεις ως προς τη FIA μάλλον ήταν όπως θα έπρεπε.
Απλά εμείς ξέρουμε τι έχει γίνει και μερικοί από εμάς το νιώθουμε ακόμα πιο βαθειά στο πετσί μας…
-
Η λύση είναι μία ΛΑΜΙΑ. Και αν θέλετε μαλακά χώματα , ακόμα βορειότερα στην Πίνδο-Δυτική Μακεδονία.
Α, και να μην ξεχάσω: Τα λεφτά που βγάλατε , σε γιατρούς και σε δικηγόρους να τα ξοδέψετε... -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ; ΔΕ ΛΕΩ ΟΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΗΤΑΝ (100% ΠΑΝΩ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ). ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ; ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΛΕΣ (ΜΕ ΚΑΛΟ ΧΩΜΑ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΛΛΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 'ΧΑΛΑΕΙ' ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ (Η ΚΙΝΕΤΑ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ) ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ; ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΛΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΡΙΝΤ. ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΣΕ ΧΛΜ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ). ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ (ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ, ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ; ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΕ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 'ΑΝΑΓΚΩΝ' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.
-
θελω service park στη λαμια (μου ελειψε φετος)
θελω παυλιανη, καρουτες,στρομη,ταρζαν,ελευθεροχωρι κ.α
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ουτε ΟΑΚΑ ουτε αλιαγα ουτε παπαριζου ουτε τιποτα.
ξαναγυριστε τον αγωνα στη λαμιαρα για να ξανακουσετε χιλια μπραβο.....
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !