-
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Τα παιδάκια στα service πετάνε ένα δεν γίνεται και ξεμπερδεύουν.
Και απο που να ξέρουν? Απο τη δίωρη ενημέρωση ή απο το manual?
Ενα 10% απο αυτούς διαβάζει και καταλαβαίνει αγγλικά.είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται πραγματικά και δεν πάνε στα σεμινάρια εκμάθησης και κάθονται απλώς για να περάσει η ώρα.Ούτε τους δίνουν το service manual και 'κάνουν πως το διαβάζουν'.
Δεν έχει να κάνει ούτε με το χρόνο ενημέρωσης ούτε με το manual.Συν του ότι πχ έχω δει προσωπικά ο ίδιος το μηχάνημα εκμάθησης της νέας 5άρας και πραγματικά αν ακολουθήσεις σωστά το test, βγαίνοντας από το δωμάτιο εκμάθησης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ΜΑΘΕΙ.
Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις εταιρίες και τους μηχανικούς.Πόσοι παρακολουθούν στα αλήθεια αυτά τα σεμηνάρια ή τα μαθήματα εκμάθησης?Πόσοι από αυτούς θέλουν να γίνουν καλύτεροι?
-
Δεν γνωριζω αν ισχυει μου το ειπε ενας γνωστος οτι κοψανε τον πατερα του (350Ε απ'οτι θυμαμαι) προστιμο επειδη δεν ειχε ανοιχτα φωτα κατα την διαρκεια της μερας. Εχω ακουστα οτι αυτος ο νομος υπαρχει στο εξωτερικο, εξου και καινουργια αυτοκινητα βγαινουν με αυτοματο φωτισμο ολη την διαρκεια της μερας.
Γνωριζει κανεις τιποτα περισσοτερο για αυτο το θεμα?
-
Απο το 2011 και μετα, θα πρεπει ολα τα αυτοκινητα που παραγονται, να εχουν φωτα ημερας!
Δεν ηξερα ομως οτι αρχισαν να κοβουν προστιμα... Δεν νομιζω να εχει περασει καν ρυθμιση στον δικο μας ΚΟΚ.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Απο το 2011 και μετα, θα πρεπει ολα τα αυτοκινητα που παραγονται, να εχουν φωτα ημερας!
Δεν ηξερα ομως οτι αρχισαν να κοβουν προστιμα... Δεν νομιζω να εχει περασει καν ρυθμιση στον δικο μας ΚΟΚ..Μετα απο μικρη ερευνα, εχουν αρχισει ηδη να κοβουν προστιμα για κλειστα φωτα κατα την διαρκεια της μερας και το ποσο ειναι 70€
-
Ο χρήστης LexQ έγραψε:*
Δεν ηξερα ομως οτι αρχισαν να κοβουν προστιμα... Δεν νομιζω να εχει περασει καν ρυθμιση στον δικο μας ΚΟΚ..Μετα απο μικρη ερευνα, εχουν αρχισει ηδη να κοβουν προστιμα για κλειστα φωτα κατα την διαρκεια της μερας και το ποσο ειναι 70€
Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Εχεις λινκ;Γιατι δεν μπορει μια τετοια αλλαγη να κυκλοφορει στο μιλητο.
-
Το μονο που βρηκα στον ΚΟΚ που μπορει να εχει σχεση ειναι:
Παράβαση 'Μη τήρηση κανόνων χρήσης φώτων'
**Πρόστιμο ** 80€
**Βαθμοί ποινής ** 0*Σιγουρο περιστατικο παντως, πριν μια βδομαδα ακριβως.
Πονταρουν στο να βγαλουν λεφτα επειδη δεν το γνωριζει κανεις νομιζω.. -
καιρος να βαλουμε daylight κιτ στα αυτοκινητα
-
Το μονο που βρηκα στον ΚΟΚ που μπορει να εχει σχεση ειναι:Παράβαση 'Μη τήρηση κανόνων χρήσης φώτων'
**Πρόστιμο ** 80€
Πονταρουν στο να βγαλουν λεφτα επειδη δεν το γνωριζει κανεις νομιζω..Μπορεί να σε γράψανε στη Βουλγαρία για σβηστά φώτα τη μέρα και να μπερδεύτηκες.
-
Το μονο που βρηκα στον ΚΟΚ που μπορει να εχει σχεση ειναι:Παράβαση 'Μη τήρηση κανόνων χρήσης φώτων'
**Πρόστιμο ** 80€
Πονταρουν στο να βγαλουν λεφτα επειδη δεν το γνωριζει κανεις νομιζω..Σίγουρο περιστατικό ότι τον έγραψαν για αυτό και όχι για τίποτα άλλο σχετικό με φώτα (ή απλώς για να μη χρεώσουν άλλη παράβαση); Γιατί ο τροχαίος παίζει το κεφάλι του στο καζίνο αν το κάνει για βεβαίωση κλήσεων και είσπραξη.
-
Eντάξει, αν το κάνουν για να μαζέψουν λεφτά, υπάρχουν δεκάδες άλλες παραβάσεις, πολύ πιο κραυγαλέες και εύκολες και με καλύτερα έσοδα για το κράτος.
-
Σκέψου όμως ότι, όταν γράφουν για κάποια ψεύτικη παράβαση, θέλουν να μην πάρεις πόντους, να μη χρεωθείς πολλά κτλ. Έτσι, βρίσκουν κάθε φορά την παράβαση αυτή που και χρήμα φέρνει και δεν σου αφαιρεί το δίπλωμα. Όχι πως θα έγραφαν για φώτα ημέρας όμως. Αυτό δεν το πιστεύω. Τον έγραψαν για να γλυτώσει κάτι άλλο ή για να βρουν κάτι να γράψουν, τώρα που τα ταμεία είναι μείον και κανείς σχεδόν δεν τρέχει για να μαζέψουν χρήματα από ταχύτητα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
**Πρόστιμο ** 80€
Πονταρουν στο να βγαλουν λεφτα επειδη δεν το γνωριζει κανεις νομιζω..Μπορεί να σε γράψανε στη Βουλγαρία για σβηστά φώτα τη μέρα και να μπερδεύτηκες.
Το ξαναλεω δεν γραψανε εμενα, αλλα τον πατερα του κολλητου μου.
*Ακυρο: Σημερα καθως πηγαινα σπιτι ειδα πως αρκετοι ειχαν ανοιχτα φωτα .. 3 η ωρα το μεσημερι.. Τα σχολια δικα σας.
-
Σε ποια περιοχή τον έγραψαν; Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Αφού δε γράφει τίποτε ο νόμος, δηλαδή ο ΚΟΚ, ποιος τους νομιμοποιεί να γράφουν για φώτα που δεν είναι ανοιχτά την ημέρα; Για ρώτα τον να σου πει ΑΚΡΙΒΩΣ το άρθρο του ΚΟΚ που γράφει η κλήση.
Ευχαριστώ.
-
**Πρόστιμο ** 80€
*Ακυρο: Σημερα καθως πηγαινα σπιτι ειδα πως αρκετοι ειχαν ανοιχτα φωτα .. 3 η ωρα το μεσημερι.. Τα σχολια δικα σας.
Ολα σχεδον τα καινουργια αμαξια εχουν DRL,τα μοντελα απο τον Φλεβαρη και μετα ειναι υποχρεωτικο να τα εχουν.Αλλο αυτο ομως και αλλο να ειναι αναγκαστικη η χρηση απο ολα τα αμαξια ,καινουργια και παλια ,και την ημερα οπως γινεται στην Βουλγαρια.
-
Ακυρο, δεν γράψανε τον πατέρα του κολλητού σου τελικά;
-
σωστη κινηση...εγω παντα οδηγαω με ανοιχτα φωτα ολη την μερα. σιγουρα βοηθαει στο να φαινεσαι καλυτερα στον δρομο, ειδικα εαν εχεις ανοιχτοχρωμο αυτοκινητο
-
βασικα στον υπολοιπο κοσμο οδηγανε με τα φωτα ανοιχτα το πρωι μονο οταν ειναι με χαμηλη ταχυτητα..
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
σωστη κινηση...εγω παντα οδηγαω με ανοιχτα φωτα ολη την μερα. σιγουρα βοηθαει στο να φαινεσαι καλυτερα στον δρομο, ειδικα εαν εχεις ανοιχτοχρωμο αυτοκινητοΕνοχλητικό για τους άλλους! Επίσης μπερδεύει τον πίσω καθώς δεν είναι τόσο ευδιάκριτο το πότε φρενάρεις, ειδικά σε συνθήκες ηλιοφάνειας.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βασικα στον υπολοιπο κοσμο οδηγανε με τα φωτα ανοιχτα το πρωι μονο οταν ειναι με χαμηλη ταχυτητα.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
βασικα στον υπολοιπο κοσμο οδηγανε με τα φωτα ανοιχτα το πρωι μονο οταν ειναι με χαμηλη ταχυτητα..
δεν εχεις πετυχει αμερικανο στο country side της ελλαδας? κατα μεγαλο ποσοστο οταν πανε με λιγα χλμ ολοι τους εχουν ανοιχτα τα φωτα
Με τα φώτα ανοικτά μέρα-νύχτα και στην Ελλάδα?...