-
Στην πράξη τώρα, το Τζαζ με πεντάρι μηχανικό έχει μικρότερη κατανάλωση απ' όλα τα 1.200 τουρμπίδια (ενδεικτικά Κλιό, Πόλο, Πούντο έβο) βάσει spitmonitor έως και κατά 20%. Και μερικά από αυτά έχουν 6άρια ή επτάρια κιβώτια, όλα έχουν μικρότερο όγκο/επιφάνεια, και ανάλογο βάρος.
Το αμαξάκι με εξάρι μηχανικό ίσως να μπορεί να κατέβει κι' άλλο, τα μοτέρ του είναι πολύ καλά. -
Για το Τζαζ 1,2 λες, σωστά; Χρήσιμο το spritmonitor. Για να δούμε τι θα κάνει και το υβριδικό... Ο πωλητής είπε 30% σε σύγκριση με το Τζαζ CVT 2003, για την χρήση που κάνει η μητέρα μου, για να δούμε ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει, ποσες στροφες εχει ο κινητηρας του jazz 2011 στα 130km/h????
Αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει,ευχαριστω.3.975 σ.α.λ. στο 1,2 με 5η και 130
4.101 σ.α.λ. στο 1,4 με 5η και 130To 100άρι Yaris με 130 χλμ./ώρα και 6η δουλεύει στις 3.385 σ.α.λ.
Τα νούμερα που δου δίνω αφορούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ταχύτητες, όχι ένδειξη κοντέρ.
[Το θέμα συγχωνεύτηκε στο ήδη υπάρχον θέμα του Jazz, μιας και το μοντέλο του 2011 είναι απλό facelift]
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,
μαρεσει πολυ το jazz μαλλον θα ειναι το επομενο αυτοκινητο μου-μας.((οταν πουλησω το auris)). -
Για το Τζαζ 1,2 λες, σωστά; Χρήσιμο το spritmonitor.
Όχι, για το 1.400. Γενικώς πάντως οι διαφοροποιήσεις στην κατανάλωση του 1.200 και του 1.400 είναι αστείες. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά οικονομικό στην πράξη παρά τον όγκο του και το πεντάρι που έχει, το γνωρίζω καλά εκ των έσω.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
BTW, το F.L. πότε έρχεται ;Σεπτέμβριο.
Παράγεται κανονικά (όσο επιτρέπει η κατάσταση στην Ιαπωνία, δηλαδή), αλλά περιμένουν να ξεστοκάρουν τα προηγούμενα. Το υβριδικό είναι f/l φυσικά.Για το Τζαζ 1,2 λες, σωστά; Χρήσιμο το spritmonitor. Για να δούμε τι θα κάνει και το υβριδικό... Ο πωλητής είπε 30% σε σύγκριση με το Τζαζ CVT 2003, για την χρήση που κάνει η μητέρα μου, για να δούμε ...
ελάχιστη/μέση/μέγιστη: 4,6/6,0/7,6 λτ./100 χλμ. οι μετρήσεις μας στους 4Τ (συγκριτικό με Toyota Verso-S, τεύχος Απριλίου 2011). ΟΚ, μάλλον η μητέρα σου οδηγεί λίγο πιο οικονομικά ( ), αλλά από το CVT του 2003 σίγουρα θα δει διαφορά.
Γενικώς, τα γιαπωνέζικα μικρά (Yaris, Jazz) καίνε λίγο και έχουν ταβάνι στην κατανάλωση. Αν σκίσεις ένα Polo TSI θα κάψει αρκετά, κι ας είναι οικονομικότατο γενικά. Τα γιαπωνέζικα όχι.
Γενικώς πάντως οι διαφοροποιήσεις στην κατανάλωση του 1.200 και του 1.400 είναι αστείες. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά οικονομικό στην πράξη παρά τον όγκο του και το πεντάρι που έχει, το γνωρίζω καλά εκ των έσω.
Αληθεύει αυτό.
-
Ο χρήστης tzitzifiogos έγραψε:
Παιδιά όσοι έχετε το Jazz 2ης γενιάς (2008-2010) ποιά θα θεωρούσατε (αν υπάρχουν) ότι είναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα - προβλήματα - βλάβες του αυτοκινήτου;Κανένας να απαντήσει σε αυτό ρε παιδιά;
-
δε νομιζω οτι εχει βλάβες
δεν το εχω αλλα δεν εχω ακουσει κάτι στο γραφειο που εχουν 2-3
-
Ο χρήστης tzitzifiogos έγραψε:
Παιδιά όσοι έχετε το Jazz 2ης γενιάς (2008-2010) ποιά θα θεωρούσατε (αν υπάρχουν) ότι είναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα - προβλήματα - βλάβες του αυτοκινήτου;
Κανένας να απαντήσει σε αυτό ρε παιδιά;
Ψάξε και εδώ http://www.jazzmania.gr/
-
Οι τιμές του Jazz facelift, οι οποίες είναι μειωμένες κοντά στο 1.000άρικο!
http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=119
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι τιμές του Jazz facelift, οι οποίες είναι μειωμένες κοντά στο 1.000άρικο!http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=119
δυστυχως παραμενει πανακριβο, κατα τη γνωμη μου.
-
ναι αλλα ειναι ενα αμάξι για όλη την οικογένεια και κάνει πολλά πράγματα. ειναι σχεδόν βαν και πολυ κοντό. ΤΟ ειχα 2 χρονια και πραγματικά θυμάσαι σπύρο ότι εγινε το βασικό μας αμάξι λόγω ευκολίας. βεβαια το άλλο ήταν το ταπερ που δεν ήταν πρακτικό για δουλειές....
-
δε διαφωνω οτι ειναι καλη επιλογη, αλλα κατα τη γνωμη μου το κοστος αγορας δεν δικαιολογειται καθως ειναι παρομοιο με αυτοκινητα της επομενης μεγαλυτερης κατηγοριας.
με καλο εξοπλισμο και αυτοματο (που θα με ενδιεφερε) η τιμη εκτοξευεται!
-
Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη πήγα και ρώτησα στο Σαρακάκη πότε θα 'ρθει και ο 'πωλητής' μου είπε πως: α) περιμένουν να παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη ( ) και β) πως θα έρθει σε περίπου ...6 μήνες από τώρα στην Ελλάδα ...
Πάντα κάτι τέτοια θα κάνει αυτός ο εισαγωγέας, προδιαθέτοντάς σε να μην περάσεις ούτε απ' έξω την επόμενη φορά . -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι τιμές του Jazz facelift, οι οποίες είναι μειωμένες κοντά στο 1.000άρικο!http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=119
Που το είδες αυτό? Τόσο είχε και πριν με τα 600€ εκπτωση.Το comfort παλι 15000 κάνει,απλά κόψανε το 1.2 trend και το κάνανε 1.4.Προτιμώ ένα roomster tsi scout
-
Ξαναοδήγησα για λίγο το hybrid και με εντυπωσίασε ευχάριστα με την πολιτισμένη λειτουργία του. Μεγάλη διαφορά με το προηγούμενο και ακόμα μεγαλύτερη με το ... aygo (που οδηγούσα εκείνη την ημέρα).
Ο χώρος αποσκευών δυστυχώς έχει μειωθεί αρκετά. Σίγουρα ακριβό αλλά μάλλον πρέπει να το συγκρίνουμε πλέον με την αφρόκρεμα, τύπου Audi A3, Merc. A1 και όχι με roomster.
-
United Kingdom
On July 28, 2008 Honda UK announced that the second generation Fit (sold as the Honda Jazz) would be on sale from October 17, 2008. The new model will be sold with two new engine variants; a 90 PS 1.2-litre i-VTEC petrol capable of 55.4mpg (combined) and with low CO2 emissions of 120g/km; and a 100 PS 1.4-litre i-VTEC petrol engine capable of 53.3mpg (combined) and with similarly low CO2 emissions of 123g/km. Honda also announced the introduction of an optional new 'I-SHIFT' semi-automatic gearbox replacing the traditional automatic CVT gearbox that had been available on the previous model.[55]
Production of the Jazz for European markets moved from Japan to Honda's UK plant in Swindon on the 7th October 2009.
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Fit
.
-
έχει ενδιαφέρον που από το i-Shift ξαναγύρισαν στο CVT τουλάχιστον για το hybird
-
εγω cvt ειχα και το επικροτώ
Μοιάζει με σκουτερ
-
Από 12700€ το Honda Jazz το Μήνα Σεπτέμβριο (2011)! Η προσφορά αφορά στο τρέχον μοντέλο και γίνεται λόγω επικείμενης άφιξης της ανανεωμένης έκδοσης η οποία θα έχει επιδερμικές αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο (νέα μάσκα και ελαφρώς αλλαγμένο ταμπλώ), κάτι που κάνει την προσφορά αυτή ακόμη πιο δελεαστική! Προσοχή, η τιμή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!
-
Μόνο αυτό βρίσκω, και δεν πρέπει να είναι σχετικό...
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 101177.asp
Honda Jazz 2008