-
Πως πλενεται;Εχει αποσπωμενο καδο ή κατι τετοιο;
Ενα review λεει:
ΣΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΑΦΡΟ ΚΟΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΚΟΛΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
-
Όχι δεν είναι αποσπώμενο δυστυχώς. Το ξεπλένεις με τη μαλακή πλευρά του σφουγγαριού και λίγο απορρυπαντικό.
-
Για κρύο αφρόγαλα βοηθάει επίσης να ρίξετε μέσα στο γάλα και 1-2 παγάκια την ώρα του χτυπήματος.
-
α ρε τι βλέπουν τα ματάκια μου τα όμορφα
Είναι πολύ απλά τα πράγματα και τα έγραψε ο Γιάννης
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Για κρυο αφρογαλo με φραπεδιερα, χρειάζεται γαλα με χαμηλα λιπαρά!
Για ζεστο αφρογαλo στο ακροφυσιο της μηχανής του εσπρεσσο, χρειάζεται γάλα με υψηλά λιπαρά!
Για το τι γαλα χρειάζεται το 'aeroccino' δεν έχω γνωση! Υποθετω ΝestleΕβαπορέ και άλλα κατασκευάσματα είναι απλώς άκυρα αλλά περί ορέξεως μηλόπιττα.
Επίσης το γάλα πρέπει να είναι παγωμένο στους 4°C, αν δεν έχετε δυνατότητα για τέτοια θερμοκρασία ας έχετε τουλάχιστον το μεταλλικό σκεύος ανακατέματος (είτε για τη φραπιέρα είχε για το καπουτσίνο) στην κατάψυξη.
-
Επισης, νο1 για κρυο αφρογαλα Ροδοπη υψηλης παστερειωσης ελαφρυ και 2ο το αντιστοιχο Ολυμπος
-
Επιστροφή σπίτι σήμερα με καλό υλικό:
-
Ωραια η Ρώμη ?
-
Φίλος θέλει να πάρει καφετιέρα για το γραφείο. Μπάτζετ ~100 € προτίμηση σε κάψουλες για εύκολο καθάρισμα. Μεταξύ Nespresso, Illy Iperespresso , Lavazza Blue τι προτείνετε σαν σύστημα? Με δεδομένο ότι πίνει βασικά φρέντο.
-
Illy>nesspresso
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ωραια η Ρώμη ?Καλα ηταν, με τις loco εταιρίες πετάγεσαι ανετα ΣΚ! ΚΑνεις κ μερικα ψώνια (εννοείτε καφε) κ εισαι κομπλέ!
-
Παίδες help.
Δεν ξέρω πολλά από καφέδες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο αγαπημένος μου freddo capuccino είναι αυτός των cofee island και κάθε μέρα πριν τη δουλειά χτυπάω μια γερή κούπα γαλλικό jacobs δυνατό (στην κόκκινη συσκευασία).Μου έκαναν δώρο τώρα μια μηχανή Nescafe Dolce Gusto.
Έφτιαξα capuccino, τσίτα νερόβρασμα και άνοστος, έκανα δοκιμή ακόμα και με λιγότερο νερό απ όσο λέει η δόση του.
Απογοητευμένος έψαξα για το πιο δυνατό εσπρέσο που μπορώ να βρω για αυτή τη μηχανή και δοκίμασα το intenso.
Μάπα το καρπούζι. Δεν έχει έντονη γεύση και άρωμα καφέ espresso, καμία σχέση με ένα έστω μέτριο εσπρέσσο που μπορείς να πιεις σε καφετέρια.Γενικά είναι σαν αραιωμένο νερομπουμπούλιασμα νομίζω
Υπάρχει κανένα tip για τη χρήση της ή τι καφέ να δοκιμάσω σε αυτήν; Ή είναι διαπιστωμένα αποτυχία οι καφέδες που βγαίνουν για αυτή τη μηχανή;
-
Κάψουλες buondi δοκίμασες;
Λούσου με ultrex και θα δεις. -
To lidl έχει αύριο σε προσφορά μύλο καφέ SIlvercrest με 13 ευρώ. Λέτε αξίζει;
-
Για 'γαλλικό' και αν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάψουλες buondi δοκίμασες;
Λούσου με ultrex και θα δεις.Οι κάψουλες Buondi did the trick!
Πολύ ωραίος καφές
(επιτέλους, γιατί ο intenso δεν έλεγε και τίποτα, ο καπουτσίνο είναι απλά απαράδεκτος και κάτι σοκολάτες που τσέκαρα ήταν αδιάφορες ως 'γιατί να το πιω, τσάμπα θερμίδες' ) -
+1 για Buondi
-
Αρχισε εδω και καμια εβδομαδα η Gaggia Evolution μου να κανει κατι περιεργους θορυβους, χωρις καποια αλλη επιπτωση στη λειτουργια της, συγκεκριμενα μολις αρχισει να ζεσταινεται κανει κατι εντονους θορυβους σαν να βραζει ή καλυτερα σταζει νερο μεσα καπου.
Εχω κοιταξει καλα αλλα δε χανει απο πουθενα!
ειναι αρκετα εντονο, σαν να εχει ανοιξει μια βρυση και τρεχει σιγα σιγα απο καποιο υψοςκαμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
παιζει να ρουφηξε τιποτα αερα μεσα και να το κανει αυτο?
να σημειωσω οτι ξεκινησε την ιδια περιοδο να τη χρησιμοποιει και η γυναικα μου (.......) οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος για το τι μπορει να εχει μεσολαβησει απο πλευρας χρησης -
Αφαλάτωση έχεις κάνει ποτέ; Πόσο καιρό την έχεις;
-
εχω κανει πριν κανα 3μηνο
την εχω ~7-8 μήνες -
Συνήθως όταν έχει πιάσει άλατα ακούγεται περίεργα όταν ζεσταίνεται, σαν κρακ-κρουκ ένα πράμα, αλλά ο χρόνος που γράφεις είναι πολυ σύντομος από την τελευταία αφαλάτωση
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)