-
Κάνω δήλωση μέσω Internet από την αρχή που βγήκε το TaxisNet. Το πρόβλημα με την επιστροφή φόρου ισχύει: αν έχεις επιστροφή πάνω από 1500 ευρώ (είτε ελεύθερος επαγγελματίας είτε για άλλο λόγο) σε καλούν στην εφορία για ...προσωπική συνέντευξη όπου ελέγχουν όλα τα πεδία ένα-ένα και τα αντίστοιχα παραστατικά. To οποίο σε ένα μεγάλο βαθμό ακυρώνει την ιδέα της ηλεκτρονικής υποβολής.
Αλλά γενικά σίγουρα αξίζει τον κόπο, προκειμένου να γλυτώσει κανείς τις ουρές κτλ. Εξάλλου, το TaxisNet είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα σωστού 'e-government' στην Ελλάδα και πρέπει να το ενισχύουμε και για λόγους αρχής
-
Συνέβη στο γαμπρό μου:
Έκανε τη δήλωσή του ηλεκτρονικά στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, και στην εκτύπωση του βγήκε η δήλωση μιας κοπέλας!!!Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο?
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεταιο με τις αποδείξεις;Αξίζειτον κόπο / υπάρχει πεδίο για να βάλεις αυτά τα έξοδα;
Γλυτώνεις κάτι αν το κάνεις;
Οι μόνες αποδείξεις δαπανών που χρειάζεται να υποβάλλεις είναι αυτές από ιατρικές επισκέψεις/εξετάσεις και από δίδακτρα.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεταιο με τις αποδείξεις;
Αξίζειτον κόπο / υπάρχει πεδίο για να βάλεις αυτά τα έξοδα;
Οι μόνες αποδείξεις δαπανών που χρειάζεται να υποβάλλεις είναι αυτές από ιατρικές επισκέψεις/εξετάσεις και από δίδακτρα.
Και φυσικά απο ενοίκια...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Και φυσικά απο ενοίκια...Σωστά! Παράλειψή μου...
Το θυμήθηκα αμέσως μόλις πάτησα υποβολή...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεταιο με τις αποδείξεις;
Αξίζειτον κόπο / υπάρχει πεδίο για να βάλεις αυτά τα έξοδα;
Και φυσικά απο ενοίκια...
Και φυσικά από ασφάλειες ζωής...
-
Φέτος βγάζει το εκκαθαριστικό αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης (έρχεται αργότερα το έντυπο για τις πληρωμές ταχυδρομικώς). Ωραίο αυτό.
Με ίδια πάνω-κάτω έσοδα με πέρσι πληρώνω 1000 ευρώ λιγότερα.
-
Εγώ πάλι, με τα ίδια έσοδα, τα ίδια έξοδα, το ίδιο αυτοκίνητο, ίδια παιδιά και γυναίκα, πληρώνω τα ίδια... Άντε μετά να σπάσεις τη ρουτίνα...
-
Τελικά, υπέκυψα κι αυτή την φορά και την έστελα χθές πάλι μέσω Ιντερνετ.
Ας ελπίσουμε ότι θα υην σκαπουλάρουμε φέτος (85Ε επιστροφή)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
DAPΧιλια ευχαριστω.
(καλα εγω που εψαχνα? ) -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγώ πάλι, με τα ίδια έσοδα, τα ίδια έξοδα, το ίδιο αυτοκίνητο, ίδια παιδιά και γυναίκα, πληρώνω τα ίδια... Άντε μετά να σπάσεις τη ρουτίνα...Να βρε τί φταίει!!! Δοκίμασε του χρόνου να αλλάξεις...κάτι...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Συνέβη στο γαμπρό μου:
Έκανε τη δήλωσή του ηλεκτρονικά στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, και στην εκτύπωση του βγήκε η δήλωση μιας κοπέλας!!!Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο?
Άκουσα ότι συνέβη σε ένα μπατζανάκη του κουμπάρου μου.
O οποίος μάλιστα ερωτεύτηκε την κοπέλα, την παντρεύτηκε και τώρα υποβάλουν κοινή δήλωση, αλλά ταχυδρομικά. -
Καααλόοοοο!
Ερωτεύτηκε την κοπέλα από τη φορολογική δήλωσή της;
Αυτός, μάλιστα. Όχι σαν κάτι άλλους, που ερωτεύονται γουρούνι στο σακί!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καααλόοοοο!Ερωτεύτηκε την κοπέλα από τη φορολογική δήλωσή της;
Αυτός, μάλιστα. Όχι σαν κάτι άλλους, που ερωτεύονται γουρούνι στο σακί!
Tον καταλαβαίνω. Nα ανοίγει τους κωδικούς έναν έναν και να αποκαλύπτεται όλη της η γοητεία.
Kαι νέα και ωραία και Eψιλον Eννέα -
...και αντί για προταση γάμου της είπε: 'θέλεις του χρόνου να υποβάλουμε κοινή δήλωση φόρου εισοδήματος;'
-
Η κοπέλα θα είχε ' λεφτά ' χαρακτηριστικά.
-
Τί καιροί..... Τα προβλεψε ο τρισμεγιστος Γιοκαρινης αλλά δε διναμε σημασια...
'Σε γνωρισα στο ΙΚΑ, στην ουρα μπροστα μου σ' ειχα, για τον οδοντογιατρο...'
-
Από την εγγραφή, πόσο καιρό θέλει να σου στείλει το @$#@$^@&@ password για να υποβάλεις ηλεκτρονικά την !#$%$%@$^ δήλωση? Πάει, την χάνω την προθεσμία...
-
καλημέρα,
όσοι κάνατε τη δήλωση μέσω Ιντερνετ και είστε μισθωτοί, παρατηρήστε προσεκτικά να δείτε ότι στο εκκαθαριστικό κάνει λάθος και αντί να γράψει τον 'Φόρο που παρακρατήθηκε', γράφει τον 'Φόρο που αναλογεί'.
Το τσέκαρα στη δική μου δήλωση και σε δύο συναδέλφους. Συμβαίνει και σε εσάς;
Πάντως η διαφορά είναι μικρή και προς όφελος του φορολογούμενου.
-
Krusenstern χρειάζονται 5 εργάσιμες για την αποστολή του password
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος