-
ξερουμε ποτε στελνουν την επιστροφη?
-
Εντάξει οι τύποι δεν παίζονται........
Πλήρωσα την πρώτη δόση μεσω e-banking του φόρου εισοδήματος του πεθερού μου, και ενώ φαίνεται η πληρωμή στο taxis(30/7) έχουν βάλει προσαύξηση για καθυστέρηση.
Ρε πούστη μου, πόσο καθυστερημένα είναι πια;;;;;;;;;;; -
Αργεί να εμφανιστεί στο σύστημα η πληρωμή. Κοίτα σε 3-4 μέρες ξανά.
Sent from my SM-N9005
-
Μπαίνω στην εφαρμογή δηλωσης Ε9 και φαίνεται κανονικά το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Όταν όμως επιλέγω το ΑΦΜ της συζήγου (δεν έχει ξεχωριστικό κλειδάριθμο) ναι μεν μου βγάζει το Ε9 και την περιουσιακή κατάσταση της, αλλά δεν υπάρχει το link για το δικό της εκκαθαριστικό. Τι παίζει?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αργεί να εμφανιστεί στο σύστημα η πληρωμή. Κοίτα σε 3-4 μέρες ξανά.Sent from my SM-N9005
Μα αυτό λεω.
Στα στοιχεία πληρωμών στην(προσωποιημένη ο θεός να την κάνει πληροφόρηση)εμφανίζεται κανονικά η πληρωμή στο σύστημά τους και έγινε 30/7. -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Μπαίνω στην εφαρμογή δηλωσης Ε9 και φαίνεται κανονικά το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Όταν όμως επιλέγω το ΑΦΜ της συζήγου (δεν έχει ξεχωριστικό κλειδάριθμο) ναι μεν μου βγάζει το Ε9 και την περιουσιακή κατάσταση της, αλλά δεν υπάρχει το link για το δικό της εκκαθαριστικό. Τι παίζει?Mάλλον τα βάζουν σταδιακά. Το πρόβλημα είναι ότι από την προσωποιημένη πληροφόρηση- οφειλές εκτός ρύθμισης βλέπεις μόνο το δικό σου και όχι της συζύγου. Πρέπει να μπει κάποιος από την εφαρμογή Ε9 και να αλλάξει υπόχρεο για να δει και την οφειλή της συζύγου
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Mάλλον τα βάζουν σταδιακά. Το πρόβλημα είναι ότι από την προσωποιημένη πληροφόρηση- οφειλές εκτός ρύθμισης βλέπεις μόνο το δικό σου και όχι της συζύγου. Πρέπει να μπει κάποιος από την εφαρμογή Ε9 και να αλλάξει υπόχρεο για να δει και την οφειλή της συζύγου
Ναι το βρήκα αυτό, αλλά δεν φαίνεται. Μακάρι να μπαίνουν σταδιακα και να εμφανιστεί απο εβδομάδα ωστε να μην θέλει παραπάνω τρέξιμο.. Ευχαριστώ πάντως.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μπαίνω στην εφαρμογή δηλωσης Ε9 και φαίνεται κανονικά το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Όταν όμως επιλέγω το ΑΦΜ της συζήγου (δεν έχει ξεχωριστικό κλειδάριθμο) ναι μεν μου βγάζει το Ε9 και την περιουσιακή κατάσταση της, αλλά δεν υπάρχει το link για το δικό της εκκαθαριστικό. Τι παίζει?
Mάλλον τα βάζουν σταδιακά. Το πρόβλημα είναι ότι από την προσωποιημένη πληροφόρηση- οφειλές εκτός ρύθμισης βλέπεις μόνο το δικό σου και όχι της συζύγου. Πρέπει να μπει κάποιος από την εφαρμογή Ε9 και να αλλάξει υπόχρεο για να δει και την οφειλή της συζύγου
χαζη ερωτηση πως αλλαζω υποχρεο για να δω τα ακινητα της συζυγου???
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ωχ τζαμπα εκανα χαρουλες με το μικρο ποσο...μαλλον θα ειναι το δικο μου μεριδιο...
στο φορο εισοδηματος δλδ τον εχει μαζι επειδη κανουμε κοινη δηλωση,αλλα στο ενφια ξεχωριστα?
εξηγησεις το υπουργειο προφανως δεν μπαινει στον κοπο να κανει.Δεν θα προλαβαν τα τζημανια του υπουργειου.
-
θα μου στρειψει απο 200ε χαρατσι ηρθε 500 τωρα .μονο η ασφαλιστικες εισφορες εμενα και της γυναικας μου συν τους φορους δεν βγαινει να ταισω αλλα 4 ατομα . ειμουν σε πολεμο αλλα εντινεται απο δω και περα . πρεπει να επιςσκευασω αντλια πετρελαιου απο τρακτερ , συζηταγαμε ποιος ειναι πιο καλος στην αθηνα η λαρισα , κοστος γυρω στα 400ε τωρα την δουλεια θα την παρει οποιος μου πει χωρις φπα . περιθαλψη δεν εχω (η μανα μου οδηγειται σε θανατο )συνταξη δενθα εχω , παιδεια δεν υπαρχει γιατι να πληρωνω ; αστυνομια δεν υπαρχει για το στρατευμα; να μην ερθουν οι τουρκοι; χιλιες φορες να ερθουν ποσο πιο πολυ φορολογια να επιβαλουν ; το γαμισαν και ψοφησε.
και για τυχον μαλακιες δεν υπαρχει ουτε καν στην ευρυτερη οικογενεια δημοσιος υπαλληλος.αι σιχτιρ καρκινο στα παιδια τους
-
Αφου γινεται κοινή δήλωση δε νομίζω να βγαζει ξεχωριστά τον ΕΝΦΙΑ
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Αφου γινεται κοινή δήλωση δε νομίζω να βγαζει ξεχωριστά τον ΕΝΦΙΑΞεχωριστά βγαίνει για τον καθένα !!!
Ρε παιδιά , υπάρχει κανας λογιστης στο φόρουμ;; Εχω την ψιλη κυριοτητα στο διαμερισματάκι μου και μου βγήκε ΕΝΦΙΑ 146 ευρω , ο πατερας μου εχει την επικαρπία και του βγηκε ΕΝΦΙΑ 37 ευρω. Σωστα ή κατι παίζει;; ο επικαρπωτης δε πληρωνει τον φορο όλον;;;;; Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Αφου γινεται κοινή δήλωση δε νομίζω να βγαζει ξεχωριστά τον ΕΝΦΙΑΞεχωριστά.
Από 275 ευρώ το σπίτι στη Λευκάδα στα 85 φέτος.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Αφου γινεται κοινή δήλωση δε νομίζω να βγαζει ξεχωριστά τον ΕΝΦΙΑκαι ομως γτμπτπ μπηκα στο ε9 της συζηγου και τα δικα της ποσοστα τα βγαζει μονο με το δικο της αφμ.
οποτε καλο ηταν το ονειρο για οσο κρατησε.
τα καργιολια τοσα δελτια τυπου βγαζουν για την τρομερη αυξηση του τουρισμου,ενα δελτιο τυπου σωστο για τα δισεκατομμυρια του ενφια που ευελπιστουν να μαζεψουν δεν μπορεσαν.
φυσικα δεν θα πληρωθουν δοσεις,αλλα την τελευταια ημερα και ωρα,το λιγοτερο που μπορω να κανω.σε αντικαρκινικα για την κωλοτρυπιδα σας σας ευχομαι.
υγ στο ε9 εαν μπειτε,φαινεται αναλυτικα το καθε οικοδομημα ποσο χρεωνεται.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
αι σιχτιρ καρκινο στα παιδια τους+1
-
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ξεχωριστά για κάθε ΑΦΜ (π.χ. σε ένα ζευγάρι θα πρέπει να κάνει ξεχωριστά login ο καθένας στο taxis για να δεί το σύνολο, τις δόσεις και να εκτυπώσει ταυτότητες πληρωμής)...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ξεχωριστά.
Από 275 ευρώ το σπίτι στη Λευκάδα στα 85 φέτος.
πως γενειν αυτο;
από 150 το σπίτι στο χωριό στην Εύβοια, στα 230 φέτος!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ξεχωριστά για κάθε ΑΦΜ (π.χ. σε ένα ζευγάρι θα πρέπει να κάνει ξεχωριστά login ο καθένας στο taxis για να δεί το σύνολο, τις δόσεις και να εκτυπώσει ταυτότητες πληρωμής)...Πως θα κάνει ξεχωριστά Log in? Αφού έναν κωδικό έχουν.
-
^Aυτή την απορία έχω
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Ξεχωριστά βγαίνει για τον καθένα !!!
Ρε παιδιά , υπάρχει κανας λογιστης στο φόρουμ;; Εχω την ψιλη κυριοτητα στο διαμερισματάκι μου και μου βγήκε ΕΝΦΙΑ 146 ευρω , ο πατερας μου εχει την επικαρπία και του βγηκε ΕΝΦΙΑ 37 ευρω. Σωστα ή κατι παίζει;; ο επικαρπωτης δε πληρωνει τον φορο όλον;;;;; Ευχαριστω.
Ξερει κανείς;;;;;;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος