-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αυτόματα η αλλαγή ταυτότητας στο ΤAXISnet
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64002322οσο αυτοματα μπηκαν τα εισοδηματα στο Ε1 απο το Λογιστηριο του Κράτους
-
σε οσους γνωριζω μπηκαν τα νουμερα..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
σε οσους γνωριζω μπηκαν τα νουμερα..δεν γνωριζεις αρκετους προφανως Και συντάξεις λειπουν και λογαριασμοι τραπεζικοι λειπουν....
-
τραπεζικοί λογαριασμοί λείπουν
-
εγώ έχω μείνει με παλιά ταυτότητα (χριστιανός ορθόδοξος φάση ) και ένας από τους λόγους είναι και αυτό
και άντε με τις ζουζούνες μου στο μητρώο δεν έχω θέμα συχνά πυκνά θα πάμε να ζουζουνίσουμε , μετά τράπεζες επιμελητήρια, σχολή μάλλον, δε ξέρω για ταμεία και πέη μπλε
θα μείνω ΧΟ με την ταυτότητα των 90s η οποία βέβαια έχει αρχίσει να αποσυντίθεται, αλλά δε βαριέσαι
-
σε δηλωση των γονιων μου που υπεβαλλα σημερα ειχανε πολλους τραπεζικους λογαρισαμους, 9/10 περίπου
1 που ελειπε το δηλωσα μονος μου -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα μείνω ΧΟ με την ταυτότητα των 90s η οποία βέβαια έχει αρχίσει να αποσυντίθεται, αλλά δε βαριέσαιΤελευταία φορά που ψήφισα, έβλεπα ακόμα στην ουρά μπροστά μου άτομα με ταυτότητες που έγραφαν 'Βασίλειο της Ελλάδος' οπότε έχεις δρόμο ακόμα
-
οχι ρε πουστη μου την γαμησα
μολις μας ειχαν βαλει να ξανακανουμε ολη την χαρτουρα για επιστροφη φπα ,και ειναι με τον παλιο αριθμο .
τωρα τρεχα ψαξε γυρευε. τωρα βρηκαν. -
Μόλις κατατέθηκε στο λογαριασμό μου η επιστροφή του φόρου εισοδήματος.
Τι καλό να είσαι Δ.Υ. σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μόλις κατατέθηκε στο λογαριασμό μου η επιστροφή του φόρου εισοδήματος.
Τι καλό να είσαι Δ.Υ. σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Έτσι έγινε και πέρσι. Όποιος κατέθεσε νωρίς πήρε τα χρήματα άμεσα. Όποιος άφησε τη δήλωση για το τέλος, περίμενε τα λογιστικά κόλπα του πλεονασματος σε καλή μεριά!
-
What is epistrofi forou? Is it like the mythical unicorn?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
What is epistrofi forou? Is it like the mythical unicorn?Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Urban legent για εμας Αλεξανδρε.
-
Βασικά η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών θα κληθεί να πληρώσει στο κράτος δικαίου και πρόνοιας (παράνοιας καλύτερα) που ζούμε τουλάχιστον 2 χιλιάρικα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος χρωστάει ενοίκια, οαεε, φπα και είχε άπειρες ζημιές. Θα σκάσει φόρο για το τεκμαρτό εισόδημα, προκαταβολή 55% και τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ αν έχει ατομική. Να δω πόσοι θα μείνουν ανοιχτοί μέχρι τέλος του χρόνου...
-
Μπαίνοντας σήμερα να κάνω την δήλωσή μου κόλλησα στο θέμα δήλωσης τόκων.
Οπως ξέρετε αν πατήσεις στο εδώ της φωτό σου απεικονίζει τα ποσά τόκων που δήλωσε η τράπεζά σου. (τυχαία η φωτό)
Δηλώνω αυτό που δήλωσε η τράπεζα ή βάζω και αν έχω και κάτι άλλο που δεν δηλώθηκε (ευτελές ποσό); .
-
Βάζεις ότι νομίζεις εσύ σωστο, γιατί το σύστημα πχ δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός κάτοχος του λογαριασμού σε κοινούς λογαριασμούς.
-
Aρα θα βάλω και το δεύτερο που έχω συνδικαιούχο. Μάλλον για αυτό δεν περάστηκε. Ούτως ή άλλως είναι ευτέλες το ποσό μιας και είναι άδειος πλέον. Σε ευχαριστώ NIGA.
-
Μια ερωτησουλα παρακαλω....
Οι αποδειξεις δια αγορα φαρμακων (Κ.Α. 051-052) πρεπει να συνοδευονται απο τις συνταγες των ιατρων; Και αν αυτες δεν υπαρχουν; -
Δε νομίζω ότι υπάρχει η υποχρέωση να τους προσκομίσεις και τις συνταγογραφήσεις. Αν το σύνολο των αποδείξεων γιατρών-φαρμάκων δεν ξεπερνούν το 5% του συνολικά δηλωθέντος εισοδήματος μην κάνεις τον κόπο.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει η υποχρέωση να τους προσκομίσεις και τις συνταγογραφήσεις. Αν το σύνολο των αποδείξεων γιατρών-φαρμάκων δεν ξεπερνούν το 5% του συνολικά δηλωθέντος εισοδήματος μην κάνεις τον κόπο.Σ'ευχαριστω παρα πολυ......
-
Έκανα βλακεία και ξέχασα να περάσω τους τόκους στην Ε1 . Βέβαια είναι και ηλίθιοι, αφού έχουν την πληροφορία έπρεπε να την περνάνε αυτόματα στα σχετικά πεδία. Το ποσό των τόκων είναι πολύ μικρό, ~30€. Λένε ότι θα ανοίξει η δυνατότητα για συμπληρωματική σε καμιά 10ρια μέρες, αλλιώς το πάω χειρόγραφα;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος