-
διπλό πόστ !
-
Πέρα από το πιστωτικό, υπάρχουν προφανώς κάποια triggers από την εφαρμογή εκκαθάρισης, τα οποία προκαλούν αυτόματη ενημέρωση του πολίτη και της ΔΟΥ σχετικά με την ανάγκη ελέγχου των αποδεικτικών. Ένα trigger παίζει να είναι τα ενοίκια. Για τα ενοίκια, έκοβες τις αποδείξεις ? Ή έχεις τουλάχιστον μια εκτύπωση από τα extraits της τράπεζας ?
Για να ξεκλειδώσει πρέπει να επικοινωνήσεις με την ΓΓΠΣ (μέσω email συνήθως, έχουν και τηλεφωνική γραμμή), σε πιστοποιούν και σου δίνουν κλειδάριθμο (ή τον στέλνουν στη ΔΟΥ, εξαρτάται) για να τον βάλεις και να ξεκλειδώσει. Τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ που τον κλείδωσα κατά λάθος μετά από τρεις λάθος κωδικούς....
-
Thnx για την απάντηση.
Πρίν απο λίγο. ο λογαριασμός ξεκλείδωσε, χωρίς να κάνω κάτι . Ηταν μάλλον πρόβλημα του συστήματος για κάποιο χρονικό διάστημα.
Αποδείξεις ενοικίων δεν υπάρχουν, σε τράπεζα άκρη δεν θα βγεί, ο λογαριασμός έχει πολλές καταθεσο-αναλήψεις. Θα έχω μαζί το βιβλιάριο-συμβόλαια. Ιδωμεν... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αφού για πρώτη χρονιά είχα 'πιστωτικό', χθές βράδυ βρήκα το e-mail :
Ως εκ τούτου, σας καλούμε να προσκομίσετε ή να αποστείλετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εκτύπωση της δήλωσης με τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος, μέχρι 26.9.2013.
Σε αντίθετη περίπτωση η δήλωσή σας θα προωθηθεί για έλεγχο. >>
...Και σε μένα το ίδιο email χθες βράδυ...
Μάλλον θέλουν να τους πάω αποδείξεις και βεβαίωση αποδοχών. Εκτός αν θέλουν να τους πάω να δουν και το σκούτερ και το 207...
Αύριο το πρωί θα πάω να γελάσω στην εφορία...Να πάρω μαζί μου και μερικούς της Χρυσής Αυγής για συμπαράσταση;;;;
-
Αποδείξεις δεν κοιτάνε! Θέλουν όλα τα υπόλοιπα!
-
Ποια είναι τα υπόλοιπα; Μόνο την βεβαίωση αποδοχών έχω...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποια είναι τα υπόλοιπα; Μόνο την βεβαίωση αποδοχών έχω...Οκ, that's it!
-
Εγώ πάντως θα τους πάω και αποδείξεις ... Στο ελλάντα ζούμε. Πολλά συμβαίνουν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως θα τους πάω και αποδείξεις ... Στο ελλάντα ζούμε. Πολλά συμβαίνουν...Θεωρητκά και για να γλυτώσεις πιθανά πέρα-δώθε και χρόνο, έχε μαζί σου το αντίστοιχο χαρτί για κάθε συμπληρωμένο κουτάκι του Εxyz (1-2-3) που σου είπαν ότι θέλουν να τσεκάρουν. Μπορεί π.χ. να θέλουν να δουν μόνο ιατρικές δαπάνες, ή τυχόν ενοίκια, ή την βεβαίωση από τον εργοδότη...ποτέ δεν ξέρεις...
-
Υπάρχει πλαφόν επιστροφής, πάνω από το οποίο ζητούν 'έλεγχο' ή σε τσιμπάνε στην τύχη... ;
-
Μάλλον στην τύχη αν κρίνω από αυτά που μου λένε άλλοι...
-
Ερώτηση στο Ε9 :
ποιά η διαφορά σε ένα αγροτεμάχιο που το δηλώνεις σαν βοσκότοπο ή σαν μονοετή καλλιέργεια ; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν αμφιβαλλω!
Δεν επρεπε να πω τιποτα.......... την πάτησα.........ρομπα με κανατε.......................
-
Πλήρωσα σήμερα σε 6 δοσεις. Και του χρόνου. ...
Tapatalk & SII
-
ερωτηση για το Ε9
σπιτι στο χωριο με αποθηκη ξεχωριστο κτισμα χωρις ρευμα , με χαγιατια και κοτετσια , σε οικοπεδο 1 στρ .
μεχρι τωρα δηλωνα το σπιτι και γεωργικη αποθηκη , πρεπει να δηλωσουμε και το απομενον οικοπεδο κανονικα? δηλ. αφαιρουμε τετραγωνικα αποθηκης και σπιτιου και δηλωνουμε τα υπολοιπα?
η φιλος εχει 120 τετραγωνικα σπιτι χτισμενο σε οικοπεδο 150 τετραγωνικων , θα πρεπει να δηλωσει τα υπολοιπα 30 τετραγωνικα με τριανταφυλιες;
τι εγινε τελικα πηρε παραταση; -
Ε9-γκαραζ
εκει που λεει για αριθμο ΔΕΗ, βαζω ΟΧΙ καθως το ρευμα ερχεται απο τα κοινοχρηστα.
αλλα δεν το παιρνει, (βγαζει σφαλμα 340)
βρηκα ενα αρθρο στο capital που λεει οτι δηλωνουμε την κυρια παροχη του διαμερισματος
σωστο ειναι αυτο? δεν το εχω ξανα ακουσει
http://www.capital.gr/tax/news_tax.asp?id=1810265 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως θα τους πάω και αποδείξεις ... Στο ελλάντα ζούμε. Πολλά συμβαίνουν...Πήγα εφορία και ξεμπέρδεψα αμέσως. Όχι φυσικά επειδή έκαναν έλεγχο, απλά επειδή η ουρά ήταν τεράστια, ο υπάλληλος που εξυπηρετούσε όλο το όροφο ελέγχου ήταν **ένας **και είχε εντολή να παίρνει τις φωτοτυπίες των φορολογικών δηλώσεων μαζί με όλα τα απαραίτητα έντυπα χωρίς όμως τις αποδείξεις!! Με αυτό το τρόπο η ουρά μειωνόταν γρήγορα (γίναμε ευρώπη!!!!), αλλά ο έλεγχος θα γίνει άλλη φορά... Πότε; Άγνωστο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
αλλά ο έλεγχος θα γίνει άλλη φορά... Πότε; Άγνωστο...μαλλον ποτέ...
η στοιβα με τα χαρτια ειναι τεραστια, ο υπαλληλος (ενας τις περισσοτερες φορες) δεν εχει καθολου χρονο...
το πιο πιθανο ειναι να παρει μερικες 'δειγματοληπτικα' και να 'καταχωρησει' τις υπολοιπες
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πλήρωσα σήμερα σε 6 δοσεις. Και του χρόνου. ...
Tapatalk & SIIΜε πιστωτική; Απαιτείται φυσική παρουσία στην τράπεζα ή γίνεται και τηλεφωνικώς/μέσω e-banking;
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανακοινωνουν παραταση για το Ε9. Το συστημα συνεχως βγαζει μηνυμα, λογω αδρανειας θα ξαναφορτωθει η σελιδα και με γυρναει στη αρχη.
Καπου διαβασα για παραταση μεχρι τις 26/9 , αλλα η ανακοινωση του υπουργειου ακομα να βγει.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος