-
Εγώ σκέφτομαι για τις 15/7 μην τυχόν ψοφήσει το σύστημα στις 16 και δεν προκάμω! Όσο πιο αργά τόσο καλύτερα.... αυξάνονται οι πιθανότητες να έχω κερδίσει το λαχείο!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι για τις 15/7 μην τυχόν ψοφήσει το σύστημα στις 16 και δεν προκάμω! Όσο πιο αργά τόσο καλύτερα.... αυξάνονται οι πιθανότητες να έχω κερδίσει το λαχείο!Εάν ψοφήσει το σύστημα, θα πάρει και άλλη παράταση...
Και στο τέλος θα πληρώσουμε σε τομάτες, αυγά και ότι έχει ο καθένας -
Μου ήρθε άξαφνα εισφορά αλληλεγγύης και έκτακτη εισφορά για το ήδη φορολογημένο εισόδημα του 2010! (Οικ. έτος 2011) ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Νόμιζα οτι η ρύθμιση αυτή ισχύει από τα εισοδήματα του 2011 και εξής.
-
η ΝΔ θα βγάλει εισφορά αλληλεγγύης για κάθε έτος στο οποίο δεν ήταν κυβέρνηση τα τελευταία 30 χρόνια
-
εκτος απο τις 3 δοσεις που σου δινουν τη δυνατοτητα να πληρωνεις αν διμηνο, υπαρχει αλλη δυνατότητα διακανονισμού;
δηλαδη μπορω να παω να ζητησω 12 μηνιαίες πχ δόσεις;
υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο
δεν δινω την πρωτη δοση και μ'αυτην οαω διακοπες.μετα δεν δινω ουτε τις αλλες αφου δεν θα εχω και ετσι δεν θα παρουν τιποτα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εκτος απο τις 3 δοσεις που σου δινουν τη δυνατοτητα να πληρωνεις αν διμηνο, υπαρχει αλλη δυνατότητα διακανονισμού;δηλαδη μπορω να παω να ζητησω 12 μηνιαίες πχ δόσεις;
δεν δινω την πρωτη δοση και μ'αυτην οαω διακοπες.μετα δεν δινω ουτε τις αλλες αφου δεν θα εχω και ετσι δεν θα παρουν τιποτα
Το αφήνεις να περάσει η προθεσμία πληρωμής και το διακανονίζεις σε 6-18 δόσεις, με προσαυξήσεις όμως.
Το 'δεν τους πληρώνω' δεν πιάνει. θα αρχίσουν να μετρούν προσαυξήσεις, και μετά από μερικές ειδοποιήσεις (αναλόγως ποσού πάντα) θα σου κάνουν και μια κατάσχεση μισθού [αν έχεις] και θα τα πάρουν από τον εργοδότη σου.
-
Το 2011 είχα εισόδημα (που μπορεί να αποδειχθεί...) περίπου 550€. Δεν έχω (ούτε είχα το 2011) κανένα απολύτως περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μου. Χρειάζεται να κάνω φορολογική δήλωση;
Υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποια επιστροφή αν κάνω φορ. δήλωση; -
Άστο Άλεξ μη μπλέκεσαι καθόλου. Εάν είχες βεβαίωση όπου έγραφε τι πήρες και πόσα(κι αν) σου παρακρατήσαν τότε θα μπορούσαμε να πούμε τι θα έπαιρνες(κι αν πάλι, λέγω). Ούτε φυσικά χρειάζεται να κάνεις δήλωση.
-
Επιστροφή φόρου παίρνεις όταν σου έχει παρακρατήσει το κράτος φόρο μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά σου αναλογεί, οπότε και σου επιστρέφει πίσω την διαφορά.
Από τη στιγμή που δεν είχες εισόδημα, οπότε δεν σου παρακρατήθηκε φόρος από τη μισθοδοσία σου, δεν υπάρχει τπτ για να σου επιστραφεί. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Μου ήρθε άξαφνα εισφορά αλληλεγγύης και έκτακτη εισφορά για το ήδη φορολογημένο εισόδημα του 2010! (Οικ. έτος 2011) ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Νόμιζα οτι η ρύθμιση αυτή ισχύει από τα εισοδήματα του 2011 και εξής.Μου ηρθε και εμενα η εισφορα αλληλεγγυης κοντα στα 900 ευρο και εστειλα τον αδερφο μου να τα πληρωσει....
-
Εχω κάποιο όφελος αν τα πληρώσω όλα εφάπαξ;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εχω κάποιο όφελος αν τα πληρώσω όλα εφάπαξ;;;;1,5% και δώρο αναμνηστική πλακέτα ως εθνικός ευεργέτης...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
1,5% και δώρο αναμνηστική πλακέτα ως εθνικός ευεργέτης...
Ευχαριστώ !!! Σίγουρα όμως ... πέρσι ήταν 5% !!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
1,5% και δώρο αναμνηστική πλακέτα ως εθνικός ευεργέτης...
Ευχαριστώ !!! Σίγουρα όμως ... πέρσι ήταν 5% !!!!!
Σε ρίξανε βλέπω περσι! Μάλλον δεν είσαι καλος στα παζάρια. Εγώ είχα πετύχει 7,5% με λίγη πίεση παραπάνω...
Οπότε φέτος και επειδή καίγονται για έσοδα, πας στον γκισέ της εφορίας και τους λες 'αν τα θέλετε όλα και τώρα, θα μου κάνετε κάτι καλύτερο απο το 1,5%' Ντάξει... δεν θα πετύχεις 5%... αλλα θεωρώ πως ένα 4% ειναι εφικτό δεδομένών των συνθηκων.Παζάρι χρειάζεται και η εφορία, πίεσε λιγάκι και θα με θυμηθείς στα σίγουρα...
-
Αν τα δώσεις όλα τσεκάρουν κι ένα κουτάκι το οποίο ενημερώνει το πρόγραμμα που μας ήρθε από το εξωτερικό ότι ο εν λόγω φορολογούμενος έχει λεφτά.
-
-
Παρασκευή ήρθε το εκκαθαριστικό, Δευτέρα επίσκεψη στη Citibank για άμεση εξόφληση μέσω Dinners και χρέωση της κάρτας με 5 άτοκες (είχε και παραπάνω). Γλύτωσα και ένα 50αρι λόγω έκπτωσης (1,5%) και bonus από την κάρτα.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Παρασκευή ήρθε το εκκαθαριστικό, Δευτέρα επίσκεψη στη Citibank για άμεση εξόφληση μέσω Dinners και χρέωση της κάρτας με 5 άτοκες (είχε και παραπάνω). Γλύτωσα και ένα 50αρι λόγω έκπτωσης (1,5%) και bonus από την κάρτα.Costalio... αυτά ακριβώς τα λάθη να αποφύγεις. Οι ποιο πολλοί επειδή το πληρώνουν μέσω τράπεζας παιρνουν μονο το στανταρακι
-
Μπορεί να μην πήρα πάνω από 1,5% αλλά οι 5 άτοκες ήταν το κλειδί. Βλέπεις δεν πληρώνω μόνο για μένα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
εκτος απο τις 3 δοσεις που σου δινουν τη δυνατοτητα να πληρωνεις αν διμηνο, υπαρχει αλλη δυνατότητα διακανονισμού;
δηλαδη μπορω να παω να ζητησω 12 μηνιαίες πχ δόσεις;
Το αφήνεις να περάσει η προθεσμία πληρωμής και το διακανονίζεις σε 6-18 δόσεις, με προσαυξήσεις όμως.
Το 'δεν τους πληρώνω' δεν πιάνει. θα αρχίσουν να μετρούν προσαυξήσεις, και μετά από μερικές ειδοποιήσεις (αναλόγως ποσού πάντα) θα σου κάνουν και μια κατάσχεση μισθού [αν έχεις] και θα τα πάρουν από τον εργοδότη σου.
πόση είναι η προσαύξηση;
ως προθεσμία πληρωμής εννοείς την ημερομηνία πληρωμής της 1ης δόσης;
και κάτι τελευταίο σε ποιο τμήμα στην εφορία πας για διακανονισμό;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος