-
1850 περίπου ευρώ χρεωστικό όταν κάθε χρόνο έπαιρνα επιστροφές ή μικρά χρεωστικά καθότι έχουμε ήδη χιλιάδες ευρώ παρακράτηση φόρου!!! Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έκανα οριστική υποβολή αλλά απλά αποθήκευση. Δεν μπορούσα να πατήσω το κουμπί!!! Πως στον άνεμο θα τα πληρώσουμε αυτά;
-
και εγω το ιδιο εκανα.. δεν εκανα υποβολη της δηλωσης, το αποθηκευσα για μετα
δεν μου πηγαινε το χερι....
θα πιω κανα ποτακι το βραδυ σπιτι να παρω θαρρος και θα την κανω submitγια εισοδημα 41Κ 4μελους οικογενειας κτλ... βγηκε φορος 8Κ
λεμε για αμεσο φορο ετσι? ξεχναμε βενζινες, ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, ΦΑΠ κτλ... -
Hμουν απο τους πρώτους που υπέβαλαν φορολογική δήλωση φέτος και το αποτέλεσμα το έγραψα!
Το επιβεβαιώνουν τώρα σιγά-σιγά κι άλλοι: Φέτος με τα εκκαθαριστικά, ..... θα πέσει κλάμα ! -
Άρα εγώ με 524 ευρώ πληρωμή (συμπεριλαμβανομένου εκτακτης εισφοράς) πρέπει να είμαι ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Νόμος υπ. αριθμ 3986 Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» άρθρο 29.
ευχαριστω αλλα ειμαι ζαλισμενος απο την κεραμιδα ακομα
ξερω οτι χρωσταγαμε το μισο του 2010, αφου μονο στο Β εξαμηνο ειχανε προσαρμοσει τη μισθοδοσια
αρα αυτο ειναι εκει μεσα?
Σεπτεβριο 2012 θα ξαναπαρω ραβασακι οπως περυσι για εκτακτη εισφορα ή ειναι και αυτο καλλυμενο εκει μεσα;παιδια, εχω την εντυπωση οτι τωρα καταλαβαινει ο κοσμος ζορι..
το 2011 συγκριτικα με το 2012 θα ειναι παιδικη χαρα...Επειδή τα αγγούρια, τώρα, ψιλομπαίνουν στον δικό σου κ@λο, εσύ τώρα ανακάλυψες ότι υπάρχουν;
EL;
Μάλλον δεν έχεις ακούσει τίποτα για 1,5 εκ ανέργους, κάτι δεκάδες χιλιάδες αστέγους, νεόπτωχους κλπ..
Να πας να τους πεις 'τωρα καταλαβαινει ο κοσμος ζορι..' . -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άρα εγώ με 524 ευρώ πληρωμή (συμπεριλαμβανομένου εκτακτης εισφοράς) πρέπει να .... κεράσω. -
.... ξεκινάω το απόγευμα για τον λογιστή ...
Με έχει προετοιμάσει ( περισυ πηρα 1.800 πίσω ) ... να ετοιμάσω ενα 2ρακι..
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ξεκινάω το απόγευμα για τον λογιστή ...Με έχει προετοιμάσει ( περισυ πηρα 1.800 πίσω ) ... να ετοιμάσω ενα 2ρακι..
-
Μην κάνετε μαλακίες και πάτε να πληρώσετε φόρους και λοιπές @@ριές...
Έχουμε μερικά παλικάρια στο φόρουμ οι οποίοι δήλωσαν αγέρωχα ότι δεν πληρώνουν πλέον φράγκο και καμαρώνουν κιόλας, ακολουθήστε το παράδειγμά τους...
Μη σας πιάνουν κότσους, δείτε τι κάνουν οι πιο έξυπνοι αντί να γκρινιάζετε -
Αν καταφέρνουν και δεν πληρώνουν, πράγματι είναι πιο έξυπνοι.
-
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αν σε στρίμωχνα σε μια γωνία, σου έριχνα ένα βρωμόξυλο και μετά σε έβαζα να μου δώσεις το πορτοφόλι σου (χωρίς να με πιάσει κανείς ή να τιμωρηθώ), ότι θα με χαρακτήριζες πιο έξυπνο
-
Καμία σχέση.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Νόμος υπ. αριθμ 3986 Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» άρθρο 29.
ξερω οτι χρωσταγαμε το μισο του 2010, αφου μονο στο Β εξαμηνο ειχανε προσαρμοσει τη μισθοδοσια
Σεπτεβριο 2012 θα ξαναπαρω ραβασακι οπως περυσι για εκτακτη εισφορα ή ειναι και αυτο καλλυμενο εκει μεσα;παιδια, εχω την εντυπωση οτι τωρα καταλαβαινει ο κοσμος ζορι..
το 2011 συγκριτικα με το 2012 θα ειναι παιδικη χαρα...Επειδή τα αγγούρια, τώρα, ψιλομπαίνουν στον δικό σου κ@λο, εσύ τώρα ανακάλυψες ότι υπάρχουν;
EL;
Μάλλον δεν έχεις ακούσει τίποτα για 1,5 εκ ανέργους, κάτι δεκάδες χιλιάδες αστέγους, νεόπτωχους κλπ..
Να πας να τους πεις 'τωρα καταλαβαινει ο κοσμος ζορι..' .βασικα δεν εχω προβλημα να το πληρωσω και αυτο, οποτε με το σκεπτικο σου, ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει ...
Ακουω/διαβαζω απο παρα πολλους να τους ερχεται αποτομο και ειναι απροετοιμαστοι για το πως θα τη βολεψουνε.
ΚΑι ξερω ηδη μερικους που απλα δεν θα την παλεψουνε και πηρανε την αποφαση ως εδω...Παραλληλα, υπολογιζοντας μονο τον αμεσο φορο, τον ΦΠΑ απο τις δηλωμενες στην εφορια αποδειξεις και το φορο στα καυσιμα που ξοδεψα σε μια χρονια,. υπολογιζω οτι εδωσα 15Κ στο κρατος 2011, τουλαχιστον.
Το θεμα ειναι τι πηρα απο αυτα; ενα δημο που απεργει συνεχως με τα σκουπιδια στο δρομο καθε δευτερη εβδομαδα; παιδικους σταθμους που πλεον εχουνε διαλυσει και δεν εχουμε που να παμε τα παιδια.Μη κοιταμε μονο τι μας ζητανε, αλλα και τι μας παρεχεται...
-
...κι εγώ από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα πρέπει να πληρώσω περίπου 1700 ευρώ...
αλλά μην παραπονιέμαι είμαι από τους τυχερούς που έχουν ακόμα δουλειά, σκεφτείτε κάποιον που έχασε την δουλειά του φέτος που θα τα βρει...
Σε κουβέντα που κάνω με πολύ κόσμο πάντως, οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει.
Αν οι οι περισσότεροι πάρουν τα εκκαθαριστικά πριν πάνε να ψηφίσουν θα απορώ αν το ΠΑΣΟΚ του Μπένι καταφέρει να μπει στην βουλή... -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Καμία σχέση.Γιατί όχι,δε βλέπω καμία διαφορά.
Θα είχα απλά καταφέρει να αυξήσω την περιουσία μου εις βάρος σου χωρίς να υποστώ κάποια συνέπεια...Πανέξυπνο δεν είναι ; Μπορώ χωρίς κόστος, άρα θα σου πάρω το πορτοφόλι. Δε θες να σου πάρω το πορτοφόλι ; Να σε βάλω τότε - μετά το βρωμόξυλο - να υπογράψεις ένα χαρτί που θα μου χαρίζεις το (επαχθές ) χρέος 5.000 € που σου είχα από δάνειο. Σου κάνει ; Γλυτώνω έτσι οφειλόμενα, δεν είναι έξυπνο ; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
EL;
Να πας να τους πεις 'τωρα καταλαβαινει ο κοσμος ζορι..' .βασικα δεν εχω προβλημα να το πληρωσω και αυτο, οποτε με το σκεπτικο σου, ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει ...
Ακουω/διαβαζω απο παρα πολλους να τους ερχεται αποτομο και ειναι απροετοιμαστοι για το πως θα τη βολεψουνε.
ΚΑι ξερω ηδη μερικους που απλα δεν θα την παλεψουνε και πηρανε την αποφαση ως εδω...Παραλληλα, υπολογιζοντας μονο τον αμεσο φορο, τον ΦΠΑ απο τις δηλωμενες στην εφορια αποδειξεις και το φορο στα καυσιμα που ξοδεψα σε μια χρονια,. υπολογιζω οτι εδωσα 15Κ στο κρατος 2011, τουλαχιστον.
Το θεμα ειναι τι πηρα απο αυτα; ενα δημο που απεργει συνεχως με τα σκουπιδια στο δρομο καθε δευτερη εβδομαδα; παιδικους σταθμους που πλεον εχουνε διαλυσει και δεν εχουμε που να παμε τα παιδια.Μη κοιταμε μονο τι μας ζητανε, αλλα και τι μας παρεχεται...
Ξέρεις...από την πόλη έρχομαι..
Άστο, δεν συνεννοούμαστε. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Καμία σχέση.
Γιατί όχι,δε βλέπω καμία διαφορά.
Θα είχα απλά καταφέρει να αυξήσω την περιουσία μου εις βάρος σου χωρίς να υποστώ κάποια συνέπεια...Αυτός που δεν πληρώνει φόρο, δεν αυξάνει την περιουσία του.
Απλά, δεν την μειώνει.Πανέξυπνο δεν είναι ; Μπορώ χωρίς κόστος, άρα θα σου πάρω το πορτοφόλι.
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι δυνατότερος; Μπορεί να 'μαι ο Σβαρτζενέγκερ.
Άρα η πιθανότητα να αποτύχεις είναι μια δεύτερη διαφορά.Δε θες να σου πάρω το πορτοφόλι ; Να σε βάλω τότε - μετά το βρωμόξυλο - να υπογράψεις ένα χαρτί που θα μου χαρίζεις το (επαχθές ) χρέος 5.000 € που σου είχα από δάνειο. Σου κάνει ; Γλυτώνω έτσι οφειλόμενα, δεν είναι έξυπνο ;
-
- Είναι γνωστό τοις πάσι ότι όποιος δεν πληρώνει/γλυτώνει οφειλόμενα χρήματα αυξάνει την περιουσία του, μειώνει το παθητικό του. Παντού είναι αποδεκτό αυτό.
- Το παίρνουμε ως δεδομένο ότι είμαι δυνατότερος, όπως κι εσύ πήρες ως δεδομένο, για να δεχτείς ότι είναι 'πιο έξυπνοι', ότι 'καταφέρνουν να μην πληρώσουν φόρους', δεν είναι βέβαιο ότι τα καταφέρνουν αλλά το δεχτήκαμε ως υπόθεση εργασίας.
Είναι μέρος της παραδοχής λοιπόν, αν τελικά αυτό αληθεύει (ότι είμαι δυνατότερος) δεν είναι πολύ έξυπνη κίνηση να σε δείρω και να αυξήσω την περιουσία μου ;
Διαπιστώνω ότι μπορώ να σε αναγκάσω σε κάτι (όπως ο φοροφυγάς διαπιστώνει ότι μπορεί ατιμώρητα να μην πληρώσει) και αυξάνω την περιουσία μου (όπως και ο φοροφυγάς τη δικιά του). Θα με έλεγες έξυπνο ; Δε νομίζω... -
Έγινε κουτσαν.
-
Koutsan, αυτές τις ηθικολογίες του κώλου θα τις δεχόμουν το 2007 αλλά όχι τώρα. Φαίνεται δέν σου εχει μπεί αρκετά βαθια το αγγούρι ακόμα
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος