-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ξεκινάω το απόγευμα για τον λογιστή ...
Με έχει προετοιμάσει ( περισυ πηρα 1.800 πίσω ) ... να ετοιμάσω ενα 2ρακι..
**2172 Ε **
Περαστικά...
σου ειπανε για options πληρωμης;
παιζει κανα bonus για εξοφληση με τη μια, ή τιποτα δοσεις διαφορετικά;γραφτε και οι υπολοιποι 'delta' απο περυσι ετσι για στατιστικους λογους
-
Το ρώτησα και εγω αυτό .... μου είπαν ότι η έκπτωση είανι περίπου 2% ( έτσι νομίζω ).
Εκτιμώ ότι δεν αξίζει να χάσω το ρευστό για να γλυτώσω 40Ε ... Θα πληρώνω κανονικά τις δόσεις ...
υγ ... τα 2172 περιέχουν και 140 Ε προπληρωμή της εκκαθάρισης του 2012
-
1,5% η έκπτωση στην εφαπαξ εξόφληση.
-
2100 € επιστροφη 2011
1716 € πληρωμη 2012....με τις υγειες μας....!!!
Φυσικα και θα τους τα δωσω με δοσεις.......
-
παιδιά μια βοηθεια από όσους απο εάσς ήσασταν απογραφείς ή τομεαρχες στην απογραφή πληθυσμού...
Σε ποιον κωδικό στην φορολογικη δήλωση αναγραφουμε το φόρο που παρακρατήθηκε 20% επί του συνόλου της αποζημίωσης ,ώστε να παρουμε επιστροφή φόρου? -
Δες σελ. 221-222, ρώτησα το ίδιο πράγμα. Τα λεφτά που πήρες στο χέρι στον κωδ. 507, την παρακράτηση στον 605.
-
Πρώην συνάδελφος (μισθωτός) είναι εδώ και τρεις μήνες άνεργος υπολογίζει πως θα του βγει να πληρώσει περίπου 1500 ευρώ τα οποία φυσικά δεν έχει.
Σκέφτεται να μην πληρώσει τίποτα και να περιμένει όταν (αν) να βρει δουλειά.Ο τόκος για καθυστέρηση πληρωμής ξέρει κανείς ποιος είναι? Πάει με το μήνα?
-
1% μηνιαίως.
Προκειμένου να αποφύγει έστω κάποια λίγα χρήματα από αυτό, ας στείλει τη δήλωση όσο πιο κοντά στην καταληκτική ημερομηνία, να καθυστερήσει η εκδοση του εκκαθαριστικού, και κατά συνέπεια η ημερομηνία απο την οποία θα αρχίσουν να υπολογίζονται οι τόκοι... -
Οι καταληκτικές ημερομηνίες υπάρχουν κάπου;
-
ακουσα στον realfm ότι μετατέθηκε για 15 ιουλίου , ισχύει;
-
Προς το παρόν ανακοίνωση παράτασης έχουμε μόνο για E5 & Φ1 (που έληγαν σήμερα).
-
ρε παίδες πολύ γενικά για να πάρω μια ιδέα, μισθωτός με χ αυτοτελή φορολογικά ποσά, και 13500 εισόδημα δίχως ιδιοκτησία, άγαμος, φιλοξενούμενος σε πατρική οικεία στα χαρτιά και αυτοκίνητο 4800 τεκμήριο πόσο φόρο θα πληρώσει φέτος; Οι αποδείξεις υπερκαλύπτουν το 25% του παραπάνω ποσού...
Δεν θέλω ακρίβεια μια εκτίμηση θέλω για να πάω ν' αγοράσω βαζελίνη!
Ακούω κάτι προχωρημένα τριψήφια, ακούω τετραψήφια νούμερα και σκιάζομαι -
13500 εισόδημα σημαίνει 3375 σε αποδείξεις.
τεκμήριο έχεις 3000+4800=7800 οπότε καλύπτεσαι
φόρος στο περίπου θα πληρώσεις 970 + έκτακτη εισφορά 1% δηλ 135 = 1105 ευρώ
-
ευχαριστώ αν και μου έκανες την καρδιά περιβόλι...δηλαδή αν είχα κάνει το λάθος και ξεκινούσα οικοδομή θα έπρεπε να πουλήσω κάνα όργανο για να πληρώσω το φόρο...
-
To Civic σου πάντως δεν έχει τεκμήριο 4800 αλλά 7600. Ανέβηκαν φέτος.
-
ακόμα χειρότερα...και τα ποσά που είπα είναι ενδεικτικά οπότε
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Στην αρχή μου το έβγαζε και μένα αυτό , δηλαδή πόσα θα πληρώσω πριν την υποβάλλω οριστικά, τώρα δεν μου το βγάζει. Ξέρεις γιατί;;;;; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Στην αρχή μου το έβγαζε και μένα αυτό , δηλαδή πόσα θα πληρώσω πριν την υποβάλλω οριστικά, τώρα δεν μου το βγάζει. Ξέρεις γιατί;;;;; Ευχαριστώ
προφανώς το δοκίμασες αρκετές φορες για να δεις και να ξαναδείς το αποτέλεσμα της Εκκαθάρισης γι αυτό και στο κλείδωσε. ΔΕΝ θα στο ξαναβγάλει.
Απο εκει και πέρα, οποιος χρησιμοποιει Epsilon Net ΤΑΧ SYSTEM η FOROS 2012, βγάζει λάθος εκκαθάριση αν υπάρχει σύζυγος με αναπηρία (67%+) και χωρίς εισοδήματα (η σύζυγος). Περνά την ωφέλεια στον σύζυγο κάτι που δεν ισχύει. Απλά λέω μηπως σε κάποιον τύχει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
προφανώς το δοκίμασες αρκετές φορες για να δεις και να ξαναδείς το αποτέλεσμα της Εκκαθάρισης γι αυτό και στο κλείδωσε. ΔΕΝ θα στο ξαναβγάλει...
΄
Ναι αυτό έκανα ,έβαζα αποδείξεις κοίταγα , έβαζα νοσήλεια κοίταγα...... α.... πάει δηλαδή δεν το ξαναβγάζει!!!!
Ευχαριστώ!!!!
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος