-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι πολυ λογικο να μπαινεις σε ενα ΑΘΛΙΟ υπομενου για να ενεργοποιησεις το airc condition......μια διαδικασια που δεν μπορεις να την κανεις με κλειστα ματια και πρεπει να παρεις τα την προσοχη σου απο το δρομο...
ΕΛΕΟΣ
εργονομικα το προηγουμενο αστρα ηταν για τα αναθεμα....
Eχεις απολυτο δικιο! το astra το εχει ο κολλητος μου,
του το ειχα παει μια φορα για service γιατι αυτος δεν μπορουσε να φυγει απο την δουλεια του , ε λοιπον για να ρυθμισω το αιρ κοντισιον και το ραδιοφωνο σταματησα στην ακρη με αλαρμ και εφαγα περιπου 5 λεπτα μεχρι να βρω στο μενου που θα παω και πως θα τα ρυθμισω ,επεισης κακια εντυπωση μου εκανε οτι δεν ουτε μια ποτηροθηκη : -
Καλά, έχει μήκος 20 εκατοστά παραπάνω από το Golf ή αν θέλετε, ίδιο μήκος με το touran και η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών είναι μικρότερη από της Mercedes A class η οποία έχει μήκος μικρότερο από 4 μέτρα;;;;;
Γιατί μου φαίνεται ότι η εκμετάλευση των τετραγωνικών που πιάνει στο δρόμο το νέο Astra είναι χείριστη;
-
Ναι... οκ... καλα τα σχολια σας για το απερχομενο Astra... αλλα για το τωρινο, ουτε ξερουμε πως ρυθμιζεται το clima, και εχει θηκη μεχρι και για μποθκαλι νερου 1,5 λιτρου... οποτε.... ας ειμαστε on target.
Τουλαχιστον παντως τα Astra δεν σαπιζουν
-
απ'οτι φαινετε το καινουργιο astra θα ειναι αλλου σε εργονομια σε σχεση με το απερχωμενο
και μπορει τα opel astra να μην σαπιζουν αλλα απο αξιοπιστια ειναι .......... -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και μπορει τα opel astra να μην σαπιζουν αλλα απο αξιοπιστια ειναι ..........
στο ιδιο καζανι βραζουνε με τα αλλα... μην γινομαστε υπερβολικοι!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
απ'οτι φαινετε το καινουργιο astra θα ειναι αλλου σε εργονομια σε σχεση με το απερχωμενο
και μπορει τα opel astra να μην σαπιζουν αλλα απο αξιοπιστια ειναι ..........μια χαρα ειναι τα οπελ..βγαζουν κατι χαζομαρες αλλα γενικα ειναι σκυλια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και μπορει τα opel astra να μην σαπιζουν αλλα απο αξιοπιστια ειναι ..........μια χαρα ειναι τα οπελ..βγαζουν κατι χαζομαρες αλλα γενικα ειναι σκυλια
γουφ
-
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ Η ΜΕ ΚΑΔΕΝΑ
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ Η ΜΕ ΚΑΔΕΝΑΕρωτηση: Τι διαφορα θα εχει αν πχ ο ιμαντας αλλαζει μετα απο 180000χιλιομετρα?
Απαντηση: Εδω σε θελω! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ Η ΜΕ ΚΑΔΕΝΑ
Ερωτηση: Τι διαφορα θα εχει αν πχ ο ιμαντας αλλαζει μετα απο 180000χιλιομετρα?
Απαντηση: Εδω σε θελω!υπαρχει ιμαντας που να αντεζει τοσο????
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ερωτηση: Τι διαφορα θα εχει αν πχ ο ιμαντας αλλαζει μετα απο 180000χιλιομετρα?
Απαντηση: Εδω σε θελω!υπαρχει ιμαντας που να αντεζει τοσο????
Στα νέα μοτέρ το διάστημα αλλαγής κυμαίνεται από 120κ μέχρι 180κ χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στα νέα μοτέρ το διάστημα αλλαγής κυμαίνεται από 120κ μέχρι 180κ χιλιόμετραΈχει αλλάξει το υλικό κατασκευής τους ως προς την ανθεκτικότητα?
Στα περισσότερα στο πρόσφατο παρελθόν (πριν πάνε στη καδένα) έπαιζε αλλαγή κάθε 60.000 χλμ (Peugeot, Renault) άντε βία βία 90.000 χλμ (VW). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα νέα μοτέρ το διάστημα αλλαγής κυμαίνεται από 120κ μέχρι 180κ χιλιόμετρα
Έχει αλλάξει το υλικό κατασκευής τους ως προς την ανθεκτικότητα?
Στα περισσότερα στο πρόσφατο παρελθόν (πριν πάνε στη καδένα) έπαιζε αλλαγή κάθε 60.000 χλμ (Peugeot, Renault) άντε βία βία 90.000 χλμ (VW).ο ιμαντας σε εμενα θελει αλλαγη στα 60.000 χλμ (tfsi 2.0) και με κοροιδευουν οι υπολοιποι 'βαγγεληδες' που εχουν καδενα
για 30.000 χλμ με κοροιδευουν? εχουν εξτασιαστει ολοι με το να εχουν ιμαντα παντως
-
ο ιμαντας σε εμενα θελει αλλαγη στα 60.000 χλμ (tfsi 2.0) και με κοροιδευουν οι υπολοιποι 'βαγγεληδες' που εχουν καδενα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο ιμαντας σε εμενα θελει αλλαγη στα 60.000 χλμ (tfsi 2.0) και με κοροιδευουν οι υπολοιποι 'βαγγεληδες' που εχουν καδενα
εσυ ποτε θελεις αλλαγη?
-
εσυ ποτε θελεις αλλαγη?
καδένα έχω...1800 γαρ.
-
ναι το ξερω, ποτε θες αλλαγη σε ρωταω
-
Ελεγχος λένε στα 150.000 χλμ ...όχι αλλαγή.
-
ε καλα κανετε και μου τη λετε
θα ζησω με αυτο.. τι να κανω?
-
... εχουν εξτασιαστει ολοι με το να εχουν ιμαντα παντωςΕγώ να δεις όταν σχεδόν συγχρόνως σε Megane και Passat πλήρωνα τις αλλαγές ιμάντα χρονισμού σε εξουσιοδοτημένα ... πόσο εκστασιασμένος ήμουν!!!
Στο Passat μου η αλλαγή έγινε στα 90.000 χλμ (μία έκανα γιατί το αυτοκίνητο πουλήθηκε στα 98.000 χλμ) και δεν ήταν και σε καλή κατασταση ο ιμάντας (αν και στο περιβάλλον μου μου έλεγαν ιδιοκτήτες Octavia Taxi ότι καλά έκανα) αντίθετα σε Megane και 406 άλλαζα κάθε 60.000 χλμ (με ... 'εγκεφαλικό' στη Renault αντίθετα με λογική τιμή στη Peugeot. (Το ίδιο κάνουν ακόμα και τώρα οι κάτοχοι 406 ταξιτζήδες).Πάντως αν δεν κάνω λάθος όλοι πλέον οι Turbo κινητήρες βενζίνης από όλες τις εταιρίες (Renault (1,4 Tce), PSA, VAG (TSi), Οpel (1,6T)) -εκτός απο τον 1,2 Tce της Renault- καδένα έχουν πλέον!
Opel Astra 2009